Paguani për Internet Rostelecom me një kartë bankare. Si të paguani në internet nëpërmjet Sberbank bankës mobile

 1. Sberbank online
 2. Pagesa nëpërmjet ATM
 3. Aplikimi nga Sberbank
 4. Përmes operatorit bankar
 5. Përmbledhje e shkurtër
 6. Si të paguani në internet nëpërmjet një banke të lëvizshme? Sberbank - algoritmi i veprimit?
 7. SMS komandat për të paguar për internet
 8. Karakteristikat e pagesës
 9. Pagesa e Rostelecom nëpërmjet telefonit

Ndoshta, si përdorues i Internetit vendas, pyesni veten se si të paguani për Rostelecom përmes Sberbank online. Në këtë artikull, kjo temë do të diskutohet në detaje.

Sot ju mund të paguani për shërbimet e internetit edhe pa lënë shtëpinë tuaj! Le të diskutojmë katër metodat kryesore të pagesës për Rostelecom nëpërmjet Sberbank:

 1. Përmes "Sberbank online".
 2. Nëpërmjet ATM-ve dhe terminaleve.
 3. Duke përdorur aplikacionin nga Sberbank.
 4. Përmes operatorit bankar.

Këshilla specifike në këtë artikull nuk do të jepen, pasi secili person zgjedh çfarë metoda të pagesës duhet të përdorë dhe vjen nga rrethanat e tyre individuale. Ne thjesht japim fakte mbi bazën e të cilave do të vendosni vetë.

Sberbank online

Sekuenca e veprimeve:

Sekuenca e veprimeve:

Pagesa nëpërmjet ATM

Ky lloj i transferimit është i zakonshëm dhe i përshtatshëm, prandaj vetëm duhet të dini se si të paguani për shërbimet duke përdorur një ATM. Operacione të ngjashme kryhen në terminal. Kjo është një çështje e thjeshtë:

Kjo është një çështje e thjeshtë:

Aplikimi nga Sberbank

Në këtë kohë, aplikacioni nga Sberbank ka më shumë se 10.000.000. përdoruesit. Skema e punës me aplikacionin është e njëjtë me Sberbank Online dhe me terminale të zakonshme - ju (në këtë rast) regjistrohuni, zgjidhni pagesën e dëshiruar, futni të dhënat tuaja të kontaktit, zgjidhni shumën e pagesës dhe konfirmoni pagesën. Ky aplikacion është absolutisht identik me "Sberbank online", vetëm më e thjeshtë për t'u përdorur.

Njoftim! Veçori e këtij lloji të pagesës është se ju mund të përdorni Sberbank Online edhe pa pasur lidhje interneti në pajisjen tuaj.

Përmes operatorit bankar

Kjo metodë është menduar për ata njerëz që nuk kanë kartelën e tyre Sberbank ose llogaritë në këtë bankë.

 1. Kur ju vini në degën e bankës ju merrni një kupon për kreditimin e fondeve.
 2. Pastaj i tregoni arkëtarit detajet e llogarive tuaja dhe i jepni atij shumën e nevojshme.

Procedura është e ngjashme me një blerje të zakonshme në dyqan - ju jepni para dhe paguani faturat tuaja. Në parim, shumica e njerëzve sot paguajnë faturat për Rostelekun në këtë mënyrë në internet.

Përmbledhje e shkurtër

Ajo që unë dua të theksoj - në kohën tonë ka shumë mënyra për të paguar faturat tuaja. Ky artikull diskutoi vetëm katër prej tyre. Nëse doni dhe keni para, ju absolutisht nuk do të jetë e vështirë për të paguar për Internet Rostelecom tuaj.

Përdorimi i shërbimeve të largëta të ofruara nga bankat për të kryer operacione të caktuara në jetën e përditshme është jashtëzakonisht i përshtatshëm, sepse ato sigurojnë aftësinë për të menaxhuar llogarinë tuaj në çdo vend dhe kohë. Kjo është veçanërisht e vërtetë në rastin kur një nevojë urgjente për të bërë një pagesë. Në rast se ju harroni të paguani për shërbimet e Internetit dhe ai papritmas u shkëput në momentin më të pafavorshëm, është e dobishme të dini si të paguani për internet përmes bankë mobile , sepse ky operacion nuk kërkon lidhje aktive me internetin.


Në rast se ju harroni të paguani për shërbimet e Internetit dhe ai papritmas u shkëput në momentin më të pafavorshëm, është e dobishme të dini si të paguani për internet përmes  bankë mobile  , sepse ky operacion nuk kërkon lidhje aktive me internetin

Si të paguani në internet nëpërmjet një banke të lëvizshme? Sberbank - algoritmi i veprimit?

Kryerja e një lloji të tillë të veprimit si pagesa për internet duke përdorur shërbimin nga nuk paraqet ndonjë vështirësi për përdoruesit. Është e qartë se për implementim është e nevojshme të lidhet shërbimi korrespondues.

 • kodi i letrës së paguesit (organizata duhet të ketë një marrëdhënie kontraktuale me Sberbank);
 • detajet e pagesës (në rolin e saj mund të jetë numri i kontratës ose i llogarisë);
 • shuma e pagesës (në rubla);
 • katër shifrat e fundit kartë bankare me të cilën është planifikuar pagesa.

Për shembull, një kërkesë për pagesën e shërbimeve të Rostelecom mund të duket si më poshtë: ROSTELECOM 1234567890 800 0000.


Çfarë duhet të kërkoni kur paguan përmes një banke të lëvizshme?

Duhet të theksohet se kodi alfabetik mund të futet si në latinisht ashtu edhe në cirilik. Nëse keni ndonjë dyshim se si të emërtoni në mënyrë të saktë organizatën, në favorin e të cilës doni të bëni një pagesë ose të kontrolloni se ajo është në të vërtetë midis partnerëve të bankës, rekomandohet të përdorni një listë të veçantë organizatash që mund të veprojnë si marrës fondet nga Sberbank duke përdorur shërbimin në fjalë. Kjo listë mund të gjendet në faqen zyrtare të internetit të bankës. Vini re se në disa raste, përveç kësaj, duhet të specifikoni kodin e nën-shërbimit. Për këtë çështje, të gjitha informatat janë gjithashtu të listuara në listën e organizatave.

Ju mund të paguani për Internetin në mënyra të ndryshme - vizitoni ATM-in më të afërt, përdorni shërbimin bankar në Internet, hyni në Sberbank Online nga kompjuteri juaj, transferoni fonde në llogarinë tuaj dhe në mënyra të tjera. Por mënyra më e lehtë për të paguar për internet është përmes Sberbank Mobile Bank, e cila mund të bëhet në mungesë të një lidhjeje interneti, shpejt dhe pa u referuar në lokacionin.

SMS komandat për të paguar për internet

Si të paguani në internet nëpërmjet Mobile Bank duke dërguar një mesazh? Kjo metodë është e thjeshtë: në fushën ku futet numri sms i marrësit, futet 900, dhe në vetë mesazh tregojnë një numër detajash të ndara me një hapësirë:

 • Kodi letër i caktohet organizatës-marrësit të fondeve, ndërkohë që emri lejohet të hyjë në gjuhën ruse dhe latine. Ju mund të njiheni me listën e plotë të organizatave që mund të marrin pagesa për internet nga një parapagues dhe të gjeni kodin e tyre të letrës në faqen e internetit të Sberbank;
 • Shënoni numrin e llogarisë ose kontratës;
 • Shuma e dërguar e parave (treguar nga një numër i plotë, futja e vlerës me kopeck është e papranueshme);
 • Janë futur 4 shifra, të cilave numri i kartelave mbaron, ato tregohen në pjesën e përparme të kartës së bankës me të cilën do të shlyhen fondet (nëse vetëm një kartë është e bashkangjitur në shërbim, atëherë ky informacion mund të hiqet).

Gjatë operacionit duhet të merren parasysh kufijtë e lejuar - nga 10 në 10.000 rubla në ditë mund të transferohen në llogarinë e ofruesit. Pagesa e internetit nëpërmjet Sberbank Mobile Bank, nëse shuma tejkalon kufirin, është e pamundur - për ta bërë këtë, ju duhet ta paguani shumën në disa ditë, duke ndarë pagesën ose duke përdorur metoda të tjera.

Si të paguani për internet nëpërmjet Mobile Bank, nëse abonenti përdor një modem USB? Ky operacion kryhet në disa minuta sipas algoritmit në vijim: krijohet një template SMS, ku ato janë të ndara nga një hapësirë:

 • TELEFONI (ose TEL) - një kërkesë e detyrueshme;
 • Numri i telefonit i caktuar në kartën SIM të instaluar në modem;
 • Vlera numerike e financës dërguar në llogarinë e ofruesit;
 • Grupi i fundit i 4 numrave të shtypur në pjesën e përparme të kartës.


TELEFONI (ose TEL) - një kërkesë e detyrueshme;  Numri i telefonit i caktuar në kartën SIM të instaluar në modem;  Vlera numerike e financës dërguar në llogarinë e ofruesit;  Grupi i fundit i 4 numrave të shtypur në pjesën e përparme të kartës

SMS është dërguar në 900 dhe duke pritur për një mesazh të dërguar në përgjigje të shlyerjes së një shume të caktuar parash. Gjëja kryesore është të futni numrin e telefonit në një format dhjetë shifror, domethënë pa 8 ose 7, duhet të fillojë me 9 (për shembull, 905 *** 1112233). Limiti ditor për operacionin varion nga 10 në 3,000 rubla. Përdorimi i një modem USB paguhet, si dhe rimbushja e llogarisë. telefon celular - paraja transferohet në llogarinë e një karte SIM. Për lehtësinë e dërgimit të një mesazhi, në kohën e kartës SIM është riorganizuar në telefon ose tablet.

Nëse numri i kartelës nuk është specifikuar, zbritja do të ndodhë nga çdo shërbim i lidhur, ku ka një sasi të mjaftueshme për operacionin.

Karakteristikat e pagesës

Pagesa e internetit nëpërmjet Sberbank Mobile Bank është e mundur me kusht që kompania pranuese të ketë një marrëveshje me bankën, përndryshe operacioni nuk do të jetë i mundur.

Kur paguani, merrni parasysh tiparet e mëposhtme të shërbimit:

 • Kodi i letrës mund të futet në shkronja latine ose cirilike;
 • Për të kontrolluar korrektësinë e futjes së emrit të organizatës dhe të siguroheni se ai bashkëpunon me Sberbank, vlen të shikoni listën e kompanive të listuara në faqen zyrtare të internetit të organizatës.

Për të konfirmuar pagesën, banka dërgon një njoftim për përgjigje. Nëse ka vështirësi në përdorimin e shërbimit, telefononi në numrin 8 800 555 55 50.

Ky shërbim është në dispozicion në çdo kohë, pavarësisht nga vendndodhja e pajtimtarit dhe vetëm një lidhje telefonike kërkohet për operacionin. Gjithashtu, përdoruesi mundet - atëherë fondet do të zbriten automatikisht çdo muaj dhe nuk do të ketë probleme me pagesën.

Në botën moderne me ritmin e jetës, edhe njerëzit me një kujtesë të mirë harrojnë rreth datave të rëndësishme. Çfarë mund të themi për njerëzit me kujtesë më të keqe? Gjithashtu, ditën e përfundimit të fondeve në llogarinë tuaj Rostelecom sneaks up dhe shërbimet bëhen të padisponueshme në momentin më të papërshtatshëm. Në këtë artikull do të shqyrtojmë mundësinë e rimbushjes në praninë e vetëm një telefoni në dorë.

Pagesa e Rostelecom nëpërmjet telefonit

Ne kemi shkruar tashmë në detaje për këtë kompani të shërbimit, por kujtojmë shkurtimisht thelbin e saj. Llogaria juaj shkon jashtë fondeve dhe shërbimet janë të fikura për ju, por nuk ka kohë dhe mundësi për të rimbushur bilancin në këtë moment. Ju huazoni deri në 100 rubla për disa ditë, shërbimet bëhen të disponueshme për ju përsëri, por në ditët në vijim ju rimbushni bilancin tuaj të llogarisë. Të gjitha nuancat lexojnë lidhjen e mësipërme.

Nëse keni mundësi të vizitoni faqen zyrtare të Rostelecom ose instaloni aplikacionin "RTkabinet" në të, atëherë mund ta përdorni këtë metodë. Pas instalimit të aplikacionit, duhet të futni emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin ose regjistroheni. llogari personale Ju mund të paguani për shërbime duke përdorur WebMoney, Yandex Money, ose duke përdorur një kartë bankare. Aplikimi mund të shkarkohet në Apple App Store dhe në Google Play.

Pagesa duke përdorur e-kuletat

Nëse keni internet në telefonin tuaj, mund të vizitoni faqen e një prej sistemeve të pagesave dhe të plotësoni llogarinë tuaj nga atje. Ndër më të rëndësishmet janë: QIWI, Yandex.Money dhe WebMoney. Për të gjetur shpejt faqen që ju nevojitet, futni fjalën "Rostelecom" në shiritin e kërkimit. Hyrja e të dhënave tuaja nuk ndryshon nga metodat e tjera të pagesës.

Pagesa përmes bankës online

Pothuajse të gjitha bankat kanë faqen e tyre të internetit dhe sistemin bankar online. Më e zakonshme është dhe ne tashmë kemi konsideruar se si të paguajmë atje. Aplikacionet zyrtare janë në dispozicion për telefona që duhet të shkarkohen vetëm nga faqet zyrtare, kini kujdes nga të përhershme! E gjithë kjo që kërkohet nga ju është që të futni të dhënat tuaja dhe të zgjidhni një kartë nga e cila fondet do të tërhiqen.

Pagesë Mobile Rostelecom

Rostelecom ka një kontratë me sistemin MOBI.Money dhe ju mund ta përdorni atë në telefonin tuaj. Udhëzime të hollësishme mund të gjenden në faqen mobi-money.ru.

Natyrisht, ka metoda të tjera të pagesës përmes telefonit, por sa më lart do të mjaftojë për të gjitha rastet, kështu që ne nuk do të të ngarkojmë me një sasi të madhe informacioni. Avantazhi është një kohë e përshtatshme për ju dhe vetëm prania e një telefoni ose tabletë në dorë.

Sberbank - algoritmi i veprimit?
Si të paguani në internet nëpërmjet një banke të lëvizshme?
Sberbank - algoritmi i veprimit?
Si të paguani për internet nëpërmjet Mobile Bank, nëse abonenti përdor një modem USB?
Çfarë mund të themi për njerëzit me kujtesë më të keqe?