Приховуємо недоліки фігури за допомогою одягу

  1. гра кольору
  2. Яку тканину вибрати
  3. Зверніть увагу на фасон
  4. Широкі стегна
  5. вузькі стегна
  6. Вузькі плечі
  7. Широкі плечі
  8. Маленькі груди
  9. Великі груди
  10. виступаючий живіт
  11. Криві ноги
  12. Маленький ріст
  13. Занадто високий зріст

Одягнутися красиво - значить витримати стиль, підібрати модні речі і вигідно підкреслити достоїнства зовнішності. Але нерідко за допомогою одягу ми також прагнемо приховати деякі недоліки фігури.

Приховати - не завжди означає прикрити, іноді потрібно, навпаки, додати обсягу там, де його не вистачає, або відтворити баланс пропорцій. Давайте розглянемо фото і дізнаємося, як правильно приховати ті чи інші недоліки силуету.

Зміст статті

гра кольору

Правильно підібрані колірні поєднання не тільки зроблять вашу зовнішність ефектною, але і представлять вашу фігуру в іншому, більш привабливому світлі.

Як відомо, темні кольори додають стрункості, а світлі, навпаки, повнять. Якщо ви - худенька, віддайте перевагу пастельній гамі, відтінкам білого і нюд.

Якщо ви - худенька, віддайте перевагу пастельній гамі, відтінкам білого і нюд

Повним модницям рекомендуються темні насичені кольори - чорний, темно-сірий, коричневий, синій, темно-зелений, бордовий, вишневий, сливовий, темно-фіолетовий.

Якщо у вас повні стегна, але при цьому невеликі груди і вузькі плечі, вам підійдуть комбіновані сукні, що приховують недоліки фігури, у яких спідниця виконана в темному кольорі, а ліф зшитий зі світлої тканини.

Тендітним дівчатам рекомендуються дрібні візерунки, а великі абстрактні орнаменти і асиметричні принти категорично протипоказані.

Повні пані будуть виглядати витонченіше в одязі з вертикальною смужкою, візерунком середнього розміру або в однотонних речах. Приховати повні боки вам допоможе плаття з вертикальними вставками темного кольору з обох сторін.

Яку тканину вибрати

Щоб приховати такі недоліки фігури, як «апельсинова кірка» на стегнах, непривабливий рельєф шкіри на животі і сідницях, носите моделі суконь і спідниць з легких тканин, що не обтягують, а м'яко струмують уздовж тіла.

Це атлас, шовк, тонкий оксамит, сатин, шифон. З цією ж метою можна використовувати мереживо і гіпюр - рельєфність тканини дозволить замаскувати нерівності на шкірі.

З цією ж метою можна використовувати мереживо і гіпюр - рельєфність тканини дозволить замаскувати нерівності на шкірі

Скорегувати не надто підтягнуті сідниці і живіт допоможуть щільні костюмні тканини, щільний денім, драп, вельвет, твід.

Приховати зайву худорлявість можна за допомогою жатих тканин, багатошарових речей з шифону, органзи.

Зверніть увагу на фасон

Саме за допомогою фасонів одягу найпростіше скоригувати неідеальну фігуру, зробивши її більш стрункою і наблизивши пропорції до ідеалу - Х-силуету.

Широкі стегна

Щоб візуально звузити другі «90», вибирайте спідниці фасону «олівець» довжини міді або трохи нижче коліна. Талія у спідниць і брюк повинна бути на своєму місці або високою - ремінь на стегнах ще більше розширить їх.

Завужені брюки, а тим більше скинни вам не підійдуть, такий фасон, навпаки, підкреслить широкі стегна. Вибирайте брюки кльош від коліна. Якщо ви носите невеликий розмір, підберіть широкі штани, розкльошені від стегна.

Якщо ви носите невеликий розмір, підберіть широкі штани, розкльошені від стегна

Якщо у вас великий розмір, відмовтеся від широких спідниць в підлогу - в такому вбранні ви будете виглядати, як лялька для чайника. Також не рекомендується відверте міні - на контрасті з оголеними ногами стегна здадуться ширше, ніж вони є.

вузькі стегна

Надати обсягу вузьким стегнах і зробити плоскі сідниці більш округлими допоможуть спідниці і сукні фасону «тюльпан», сонце і полусолнце , Спідниці-плісе.

Штани і шорти вибирайте із заниженою лінією талії, розкльошені від стегна, або штани-банани. Також вам підійдуть модні джинси-бойфренди. Добре, якщо задні кишені брюк будуть з клапанами або об'ємної вишивкою, аплікацією.

Добре, якщо задні кишені брюк будуть з клапанами або об'ємної вишивкою, аплікацією

Відмінний спосіб візуально розширити стегна - штани або шорти з об'ємними кишенями з боків. Сміливо носите сукні та жакети з басками, але баска повинна бути досить широкою і дійсно створювати обсяг.

Підійдуть багатошарові спідниці, а також сукні А-силуету, спідниці-трапеції з високою талією. Не варто носити короткі розкльошені сукні та спідниці, якщо у вас дуже худі ноги.

Вузькі плечі

Вузькі плечі можна було б назвати гідністю, але, якщо додати сюди широкі стегна, вийде непропорційний і не дуже привабливий силует.

Щоб його збалансувати, носите топи і блузи з вирізом «човник» або «Анжеліка», топи зі спущеною лінією плеча, з рукавами-ліхтариками або рукавом-тюльпаном.

Щоб його збалансувати, носите топи і блузи з вирізом «човник» або «Анжеліка», топи зі спущеною лінією плеча, з рукавами-ліхтариками або рукавом-тюльпаном

Використовуйте об'ємні шарфи, масивні відкладним коміром, носите пальто і жакети з подплечниками. Такому типу статури найкраще підходить простий короткий рукав, як у футболки.

Широкі плечі

Дівчина з широкими плечима може виглядати мужеподобно, особливо якщо у неї при цьому вузький таз і невеликі груди. Щоб візуально звузити плечі, носите топи і сукні з вирізом бандо.

Якщо ви одягаєте сарафан на бретелях, нехай вони будуть тонкими і розташовуються якомога ближче до шиї. Оптимальний варіант - бретель халтер.

Підійдуть топи і блузи з рукавом-реглан і американською проймою. Якщо ви носите маленький або середній розмір, можна замаскувати брак у вигляді широких плечей за допомогою кардиганов, жакетів і пальто в стилі оверсайз.

Маленькі груди

Щоб надати фігурі об'єм в області бюста, носите блузи з жабо, воланами і оборками на грудях, з накладними нагрудними кишенями, топи з аплікаціями та об'ємної вишивкою в районі грудей.

Надати бюсту апетитні обриси допоможе виріз «сердечко», також не нехтуйте коригуючих білизною - бюстгальтери з ефектом пуш-ап подарують вам 1-2 розміри.

Великі груди

Дуже великий бюст завдає чимало клопоту його власниці. Щоб зробити пишні форми більш витонченими, носите топи і блузи з асиметричним вирізом, наприклад, з одним відкритим плечем.

Відмінно підійдуть топи і сукні з запахом на грудях або його імітацією. Діагональні лінії зроблять силует в цілому стрункішою, а трикутний виріз продемонструє груди в апетитному і акуратному вигляді.

Незважаючи на цю рекомендацію дівчатам з великими грудьми не варто носити сумки з діагональним ремінцем - це тільки підкреслить видатний вперед бюст.

виступаючий живіт

Цей недолік можна приховати тим же шляхом, що і великий бюст - за допомогою запаху і діагональних ліній. Не варто носити ремені на талії.

Можна вдягати речі з басками, але баска повинна розташовуватися досить високо, щоб приховувати виступаючу частину живота.

Можна вдягати речі з басками, але баска повинна розташовуватися досить високо, щоб приховувати виступаючу частину живота

Прекрасно маскують живіт сукні в стилі ампір - з завищеною талією. Нижче лінії грудей формуються драпірування, які приховують зайві кілограми на животі і боках.

Придивіться до фасонів суконь із заниженою талією і напуском, а також до суконь-тунік. Якщо у вас не дуже великі груди, живіт можна приховати сукнею А-силуету, розкльошені від лінії плечей.

Криві ноги

Якщо ваші ноги нагадують букву Х, відмовтеся від спідниць до коліна, звужених донизу. Вибирайте спідниці довжини міді , Бажано прямі або розкльошені, носите колготки в тон спідниці.

Штани, розкльошені від коліна, і обтягуючі скинни вам протипоказані, носите прямі брюки або штани, розкльошені від стегна. Приховати кривизну допоможе великий асиметричний принт на брюках.

Приховати кривизну допоможе великий асиметричний принт на брюках

Ноги О-подібної форми найкраще маскувати расклешенними спідницями максі, також вам підійде фасон рік. Штани вибирайте прямі або розкльошені від коліна.

Ще більше викривляють ноги вибілені смуги на джинсах. Носіть джинси і штани з вилогами. Відмінно приховають ваш недолік високі чоботи з широкою халявою і ботфорти.

Маленький ріст

Найкраще в цьому випадку рятують підбори, а й одяг потрібно підібрати правильно. Вибирайте брюки та спідниці із завищеною лінією талії, пальто і плащі носите укорочені.

Уникайте горизонтальних ліній в образі, носите кулони на довгих ланцюжках, довгі нитки бус. Дуже короткі спідниці, спідниці максі і міді вам протипоказані, носите спідниці довжиною до коліна або до середини стегна.

Занадто високий зріст

Якщо у вас пропорційна фігура, можна відмовитися від каблука, але, якщо ноги закороткі щодо тулуба, краще носити взуття на невеликому каблуці.

Занадто довгі плащі і пальто не рекомендуються (а ось на пальто оверсайз , Мабуть, варто звернути увагу), спідниці та сукні до підлоги - теж. Носіть спідниці та брюки із заниженою лінією талії. Намагайтеся ділити фігуру горизонтально, підбираючи верх і низ в контрастних відтінках.

Намагайтеся ділити фігуру горизонтально, підбираючи верх і низ в контрастних відтінках

Не думайте, що штани довжиною 7/8 будуть виглядати гармонійно, навпаки - штани повинні бути досить довгими, особливо це стосується широких моделей.

Комплексувати чи ні з приводу недоліків фігури - вирішувати вам, але враховувати їх при формуванні гардероба ви просто зобов'язані, якщо хочете уславитися стильним людиною і володарем хорошого смаку.

Як приховати недоліки і підкреслити достоїнства фігури?

Як приховати недоліки і підкреслити достоїнства фігури?

Новости