Переїзд на ПМЖ до Австралії

  1. Переїзд на ПМЖ до Австралії: як відправити особисті речі

Головна »Переїзд на ПМЖ до Австралії

Переїзд на ПМЖ до Австралії - одне з популярних напрямків імміграції з України. Австралія стабільно входить в першу десятку країн за рівнем життя, освіти та задоволеністю життям. Стабільна політична та економічна ситуація, високий рівень життя, низький рівень злочинності, доброзичливе ставлення до іммігрантів, різні програми підтримки іммігрантів - все це робить переїзд на ПМЖ в Австралію особливо привабливим. А перевезення особистих речей на ПМЖ до Австралії допоможе прискорити процес адаптації до нових умов проживання, не відволікаючись на побутові труднощі.

Переїзд на ПМЖ до Австралії: як відправити особисті речі

Законодавство Австралії дозволяє безмитно ввозити новим іммігрантам особисте майно в несупроводжуваному багажі за умови, що воно знаходилося в їх особистому володінні не менше 12 місяців. При цьому працівники митниці мають право перевірки ввозяться речей на предмет дотримання законності.

Австралія відрізняється дуже строгим контролем за біобезпеки, Департамент сільського господарства і водних ресурсів має право перевірити всі ввезені особисті речі. Особлива увага приділяється речей рослинного (в тому числі - деревина) або тваринного походження: музичні інструменти, дерев'яні іграшки, меблі, предмети з дерев'яними деталям, хутра і т.д.

Компанія КИЙ АВІА КАРГО допоможе організувати переїзд на ПМЖ до Австралії, пропонуючи комплексний підхід до вирішення проблеми:

  • проведення консультації про порядок організації перевезення особистих речей в Австралію і особливості законодавства, яке регулює переїзд на ПМЖ до Австралії. В Австралії діють досить жорсткі правила, що регулюють ввезення особистих речей, тому деякі речі можуть бути знищені або відправлені назад за ваш рахунок
  • визначення параметрів вантажу та його обсягу, пункт доставки і вибір способу, як буде виконана перевезення особистих речей на ПМЖ до Австралії . Виходячи з пункту відправлення і пункту призначення, наші фахівці розроблять оптимальний маршрут і підберуть найбільш економічний вид транспорту
  • документальний супровід - ми допоможемо оформити всі документи, які необхідні для перевезення особистих речей в Австралію . Особливу увагу ми приділяємо оформлення документів, необхідних для перевезення за кордон картин , Книг, антикваріату і т.д.
  • оформлення документів, довідок і дозволів для перевезення домашніх тварин в Австралію
  • упаковка речей - з одного боку, професійна упаковка допоможе доставити делікатні предмети і крихкі речі без пошкоджень, а з іншого боку - мінімізувати обсяг, який вони будуть займати
  • страхування вантажу - завдяки багаторічній співпраці з профільної страховою компанією, ми готові запропонувати найвигідніші тарифи на проведення страхування вантажу.

Виходячи з географічних особливостей розташування країни, для переїзду на постійне місце проживання в Австралію можуть бути організовані:

КИЙ АВІА КАРГО пропонує кілька варіантів перевезення особистих речей в Австралію з України: «від дверей до дверей», «від аеропорту до аеропорту», ​​«від дверей до аеропорту призначення» і готова виконати будь-які побажання замовника.

Переїзд на ПМЖ до Австралії від КИЙ АВІА КАРГО - надійна доставка, точне дотримання термінів і доступні ціни!

Є питання?

Отримайте детальну консультацію прямо зараз по телефону або замовте зворотний дзвінок

Телефонуйте:

+38 (044) 490-49-12
+38 (044) 499-62-28
+38 (044) 351-64-68
+38 (050) 367-97-07
+38 (067) 343-49-88

Дізнайтеся тариф

на перевезення вашого вантажу

Є питання?

Новости