Прямо зі Штатів. 12 самих американських брендів, які вигідно купувати в інтернеті

  1. 2. Джинси Levi's
  2. 3. Сорочка з Gap
  3. 4. Кросівки Nike
  4. 10. Різноманітна косметика
  5. 12. Конструктор Lego
  6. Фішки «бандерольку»

Поки політики з'ясовують стосунки, росіянам стає складніше купувати товари за кордоном, а в США особливо. Багато американських магазини не приймають до оплати російські карти і не роблять доставку в Росію, але ж ціни в Америці набагато нижче навіть на найпрестижніші бренди, і, купуючи їх в офіційному магазині, немає небезпеки нарватися на підробку.

Як же шопіться в американських магазинах вигідно і надійно, перебуваючи в Москві, Пітері або будь-якому іншому російському місті? За допомогою наших друзів з сервісу «Бандерольку», професійно займається доставкою товарів з США та Європи, ми зробили підбірку техніки, модного одягу та інших забав з американських магазинів і розповідаємо, як вигідно купити все це з Росії. До 30 вересня у «бандерольку» йде акція : Доставка товарів вагою до 1 кілограма коштує лише 1 тисячу рублів. Скільки влізе в кілограм? Більше, ніж здається. Новий Айпад за вигідною американської ціною, класичні кросівки New Balance зі знижкою, кеди, і для шкарпеток місце залишиться!

Розповідаємо, як все це працює, на конкретних прикладах.

Розповідаємо, як все це працює, на конкретних прикладах

Читайте на Medialeaks: Рибак зауважив в океані красиву фарфорову ляльку. Але коли «лялька» раптом запищала, діяти довелося швидко

Так, навіть ті, хто морщить ніс перед «яблучниками», бувало, перевіряли, скільки коштує черговий гаджет від Apple, і всякий раз переконувалися - дуже дорого. Але настільки ситуація сумна лише в Росії. Якщо замовити iPad Mini 4 в США, то його ціна складе 399 доларів або приблизно 22,8 тисячі рублів. За доставку, як відомо, потрібно буде заплатити тисячу, MediaMarkt просить за той же iPad Mini 33 989 рублів. І це лише за свинські 32 гігабайти, коли з США можна на 10 тисяч дешевше замовити гаджет відразу на 128 гігабайт.

Якщо сумніваєтеся в тому, скільки важить товар, і не знайшли цю інформацію на сайті магазина, на цій сторінці можна знайти інформацію по вазі різних товарів, щоб приблизно прикинути, укладаєтеся ви в кілограм.

w

2. Джинси Levi's

Джинси   Levi's

Джинси важать зовсім небагато. Як, власне, і коштують: за оригінальну і якісну модель потрібно віддати всього 54,5 долара або 3,1 тисячу рублів. Інша справа в Росії: готуйтеся викласти за них 8 тисяч рублів. До речі, щоб вже капітально зекономити, можна додати до джинсів сорочку і ще кілька товарів.

w

3. Сорочка з Gap

Ось така сорочка, наприклад, обійдеться в 54,9 долара або приблизно 3,1 тисячу рублів. Для натуральних матеріалів це дуже прийнятна ціна. До речі, варто гарненько покопатися на офіційному сайті магазина: як зазвичай, у них безліч розпродажів, які також дозволяють серйозно заощадити.

w

4. Кросівки Nike

Кросівки   Nike

І який же модник вийде на вулицю без класних кросівок? Правильна відповідь: ніякої. Ось тільки ціни на них в Росії не просто кусаються, а нападають на беззахисну жертву, не залишаючи їй ні найменшого шансу на виживання після покупки. У кращому випадку, щоб придбати кросівки Nike, вам доведеться викласти 10 тисяч рублів (на меншу за оригінальну взуття останньої колекції розраховувати не варто). А ось з США можна замовити за 58 доларів, що в рублях становить 3,3 тисячі. Вигідно!

w

А як щодо шкіряних балеток Calvin Klein? На сайті інтернет-магазину на них зараз дикі знижки, і ось ця чудова пара, наприклад, дістанеться вам за все за 43,6 долара або 2,5 тисячі рублів. У Росії ціна таких балеток починається від 10 тисяч рублів і йде в нескінченність.

w

w

І яка осінь обійдеться без довгих прогулянок по осінньому паркам, припорошені золотим листям? Кросівки залишимо, щоб класно виглядати на вечірках, а ось для далеких походів або ж подорожей найкраще взуття - це кеди. Синонім слова «кеди» - це Converse, і в офіційних магазинах в Росії вони коштують близько 5 тисяч рублів. Зате за допомогою «бандерольку» їх можна купити за 40 доларів або 2,3 тисячі рублів.

w

У Росії дуже популярні сумки Michael Kors, але оскільки тут за них доводиться викладати шалені гроші, то в метро зазвичай проходить парад підроблених моделей. Ще б пак, коли сумка коштує від 20 тисяч рублів, не всі можуть розщедритися на оригінал. На щастя, є «бандерольку»: з неї можна купити оригінальну сумку за 228 доларів (13 тисяч рублів). І це якщо ви хочете чорний колір. А якщо вам подобається червоний, то ціна ще привабливіше - 171 долар (9,8 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян).

w

w

Модний рюкзак Herschel в Росії може коштує 6,5 тисяч. Хм, неслабо. У США ви зможете купити такий же за 72 долари або 4,1 тисяч рублів. Звучить набагато краще!

w

Ну що, дівчатка, як щодо кільця від Tiffany & Co.? Часто представляли себе на місці Холлі Голайтли, яка, щоб заспокоїтися, приходить в магазин «Тіффані», але, на жаль, нічого не може собі там дозволити? Вам надається зоряний шанс: кільце за 150 доларів або 8,55 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. У Росії точно таке ж кільце коштує 14,7 тисяч - майже в два рази дорожче, чорт візьми! Тут вже жодної Холлі Голайтли таку суму не зібрати. Потрібно поступати розумно і замовляти з США.

w

10. Різноманітна косметика

Різноманітна косметика

Прийшов час косметики, яка, на щастя, важить дуже мало. Варто опитати всіх подружок і зробити спільний замовлення. Тим більше що ціни на косметику в Росії перекупники женуть божевільні: за оригінальний товар доводиться переплачувати і в два, і в три рази. У «бандерольку» є класна послуга , Коли ти можеш об'єднати в одну посилку покупки з десятка різних магазинів - і це не варто ні цента!

Ми склали лише приблизний список, щоб показати вигоду покупки якісної косметики в США. Насправді ваше замовлення може бути набагато об'ємніше, адже всі ці речі важать пару десятків грам. Це може бути бальзам для губ EOS : 1,99 долара (113 рублів) - в Росії 450 рублів, гель для брів Anastasia Beverly Hills: 14,4 долара (820 рублів) - 1 944 рубля, тональний крем Bobbi Brown BB cream spf 35 : 46 доларів (2,6 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян) - 3 120 рублів, тіні LORAC Pro Matte Eye Shadow Palette : 28 доларів (1,6 тисячі рублів) - 3 808 рублів, губна помада Lime Crime : 14 доларів (912 рублів) - 1 146 рублів і інші товари.

w

w

Так, ми в курсі, що настала осінь і в Росії це не саме сонячний час року. Але взагалі-то навіть в цей похмурий сезон є такий чудовий період як бабине літо. Крім того, саме зараз варто готувати сани до майбутнього літа або швидкому відпуску, а сонячні окуляри Ray Ban прослужать вам вірою і правдою далеко не один сезон. Ну і останній аргумент на користь своєчасності такої покупки: в США окуляри коштують 80 доларів або 4,5 тисячі рублів, в Росії - 9 тисяч рублів. Націнка більше в два рази!

w

12. Конструктор Lego

Конструктор   Lego

Скоро виходять чергові «Зоряні війни», і навіть дуже дорослі хлопчики готові потайки від усіх - а може, і не потайки - зібрати власний Сокіл тисячоліття. Найкраще для цієї мети підійде конструктор Lego (ось навіщо потрібні діти - щоб під прикриттям купувати собі конструктори!). На офіційному сайті іграшка коштує 117 доларів або 6,6 тисяч рублів, а ось в Росії доведеться віддати за таку ж 9 219 рублів.

w

Фішки «бандерольку»

Вам, звичайно, вже цікаво, чому це з «бандерольку» можна настільки вигідно купувати товари, націнка на які в Росії перевалює за 100%. Справа в тому, що це - сервіс-посередник: у них є власний склад в США і Європі і тому з «бандерольку» можна затариваться навіть в тих інтернет-магазинах, які не приймають до оплати російські банківські карти і не роблять доставку в Росію.

Пройшовши реєстрацію на сайті , Ви отримуєте особисту осередок на складі «бандерольку». Коли ви робите замовлення в інтернет-магазині, заповнюючи інформацію про доставку, ви вказуєте свій «американську адресу» - тобто адреса складу фірми-посередника. Після того як ваша посилка приїжджає на склад, ви заповнюєте митну декларацію і оплачуєте доставку в своє місто - не забули, що до 30 вересня вона коштує лише 1 тисячу рублів ? Так що покваптеся!

Взагалі-то сайт «бандерольку» настільки простий і зрозумілий, що алгоритм дій відразу зрозуміє навіть людина, яка 10 хвилин тому вперше побачив інтернет. Але якщо раптом у вас виникли якісь складнощі з процедурою, то у «бандерольку» є послуга «Допомога при покупці» : Співробітники самі оформлять і оплатять ваше замовлення, візьмуть на себе всі переговори з продавцем і вам залишиться тільки дочекатися дзвінка кур'єра. Готуйтеся до того, що доведеться поборотися з домочадцями на тему того, кому випаде шанс поліпшує чудові пухирці на плівці, в яку в «бандерольку» загортають всі покупки. Загалом, бігом ставати модними, а також воювати за плівку (ну ми попередили)!

w

Як же шопіться в американських магазинах вигідно і надійно, перебуваючи в Москві, Пітері або будь-якому іншому російському місті?
Скільки влізе в кілограм?
Часто представляли себе на місці Холлі Голайтли, яка, щоб заспокоїтися, приходить в магазин «Тіффані», але, на жаль, нічого не може собі там дозволити?

Новости