Професійна імміграція в Австралії за контрактом

  1. Вартість програми:

Employer Nomination Scheme (Subclass 186), Temporary Work (Skilled) (subclass 457) visa, державна програма професійної імміграції за контрактом в Австралії. В Австралії чекають фахівців, менеджерів, робітників і службовців з вищою та середньою спеціальною освітою. Можливість отримання громадянства. Employer Nomination Scheme (Subclass 186), Temporary Work (Skilled) (subclass 457) visa, державна програма професійної імміграції за контрактом в Австралії

Зустріч з представниками департаменту імміграції та імміграційних агентств для обговорення можливості працевлаштування громадян Росії і країн колишнього СРСР за контрактом в Австралії. Мельбурн, 10 cічня 2012 р

Австралія - одна з найрозвиненіших країн світу зі стабільною економікою і чудовою системою соціальних гарантій і захисту населення.

Австралія постійно потребує кваліфікованих робітників, фахівців і менеджерів з-за кордону, і Департамент Імміграції Австралії (DIBP) з готовністю видає кілька спеціально створених для цього категорій робітників тимчасових і резидентських віз.

Всі тимчасові робочі візи видаються на підставі контракту з роботодавцем, і велика їх частина - по категорії Temporary Skill Shortage (TSS) visa. Незважаючи на труднощі її оформлення, це сама універсальна і популярна віза, тому що розгляд її займає близько 6 місяців, і вимоги до кандидатів значно м'якше, ніж за іншими професійними програмами, і через 2 роки вона легко переоформляється в візу резидента ENS (subclass 186) .

Так само австралійська компанія може дати запрошення відразу на візу резидента ENS (subclass 186), і тоді, як резидент, ви отримуєте право на безкоштовну медицину, всіма соціальними програмами і зможете виступити спонсором для імміграції в Австралію ваших родичів.

Принцип працевлаштування за цією програмою заснований на пошуку роботи за вашою заявкою і надання контракту з австралійською компанією-роботодавцем, яка номінована австралійським урядом на право приймати на роботу іноземних працівників. Перша віза видається на термін до 4 років. Ваша сім'я може виїхати разом з вами.

Standard business sponsor

  • За цим варіантом оформлення проводиться відповідно до спеціального списком професій Temporary Skill Shortage (TSS) / 442, і ваше освіту і досвід роботи йому відповідають.
  • Вакансія на вас надається австралійською компанією в департамент імміграції Австралії і номінується їм для вас.
  • Ваша кваліфікація вимагає підтвердження в професійному департаменті Австралії.
  • В процесі оформлення ваших документів ви повинні підготуватися і здати іспит на рівень володіння англійською мовою IELTS на рівень від "5" по кожній з чотирьох частин.
  • У деяких випадках (лікарі, архітектори, вчителі і т.д.) до початку роботи ви будете повинні отримати ліцензію.
  • Ця віза може бути також видана представнику зарубіжної НЕ австралійської компанії, який відряджається до Австралії для реєстрації та створення або допомоги в реєстрації або створення компанії в Австралії, від імені і для спільного з основного над австралійською компанією бізнесу.

Employer Nomination Scheme (ENS) subclass 186 (в Австралії та за межами Австралії):

  • Вам повинно бути від 20 до 45 років.
  • У вас є роботодавець.
  • В процесі оформлення ваших документів ви повинні підготуватися і здати іспит на рівень володіння англійською мовою IELTS на рівень від "5" по кожній з чотирьох частин, або вище, якщо цього вимагає підтвердження вашої кваліфікації в Австралії.
  • У вас є професійна акредитація та / або ліцензія, якщо це потрібно у вашій країні для роботи по вашій спеціальності.
  • Ви отримали підтвердження вашої кваліфікації в Австралії і ви отримали запрошення з системи SkillSelect;
  • Ви відповідаєте одній із зазначених нижче вимог:
    • ви працюєте в Австралії мінімум 2 роки на основній роботі по візі Temporary Skill Shortage (TSS), і ваш роботодавець захоче виступити вашим спонсором на візу резидента 186, або;
    • ваша кваліфікація підтверджена в професійному департаменті Австралії, у вас є три роки досвіду роботи після отримання освіти, IELTS мінімум 6, ви номіновані на спеціальність зі спеціального урядового списку спонсорованих програм;
    • ваш роботодавець включив вас в tailored labour agreement або regional migration agreement - зазвичай під великі проекти.

Вимоги для оформлення:

Заповнити анкету і надіслати її вкладеним файлом на імейл [email protected] разом з:

  • кольоровим сканом вашого диплома / ів і вкладишами.
  • описом російською мовою вашого досвіду роботи за останні 10 років.
  • резюме російською мовою.
  • CV англійською мовою.

Вартість програми:

6810 доларів США. Члени сім'ї до 3 чоловік обслуговуються безкоштовно.

Увага: Літні знижки! Вартість з 1 по 30 червня 2018 року на цю програму складе 3977 доларів США!

У вартість входить пошук роботи, підготовка, переклад і завірення всіх пов'язаних з отриманням робочої візи документів, юридичний супровід до отримання ПМЖ і громадянства і поштові витрати. Вартість авіаквитків, держмита та інші витрати, пов'язані з початком вашого нового життя в Австралії, оплачуються окремо.

Ви також можете оплачувати не весь імміграційний пакет, а якісь окремі послуги з цими цінами , Якщо ви впевнені, що зможете щось зробити самі.

Держмита і консульські збори:

Головний заявник: за візу Temporary Skill Shortage (TSS) = основний заявник 1060 австралійських доларів, чоловік / дружина 1060 австралійських доларів, кожна дитина 265 австралійських доларів;

Головний заявник: за візу subclass 186 = основний заявник 350 австралійських доларів при переоформленні на неї з візи Temporary Skill Shortage (TSS) або при наймі до роботодавця під великі проекти під labour agreement.

Або при прямому наймі на обидва види віз (Direct Entry stream) основний заявник сплачує 3670 австралійських доларів, чоловік / дружина і діти старше 18 років 1835 австралійських доларів, кожна дитина до 18 років 920 австралійських доларів;

Головний заявник: збір за підтвердження в разі потреби вашої кваліфікації в професійному департаменті Австралії від 450 до 1050 австралійських доларів за не медичні та 5200 австр. доларів за медичні спеціальності.

При оплаті з Visa або MasterCard стягується доплнітельних 1.08%

Терміни оформлення:

18 місяців. Початком терміну оформлення вважається дата надання всіх необхідних за цією програмою документів або їх копій і оплата 60% вартості програми.

І останнє, читаючи вимоги за критеріями і підраховуючи бали - не судіть себе занадто суворо, краще надішліть нам заявку або проконсультуйтеся у координатора.

Новости