Приховані міні камери відеоспостереження з датчиком руху

  1. Переваги та функції
  2. Огляд продукції EasyEye
  3. Огляд продукції Ambertek
  4. Огляд продукції Ai-Ball

Бездротові міні-камери для прихованого відеоспостереження

5 (100%) 1 vote

Все більша кількість власників будинків використовує пристосування і цілі комплекси для відеоспостереження з метою контролю доступу в приміщення. Головне пристосування, яке забезпечує безпеку шляхом виявлення того, хто незаконно проникає на контрольовану територію - камера відеоспостереження.

Бездротові камери відеоспостереження для будинку використовуються не тільки в квартирах, але і на складах, в заводських приміщеннях, на вулицях і навіть в автомобілях. Наявність в них зв'язку з власником через GSM або Wi-Fi забезпечує миттєвий доступ в будь-який час доби при наявності покриття стільникового зв'язку або інтернет-з'єднання з дотриманням. Міні-камера для спостереження виступає максимально зручним засобом охорони, яке можна завжди носити з собою.

Міні-камера для спостереження виступає максимально зручним засобом охорони, яке можна завжди носити з собою

Бездротові камери відеоспостереження для будинку

Переваги та функції

Бездротова міні-відеокамера передбачає:

  • стеження за кожним процесом в будинку, в тому числі, поведінкою домочадців;
  • запобігання доступу зловмисників;
  • переміщення пристрою в будь-який зручний місце. При цьому воно залишається непоміченим на поверхні.

Функції пристроїв включають в себе фото- і відеозйомку, яка ведеться або весь час, або активується після спрацьовування датчика руху (другий варіант більш економно витрачає заряд акумулятора). Ряд пристосувань оснащений мікрофонами і вбудованими датчиками для мультифункціональності.

На російському ринку камери для прихованого відеоспостереження бездротові виготовляють такі виробники:

  • EasyEye;
  • Ambertek;
  • Ai-Ball.

Пристосування працюють при температурному режимі від -20 до +50 градусів, мають оглядовий кут 60-185 градусів. Для їх установки на стіну або меблі вони забезпечені клейкою стрічкою або саморізами.

Огляд продукції EasyEye

У яких випадках ви найчастіше купуєте новий телефон?

Відразу, як тільки виходить нова модель 36 (1.46%)

Коли поточного модель зовсім застаріє морально і фізично 635 (25.82%)

Тільки коли старий зламається / загубиться 1400 (56.93%)

Коли виходить модель, яка вже значно відрізняється від моєї виконуваних функцій 329 (13.38%)

Інша 59 (2.4%)

Продукція фірми EasyEye передбачає віддалену зв'язок зі смартфоном господаря через додатки для операційних систем iOS або ж Android. Прямий зв'язок реалізована через інтернет-з'єднання. Відеокамери забезпечені наступними функціями:

  • зйомкою відео в кольорі в форматі HD 720p;
  • записом матеріалів на карту пам'яті (допускається величина пам'яті носія до 64 Гб);
  • двосторонньої аудіозв'язку (можливістю дзвінка, який активізує прослушку приміщення. Вона буде транслюватися в онлайн-режимі за телефоном);
  • циклічної записом. Передбачає поділ відеозаписів на окремі фрагменти тривалістю в кілька хвилин для зручного їх знаходження і перегляду.

У всіх пристосувань є вбудований акумулятор, потужності якого вистачає на 1,5 години постійного запису або передати мультимедійні файли на телефон власника приміщення. З огляду на активізацію пристрої для відеоспостереження тільки при роботі датчика пересування, цього вистачить на довгий термін.

З огляду на активізацію пристрої для відеоспостереження тільки при роботі датчика пересування, цього вистачить на довгий термін

Бездротова WI-FI міні-камера Easy Eye

Огляд продукції Ambertek

Ambertek - компанія, яка спеціалізується на випуску охоронних комплексів. Її асортимент представлений наступними відеокамерами:

  • Міні-камери цієї модифікації виготовлені з міцної пластмаси і легко ховаються в меблів. Вони здійснюють запис відео у форматі HD зі швидкістю 30 зображень за секунду і високою роздільною здатністю. Модифікації забезпечені датчиком пересування і мікрофоном. Записувати інформацію прилад може в циклічному режимі або навіть під час зарядки;
  • Позиціонується виробником як найменша камера (2,5 * 2,5 см при вазі 14 г). Незважаючи на малий розмір, пристрій знімає відео і записує фото в якості 2 Мпікс з роздільною здатністю 1600 * 1200 пікс. Формат відео - avi, картинок - jpeg. Реалізована безперервна відеозапис протягом 60 хвилин;
  • Вона характеризується компактними розмірами (100 * 24 * 10 мм) і записує відео в кольорі і високій якості. Завдяки роз'єму HDMI ви можете переглянути запис на телевізорі;
  • G100. Серед відеореєстраторів, що мають високу роздільну здатність, цей - самий маленький (55 * 21 * 15 мм). З додаткових переваг виділяється корпус з металу, а також поліпшена зйомка при поганій видимості;

Міні відеокамера Ambertek

  • QQ6. Це пристрій для відеоспостереження записує відео в якості FullHD, або HD Ready з високою роздільною здатністю. Завдяки невидимою ІФ-підсвічуванні вночі запис відео здійснюється в непроглядній темряві в радіусі до 3 м. Завдяки вазі (25 г) і мініатюрним розмірам вона поміщається за будь-які меблі. Ємність її батареї становить 180 мАг, чого вистачає на 1,5 годин безперервної зйомки. Володіє датчиком пересування, записом відео під час зарядки, в тому числі, від портативних пристроїв.

Огляд продукції Ai-Ball

До пристосувань для відеоспостереження від фірми Ai-Ball власник має прямий (через комп'ютер) і віддалений (через додаток для смартфона) доступ, і все завдяки наявності модуля Wi-Fi.

Пристрої забезпечені наступними функціями:

  • Дозволяє отримувати дані відразу з декількох відеокамер;
  • запис відео і аудіо прямо на смартфон, планшет або комп'ютер;
  • постійної підзарядкою від підставки-станції.

Дозволяє отримувати дані відразу з декількох відеокамер;   запис відео і аудіо прямо на смартфон, планшет або комп'ютер;   постійної підзарядкою від підставки-станції

Міні-камера для відеоспостереження Ai-Ball

Всі популярні моделі відеокамер від цієї фірми важать менше 100 г разом з акумулятором, мають мініатюрні розміри.

Автор, фахівець в сфері IT і нових технологій.

Здобув вищу освіту за спеціальністю Фундаментальна інформатика та інформаційні технології в Московському державному університеті імені М.В. Ломоносова. Після цього став експертом у відомому інтернет-виданні. Через деякий час, вирішив спробувати писати статті самостійно. Веде популярний блог на Ютубі і ділиться цікавою інформацією зі світу технологій.

Новости