Прокат дитячої коляски в Києві


У прокаті кращі моделі для подорожей з дітьми! Doona, GB Pokit +, BabyZen YoYo plus, Diono - краще рішення для авіа перельотів. Вони йдуть, ручна поклажа в літак. Maclaren, Mutsy, Maxi-Cosi, Easywalker, Cybex - як для перельотів, так і для комфортних прогулянок по Києву або на виїзд з малюками. У нас в Baby Service щорічне оновлення асортименту і завжди є щось новеньке!


Тут все новинки товарів і реальні фото наших колясок

Тут все новинки товарів і реальні фото наших колясок. Підписуйтесь! @babyservice_ua #babyservice_ua


Коляски-тростини, для двійні, прогулянкові, люльки - ми знаємо, які коляски потрібні для комфортних подорожей з дитиною.
Всі наші коляски знаходяться в ідеальному стані. Це можливо тільки завдяки тому, що спочатку ми купуємо нові товари для прокату, ретельно доглядаємо за ними, постійно оновлюємо, ніж та відрізняємося від більшості наших колег по ринку :).
Вартість оренди колясок відповідає високим стандартам тих брендів, з якими ми працюємо, а зовнішній вигляд колясок відповідає вимогам наших клієнтів. Ми перевершимо ваші очікування!
Оренда дитячої коляски - кому і коли це буде зручно і вигідно?
Оренда дитячої коляски - сучасний і зручний сервіс перш за все для тих, хто подорожує з маленькими дітьми. Оплатити вартість прокату коляски для дитини набагато простіше, ніж везти собою і набагато доцільніше, ніж купувати нову. Особливо, коли річ вам потрібна на нетривалий термін.
Наприклад, до вас в гості приїжджають або прилітають :) онуки. На недельку або на місяць. Дуже проблематично везти з собою коляску з далеких країн. Набагато зручніше взяти її напрокат тут, створюючи звичні умови для мами і малюка, а потім повернути.
При цьому всі що від вас вимагається - це зателефонувати нам і зробити замовлення. По телефону можна уточнити ваші подробиці по конкретної моделі. Якщо не можете визначитися з вибором, то ми зможемо підказати, в якій колясці буде зручно вашому малюкові, якщо підкажете нам його вік.
Якщо є можливість приїхати до нас в офіс і "приміряти", дитячу коляску - обов'язково приїжджайте. Це буде найправильніший вибір в будь-якому випадку. Особливо, коли мова йде про вибір між прогулянкової коляскою і коляскою-тростиною.
Так, технічні характеристики можна почитати, але це все одно не передасть вам то відчуття зручності або незручності для вас і для малюка, коли ви його посадіть в колясочку і спробуєте покатати. Для кого-то зручна одна модель коляски, а для кого-то інша. Ціна при цьому і бренд - не дуже впливають на ситуацію.
Вибір між люлькою і тростиною зазвичай не варто, тому що коляска - колиска призначена для новонароджених діток або для тих, хто ще зовсім не сидить.
У нас представлені коляски-люльки для новонароджених відомих брендів Maxi-Cosi, Mutsy, Maclaren, Cybex, Easywalker

Вони добре зарекомендували себе і наші клієнти залишалися завжди ними задоволені. Також, як і їх станом, що для прокату є, мабуть, основним критерієм якості послуги.
У нашому INSTAGRAM ми публікуємо фотографії товарів з нашого прокату Baby Service Kiev - та що підписуйтесь! Будете в курсі всіх новинок і подій /
Якщо підказати, коли ще виникає необхідність в оренді дитячої коляски, так це тоді, коли ви живете в Києві, катаєтеся тут в величезною, дорогущей візку, але ось зібралися злітати на тиждень-другий в далеку країну. Везти з літаку дитячу коляску, яка важить 13-18 кг або ж 4.3 кг GB Pokit - різниця є. Коляска в літак, яка йде в ручну поклажу. У нас такі є.
Наші коляски вже побували в багатьох далеких і не дуже далеких країнах.
При цьому ми не забуваємо стежити за зовнішнім виглядом всіх колясочек. Дуже хочеться, щоб вам було приємно взяти в руки річ і щоб ваші малюки відчували себе в ній комфортно.
Так як влітку легкі прогулянкові і коляски - тростини користуються дещо більшим попитом, будь ласка, намагайтеся робити ваші замовлення завчасно, щоб ми могли гарантувати вам наявність речі.

Сторінка, де можна внести бронювання за коляску (200 грн, які потім підуть в рахунок оренди)


Хочемо також подякувати всім нашим мам і тат, які повертають речі в акуратному вигляді. Велике вам спасибі!


Ваш Baby Service :)

2019 р

Оренда дитячої коляски - кому і коли це буде зручно і вигідно?

Новости