Реєстрація в Paypal. Відкриваємо рахунок. Детальний керівництво.

  1. Реєстрація в Paypal. Відкриваємо рахунок. Детальний керівництво. Отже, ви прочитали нашу статтю...
  2. Особисті дані власника PayPal-аккаунта
  3. Угода та політика конфіденційності
  4. Платіжна карта
  5. Верифікація e-mail адреси
  6. верифікація карти
  7. Корисна інформація
  8. ВІДЕОінструкція по реєстрації на Paypal
  9. Інструкція по реєстрації:
  10. Особисті дані власника PayPal-аккаунта
  11. Угода та політика конфіденційності
  12. Платіжна карта
  13. Верифікація e-mail адреси
  14. верифікація карти
  15. Реєстрація в Paypal. Відкриваємо рахунок. Детальний керівництво.
  16. Інструкція по реєстрації:
  17. Особисті дані власника PayPal-аккаунта
  18. Угода та політика конфіденційності
  19. Платіжна карта
  20. Верифікація e-mail адреси
  21. верифікація карти
  22. Реєстрація в Paypal. Відкриваємо рахунок. Детальний керівництво.
  23. Інструкція по реєстрації:
  24. Особисті дані власника PayPal-аккаунта
  25. Угода та політика конфіденційності
  26. Платіжна карта
  27. Верифікація e-mail адреси
  28. верифікація карти
  29. Реєстрація в Paypal. Відкриваємо рахунок. Детальний керівництво.
  30. Інструкція по реєстрації:
  31. Особисті дані власника PayPal-аккаунта
  32. Угода та політика конфіденційності
  33. Платіжна карта
  34. Верифікація e-mail адреси
  35. верифікація карти
  36. Корисна інформація
  37. ВІДЕОінструкція по реєстрації на Paypal
  38. Інструкція по реєстрації:
  39. Особисті дані власника PayPal-аккаунта
  40. Угода та політика конфіденційності
  41. Платіжна карта
  42. Верифікація e-mail адреси
  43. верифікація карти
  44. Корисна інформація

Реєстрація в Paypal. Відкриваємо рахунок. Детальний керівництво.

Детальний керівництво

Отже, ви прочитали нашу статтю " Знайомимося з платіжною системою PayPal "І вирішили стати користувачем цієї найпопулярнішою в світі платіжної системи. Рішення вельми логічне: для вас відкриється неосяжний світ зарубіжного інтернет-шопінгу, ви зможете самостійно оплачувати покупки на аукціоні ebay і сотнях інших онлайнових торгових майданчиків.

А чи знаєте ви, що назва PayPal складається з двох англійських слів: "pay" і "pal" і дослівно перекладається, як "заплати приятелеві"?

Відкриття і утримання аккаунта в системі PayPal абсолютно безкоштовні. Сюрпризів тут не буде. Компанія PayPal, звичайно, не благодійна організація, за послуги береться комісія, але стосується це одержувачів коштів, продавців.

Для реєстрації в Paypal вам знадобиться:

  • Платіжна карта, на рахунку якої повинна бути сума, еквівалентна як мінімум декільком доларам США (інакше у PayPal не вийде її авторизувати). Детальніше про те, яку карту вибрати для роботи, ви можете дізнатися в циклі наших статей , Присвячених цьому питанню.
  • Електронна пошта (e-mail). Теоретично підійде адресу будь-якої електронної пошти. В якості рекомендації лише запропонуємо не використовувати безкоштовні сервіси, а якщо альтернативи їм немає, то зупинитися на найбільш захищених - наприклад Google Gmail , Yahoo Mail , Yandex Пошта .

Реєстрація в будь-якому онлайновому сервісі - справа, як ви, напевно, вже знаєте, особливих труднощів не становить. І PayPal чисто технічно тут не виняток. Однак є важливі нюанси, про які обов'язково треба знати заздалегідь. Дана компанія дуже уважно стежить за дотриманням правил і при їх порушенні може просто заблокувати не тільки аккаунт порушника, а й часто - пов'язані з ним інші облікові записи з довічною забороною реєструватися знову. Що ж варто знати відразу?

  • Фізичній особі дозволяється мати тільки один PayPal-акаунт (виняток лише одне: ви можете мати один персональний аккаунт для особистих цілей, і один корпоративний для бізнесу).
  • Видалити свій аккаунт Paypal можна, але процедура не швидка. Ви подаєте заявку, аккаунт заморожується на 180 днів (термін розгляду можливих фінансових вимог до власника) і потім приблизно через рік закривається. Відкривати нові акаунти протягом цього часу не можна. Все що закриваються акаунти знаходяться під пильною увагою.
  • Змінити країну реєстрації в акаунті можна - на відміну від інших даних.
  • Якщо аккаунт блокується у зв'язку з порушенням правил, кошти на його балансі заморожуються на 180 днів і після цього часу переводяться власнику. Однак якщо виявляється, що дані власника фальсифіковані, то отримати ці кошти він не зможе.

Інструкція по реєстрації:

Питання щодо того, як проходить реєстрація в PayPal, ви можете задати на нашому форумі .

Перейдіть на сайт PayPal.com . Ваша країна проживання і, відповідно, мова інтерфейсу повинні визначитися автоматично.

Ваша країна проживання і, відповідно, мова інтерфейсу повинні визначитися автоматично

Скріншот з сайту PayPal.com

Визначив чи PayPal країну правильно чи ні, можна з'ясувати по значку-прапору, відображається зазвичай у правому нижньому кутку екрана. Залежно від пристрою, на якому ви відкриваєте сайт (смартфон, планшет), місце розташування прапора на екрані може змінюватися.

Російська мова автоматично встановлюється тільки для PayPal Росія (жителів Російської Федерації). Для України, Казахстану, Республіки Білорусь за замовчуванням буде встановлено англійську мову, і на ньому ж повинна проводитися реєстрація в PayPal.

Для України, Казахстану, Республіки Білорусь за замовчуванням буде встановлено англійську мову, і на ньому ж повинна проводитися реєстрація в PayPal

Якщо PayPal визначив країну некоректно або ви просто хочете змінити мову інтерфейсу, досить натиснути на прапорець, відкрити список країн і вибрати відповідну.

Вибір мови не впливає на подальшу реєстрацію, країна проживання буде вибиратися в ході подальшої реєстрації окремо.

Потім на сайті PayPal.com в правому верхньому кутку натискайте кнопку "Зареєструватися".

На наступній сторінці необхідно вибрати тип створюваного аккаунта. На вибір пропонується два типи:

На вибір пропонується два типи:

  1. Особистий рахунок - для приватних (фізичних осіб)
  2. Корпоративний - для компанії (юридичних осіб)

Вибравши тип аккаунта і натиснувши "Продовжити", ви потрапите на сторінку, де буде запропоновано:

Відповісти на питання: "Яку країну мені вказувати при реєстрації?" Дуже просто. Вказуйте країну, паспорт якої ви зможете пред'явити, якщо буде потрібно верифікацію. Якщо у вашій країні закритий прийом коштів на PayPal або взагалі відсутня можливість реєстрації, пам'ятайте: до будь-якої фальсифікації даних в компанії ставляться вкрай серйозно, вміють легко виявляти подібні акаунти і заморожувати їх (разом з пов'язаними обліковими записами). І, як правило, разом із засобами на балансі, вивести які потім буде практично неможливо. Власникам цих акаунтів забороняють відкривати нові - вони будуть також рано чи пізно закриті.

Питання з вибором країни реєстрації дуже важливий, тому ми приділили йому стільки уваги. Наша порада: якщо ви відкриваєте аккаунт PayPal і ваша бізнес-модель має на увазі отримання коштів від клієнтів, однак у вашій країні це неможливо, пам'ятайте, що є інші цілком легальні способи прийому. Найвідоміший - це, звичайно, американська компанія 2CO.com , Що надає комплексне платіжне рішення, в т.ч. і прийом PayPal. З нею вже багато років співпрацюють тисячі вихідців з країн колишнього Союзу.

  • Вибрати країну проживання. Ось до цього поставтеся дуже відповідально! Повторимося: за правилами PayPal користувач може мати тільки один акаунт. Можливість змінити країну в акаунті відсутня, а при переїзді / зміну громадянства служба підтримки рекомендує подавати заявку на закриття колишнього аккаунта і відкривати новий - це займе 6-12 місяців. Справа в тому, що для різних країн PayPal надає різний набір послуг, різні тарифи і т.д.
  • Ввести адресу електронної пошти (e-mail). Свої рекомендації по його вибору ми вже дали вище. Якщо у вас на даний момент немає адреси, то попередньо зареєструйте його. Не використовуйте чужий адресу.

    Адреса електронної пошти буде ідентифікатором вашого Paypal-аккаунта, тобто якщо хтось попросить реквізити рахунку, щоб перерахувати кошти, досить буде надати email. Тому для зручності він повинен легко читатися і, бажано, запам'ятовуватися. Ознака хорошого тону: короткий, що запам'ятовується адресу. Згодом email можна буде змінити.

  • Пароль і його підтвердження. Мінімум вісім символів. Обов'язкові як мінімум одна цифра і один символ.

Особисті дані власника PayPal-аккаунта

Форма досить проста і з її заповненням проблем виникнути не повинно. Вводити інформацію для PayPal в Росії потрібно російською мовою, вводячи дані в точній відповідності з паспортними (паспорт громадянина РФ).

Для мешканців інших країн оптимальний варіант - вводити дані латиницею (англійською), по можливості орієнтуючись на закордонний паспорт. Єдина порада, яку можна дати: якщо у вас вже є аккаунт на аукціоні ebay, постарайтеся, щоб реєстраційні дані на PayPal і ebay збігалися (e-mail, адреса, написання імені та прізвища і т.д.).

Вводите інформацію уважно. Зверніть увагу, що всі пункти обов'язкові для заповнення. Для прикладу ми ввели в анкету абстрактні дані.

Ім'я - Ваше ім'я (Наприклад Andrey)

По батькові - Ваше батькові (Наприклад Petrovich)

Прізвище - Ваша Прізвище (Наприклад Ivanov)

Зверніть увагу, що в формі спочатку йде ім'я, потім прізвище та тільки в кінці батькові.

Дата народження - Виберіть свою дату народження, яка відповідає паспорту.

Національність / Nationality - виберіть свою національність. Або ж просто залиште раніше обрану країну.

Для росіян реєстрація в PayPal в обов'язковому порядку передбачає введення номера та серії паспорта. Вводите номер та серію поспіль, без пробілів.

Також тільки росіянам при реєстрації потрібно ввести дані одного з трьох документів на вибір.

  • Страховий номер індивідуального особового рахунку (СНІЛС) - номер який ви знайдете в страховому свідоцтві державного пенсійного страхування.
  • ІПН - ідентифікаційний номер платника податків, цифровий код, який присвоюється всім платникам податків в Російській Федерації. ІПН фізичної особи складається 12-ти цифр, знайти його можна в свідоцтві про постановку на облік в територіальному органі ФНС Росії.
  • ОМС - номер поліса обов'язкового медичного страхування.

Вулиця / Будинок / Квартира (Street Address) - вказуйте ту адресу, яку зможете підтвердити. Якщо в PayPal виникають сумніви щодо користувача, його просять надати для підтвердження адреси копії документів, на яких присутні ім'я, прізвище та адресу (наприклад рахунки за комунальні послуги). Додатковий рядок у формі дана в разі, якщо адреса не вмістився в першій. До адреси доставки покупок дану адресу ніякого відношення не має.

Регіон, район (Province / Region) - Вкажіть запитувані дані. Для Росії можна просто ввести RU, для України - UA, для Казахстану - KZ, для Литви - LT і т.д.

Індекс (Postal Code) - поштовий індекс (необов'язково).

Населений пункт (City) - ваш населений пункт (місто).

Номер мобільного телефону (mobile). Уважно вводите номер мобільного телефону, тому що він буде використаний при створенні вашого рахунку. Номер вводиться у форматі: міжнародний код країни, код міста, номер телефону (код Росії - 7, України - 38). Якщо номер не приймається, напевно ви поставили десь зайвий символ, спробуйте записати його без пробілів.

Угода та політика конфіденційності

Внизу прийміть "Умови використання" та "Політику Конфіденційності" PayPal. Можете ознайомитися, але це типові юридичні документи, які не дуже легкі для прочитання. Просто поставте галочку і натисніть кнопку "Погодитися і створити рахунок" (Agree and create account).

Платіжна карта

Тепер вам запропонують ввести реквізити платіжної картки, яка буде використовуватися при роботі з PayPal. Ви можете зробити це пізніше і пропустити даний етап реєстрації - просто закривайте вікно і заходите в свій аккаунт на PayPal.com. Всі подальші дії можна виконати там.

Якщо на вашій карті немає коштів (як мінімум еквівалента декількох доларів США), то варто відкласти введення її реквізитів, тому що система не зможе провести авторизацію карти, при якій на деякий час блокується сума $ 1 і потім повертається. Жителям РФ, які можуть приймати платежі на свої PayPal акаунти, ця сума буде відразу внесена на баланс.

Жителям РФ, які можуть приймати платежі на свої PayPal акаунти, ця сума буде відразу внесена на баланс

Номер кредитної картки - введіть номер вказаний на титульній стороні вашої платіжної карти. Без пропусків.

Дата закінчення терміну дії - це т.зв. "Expiration Date" - термін дії карти. Місяць і рік. Вказані на титульній стороні карти.

Код безпеки - верифікаційний код (також його називають CVC, CVV2). Це 3 останні цифри на зворотному боці картки (для карт American Express - 4 цифри). Якщо номери на карті немає, необхідно зателефонувати в банк, емітував вашу карту, дізнатися його.

Якщо номери на карті немає, необхідно зателефонувати в банк, емітував вашу карту, дізнатися його

Якщо Paypal не прийняв вашу платіжну карту, не поспішайте засмучуватися. Перш за все треба розібратися, чому карта відхилена: на це може бути багато причин. вам допоможе наша стаття , В якій ми коротко постаралися розібрати найбільш ймовірні варіанти.

Верифікація e-mail адреси

Якщо карта була успішно авторизована, ви вирішили ввести її пізніше, або навіть якщо вона була відхилена, система все одно попросить виконати наступний крок: підтвердити e-mail адресу, яка була вказана в реєстраційній формі.

Перевірте вхідну пошту в електронному ящику, який вказаний при реєстрації. Якщо там є лист від PayPal з темою "Ласкаво просимо в PayPal / Welcome to PayPal", знайдіть в ньому кнопку "Активувати / Activate" і натисніть її.

Ви потрапите на сайт PayPal, де для підтвердження також знадобиться ввести обраний при реєстрації пароль. Відразу ж вас попросять придумати два секретних питання, відповідь на які треба буде ввести, якщо коли-небудь ви забудете пароль.

У разі, якщо посилання в листі не працює, то зайдіть в ваш PayPal акаунт і у вкладці "Список Завдань" виберіть "Підтвердити адресу електронної пошти".

У разі, якщо посилання в листі не працює, то зайдіть в ваш PayPal акаунт і у вкладці Список Завдань виберіть Підтвердити адресу електронної пошти

Потім на наступній сторінці в "Крок 2" виберіть "Натисніть це посилання, якщо ця кнопка в тілі електронного листа" і введіть цифровий код підтвердження (confirmation number) з прийшов вам листи.

Якщо ніяких листів від PayPal вам не приходило, то ви можете вислати собі лист з кодом для верифікації повторно. Для цього треба натиснути на цій же сторінці внизу на посилання "запросити новий номер підтвердження".

верифікація карти

Тепер для повноцінної роботи з Пайпал вам необхідно верифікувати свою платіжну карту. Це додаткова міра безпеки, яка підтвердить, що саме ви - власник використовуваної карти. Пройшовши цю процедуру, ви також підійміть ліміти (обмеження обороту) свого PayPal-аккаунта.

Процес верифікації карти досить простий. Суть його полягає в наступному: з вашої картки знімається $ 1.95 (ці гроші згодом повертаються або на карту, або на баланс), потім у виписці операцій по карті, в деталях цього платежу, ви знаходите 4-х значний код (деталі платежу платежу будуть виглядати приблизно так: "1234PayPal - * EXPUSE" (можливі варіанти), перші 4 цифри - ваш код), який потрібно ввести на сайті PayPal. Дізнатися цей код ви можете за допомогою інтернет-банкінгу, дзвінка в службу підтримки банку або ж отримавши виписку операцій по карті. Детальніше це питання висвітлено в статті: PayPal. верифікація аккаунта .

За відгуками багатьох користувачів: верифікувати карту бажано відразу ж після реєстрації аккаунта, тому що до верифікації карти існують досить жорсткі ліміти суми одномоментно відправляється платежу. Особливих труднощів верифікація карти, як правило, ні у кого не викликає.

Корисна інформація

  1. Якщо ви живете в одній з країн СНД (крім РФ і країн Прибалтики), то після реєстрації на PayPal ваш баланс буде нульовим. Не переживайте - в цьому немає нічого страшного, так і повинно бути. А кошти будуть знімати з вашої банківської карти в міру необхідності. При поверненні - кошти повертаються прямо на карту.
  2. Жителям РФ і країн Прибалтики дозволено приймати платежі. На баланс їх аккаунта відразу будуть зараховані кошти, зняті з карти в ході реєстрації та верифікації. Для того, щоб відправити платіж, поповнювати баланс їм не потрібно - кошти можуть зніматися як з аккаунта, так і безпосередньо з платіжної карти. Наприклад, якщо на балансі є певна сума, але оплатити необхідно більше, тоді відсутні кошти будуть зняті з карти.
  3. В Україні, Казахстані приймати платежі на PayPal, так само як і виводити кошти з Пайпал на банківський рахунок не можна.
  4. Після прив'язки карти, в якій би валюті вона не була, обов'язково відразу ж змініть центр конвертації , Встановивши в якості центру за замовчуванням не Paypal, а ваш банк. Інакше зайвих витрат не минути.
  5. Чи не експериментуйте з PayPal шляхом введення чужих карт, різних банківських аккаунтів і т. Д. Не привертайте до себе увагу. Інакше ризикуєте потрапити під перевірку.
  6. Не давайте третім особам ваші логін і пароль до аккаунту PayPal. Не беріть участі в сумнівних угодах і не приймайте сумнівних пропозицій, де вас просять оплатити щось, обіцяючи величезні комісійні.
  7. Якщо ви заходитиме в ваш PayPal-акаунт з різних країн (обчислюється по IP-адресою) або ж буде просто велика кількість заходів з різних комп'ютерів, не виключено, що служба безпеки може запідозрити, що до аккаунту отримали доступ неавторизовані особи. Такий аккаунт ризикує бути заблокований, а вас можуть попросити надіслати копії документів.
  8. Дуже часто шахраї розсилають в мережі підроблені електронні листи, схожі на справжні листи від ebay, PayPal, City Bank і т. Д. Ці листи різні за змістом, але в підсумку вимагають від користувача одного: піти по посиланню в листі і ввести свої логін і пароль. Як ви, напевно, здогадалися, вся ця схема розрахована на те, щоб виманити у вас логін і пароль. Наслідуючи за посиланням, ви потрапите на підроблений сайт (зазвичай всього пару сторінок) компанії, від імені якої лист надіслано, де вас просять авторизуватися. Потрапивши на цю обманку і повідомивши особисті дані шахраям, ви можете потрапити в серйозні неприємності. Вихід один: не вірте всьому, що вам приходить по e-mail, як би правдоподібно воно не виглядало. Ретельно перевіряйте посилання. Вводите свої логін і пароль тільки на сторінці авторизації, на яку ви потрапили, самостійно набравши адресу, або ж по посиланню з закладок вашого браузера. І запам'ятайте: якщо мова йде про справжню платіжній системі, то вона ніколи не буде вимагати від вас логін і пароль по e-mail. Якщо ви отримали такий лист - значить, його прислали шахраї.
  9. Не використовуйте "миттєвими" (або передплаченими / подарунковими) платіжними картами, які можна придбати в Інтернеті. Такі карти, як правило, не мають імені та прізвища власника (можна вказувати будь-які), а також пластикового носія - вам просто надсилають номер і термін дії. Ціна використання такої карти в PayPal може бути висока - ваш аккаунт заблокують раз і назавжди. Запам'ятайте: кредитну (або дебітну) карту може видати тільки банк, ретельно перевіривши ваші персональні дані.
  10. При поверненні коштів (повне повернення за допомогою " диспуту "Або часткове повернення) гроші на мапі з'являються не моментально. Зазвичай ваш банк (а терміни залежать тільки від нього) тримає їх в" замороженому "стані ще 3-20 днів.

ВІДЕОінструкція по реєстрації на Paypal

Реєстрація в Paypal. Відкриваємо рахунок. Детальний керівництво.

Детальний керівництво

Отже, ви прочитали нашу статтю " Знайомимося з платіжною системою PayPal "І вирішили стати користувачем цієї найпопулярнішою в світі платіжної системи. Рішення вельми логічне: для вас відкриється неосяжний світ зарубіжного інтернет-шопінгу, ви зможете самостійно оплачувати покупки на аукціоні ebay і сотнях інших онлайнових торгових майданчиків.

А чи знаєте ви, що назва PayPal складається з двох англійських слів: "pay" і "pal" і дослівно перекладається, як "заплати приятелеві"?

Відкриття і утримання аккаунта в системі PayPal абсолютно безкоштовні. Сюрпризів тут не буде. Компанія PayPal, звичайно, не благодійна організація, за послуги береться комісія, але стосується це одержувачів коштів, продавців.

Для реєстрації в Paypal вам знадобиться:

  • Платіжна карта, на рахунку якої повинна бути сума, еквівалентна як мінімум декільком доларам США (інакше у PayPal не вийде її авторизувати). Детальніше про те, яку карту вибрати для роботи, ви можете дізнатися в циклі наших статей , Присвячених цьому питанню.
  • Електронна пошта (e-mail). Теоретично підійде адресу будь-якої електронної пошти. В якості рекомендації лише запропонуємо не використовувати безкоштовні сервіси, а якщо альтернативи їм немає, то зупинитися на найбільш захищених - наприклад Google Gmail , Yahoo Mail , Yandex Пошта .

Реєстрація в будь-якому онлайновому сервісі - справа, як ви, напевно, вже знаєте, особливих труднощів не становить. І PayPal чисто технічно тут не виняток. Однак є важливі нюанси, про які обов'язково треба знати заздалегідь. Дана компанія дуже уважно стежить за дотриманням правил і при їх порушенні може просто заблокувати не тільки аккаунт порушника, а й часто - пов'язані з ним інші облікові записи з довічною забороною реєструватися знову. Що ж варто знати відразу?

  • Фізичній особі дозволяється мати тільки один PayPal-акаунт (виняток лише одне: ви можете мати один персональний аккаунт для особистих цілей, і один корпоративний для бізнесу).
  • Видалити свій аккаунт Paypal можна, але процедура не швидка. Ви подаєте заявку, аккаунт заморожується на 180 днів (термін розгляду можливих фінансових вимог до власника) і потім приблизно через рік закривається. Відкривати нові акаунти протягом цього часу не можна. Все що закриваються акаунти знаходяться під пильною увагою.
  • Змінити країну реєстрації в акаунті можна - на відміну від інших даних.
  • Якщо аккаунт блокується у зв'язку з порушенням правил, кошти на його балансі заморожуються на 180 днів і після цього часу переводяться власнику. Однак якщо виявляється, що дані власника фальсифіковані, то отримати ці кошти він не зможе.

Інструкція по реєстрації:

Питання щодо того, як проходить реєстрація в PayPal, ви можете задати на нашому форумі .

Перейдіть на сайт PayPal.com . Ваша країна проживання і, відповідно, мова інтерфейсу повинні визначитися автоматично.

Ваша країна проживання і, відповідно, мова інтерфейсу повинні визначитися автоматично

Скріншот з сайту PayPal.com

Визначив чи PayPal країну правильно чи ні, можна з'ясувати по значку-прапору, відображається зазвичай у правому нижньому кутку екрана. Залежно від пристрою, на якому ви відкриваєте сайт (смартфон, планшет), місце розташування прапора на екрані може змінюватися.

Російська мова автоматично встановлюється тільки для PayPal Росія (жителів Російської Федерації). Для України, Казахстану, Республіки Білорусь за замовчуванням буде встановлено англійську мову, і на ньому ж повинна проводитися реєстрація в PayPal.

Для України, Казахстану, Республіки Білорусь за замовчуванням буде встановлено англійську мову, і на ньому ж повинна проводитися реєстрація в PayPal

Якщо PayPal визначив країну некоректно або ви просто хочете змінити мову інтерфейсу, досить натиснути на прапорець, відкрити список країн і вибрати відповідну.

Вибір мови не впливає на подальшу реєстрацію, країна проживання буде вибиратися в ході подальшої реєстрації окремо.

Потім на сайті PayPal.com в правому верхньому кутку натискайте кнопку "Зареєструватися".

На наступній сторінці необхідно вибрати тип створюваного аккаунта. На вибір пропонується два типи:

На вибір пропонується два типи:

  1. Особистий рахунок - для приватних (фізичних осіб)
  2. Корпоративний - для компанії (юридичних осіб)

Вибравши тип аккаунта і натиснувши "Продовжити", ви потрапите на сторінку, де буде запропоновано:

Відповісти на питання: "Яку країну мені вказувати при реєстрації?" Дуже просто. Вказуйте країну, паспорт якої ви зможете пред'явити, якщо буде потрібно верифікацію. Якщо у вашій країні закритий прийом коштів на PayPal або взагалі відсутня можливість реєстрації, пам'ятайте: до будь-якої фальсифікації даних в компанії ставляться вкрай серйозно, вміють легко виявляти подібні акаунти і заморожувати їх (разом з пов'язаними обліковими записами). І, як правило, разом із засобами на балансі, вивести які потім буде практично неможливо. Власникам цих акаунтів забороняють відкривати нові - вони будуть також рано чи пізно закриті.

Питання з вибором країни реєстрації дуже важливий, тому ми приділили йому стільки уваги. Наша порада: якщо ви відкриваєте аккаунт PayPal і ваша бізнес-модель має на увазі отримання коштів від клієнтів, однак у вашій країні це неможливо, пам'ятайте, що є інші цілком легальні способи прийому. Найвідоміший - це, звичайно, американська компанія 2CO.com , Що надає комплексне платіжне рішення, в т.ч. і прийом PayPal. З нею вже багато років співпрацюють тисячі вихідців з країн колишнього Союзу.

  • Вибрати країну проживання. Ось до цього поставтеся дуже відповідально! Повторимося: за правилами PayPal користувач може мати тільки один акаунт. Можливість змінити країну в акаунті відсутня, а при переїзді / зміну громадянства служба підтримки рекомендує подавати заявку на закриття колишнього аккаунта і відкривати новий - це займе 6-12 місяців. Справа в тому, що для різних країн PayPal надає різний набір послуг, різні тарифи і т.д.
  • Ввести адресу електронної пошти (e-mail). Свої рекомендації по його вибору ми вже дали вище. Якщо у вас на даний момент немає адреси, то попередньо зареєструйте його. Не використовуйте чужий адресу.

    Адреса електронної пошти буде ідентифікатором вашого Paypal-аккаунта, тобто якщо хтось попросить реквізити рахунку, щоб перерахувати кошти, досить буде надати email. Тому для зручності він повинен легко читатися і, бажано, запам'ятовуватися. Ознака хорошого тону: короткий, що запам'ятовується адресу. Згодом email можна буде змінити.

  • Пароль і його підтвердження. Мінімум вісім символів. Обов'язкові як мінімум одна цифра і один символ.

Особисті дані власника PayPal-аккаунта

Форма досить проста і з її заповненням проблем виникнути не повинно. Вводити інформацію для PayPal в Росії потрібно російською мовою, вводячи дані в точній відповідності з паспортними (паспорт громадянина РФ).

Для мешканців інших країн оптимальний варіант - вводити дані латиницею (англійською), по можливості орієнтуючись на закордонний паспорт. Єдина порада, яку можна дати: якщо у вас вже є аккаунт на аукціоні ebay, постарайтеся, щоб реєстраційні дані на PayPal і ebay збігалися (e-mail, адреса, написання імені та прізвища і т.д.).

Вводите інформацію уважно. Зверніть увагу, що всі пункти обов'язкові для заповнення. Для прикладу ми ввели в анкету абстрактні дані.

Ім'я - Ваше ім'я (Наприклад Andrey)

По батькові - Ваше батькові (Наприклад Petrovich)

Прізвище - Ваша Прізвище (Наприклад Ivanov)

Зверніть увагу, що в формі спочатку йде ім'я, потім прізвище та тільки в кінці батькові.

Дата народження - Виберіть свою дату народження, яка відповідає паспорту.

Національність / Nationality - виберіть свою національність. Або ж просто залиште раніше обрану країну.

Для росіян реєстрація в PayPal в обов'язковому порядку передбачає введення номера та серії паспорта. Вводите номер та серію поспіль, без пробілів.

Також тільки росіянам при реєстрації потрібно ввести дані одного з трьох документів на вибір.

  • Страховий номер індивідуального особового рахунку (СНІЛС) - номер який ви знайдете в страховому свідоцтві державного пенсійного страхування.
  • ІПН - ідентифікаційний номер платника податків, цифровий код, який присвоюється всім платникам податків в Російській Федерації. ІПН фізичної особи складається 12-ти цифр, знайти його можна в свідоцтві про постановку на облік в територіальному органі ФНС Росії.
  • ОМС - номер поліса обов'язкового медичного страхування.

Вулиця / Будинок / Квартира (Street Address) - вказуйте ту адресу, яку зможете підтвердити. Якщо в PayPal виникають сумніви щодо користувача, його просять надати для підтвердження адреси копії документів, на яких присутні ім'я, прізвище та адресу (наприклад рахунки за комунальні послуги). Додатковий рядок у формі дана в разі, якщо адреса не вмістився в першій. До адреси доставки покупок дану адресу ніякого відношення не має.

Регіон, район (Province / Region) - Вкажіть запитувані дані. Для Росії можна просто ввести RU, для України - UA, для Казахстану - KZ, для Литви - LT і т.д.

Індекс (Postal Code) - поштовий індекс (необов'язково).

Населений пункт (City) - ваш населений пункт (місто).

Номер мобільного телефону (mobile). Уважно вводите номер мобільного телефону, тому що він буде використаний при створенні вашого рахунку. Номер вводиться у форматі: міжнародний код країни, код міста, номер телефону (код Росії - 7, України - 38). Якщо номер не приймається, напевно ви поставили десь зайвий символ, спробуйте записати його без пробілів.

Угода та політика конфіденційності

Внизу прийміть "Умови використання" та "Політику Конфіденційності" PayPal. Можете ознайомитися, але це типові юридичні документи, які не дуже легкі для прочитання. Просто поставте галочку і натисніть кнопку "Погодитися і створити рахунок" (Agree and create account).

Платіжна карта

Тепер вам запропонують ввести реквізити платіжної картки, яка буде використовуватися при роботі з PayPal. Ви можете зробити це пізніше і пропустити даний етап реєстрації - просто закривайте вікно і заходите в свій аккаунт на PayPal.com. Всі подальші дії можна виконати там.

Якщо на вашій карті немає коштів (як мінімум еквівалента декількох доларів США), то варто відкласти введення її реквізитів, тому що система не зможе провести авторизацію карти, при якій на деякий час блокується сума $ 1 і потім повертається. Жителям РФ, які можуть приймати платежі на свої PayPal акаунти, ця сума буде відразу внесена на баланс.

Жителям РФ, які можуть приймати платежі на свої PayPal акаунти, ця сума буде відразу внесена на баланс

Номер кредитної картки - введіть номер вказаний на титульній стороні вашої платіжної карти. Без пропусків.

Дата закінчення терміну дії - це т.зв. "Expiration Date" - термін дії карти. Місяць і рік. Вказані на титульній стороні карти.

Код безпеки - верифікаційний код (також його називають CVC, CVV2). Це 3 останні цифри на зворотному боці картки (для карт American Express - 4 цифри). Якщо номери на карті немає, необхідно зателефонувати в банк, емітував вашу карту, дізнатися його.

Якщо номери на карті немає, необхідно зателефонувати в банк, емітував вашу карту, дізнатися його

Якщо Paypal не прийняв вашу платіжну карту, не поспішайте засмучуватися. Перш за все треба розібратися, чому карта відхилена: на це може бути багато причин. вам допоможе наша стаття , В якій ми коротко постаралися розібрати найбільш ймовірні варіанти.

Верифікація e-mail адреси

Якщо карта була успішно авторизована, ви вирішили ввести її пізніше, або навіть якщо вона була відхилена, система все одно попросить виконати наступний крок: підтвердити e-mail адресу, яка була вказана в реєстраційній формі.

Перевірте вхідну пошту в електронному ящику, який вказаний при реєстрації. Якщо там є лист від PayPal з темою "Ласкаво просимо в PayPal / Welcome to PayPal", знайдіть в ньому кнопку "Активувати / Activate" і натисніть її.

Ви потрапите на сайт PayPal, де для підтвердження також знадобиться ввести обраний при реєстрації пароль. Відразу ж вас попросять придумати два секретних питання, відповідь на які треба буде ввести, якщо коли-небудь ви забудете пароль.

У разі, якщо посилання в листі не працює, то зайдіть в ваш PayPal акаунт і у вкладці "Список Завдань" виберіть "Підтвердити адресу електронної пошти".

У разі, якщо посилання в листі не працює, то зайдіть в ваш PayPal акаунт і у вкладці Список Завдань виберіть Підтвердити адресу електронної пошти

Потім на наступній сторінці в "Крок 2" виберіть "Натисніть це посилання, якщо ця кнопка в тілі електронного листа" і введіть цифровий код підтвердження (confirmation number) з прийшов вам листи.

Якщо ніяких листів від PayPal вам не приходило, то ви можете вислати собі лист з кодом для верифікації повторно. Для цього треба натиснути на цій же сторінці внизу на посилання "запросити новий номер підтвердження".

верифікація карти

Тепер для повноцінної роботи з Пайпал вам необхідно верифікувати свою платіжну карту. Це додаткова міра безпеки, яка підтвердить, що саме ви - власник використовуваної карти. Пройшовши цю процедуру, ви також підійміть ліміти (обмеження обороту) свого PayPal-аккаунта.

Процес верифікації карти досить простий. Суть його полягає в наступному: з вашої картки знімається $ 1.95 (ці гроші згодом повертаються або на карту, або на баланс), потім у виписці операцій по карті, в деталях цього платежу, ви знаходите 4-х значний код (деталі платежу платежу будуть виглядати приблизно так: "1234PayPal - * EXPUSE" (можливі варіанти), перші 4 цифри - ваш код), який потрібно ввести на сайті PayPal. Дізнатися цей код ви можете за допомогою інтернет-банкінгу, дзвінка в службу підтримки банку або ж отримавши виписку операцій по карті. Детальніше це питання висвітлено в статті: PayPal. верифікація аккаунта .

За відгуками багатьох користувачів: верифікувати карту бажано відразу ж після реєстрації аккаунта, тому що до верифікації карти існують досить жорсткі ліміти суми одномоментно відправляється платежу. Особливих труднощів верифікація карти, як правило, ні у кого не викликає.

Реєстрація в Paypal. Відкриваємо рахунок. Детальний керівництво.

Детальний керівництво

Отже, ви прочитали нашу статтю " Знайомимося з платіжною системою PayPal "І вирішили стати користувачем цієї найпопулярнішою в світі платіжної системи. Рішення вельми логічне: для вас відкриється неосяжний світ зарубіжного інтернет-шопінгу, ви зможете самостійно оплачувати покупки на аукціоні ebay і сотнях інших онлайнових торгових майданчиків.

А чи знаєте ви, що назва PayPal складається з двох англійських слів: "pay" і "pal" і дослівно перекладається, як "заплати приятелеві"?

Відкриття і утримання аккаунта в системі PayPal абсолютно безкоштовні. Сюрпризів тут не буде. Компанія PayPal, звичайно, не благодійна організація, за послуги береться комісія, але стосується це одержувачів коштів, продавців.

Для реєстрації в Paypal вам знадобиться:

  • Платіжна карта, на рахунку якої повинна бути сума, еквівалентна як мінімум декільком доларам США (інакше у PayPal не вийде її авторизувати). Детальніше про те, яку карту вибрати для роботи, ви можете дізнатися в циклі наших статей , Присвячених цьому питанню.
  • Електронна пошта (e-mail). Теоретично підійде адресу будь-якої електронної пошти. В якості рекомендації лише запропонуємо не використовувати безкоштовні сервіси, а якщо альтернативи їм немає, то зупинитися на найбільш захищених - наприклад Google Gmail , Yahoo Mail , Yandex Пошта .

Реєстрація в будь-якому онлайновому сервісі - справа, як ви, напевно, вже знаєте, особливих труднощів не становить. І PayPal чисто технічно тут не виняток. Однак є важливі нюанси, про які обов'язково треба знати заздалегідь. Дана компанія дуже уважно стежить за дотриманням правил і при їх порушенні може просто заблокувати не тільки аккаунт порушника, а й часто - пов'язані з ним інші облікові записи з довічною забороною реєструватися знову. Що ж варто знати відразу?

  • Фізичній особі дозволяється мати тільки один PayPal-акаунт (виняток лише одне: ви можете мати один персональний аккаунт для особистих цілей, і один корпоративний для бізнесу).
  • Видалити свій аккаунт Paypal можна, але процедура не швидка. Ви подаєте заявку, аккаунт заморожується на 180 днів (термін розгляду можливих фінансових вимог до власника) і потім приблизно через рік закривається. Відкривати нові акаунти протягом цього часу не можна. Все що закриваються акаунти знаходяться під пильною увагою.
  • Змінити країну реєстрації в акаунті можна - на відміну від інших даних.
  • Якщо аккаунт блокується у зв'язку з порушенням правил, кошти на його балансі заморожуються на 180 днів і після цього часу переводяться власнику. Однак якщо виявляється, що дані власника фальсифіковані, то отримати ці кошти він не зможе.

Інструкція по реєстрації:

Питання щодо того, як проходить реєстрація в PayPal, ви можете задати на нашому форумі .

Перейдіть на сайт PayPal.com . Ваша країна проживання і, відповідно, мова інтерфейсу повинні визначитися автоматично.

Ваша країна проживання і, відповідно, мова інтерфейсу повинні визначитися автоматично

Скріншот з сайту PayPal.com

Визначив чи PayPal країну правильно чи ні, можна з'ясувати по значку-прапору, відображається зазвичай у правому нижньому кутку екрана. Залежно від пристрою, на якому ви відкриваєте сайт (смартфон, планшет), місце розташування прапора на екрані може змінюватися.

Російська мова автоматично встановлюється тільки для PayPal Росія (жителів Російської Федерації). Для України, Казахстану, Республіки Білорусь за замовчуванням буде встановлено англійську мову, і на ньому ж повинна проводитися реєстрація в PayPal.

Для України, Казахстану, Республіки Білорусь за замовчуванням буде встановлено англійську мову, і на ньому ж повинна проводитися реєстрація в PayPal

Якщо PayPal визначив країну некоректно або ви просто хочете змінити мову інтерфейсу, досить натиснути на прапорець, відкрити список країн і вибрати відповідну.

Вибір мови не впливає на подальшу реєстрацію, країна проживання буде вибиратися в ході подальшої реєстрації окремо.

Потім на сайті PayPal.com в правому верхньому кутку натискайте кнопку "Зареєструватися".

На наступній сторінці необхідно вибрати тип створюваного аккаунта. На вибір пропонується два типи:

На вибір пропонується два типи:

  1. Особистий рахунок - для приватних (фізичних осіб)
  2. Корпоративний - для компанії (юридичних осіб)

Вибравши тип аккаунта і натиснувши "Продовжити", ви потрапите на сторінку, де буде запропоновано:

Відповісти на питання: "Яку країну мені вказувати при реєстрації?" Дуже просто. Вказуйте країну, паспорт якої ви зможете пред'явити, якщо буде потрібно верифікацію. Якщо у вашій країні закритий прийом коштів на PayPal або взагалі відсутня можливість реєстрації, пам'ятайте: до будь-якої фальсифікації даних в компанії ставляться вкрай серйозно, вміють легко виявляти подібні акаунти і заморожувати їх (разом з пов'язаними обліковими записами). І, як правило, разом із засобами на балансі, вивести які потім буде практично неможливо. Власникам цих акаунтів забороняють відкривати нові - вони будуть також рано чи пізно закриті.

Питання з вибором країни реєстрації дуже важливий, тому ми приділили йому стільки уваги. Наша порада: якщо ви відкриваєте аккаунт PayPal і ваша бізнес-модель має на увазі отримання коштів від клієнтів, однак у вашій країні це неможливо, пам'ятайте, що є інші цілком легальні способи прийому. Найвідоміший - це, звичайно, американська компанія 2CO.com , Що надає комплексне платіжне рішення, в т.ч. і прийом PayPal. З нею вже багато років співпрацюють тисячі вихідців з країн колишнього Союзу.

  • Вибрати країну проживання. Ось до цього поставтеся дуже відповідально! Повторимося: за правилами PayPal користувач може мати тільки один акаунт. Можливість змінити країну в акаунті відсутня, а при переїзді / зміну громадянства служба підтримки рекомендує подавати заявку на закриття колишнього аккаунта і відкривати новий - це займе 6-12 місяців. Справа в тому, що для різних країн PayPal надає різний набір послуг, різні тарифи і т.д.
  • Ввести адресу електронної пошти (e-mail). Свої рекомендації по його вибору ми вже дали вище. Якщо у вас на даний момент немає адреси, то попередньо зареєструйте його. Не використовуйте чужий адресу.

    Адреса електронної пошти буде ідентифікатором вашого Paypal-аккаунта, тобто якщо хтось попросить реквізити рахунку, щоб перерахувати кошти, досить буде надати email. Тому для зручності він повинен легко читатися і, бажано, запам'ятовуватися. Ознака хорошого тону: короткий, що запам'ятовується адресу. Згодом email можна буде змінити.

  • Пароль і його підтвердження. Мінімум вісім символів. Обов'язкові як мінімум одна цифра і один символ.

Особисті дані власника PayPal-аккаунта

Форма досить проста і з її заповненням проблем виникнути не повинно. Вводити інформацію для PayPal в Росії потрібно російською мовою, вводячи дані в точній відповідності з паспортними (паспорт громадянина РФ).

Для мешканців інших країн оптимальний варіант - вводити дані латиницею (англійською), по можливості орієнтуючись на закордонний паспорт. Єдина порада, яку можна дати: якщо у вас вже є аккаунт на аукціоні ebay, постарайтеся, щоб реєстраційні дані на PayPal і ebay збігалися (e-mail, адреса, написання імені та прізвища і т.д.).

Вводите інформацію уважно. Зверніть увагу, що всі пункти обов'язкові для заповнення. Для прикладу ми ввели в анкету абстрактні дані.

Ім'я - Ваше ім'я (Наприклад Andrey)

По батькові - Ваше батькові (Наприклад Petrovich)

Прізвище - Ваша Прізвище (Наприклад Ivanov)

Зверніть увагу, що в формі спочатку йде ім'я, потім прізвище та тільки в кінці батькові.

Дата народження - Виберіть свою дату народження, яка відповідає паспорту.

Національність / Nationality - виберіть свою національність. Або ж просто залиште раніше обрану країну.

Для росіян реєстрація в PayPal в обов'язковому порядку передбачає введення номера та серії паспорта. Вводите номер та серію поспіль, без пробілів.

Також тільки росіянам при реєстрації потрібно ввести дані одного з трьох документів на вибір.

  • Страховий номер індивідуального особового рахунку (СНІЛС) - номер який ви знайдете в страховому свідоцтві державного пенсійного страхування.
  • ІПН - ідентифікаційний номер платника податків, цифровий код, який присвоюється всім платникам податків в Російській Федерації. ІПН фізичної особи складається 12-ти цифр, знайти його можна в свідоцтві про постановку на облік в територіальному органі ФНС Росії.
  • ОМС - номер поліса обов'язкового медичного страхування.

Вулиця / Будинок / Квартира (Street Address) - вказуйте ту адресу, яку зможете підтвердити. Якщо в PayPal виникають сумніви щодо користувача, його просять надати для підтвердження адреси копії документів, на яких присутні ім'я, прізвище та адресу (наприклад рахунки за комунальні послуги). Додатковий рядок у формі дана в разі, якщо адреса не вмістився в першій. До адреси доставки покупок дану адресу ніякого відношення не має.

Регіон, район (Province / Region) - Вкажіть запитувані дані. Для Росії можна просто ввести RU, для України - UA, для Казахстану - KZ, для Литви - LT і т.д.

Індекс (Postal Code) - поштовий індекс (необов'язково).

Населений пункт (City) - ваш населений пункт (місто).

Номер мобільного телефону (mobile). Уважно вводите номер мобільного телефону, тому що він буде використаний при створенні вашого рахунку. Номер вводиться у форматі: міжнародний код країни, код міста, номер телефону (код Росії - 7, України - 38). Якщо номер не приймається, напевно ви поставили десь зайвий символ, спробуйте записати його без пробілів.

Угода та політика конфіденційності

Внизу прийміть "Умови використання" та "Політику Конфіденційності" PayPal. Можете ознайомитися, але це типові юридичні документи, які не дуже легкі для прочитання. Просто поставте галочку і натисніть кнопку "Погодитися і створити рахунок" (Agree and create account).

Платіжна карта

Тепер вам запропонують ввести реквізити платіжної картки, яка буде використовуватися при роботі з PayPal. Ви можете зробити це пізніше і пропустити даний етап реєстрації - просто закривайте вікно і заходите в свій аккаунт на PayPal.com. Всі подальші дії можна виконати там.

Якщо на вашій карті немає коштів (як мінімум еквівалента декількох доларів США), то варто відкласти введення її реквізитів, тому що система не зможе провести авторизацію карти, при якій на деякий час блокується сума $ 1 і потім повертається. Жителям РФ, які можуть приймати платежі на свої PayPal акаунти, ця сума буде відразу внесена на баланс.

Жителям РФ, які можуть приймати платежі на свої PayPal акаунти, ця сума буде відразу внесена на баланс

Номер кредитної картки - введіть номер вказаний на титульній стороні вашої платіжної карти. Без пропусків.

Дата закінчення терміну дії - це т.зв. "Expiration Date" - термін дії карти. Місяць і рік. Вказані на титульній стороні карти.

Код безпеки - верифікаційний код (також його називають CVC, CVV2). Це 3 останні цифри на зворотному боці картки (для карт American Express - 4 цифри). Якщо номери на карті немає, необхідно зателефонувати в банк, емітував вашу карту, дізнатися його.

Якщо номери на карті немає, необхідно зателефонувати в банк, емітував вашу карту, дізнатися його

Якщо Paypal не прийняв вашу платіжну карту, не поспішайте засмучуватися. Перш за все треба розібратися, чому карта відхилена: на це може бути багато причин. вам допоможе наша стаття , В якій ми коротко постаралися розібрати найбільш ймовірні варіанти.

Верифікація e-mail адреси

Якщо карта була успішно авторизована, ви вирішили ввести її пізніше, або навіть якщо вона була відхилена, система все одно попросить виконати наступний крок: підтвердити e-mail адресу, яка була вказана в реєстраційній формі.

Перевірте вхідну пошту в електронному ящику, який вказаний при реєстрації. Якщо там є лист від PayPal з темою "Ласкаво просимо в PayPal / Welcome to PayPal", знайдіть в ньому кнопку "Активувати / Activate" і натисніть її.

Ви потрапите на сайт PayPal, де для підтвердження також знадобиться ввести обраний при реєстрації пароль. Відразу ж вас попросять придумати два секретних питання, відповідь на які треба буде ввести, якщо коли-небудь ви забудете пароль.

У разі, якщо посилання в листі не працює, то зайдіть в ваш PayPal акаунт і у вкладці "Список Завдань" виберіть "Підтвердити адресу електронної пошти".

У разі, якщо посилання в листі не працює, то зайдіть в ваш PayPal акаунт і у вкладці Список Завдань виберіть Підтвердити адресу електронної пошти

Потім на наступній сторінці в "Крок 2" виберіть "Натисніть це посилання, якщо ця кнопка в тілі електронного листа" і введіть цифровий код підтвердження (confirmation number) з прийшов вам листи.

Якщо ніяких листів від PayPal вам не приходило, то ви можете вислати собі лист з кодом для верифікації повторно. Для цього треба натиснути на цій же сторінці внизу на посилання "запросити новий номер підтвердження".

верифікація карти

Тепер для повноцінної роботи з Пайпал вам необхідно верифікувати свою платіжну карту. Це додаткова міра безпеки, яка підтвердить, що саме ви - власник використовуваної карти. Пройшовши цю процедуру, ви також підійміть ліміти (обмеження обороту) свого PayPal-аккаунта.

Процес верифікації карти досить простий. Суть його полягає в наступному: з вашої картки знімається $ 1.95 (ці гроші згодом повертаються або на карту, або на баланс), потім у виписці операцій по карті, в деталях цього платежу, ви знаходите 4-х значний код (деталі платежу платежу будуть виглядати приблизно так: "1234PayPal - * EXPUSE" (можливі варіанти), перші 4 цифри - ваш код), який потрібно ввести на сайті PayPal. Дізнатися цей код ви можете за допомогою інтернет-банкінгу, дзвінка в службу підтримки банку або ж отримавши виписку операцій по карті. Детальніше це питання висвітлено в статті: PayPal. верифікація аккаунта .

За відгуками багатьох користувачів: верифікувати карту бажано відразу ж після реєстрації аккаунта, тому що до верифікації карти існують досить жорсткі ліміти суми одномоментно відправляється платежу. Особливих труднощів верифікація карти, як правило, ні у кого не викликає.

Реєстрація в Paypal. Відкриваємо рахунок. Детальний керівництво.

Детальний керівництво

Отже, ви прочитали нашу статтю " Знайомимося з платіжною системою PayPal "І вирішили стати користувачем цієї найпопулярнішою в світі платіжної системи. Рішення вельми логічне: для вас відкриється неосяжний світ зарубіжного інтернет-шопінгу, ви зможете самостійно оплачувати покупки на аукціоні ebay і сотнях інших онлайнових торгових майданчиків.

А чи знаєте ви, що назва PayPal складається з двох англійських слів: "pay" і "pal" і дослівно перекладається, як "заплати приятелеві"?

Відкриття і утримання аккаунта в системі PayPal абсолютно безкоштовні. Сюрпризів тут не буде. Компанія PayPal, звичайно, не благодійна організація, за послуги береться комісія, але стосується це одержувачів коштів, продавців.

Для реєстрації в Paypal вам знадобиться:

  • Платіжна карта, на рахунку якої повинна бути сума, еквівалентна як мінімум декільком доларам США (інакше у PayPal не вийде її авторизувати). Детальніше про те, яку карту вибрати для роботи, ви можете дізнатися в циклі наших статей , Присвячених цьому питанню.
  • Електронна пошта (e-mail). Теоретично підійде адресу будь-якої електронної пошти. В якості рекомендації лише запропонуємо не використовувати безкоштовні сервіси, а якщо альтернативи їм немає, то зупинитися на найбільш захищених - наприклад Google Gmail , Yahoo Mail , Yandex Пошта .

Реєстрація в будь-якому онлайновому сервісі - справа, як ви, напевно, вже знаєте, особливих труднощів не становить. І PayPal чисто технічно тут не виняток. Однак є важливі нюанси, про які обов'язково треба знати заздалегідь. Дана компанія дуже уважно стежить за дотриманням правил і при їх порушенні може просто заблокувати не тільки аккаунт порушника, а й часто - пов'язані з ним інші облікові записи з довічною забороною реєструватися знову. Що ж варто знати відразу?

  • Фізичній особі дозволяється мати тільки один PayPal-акаунт (виняток лише одне: ви можете мати один персональний аккаунт для особистих цілей, і один корпоративний для бізнесу).
  • Видалити свій аккаунт Paypal можна, але процедура не швидка. Ви подаєте заявку, аккаунт заморожується на 180 днів (термін розгляду можливих фінансових вимог до власника) і потім приблизно через рік закривається. Відкривати нові акаунти протягом цього часу не можна. Все що закриваються акаунти знаходяться під пильною увагою.
  • Змінити країну реєстрації в акаунті можна - на відміну від інших даних.
  • Якщо аккаунт блокується у зв'язку з порушенням правил, кошти на його балансі заморожуються на 180 днів і після цього часу переводяться власнику. Однак якщо виявляється, що дані власника фальсифіковані, то отримати ці кошти він не зможе.

Інструкція по реєстрації:

Питання щодо того, як проходить реєстрація в PayPal, ви можете задати на нашому форумі .

Перейдіть на сайт PayPal.com . Ваша країна проживання і, відповідно, мова інтерфейсу повинні визначитися автоматично.

Ваша країна проживання і, відповідно, мова інтерфейсу повинні визначитися автоматично

Скріншот з сайту PayPal.com

Визначив чи PayPal країну правильно чи ні, можна з'ясувати по значку-прапору, відображається зазвичай у правому нижньому кутку екрана. Залежно від пристрою, на якому ви відкриваєте сайт (смартфон, планшет), місце розташування прапора на екрані може змінюватися.

Російська мова автоматично встановлюється тільки для PayPal Росія (жителів Російської Федерації). Для України, Казахстану, Республіки Білорусь за замовчуванням буде встановлено англійську мову, і на ньому ж повинна проводитися реєстрація в PayPal.

Для України, Казахстану, Республіки Білорусь за замовчуванням буде встановлено англійську мову, і на ньому ж повинна проводитися реєстрація в PayPal

Якщо PayPal визначив країну некоректно або ви просто хочете змінити мову інтерфейсу, досить натиснути на прапорець, відкрити список країн і вибрати відповідну.

Вибір мови не впливає на подальшу реєстрацію, країна проживання буде вибиратися в ході подальшої реєстрації окремо.

Потім на сайті PayPal.com в правому верхньому кутку натискайте кнопку "Зареєструватися".

На наступній сторінці необхідно вибрати тип створюваного аккаунта. На вибір пропонується два типи:

На вибір пропонується два типи:

  1. Особистий рахунок - для приватних (фізичних осіб)
  2. Корпоративний - для компанії (юридичних осіб)

Вибравши тип аккаунта і натиснувши "Продовжити", ви потрапите на сторінку, де буде запропоновано:

Відповісти на питання: "Яку країну мені вказувати при реєстрації?" Дуже просто. Вказуйте країну, паспорт якої ви зможете пред'явити, якщо буде потрібно верифікацію. Якщо у вашій країні закритий прийом коштів на PayPal або взагалі відсутня можливість реєстрації, пам'ятайте: до будь-якої фальсифікації даних в компанії ставляться вкрай серйозно, вміють легко виявляти подібні акаунти і заморожувати їх (разом з пов'язаними обліковими записами). І, як правило, разом із засобами на балансі, вивести які потім буде практично неможливо. Власникам цих акаунтів забороняють відкривати нові - вони будуть також рано чи пізно закриті.

Питання з вибором країни реєстрації дуже важливий, тому ми приділили йому стільки уваги. Наша порада: якщо ви відкриваєте аккаунт PayPal і ваша бізнес-модель має на увазі отримання коштів від клієнтів, однак у вашій країні це неможливо, пам'ятайте, що є інші цілком легальні способи прийому. Найвідоміший - це, звичайно, американська компанія 2CO.com , Що надає комплексне платіжне рішення, в т.ч. і прийом PayPal. З нею вже багато років співпрацюють тисячі вихідців з країн колишнього Союзу.

  • Вибрати країну проживання. Ось до цього поставтеся дуже відповідально! Повторимося: за правилами PayPal користувач може мати тільки один акаунт. Можливість змінити країну в акаунті відсутня, а при переїзді / зміну громадянства служба підтримки рекомендує подавати заявку на закриття колишнього аккаунта і відкривати новий - це займе 6-12 місяців. Справа в тому, що для різних країн PayPal надає різний набір послуг, різні тарифи і т.д.
  • Ввести адресу електронної пошти (e-mail). Свої рекомендації по його вибору ми вже дали вище. Якщо у вас на даний момент немає адреси, то попередньо зареєструйте його. Не використовуйте чужий адресу.

    Адреса електронної пошти буде ідентифікатором вашого Paypal-аккаунта, тобто якщо хтось попросить реквізити рахунку, щоб перерахувати кошти, досить буде надати email. Тому для зручності він повинен легко читатися і, бажано, запам'ятовуватися. Ознака хорошого тону: короткий, що запам'ятовується адресу. Згодом email можна буде змінити.

  • Пароль і його підтвердження. Мінімум вісім символів. Обов'язкові як мінімум одна цифра і один символ.

Особисті дані власника PayPal-аккаунта

Форма досить проста і з її заповненням проблем виникнути не повинно. Вводити інформацію для PayPal в Росії потрібно російською мовою, вводячи дані в точній відповідності з паспортними (паспорт громадянина РФ).

Для мешканців інших країн оптимальний варіант - вводити дані латиницею (англійською), по можливості орієнтуючись на закордонний паспорт. Єдина порада, яку можна дати: якщо у вас вже є аккаунт на аукціоні ebay, постарайтеся, щоб реєстраційні дані на PayPal і ebay збігалися (e-mail, адреса, написання імені та прізвища і т.д.).

Вводите інформацію уважно. Зверніть увагу, що всі пункти обов'язкові для заповнення. Для прикладу ми ввели в анкету абстрактні дані.

Ім'я - Ваше ім'я (Наприклад Andrey)

По батькові - Ваше батькові (Наприклад Petrovich)

Прізвище - Ваша Прізвище (Наприклад Ivanov)

Зверніть увагу, що в формі спочатку йде ім'я, потім прізвище та тільки в кінці батькові.

Дата народження - Виберіть свою дату народження, яка відповідає паспорту.

Національність / Nationality - виберіть свою національність. Або ж просто залиште раніше обрану країну.

Для росіян реєстрація в PayPal в обов'язковому порядку передбачає введення номера та серії паспорта. Вводите номер та серію поспіль, без пробілів.

Також тільки росіянам при реєстрації потрібно ввести дані одного з трьох документів на вибір.

  • Страховий номер індивідуального особового рахунку (СНІЛС) - номер який ви знайдете в страховому свідоцтві державного пенсійного страхування.
  • ІПН - ідентифікаційний номер платника податків, цифровий код, який присвоюється всім платникам податків в Російській Федерації. ІПН фізичної особи складається 12-ти цифр, знайти його можна в свідоцтві про постановку на облік в територіальному органі ФНС Росії.
  • ОМС - номер поліса обов'язкового медичного страхування.

Вулиця / Будинок / Квартира (Street Address) - вказуйте ту адресу, яку зможете підтвердити. Якщо в PayPal виникають сумніви щодо користувача, його просять надати для підтвердження адреси копії документів, на яких присутні ім'я, прізвище та адресу (наприклад рахунки за комунальні послуги). Додатковий рядок у формі дана в разі, якщо адреса не вмістився в першій. До адреси доставки покупок дану адресу ніякого відношення не має.

Регіон, район (Province / Region) - Вкажіть запитувані дані. Для Росії можна просто ввести RU, для України - UA, для Казахстану - KZ, для Литви - LT і т.д.

Індекс (Postal Code) - поштовий індекс (необов'язково).

Населений пункт (City) - ваш населений пункт (місто).

Номер мобільного телефону (mobile). Уважно вводите номер мобільного телефону, тому що він буде використаний при створенні вашого рахунку. Номер вводиться у форматі: міжнародний код країни, код міста, номер телефону (код Росії - 7, України - 38). Якщо номер не приймається, напевно ви поставили десь зайвий символ, спробуйте записати його без пробілів.

Угода та політика конфіденційності

Внизу прийміть "Умови використання" та "Політику Конфіденційності" PayPal. Можете ознайомитися, але це типові юридичні документи, які не дуже легкі для прочитання. Просто поставте галочку і натисніть кнопку "Погодитися і створити рахунок" (Agree and create account).

Платіжна карта

Тепер вам запропонують ввести реквізити платіжної картки, яка буде використовуватися при роботі з PayPal. Ви можете зробити це пізніше і пропустити даний етап реєстрації - просто закривайте вікно і заходите в свій аккаунт на PayPal.com. Всі подальші дії можна виконати там.

Якщо на вашій карті немає коштів (як мінімум еквівалента декількох доларів США), то варто відкласти введення її реквізитів, тому що система не зможе провести авторизацію карти, при якій на деякий час блокується сума $ 1 і потім повертається. Жителям РФ, які можуть приймати платежі на свої PayPal акаунти, ця сума буде відразу внесена на баланс.

Жителям РФ, які можуть приймати платежі на свої PayPal акаунти, ця сума буде відразу внесена на баланс

Номер кредитної картки - введіть номер вказаний на титульній стороні вашої платіжної карти. Без пропусків.

Дата закінчення терміну дії - це т.зв. "Expiration Date" - термін дії карти. Місяць і рік. Вказані на титульній стороні карти.

Код безпеки - верифікаційний код (також його називають CVC, CVV2). Це 3 останні цифри на зворотному боці картки (для карт American Express - 4 цифри). Якщо номери на карті немає, необхідно зателефонувати в банк, емітував вашу карту, дізнатися його.

Якщо номери на карті немає, необхідно зателефонувати в банк, емітував вашу карту, дізнатися його

Якщо Paypal не прийняв вашу платіжну карту, не поспішайте засмучуватися. Перш за все треба розібратися, чому карта відхилена: на це може бути багато причин. вам допоможе наша стаття , В якій ми коротко постаралися розібрати найбільш ймовірні варіанти.

Верифікація e-mail адреси

Якщо карта була успішно авторизована, ви вирішили ввести її пізніше, або навіть якщо вона була відхилена, система все одно попросить виконати наступний крок: підтвердити e-mail адресу, яка була вказана в реєстраційній формі.

Перевірте вхідну пошту в електронному ящику, який вказаний при реєстрації. Якщо там є лист від PayPal з темою "Ласкаво просимо в PayPal / Welcome to PayPal", знайдіть в ньому кнопку "Активувати / Activate" і натисніть її.

Ви потрапите на сайт PayPal, де для підтвердження також знадобиться ввести обраний при реєстрації пароль. Відразу ж вас попросять придумати два секретних питання, відповідь на які треба буде ввести, якщо коли-небудь ви забудете пароль.

У разі, якщо посилання в листі не працює, то зайдіть в ваш PayPal акаунт і у вкладці "Список Завдань" виберіть "Підтвердити адресу електронної пошти".

У разі, якщо посилання в листі не працює, то зайдіть в ваш PayPal акаунт і у вкладці Список Завдань виберіть Підтвердити адресу електронної пошти

Потім на наступній сторінці в "Крок 2" виберіть "Натисніть це посилання, якщо ця кнопка в тілі електронного листа" і введіть цифровий код підтвердження (confirmation number) з прийшов вам листи.

Якщо ніяких листів від PayPal вам не приходило, то ви можете вислати собі лист з кодом для верифікації повторно. Для цього треба натиснути на цій же сторінці внизу на посилання "запросити новий номер підтвердження".

верифікація карти

Тепер для повноцінної роботи з Пайпал вам необхідно верифікувати свою платіжну карту. Це додаткова міра безпеки, яка підтвердить, що саме ви - власник використовуваної карти. Пройшовши цю процедуру, ви також підійміть ліміти (обмеження обороту) свого PayPal-аккаунта.

Процес верифікації карти досить простий. Суть його полягає в наступному: з вашої картки знімається $ 1.95 (ці гроші згодом повертаються або на карту, або на баланс), потім у виписці операцій по карті, в деталях цього платежу, ви знаходите 4-х значний код (деталі платежу платежу будуть виглядати приблизно так: "1234PayPal - * EXPUSE" (можливі варіанти), перші 4 цифри - ваш код), який потрібно ввести на сайті PayPal. Дізнатися цей код ви можете за допомогою інтернет-банкінгу, дзвінка в службу підтримки банку або ж отримавши виписку операцій по карті. Детальніше це питання висвітлено в статті: PayPal. верифікація аккаунта .

За відгуками багатьох користувачів: верифікувати карту бажано відразу ж після реєстрації аккаунта, тому що до верифікації карти існують досить жорсткі ліміти суми одномоментно відправляється платежу. Особливих труднощів верифікація карти, як правило, ні у кого не викликає.

Реєстрація в Paypal. Відкриваємо рахунок. Детальний керівництво.

Детальний керівництво

Отже, ви прочитали нашу статтю " Знайомимося з платіжною системою PayPal "І вирішили стати користувачем цієї найпопулярнішою в світі платіжної системи. Рішення вельми логічне: для вас відкриється неосяжний світ зарубіжного інтернет-шопінгу, ви зможете самостійно оплачувати покупки на аукціоні ebay і сотнях інших онлайнових торгових майданчиків.

А чи знаєте ви, що назва PayPal складається з двох англійських слів: "pay" і "pal" і дослівно перекладається, як "заплати приятелеві"?

Відкриття і утримання аккаунта в системі PayPal абсолютно безкоштовні. Сюрпризів тут не буде. Компанія PayPal, звичайно, не благодійна організація, за послуги береться комісія, але стосується це одержувачів коштів, продавців.

Для реєстрації в Paypal вам знадобиться:

  • Платіжна карта, на рахунку якої повинна бути сума, еквівалентна як мінімум декільком доларам США (інакше у PayPal не вийде її авторизувати). Детальніше про те, яку карту вибрати для роботи, ви можете дізнатися в циклі наших статей , Присвячених цьому питанню.
  • Електронна пошта (e-mail). Теоретично підійде адресу будь-якої електронної пошти. В якості рекомендації лише запропонуємо не використовувати безкоштовні сервіси, а якщо альтернативи їм немає, то зупинитися на найбільш захищених - наприклад Google Gmail , Yahoo Mail , Yandex Пошта .

Реєстрація в будь-якому онлайновому сервісі - справа, як ви, напевно, вже знаєте, особливих труднощів не становить. І PayPal чисто технічно тут не виняток. Однак є важливі нюанси, про які обов'язково треба знати заздалегідь. Дана компанія дуже уважно стежить за дотриманням правил і при їх порушенні може просто заблокувати не тільки аккаунт порушника, а й часто - пов'язані з ним інші облікові записи з довічною забороною реєструватися знову. Що ж варто знати відразу?

  • Фізичній особі дозволяється мати тільки один PayPal-акаунт (виняток лише одне: ви можете мати один персональний аккаунт для особистих цілей, і один корпоративний для бізнесу).
  • Видалити свій аккаунт Paypal можна, але процедура не швидка. Ви подаєте заявку, аккаунт заморожується на 180 днів (термін розгляду можливих фінансових вимог до власника) і потім приблизно через рік закривається. Відкривати нові акаунти протягом цього часу не можна. Все що закриваються акаунти знаходяться під пильною увагою.
  • Змінити країну реєстрації в акаунті можна - на відміну від інших даних.
  • Якщо аккаунт блокується у зв'язку з порушенням правил, кошти на його балансі заморожуються на 180 днів і після цього часу переводяться власнику. Однак якщо виявляється, що дані власника фальсифіковані, то отримати ці кошти він не зможе.

Інструкція по реєстрації:

Питання щодо того, як проходить реєстрація в PayPal, ви можете задати на нашому форумі .

Перейдіть на сайт PayPal.com . Ваша країна проживання і, відповідно, мова інтерфейсу повинні визначитися автоматично.

Ваша країна проживання і, відповідно, мова інтерфейсу повинні визначитися автоматично

Скріншот з сайту PayPal.com

Визначив чи PayPal країну правильно чи ні, можна з'ясувати по значку-прапору, відображається зазвичай у правому нижньому кутку екрана. Залежно від пристрою, на якому ви відкриваєте сайт (смартфон, планшет), місце розташування прапора на екрані може змінюватися.

Російська мова автоматично встановлюється тільки для PayPal Росія (жителів Російської Федерації). Для України, Казахстану, Республіки Білорусь за замовчуванням буде встановлено англійську мову, і на ньому ж повинна проводитися реєстрація в PayPal.

Для України, Казахстану, Республіки Білорусь за замовчуванням буде встановлено англійську мову, і на ньому ж повинна проводитися реєстрація в PayPal

Якщо PayPal визначив країну некоректно або ви просто хочете змінити мову інтерфейсу, досить натиснути на прапорець, відкрити список країн і вибрати відповідну.

Вибір мови не впливає на подальшу реєстрацію, країна проживання буде вибиратися в ході подальшої реєстрації окремо.

Потім на сайті PayPal.com в правому верхньому кутку натискайте кнопку "Зареєструватися".

На наступній сторінці необхідно вибрати тип створюваного аккаунта. На вибір пропонується два типи:

На вибір пропонується два типи:

  1. Особистий рахунок - для приватних (фізичних осіб)
  2. Корпоративний - для компанії (юридичних осіб)

Вибравши тип аккаунта і натиснувши "Продовжити", ви потрапите на сторінку, де буде запропоновано:

Відповісти на питання: "Яку країну мені вказувати при реєстрації?" Дуже просто. Вказуйте країну, паспорт якої ви зможете пред'явити, якщо буде потрібно верифікацію. Якщо у вашій країні закритий прийом коштів на PayPal або взагалі відсутня можливість реєстрації, пам'ятайте: до будь-якої фальсифікації даних в компанії ставляться вкрай серйозно, вміють легко виявляти подібні акаунти і заморожувати їх (разом з пов'язаними обліковими записами). І, як правило, разом із засобами на балансі, вивести які потім буде практично неможливо. Власникам цих акаунтів забороняють відкривати нові - вони будуть також рано чи пізно закриті.

Питання з вибором країни реєстрації дуже важливий, тому ми приділили йому стільки уваги. Наша порада: якщо ви відкриваєте аккаунт PayPal і ваша бізнес-модель має на увазі отримання коштів від клієнтів, однак у вашій країні це неможливо, пам'ятайте, що є інші цілком легальні способи прийому. Найвідоміший - це, звичайно, американська компанія 2CO.com , Що надає комплексне платіжне рішення, в т.ч. і прийом PayPal. З нею вже багато років співпрацюють тисячі вихідців з країн колишнього Союзу.

  • Вибрати країну проживання. Ось до цього поставтеся дуже відповідально! Повторимося: за правилами PayPal користувач може мати тільки один акаунт. Можливість змінити країну в акаунті відсутня, а при переїзді / зміну громадянства служба підтримки рекомендує подавати заявку на закриття колишнього аккаунта і відкривати новий - це займе 6-12 місяців. Справа в тому, що для різних країн PayPal надає різний набір послуг, різні тарифи і т.д.
  • Ввести адресу електронної пошти (e-mail). Свої рекомендації по його вибору ми вже дали вище. Якщо у вас на даний момент немає адреси, то попередньо зареєструйте його. Не використовуйте чужий адресу.

    Адреса електронної пошти буде ідентифікатором вашого Paypal-аккаунта, тобто якщо хтось попросить реквізити рахунку, щоб перерахувати кошти, досить буде надати email. Тому для зручності він повинен легко читатися і, бажано, запам'ятовуватися. Ознака хорошого тону: короткий, що запам'ятовується адресу. Згодом email можна буде змінити.

  • Пароль і його підтвердження. Мінімум вісім символів. Обов'язкові як мінімум одна цифра і один символ.

Особисті дані власника PayPal-аккаунта

Форма досить проста і з її заповненням проблем виникнути не повинно. Вводити інформацію для PayPal в Росії потрібно російською мовою, вводячи дані в точній відповідності з паспортними (паспорт громадянина РФ).

Для мешканців інших країн оптимальний варіант - вводити дані латиницею (англійською), по можливості орієнтуючись на закордонний паспорт. Єдина порада, яку можна дати: якщо у вас вже є аккаунт на аукціоні ebay, постарайтеся, щоб реєстраційні дані на PayPal і ebay збігалися (e-mail, адреса, написання імені та прізвища і т.д.).

Вводите інформацію уважно. Зверніть увагу, що всі пункти обов'язкові для заповнення. Для прикладу ми ввели в анкету абстрактні дані.

Ім'я - Ваше ім'я (Наприклад Andrey)

По батькові - Ваше батькові (Наприклад Petrovich)

Прізвище - Ваша Прізвище (Наприклад Ivanov)

Зверніть увагу, що в формі спочатку йде ім'я, потім прізвище та тільки в кінці батькові.

Дата народження - Виберіть свою дату народження, яка відповідає паспорту.

Національність / Nationality - виберіть свою національність. Або ж просто залиште раніше обрану країну.

Для росіян реєстрація в PayPal в обов'язковому порядку передбачає введення номера та серії паспорта. Вводите номер та серію поспіль, без пробілів.

Також тільки росіянам при реєстрації потрібно ввести дані одного з трьох документів на вибір.

  • Страховий номер індивідуального особового рахунку (СНІЛС) - номер який ви знайдете в страховому свідоцтві державного пенсійного страхування.
  • ІПН - ідентифікаційний номер платника податків, цифровий код, який присвоюється всім платникам податків в Російській Федерації. ІПН фізичної особи складається 12-ти цифр, знайти його можна в свідоцтві про постановку на облік в територіальному органі ФНС Росії.
  • ОМС - номер поліса обов'язкового медичного страхування.

Вулиця / Будинок / Квартира (Street Address) - вказуйте ту адресу, яку зможете підтвердити. Якщо в PayPal виникають сумніви щодо користувача, його просять надати для підтвердження адреси копії документів, на яких присутні ім'я, прізвище та адресу (наприклад рахунки за комунальні послуги). Додатковий рядок у формі дана в разі, якщо адреса не вмістився в першій. До адреси доставки покупок дану адресу ніякого відношення не має.

Регіон, район (Province / Region) - Вкажіть запитувані дані. Для Росії можна просто ввести RU, для України - UA, для Казахстану - KZ, для Литви - LT і т.д.

Індекс (Postal Code) - поштовий індекс (необов'язково).

Населений пункт (City) - ваш населений пункт (місто).

Номер мобільного телефону (mobile). Уважно вводите номер мобільного телефону, тому що він буде використаний при створенні вашого рахунку. Номер вводиться у форматі: міжнародний код країни, код міста, номер телефону (код Росії - 7, України - 38). Якщо номер не приймається, напевно ви поставили десь зайвий символ, спробуйте записати його без пробілів.

Угода та політика конфіденційності

Внизу прийміть "Умови використання" та "Політику Конфіденційності" PayPal. Можете ознайомитися, але це типові юридичні документи, які не дуже легкі для прочитання. Просто поставте галочку і натисніть кнопку "Погодитися і створити рахунок" (Agree and create account).

Платіжна карта

Тепер вам запропонують ввести реквізити платіжної картки, яка буде використовуватися при роботі з PayPal. Ви можете зробити це пізніше і пропустити даний етап реєстрації - просто закривайте вікно і заходите в свій аккаунт на PayPal.com. Всі подальші дії можна виконати там.

Якщо на вашій карті немає коштів (як мінімум еквівалента декількох доларів США), то варто відкласти введення її реквізитів, тому що система не зможе провести авторизацію карти, при якій на деякий час блокується сума $ 1 і потім повертається. Жителям РФ, які можуть приймати платежі на свої PayPal акаунти, ця сума буде відразу внесена на баланс.

Жителям РФ, які можуть приймати платежі на свої PayPal акаунти, ця сума буде відразу внесена на баланс

Номер кредитної картки - введіть номер вказаний на титульній стороні вашої платіжної карти. Без пропусків.

Дата закінчення терміну дії - це т.зв. "Expiration Date" - термін дії карти. Місяць і рік. Вказані на титульній стороні карти.

Код безпеки - верифікаційний код (також його називають CVC, CVV2). Це 3 останні цифри на зворотному боці картки (для карт American Express - 4 цифри). Якщо номери на карті немає, необхідно зателефонувати в банк, емітував вашу карту, дізнатися його.

Якщо номери на карті немає, необхідно зателефонувати в банк, емітував вашу карту, дізнатися його

Якщо Paypal не прийняв вашу платіжну карту, не поспішайте засмучуватися. Перш за все треба розібратися, чому карта відхилена: на це може бути багато причин. вам допоможе наша стаття , В якій ми коротко постаралися розібрати найбільш ймовірні варіанти.

Верифікація e-mail адреси

Якщо карта була успішно авторизована, ви вирішили ввести її пізніше, або навіть якщо вона була відхилена, система все одно попросить виконати наступний крок: підтвердити e-mail адресу, яка була вказана в реєстраційній формі.

Перевірте вхідну пошту в електронному ящику, який вказаний при реєстрації. Якщо там є лист від PayPal з темою "Ласкаво просимо в PayPal / Welcome to PayPal", знайдіть в ньому кнопку "Активувати / Activate" і натисніть її.

Ви потрапите на сайт PayPal, де для підтвердження також знадобиться ввести обраний при реєстрації пароль. Відразу ж вас попросять придумати два секретних питання, відповідь на які треба буде ввести, якщо коли-небудь ви забудете пароль.

У разі, якщо посилання в листі не працює, то зайдіть в ваш PayPal акаунт і у вкладці "Список Завдань" виберіть "Підтвердити адресу електронної пошти".

У разі, якщо посилання в листі не працює, то зайдіть в ваш PayPal акаунт і у вкладці Список Завдань виберіть Підтвердити адресу електронної пошти

Потім на наступній сторінці в "Крок 2" виберіть "Натисніть це посилання, якщо ця кнопка в тілі електронного листа" і введіть цифровий код підтвердження (confirmation number) з прийшов вам листи.

Якщо ніяких листів від PayPal вам не приходило, то ви можете вислати собі лист з кодом для верифікації повторно. Для цього треба натиснути на цій же сторінці внизу на посилання "запросити новий номер підтвердження".

верифікація карти

Тепер для повноцінної роботи з Пайпал вам необхідно верифікувати свою платіжну карту. Це додаткова міра безпеки, яка підтвердить, що саме ви - власник використовуваної карти. Пройшовши цю процедуру, ви також підійміть ліміти (обмеження обороту) свого PayPal-аккаунта.

Процес верифікації карти досить простий. Суть його полягає в наступному: з вашої картки знімається $ 1.95 (ці гроші згодом повертаються або на карту, або на баланс), потім у виписці операцій по карті, в деталях цього платежу, ви знаходите 4-х значний код (деталі платежу платежу будуть виглядати приблизно так: "1234PayPal - * EXPUSE" (можливі варіанти), перші 4 цифри - ваш код), який потрібно ввести на сайті PayPal. Дізнатися цей код ви можете за допомогою інтернет-банкінгу, дзвінка в службу підтримки банку або ж отримавши виписку операцій по карті. Детальніше це питання висвітлено в статті: PayPal. верифікація аккаунта .

За відгуками багатьох користувачів: верифікувати карту бажано відразу ж після реєстрації аккаунта, тому що до верифікації карти існують досить жорсткі ліміти суми одномоментно відправляється платежу. Особливих труднощів верифікація карти, як правило, ні у кого не викликає.

Корисна інформація

  1. Якщо ви живете в одній з країн СНД (крім РФ і країн Прибалтики), то після реєстрації на PayPal ваш баланс буде нульовим. Не переживайте - в цьому немає нічого страшного, так і повинно бути. А кошти будуть знімати з вашої банківської карти в міру необхідності. При поверненні - кошти повертаються прямо на карту.
  2. Жителям РФ і країн Прибалтики дозволено приймати платежі. На баланс їх аккаунта відразу будуть зараховані кошти, зняті з карти в ході реєстрації та верифікації. Для того, щоб відправити платіж, поповнювати баланс їм не потрібно - кошти можуть зніматися як з аккаунта, так і безпосередньо з платіжної карти. Наприклад, якщо на балансі є певна сума, але оплатити необхідно більше, тоді відсутні кошти будуть зняті з карти.
  3. В Україні, Казахстані приймати платежі на PayPal, так само як і виводити кошти з Пайпал на банківський рахунок не можна.
  4. Після прив'язки карти, в якій би валюті вона не була, обов'язково відразу ж змініть центр конвертації , Встановивши в якості центру за замовчуванням не Paypal, а ваш банк. Інакше зайвих витрат не минути.
  5. Чи не експериментуйте з PayPal шляхом введення чужих карт, різних банківських аккаунтів і т. Д. Не привертайте до себе увагу. Інакше ризикуєте потрапити під перевірку.
  6. Не давайте третім особам ваші логін і пароль до аккаунту PayPal. Не беріть участі в сумнівних угодах і не приймайте сумнівних пропозицій, де вас просять оплатити щось, обіцяючи величезні комісійні.
  7. Якщо ви заходитиме в ваш PayPal-акаунт з різних країн (обчислюється по IP-адресою) або ж буде просто велика кількість заходів з різних комп'ютерів, не виключено, що служба безпеки може запідозрити, що до аккаунту отримали доступ неавторизовані особи. Такий аккаунт ризикує бути заблокований, а вас можуть попросити надіслати копії документів.
  8. Дуже часто шахраї розсилають в мережі підроблені електронні листи, схожі на справжні листи від ebay, PayPal, City Bank і т. Д. Ці листи різні за змістом, але в підсумку вимагають від користувача одного: піти по посиланню в листі і ввести свої логін і пароль. Як ви, напевно, здогадалися, вся ця схема розрахована на те, щоб виманити у вас логін і пароль. Наслідуючи за посиланням, ви потрапите на підроблений сайт (зазвичай всього пару сторінок) компанії, від імені якої лист надіслано, де вас просять авторизуватися. Потрапивши на цю обманку і повідомивши особисті дані шахраям, ви можете потрапити в серйозні неприємності. Вихід один: не вірте всьому, що вам приходить по e-mail, як би правдоподібно воно не виглядало. Ретельно перевіряйте посилання. Вводите свої логін і пароль тільки на сторінці авторизації, на яку ви потрапили, самостійно набравши адресу, або ж по посиланню з закладок вашого браузера. І запам'ятайте: якщо мова йде про справжню платіжній системі, то вона ніколи не буде вимагати від вас логін і пароль по e-mail. Якщо ви отримали такий лист - значить, його прислали шахраї.
  9. Не використовуйте "миттєвими" (або передплаченими / подарунковими) платіжними картами, які можна придбати в Інтернеті. Такі карти, як правило, не мають імені та прізвища власника (можна вказувати будь-які), а також пластикового носія - вам просто надсилають номер і термін дії. Ціна використання такої карти в PayPal може бути висока - ваш аккаунт заблокують раз і назавжди. Запам'ятайте: кредитну (або дебітну) карту може видати тільки банк, ретельно перевіривши ваші персональні дані.
  10. При поверненні коштів (повне повернення за допомогою " диспуту "Або часткове повернення) гроші на мапі з'являються не моментально. Зазвичай ваш банк (а терміни залежать тільки від нього) тримає їх в" замороженому "стані ще 3-20 днів.

ВІДЕОінструкція по реєстрації на Paypal

Реєстрація в Paypal. Відкриваємо рахунок. Детальний керівництво.

Детальний керівництво

Отже, ви прочитали нашу статтю " Знайомимося з платіжною системою PayPal "І вирішили стати користувачем цієї найпопулярнішою в світі платіжної системи. Рішення вельми логічне: для вас відкриється неосяжний світ зарубіжного інтернет-шопінгу, ви зможете самостійно оплачувати покупки на аукціоні ebay і сотнях інших онлайнових торгових майданчиків.

А чи знаєте ви, що назва PayPal складається з двох англійських слів: "pay" і "pal" і дослівно перекладається, як "заплати приятелеві"?

Відкриття і утримання аккаунта в системі PayPal абсолютно безкоштовні. Сюрпризів тут не буде. Компанія PayPal, звичайно, не благодійна організація, за послуги береться комісія, але стосується це одержувачів коштів, продавців.

Для реєстрації в Paypal вам знадобиться:

  • Платіжна карта, на рахунку якої повинна бути сума, еквівалентна як мінімум декільком доларам США (інакше у PayPal не вийде її авторизувати). Детальніше про те, яку карту вибрати для роботи, ви можете дізнатися в циклі наших статей , Присвячених цьому питанню.
  • Електронна пошта (e-mail). Теоретично підійде адресу будь-якої електронної пошти. В якості рекомендації лише запропонуємо не використовувати безкоштовні сервіси, а якщо альтернативи їм немає, то зупинитися на найбільш захищених - наприклад Google Gmail , Yahoo Mail , Yandex Пошта .

Реєстрація в будь-якому онлайновому сервісі - справа, як ви, напевно, вже знаєте, особливих труднощів не становить. І PayPal чисто технічно тут не виняток. Однак є важливі нюанси, про які обов'язково треба знати заздалегідь. Дана компанія дуже уважно стежить за дотриманням правил і при їх порушенні може просто заблокувати не тільки аккаунт порушника, а й часто - пов'язані з ним інші облікові записи з довічною забороною реєструватися знову. Що ж варто знати відразу?

  • Фізичній особі дозволяється мати тільки один PayPal-акаунт (виняток лише одне: ви можете мати один персональний аккаунт для особистих цілей, і один корпоративний для бізнесу).
  • Видалити свій аккаунт Paypal можна, але процедура не швидка. Ви подаєте заявку, аккаунт заморожується на 180 днів (термін розгляду можливих фінансових вимог до власника) і потім приблизно через рік закривається. Відкривати нові акаунти протягом цього часу не можна. Все що закриваються акаунти знаходяться під пильною увагою.
  • Змінити країну реєстрації в акаунті можна - на відміну від інших даних.
  • Якщо аккаунт блокується у зв'язку з порушенням правил, кошти на його балансі заморожуються на 180 днів і після цього часу переводяться власнику. Однак якщо виявляється, що дані власника фальсифіковані, то отримати ці кошти він не зможе.

Інструкція по реєстрації:

Питання щодо того, як проходить реєстрація в PayPal, ви можете задати на нашому форумі .

Перейдіть на сайт PayPal.com . Ваша країна проживання і, відповідно, мова інтерфейсу повинні визначитися автоматично.

Ваша країна проживання і, відповідно, мова інтерфейсу повинні визначитися автоматично

Скріншот з сайту PayPal.com

Визначив чи PayPal країну правильно чи ні, можна з'ясувати по значку-прапору, відображається зазвичай у правому нижньому кутку екрана. Залежно від пристрою, на якому ви відкриваєте сайт (смартфон, планшет), місце розташування прапора на екрані може змінюватися.

Російська мова автоматично встановлюється тільки для PayPal Росія (жителів Російської Федерації). Для України, Казахстану, Республіки Білорусь за замовчуванням буде встановлено англійську мову, і на ньому ж повинна проводитися реєстрація в PayPal.

Для України, Казахстану, Республіки Білорусь за замовчуванням буде встановлено англійську мову, і на ньому ж повинна проводитися реєстрація в PayPal

Якщо PayPal визначив країну некоректно або ви просто хочете змінити мову інтерфейсу, досить натиснути на прапорець, відкрити список країн і вибрати відповідну.

Вибір мови не впливає на подальшу реєстрацію, країна проживання буде вибиратися в ході подальшої реєстрації окремо.

Потім на сайті PayPal.com в правому верхньому кутку натискайте кнопку "Зареєструватися".

На наступній сторінці необхідно вибрати тип створюваного аккаунта. На вибір пропонується два типи:

На вибір пропонується два типи:

  1. Особистий рахунок - для приватних (фізичних осіб)
  2. Корпоративний - для компанії (юридичних осіб)

Вибравши тип аккаунта і натиснувши "Продовжити", ви потрапите на сторінку, де буде запропоновано:

Відповісти на питання: "Яку країну мені вказувати при реєстрації?" Дуже просто. Вказуйте країну, паспорт якої ви зможете пред'явити, якщо буде потрібно верифікацію. Якщо у вашій країні закритий прийом коштів на PayPal або взагалі відсутня можливість реєстрації, пам'ятайте: до будь-якої фальсифікації даних в компанії ставляться вкрай серйозно, вміють легко виявляти подібні акаунти і заморожувати їх (разом з пов'язаними обліковими записами). І, як правило, разом із засобами на балансі, вивести які потім буде практично неможливо. Власникам цих акаунтів забороняють відкривати нові - вони будуть також рано чи пізно закриті.

Питання з вибором країни реєстрації дуже важливий, тому ми приділили йому стільки уваги. Наша порада: якщо ви відкриваєте аккаунт PayPal і ваша бізнес-модель має на увазі отримання коштів від клієнтів, однак у вашій країні це неможливо, пам'ятайте, що є інші цілком легальні способи прийому. Найвідоміший - це, звичайно, американська компанія 2CO.com , Що надає комплексне платіжне рішення, в т.ч. і прийом PayPal. З нею вже багато років співпрацюють тисячі вихідців з країн колишнього Союзу.

  • Вибрати країну проживання. Ось до цього поставтеся дуже відповідально! Повторимося: за правилами PayPal користувач може мати тільки один акаунт. Можливість змінити країну в акаунті відсутня, а при переїзді / зміну громадянства служба підтримки рекомендує подавати заявку на закриття колишнього аккаунта і відкривати новий - це займе 6-12 місяців. Справа в тому, що для різних країн PayPal надає різний набір послуг, різні тарифи і т.д.
  • Ввести адресу електронної пошти (e-mail). Свої рекомендації по його вибору ми вже дали вище. Якщо у вас на даний момент немає адреси, то попередньо зареєструйте його. Не використовуйте чужий адресу.

    Адреса електронної пошти буде ідентифікатором вашого Paypal-аккаунта, тобто якщо хтось попросить реквізити рахунку, щоб перерахувати кошти, досить буде надати email. Тому для зручності він повинен легко читатися і, бажано, запам'ятовуватися. Ознака хорошого тону: короткий, що запам'ятовується адресу. Згодом email можна буде змінити.

  • Пароль і його підтвердження. Мінімум вісім символів. Обов'язкові як мінімум одна цифра і один символ.

Особисті дані власника PayPal-аккаунта

Форма досить проста і з її заповненням проблем виникнути не повинно. Вводити інформацію для PayPal в Росії потрібно російською мовою, вводячи дані в точній відповідності з паспортними (паспорт громадянина РФ).

Для мешканців інших країн оптимальний варіант - вводити дані латиницею (англійською), по можливості орієнтуючись на закордонний паспорт. Єдина порада, яку можна дати: якщо у вас вже є аккаунт на аукціоні ebay, постарайтеся, щоб реєстраційні дані на PayPal і ebay збігалися (e-mail, адреса, написання імені та прізвища і т.д.).

Вводите інформацію уважно. Зверніть увагу, що всі пункти обов'язкові для заповнення. Для прикладу ми ввели в анкету абстрактні дані.

Ім'я - Ваше ім'я (Наприклад Andrey)

По батькові - Ваше батькові (Наприклад Petrovich)

Прізвище - Ваша Прізвище (Наприклад Ivanov)

Зверніть увагу, що в формі спочатку йде ім'я, потім прізвище та тільки в кінці батькові.

Дата народження - Виберіть свою дату народження, яка відповідає паспорту.

Національність / Nationality - виберіть свою національність. Або ж просто залиште раніше обрану країну.

Для росіян реєстрація в PayPal в обов'язковому порядку передбачає введення номера та серії паспорта. Вводите номер та серію поспіль, без пробілів.

Також тільки росіянам при реєстрації потрібно ввести дані одного з трьох документів на вибір.

  • Страховий номер індивідуального особового рахунку (СНІЛС) - номер який ви знайдете в страховому свідоцтві державного пенсійного страхування.
  • ІПН - ідентифікаційний номер платника податків, цифровий код, який присвоюється всім платникам податків в Російській Федерації. ІПН фізичної особи складається 12-ти цифр, знайти його можна в свідоцтві про постановку на облік в територіальному органі ФНС Росії.
  • ОМС - номер поліса обов'язкового медичного страхування.

Вулиця / Будинок / Квартира (Street Address) - вказуйте ту адресу, яку зможете підтвердити. Якщо в PayPal виникають сумніви щодо користувача, його просять надати для підтвердження адреси копії документів, на яких присутні ім'я, прізвище та адресу (наприклад рахунки за комунальні послуги). Додатковий рядок у формі дана в разі, якщо адреса не вмістився в першій. До адреси доставки покупок дану адресу ніякого відношення не має.

Регіон, район (Province / Region) - Вкажіть запитувані дані. Для Росії можна просто ввести RU, для України - UA, для Казахстану - KZ, для Литви - LT і т.д.

Індекс (Postal Code) - поштовий індекс (необов'язково).

Населений пункт (City) - ваш населений пункт (місто).

Номер мобільного телефону (mobile). Уважно вводите номер мобільного телефону, тому що він буде використаний при створенні вашого рахунку. Номер вводиться у форматі: міжнародний код країни, код міста, номер телефону (код Росії - 7, України - 38). Якщо номер не приймається, напевно ви поставили десь зайвий символ, спробуйте записати його без пробілів.

Угода та політика конфіденційності

Внизу прийміть "Умови використання" та "Політику Конфіденційності" PayPal. Можете ознайомитися, але це типові юридичні документи, які не дуже легкі для прочитання. Просто поставте галочку і натисніть кнопку "Погодитися і створити рахунок" (Agree and create account).

Платіжна карта

Тепер вам запропонують ввести реквізити платіжної картки, яка буде використовуватися при роботі з PayPal. Ви можете зробити це пізніше і пропустити даний етап реєстрації - просто закривайте вікно і заходите в свій аккаунт на PayPal.com. Всі подальші дії можна виконати там.

Якщо на вашій карті немає коштів (як мінімум еквівалента декількох доларів США), то варто відкласти введення її реквізитів, тому що система не зможе провести авторизацію карти, при якій на деякий час блокується сума $ 1 і потім повертається. Жителям РФ, які можуть приймати платежі на свої PayPal акаунти, ця сума буде відразу внесена на баланс.

Жителям РФ, які можуть приймати платежі на свої PayPal акаунти, ця сума буде відразу внесена на баланс

Номер кредитної картки - введіть номер вказаний на титульній стороні вашої платіжної карти. Без пропусків.

Дата закінчення терміну дії - це т.зв. "Expiration Date" - термін дії карти. Місяць і рік. Вказані на титульній стороні карти.

Код безпеки - верифікаційний код (також його називають CVC, CVV2). Це 3 останні цифри на зворотному боці картки (для карт American Express - 4 цифри). Якщо номери на карті немає, необхідно зателефонувати в банк, емітував вашу карту, дізнатися його.

Якщо номери на карті немає, необхідно зателефонувати в банк, емітував вашу карту, дізнатися його

Якщо Paypal не прийняв вашу платіжну карту, не поспішайте засмучуватися. Перш за все треба розібратися, чому карта відхилена: на це може бути багато причин. вам допоможе наша стаття , В якій ми коротко постаралися розібрати найбільш ймовірні варіанти.

Верифікація e-mail адреси

Якщо карта була успішно авторизована, ви вирішили ввести її пізніше, або навіть якщо вона була відхилена, система все одно попросить виконати наступний крок: підтвердити e-mail адресу, яка була вказана в реєстраційній формі.

Перевірте вхідну пошту в електронному ящику, який вказаний при реєстрації. Якщо там є лист від PayPal з темою "Ласкаво просимо в PayPal / Welcome to PayPal", знайдіть в ньому кнопку "Активувати / Activate" і натисніть її.

Ви потрапите на сайт PayPal, де для підтвердження також знадобиться ввести обраний при реєстрації пароль. Відразу ж вас попросять придумати два секретних питання, відповідь на які треба буде ввести, якщо коли-небудь ви забудете пароль.

У разі, якщо посилання в листі не працює, то зайдіть в ваш PayPal акаунт і у вкладці "Список Завдань" виберіть "Підтвердити адресу електронної пошти".

У разі, якщо посилання в листі не працює, то зайдіть в ваш PayPal акаунт і у вкладці Список Завдань виберіть Підтвердити адресу електронної пошти

Потім на наступній сторінці в "Крок 2" виберіть "Натисніть це посилання, якщо ця кнопка в тілі електронного листа" і введіть цифровий код підтвердження (confirmation number) з прийшов вам листи.

Якщо ніяких листів від PayPal вам не приходило, то ви можете вислати собі лист з кодом для верифікації повторно. Для цього треба натиснути на цій же сторінці внизу на посилання "запросити новий номер підтвердження".

верифікація карти

Тепер для повноцінної роботи з Пайпал вам необхідно верифікувати свою платіжну карту. Це додаткова міра безпеки, яка підтвердить, що саме ви - власник використовуваної карти. Пройшовши цю процедуру, ви також підійміть ліміти (обмеження обороту) свого PayPal-аккаунта.

Процес верифікації карти досить простий. Суть його полягає в наступному: з вашої картки знімається $ 1.95 (ці гроші згодом повертаються або на карту, або на баланс), потім у виписці операцій по карті, в деталях цього платежу, ви знаходите 4-х значний код (деталі платежу платежу будуть виглядати приблизно так: "1234PayPal - * EXPUSE" (можливі варіанти), перші 4 цифри - ваш код), який потрібно ввести на сайті PayPal. Дізнатися цей код ви можете за допомогою інтернет-банкінгу, дзвінка в службу підтримки банку або ж отримавши виписку операцій по карті. Детальніше це питання висвітлено в статті: PayPal. верифікація аккаунта .

За відгуками багатьох користувачів: верифікувати карту бажано відразу ж після реєстрації аккаунта, тому що до верифікації карти існують досить жорсткі ліміти суми одномоментно відправляється платежу. Особливих труднощів верифікація карти, як правило, ні у кого не викликає.

Корисна інформація

  1. Якщо ви живете в одній з країн СНД (крім РФ і країн Прибалтики), то після реєстрації на PayPal ваш баланс буде нульовим. Не переживайте - в цьому немає нічого страшного, так і повинно бути. А кошти будуть знімати з вашої банківської карти в міру необхідності. При поверненні - кошти повертаються прямо на карту.
  2. Жителям РФ і країн Прибалтики дозволено приймати платежі. На баланс їх аккаунта відразу будуть зараховані кошти, зняті з карти в ході реєстрації та верифікації. Для того, щоб відправити платіж, поповнювати баланс їм не потрібно - кошти можуть зніматися як з аккаунта, так і безпосередньо з платіжної карти. Наприклад, якщо на балансі є певна сума, але оплатити необхідно більше, тоді відсутні кошти будуть зняті з карти.
  3. В Україні, Казахстані приймати платежі на PayPal, так само як і виводити кошти з Пайпал на банківський рахунок не можна.
  4. Після прив'язки карти, в якій би валюті вона не була, обов'язково відразу ж змініть центр конвертації , Встановивши в якості центру за замовчуванням не Paypal, а ваш банк. Інакше зайвих витрат не минути.
  5. Чи не експериментуйте з PayPal шляхом введення чужих карт, різних банківських аккаунтів і т. Д. Не привертайте до себе увагу. Інакше ризикуєте потрапити під перевірку.
  6. Не давайте третім особам ваші логін і пароль до аккаунту PayPal. Не беріть участі в сумнівних угодах і не приймайте сумнівних пропозицій, де вас просять оплатити щось, обіцяючи величезні комісійні.
  7. Якщо ви заходитиме в ваш PayPal-акаунт з різних країн (обчислюється по IP-адресою) або ж буде просто велика кількість заходів з різних комп'ютерів, не виключено, що служба безпеки може запідозрити, що до аккаунту отримали доступ неавторизовані особи. Такий аккаунт ризикує бути заблокований, а вас можуть попросити надіслати копії документів.
  8. Дуже часто шахраї розсилають в мережі підроблені електронні листи, схожі на справжні листи від ebay, PayPal, City Bank і т. Д. Ці листи різні за змістом, але в підсумку вимагають від користувача одного: піти по посиланню в листі і ввести свої логін і пароль. Як ви, напевно, здогадалися, вся ця схема розрахована на те, щоб виманити у вас логін і пароль. Наслідуючи за посиланням, ви потрапите на підроблений сайт (зазвичай всього пару сторінок) компанії, від імені якої лист надіслано, де вас просять авторизуватися. Потрапивши на цю обманку і повідомивши особисті дані шахраям, ви можете потрапити в серйозні неприємності. Вихід один: не вірте всьому, що вам приходить по e-mail, як би правдоподібно воно не виглядало. Ретельно перевіряйте посилання. Вводите свої логін і пароль тільки на сторінці авторизації, на яку ви потрапили, самостійно набравши адресу, або ж по посиланню з закладок вашого браузера. І запам'ятайте: якщо мова йде про справжню платіжній системі, то вона ніколи не буде вимагати від вас логін і пароль по e-mail. Якщо ви отримали такий лист - значить, його прислали шахраї.
  9. Не використовуйте "миттєвими" (або передплаченими / подарунковими) платіжними картами, які можна придбати в Інтернеті. Такі карти, як правило, не мають імені та прізвища власника (можна вказувати будь-які), а також пластикового носія - вам просто надсилають номер і термін дії. Ціна використання такої карти в PayPal може бути висока - ваш аккаунт заблокують раз і назавжди. Запам'ятайте: кредитну (або дебітну) карту може видати тільки банк, ретельно перевіривши ваші персональні дані.
  10. При поверненні коштів (повне повернення за допомогою " диспуту "Або часткове повернення) гроші на мапі з'являються не моментально. Зазвичай ваш банк (а терміни залежать тільки від нього) тримає їх в" замороженому "стані ще 3-20 днів.

ВІДЕОінструкція по реєстрації на Paypal

Що ж варто знати відразу?
Що ж варто знати відразу?
Що ж варто знати відразу?
Що ж варто знати відразу?
Що ж варто знати відразу?
Що ж варто знати відразу?

Новости