Польські дитячі коляски: яку вибрати?

Тема вибору дитячих колясок дуже обширна і свій вибір часом зупинити досить складно. У цій статті ми трохи розповімо про найпопулярніші бренди. Всі виробники, які позначені нижче, дуже добре представлені в Україні і не помітити їх на наших вулицях просто не можливо.

Загальна риса всіх польських колясок - це середній ціновий сегмент, вони не дорогі і при цьому гарної якості. Всіх виробників дитячих колясок, які представлені у нас в країні можна розділити на кілька груп, основний критерій розподілу - місцезнаходження виробника:

Китай - Geoby, Kinder Rich, Lider Kids, Mobiliry, Glory, Everflo. Більшість цих колясок недорогі і їх якість гідне. Вони виробляються на колосальних виробничих потужностях, і всі ці бренди користуються попитом у всьому світі. Наприклад, Geoby проводиться на фабриці, яка займає 20 000 м2, і це один з найбільших виробників товарів для дітей у світовому масштабі.

Польські коляски - Roan, Tako, Adamex, Anmar, Navington, Lonex. Всі ці коляски об'єднує їх невисока ціна, більшість з них знаходяться в ціновому сегменті 2000 - 3000 грн. Є, звичайно ж, виключення, у кожного виробника є більш дорогі, ексклюзивні моделі.

Європейські та Американські коляски - Inglesina, Cam, Chicco, Brevi, Britax, Peg Perego, MacLaren, Graco. У більшості випадків ці коляски дорожчі, вони виглядають більш витончено і вона більш високої якості, ніж 2 вище означені групи.

У цій статті ми не ставимо собі за мету надати для вас будь-яку характеристику колясок або описати всі бренди. Це навряд чи можливо. Наприклад, тільки в нашому магазині тільки універсальних колясок понад тридцять виробників і вибір зараз дуже значний.

Не будемо приховувати, що найпопулярнішими в нашій країні є польські коляски з середнього цінового сегмента. Більшість брендів представлені на нашому ринку вже багато років і вони встигли завоювати довіру батьків. В останні роки польські виробники дуже багато уваги приділяють якості і дизайну своєї продукції. Більшість дитячих колясок виглядають дуже витончено і красиво.

Більшість виробників йдуть в ногу з сучасними традиціями і випускають всі основні типи колясок для дітей:

  • Коляски-люльки;
  • Універсальні коляски (2 в 1 або 3 в 1, з автокріслом або без);
  • Коляски трансформери;
  • Прогулянкові коляски.

З усіх представлених видів колясок, найбільш доступними є коляски трансформери і і їхня ціна в більшості випадків не перевищує 1800 грн.

коляски Roan - компанії вже більше 40 років, з сімейного бізнесу компанія виросла в досить великого виробника дитячих товарів, універсальних колясок, автокрісел і багатьох інших дитячих товарів.

коляски Roan   - компанії вже більше 40 років, з сімейного бізнесу компанія виросла в досить великого виробника дитячих товарів, універсальних колясок, автокрісел і багатьох інших дитячих товарів

коляски Anmar - виробник також дуже популярний, не тільки в Польщі, а й у багатьох європейських країнах. Великий обсяг їх продукції експортується в Україну, Росію і Білорусь.

Великий обсяг їх продукції експортується в Україну, Росію і Білорусь

коляски Tako - дуже популярний польський виробник в Україні. Тако Jumer X або Тако Lungo - вже давно стали дуже популярними моделями.

коляски Adamex - продукція цього виробника трохи дорожче, ніж перераховані вище, але повірте, що універсальні коляски Adamex заслуговують на увагу.

коляски Lonex - вся продукція цього бренду дуже витончена і стильна, вона сподобається дуже багатьом батькам. Всі тканинні частини колясок виконані в дуже насичених кольорах, і цей виробник заслуговує повагу, як і всі вище означені.

Одним словом - вибір великий і має право приймати рішення тільки самі батьки. Якщо буде необхідна консультація - наші менеджери завжди допоможуть.

Новости