Рейтинг електронних сигарет 2016 - огляд кращих моделей

На 10-му місці новинка 2016 року, яка була створена для любителів Дріп-Атомайзери. Стартовий набір Kangertech Dripbox starter kit - це абсолютна новинка на ринку ширяють пристроїв, так як це перша модель, в якій в якості бака виступає пляшечка об'ємом 7 мл., Що дозволить уникнути гаріків при відсутності заправки. Одним натисканням рідина потрапляє на RBA базу. Це дозволяє забути про постійне додаванні рідини в дріпку і значно економить ваш час. Так як dripbox - це ще поки нове слово на ринку вейперов, набір kangertech drip box starter лише замикає наш рейтинг, але кожен покупець по достоїнству оцінив переваги новинки і її функціональність.

На 9-му рядку розташувався механічний мод в комплекті з дріпкой. Subzero mod kit - найпопулярніший мехмод, завдяки якості збірки і зручності експлуатації. Компанія Sub Ohm Innovation створила неубіваемий мод, який буде працювати вічно.

Електронна сигарета Evod Mega 1900 Mah займає 8-е місце популярності. Ця модель ідеально підійде для новачків. Ємний акумулятор дозволяє тривалий час використовувати девайс без підзарядки, а двоспіральної випарник в кліромайзере забезпечує в 2 рази більше пара, ніж в більш простих попередників. Система passtrough дозволяє парити навіть під час зарядки батареї.

Система passtrough дозволяє парити навіть під час зарядки батареї

7-е місце ТОПу віддаємо безперечного лідера попередніх років і однією з найбільш бюджетних на ринку. Evod bcc 1100 підкорює своєю ціною і простотою. Вам достатньо залити рідину і парити. До всього іншого це стильний девайс з відмінним дизайном і прекрасно підійде для бажаючих кинути палити в найкоротші терміни.

6-й рядок по праву належить ще одному стартовому набору для новачків. Evod Twist III радує ємністю 1600 Mah, і можливістю регулювання подачі напруги 3.3 - 4.8 v, що дозволяє регулювати силу затяжки. У комплект входить кліромайзер M16 об'ємом 3,2 мл і з регулюванням подачі повітря (airflow).

У топ 6 електронних сигарет ми розглянули найбільш продаються. Тепер ми розповімо про кращих електронних сигаретах 2016 року. У списку нижче представлені популярні актуальні моделі цього року, які оцінили по достоїнству мільйони вейперов в світі.

5 місце Joyetech Ego One Mega - електронна сигарета від провідного виробника, яка не дивлячись на свої компактні розміри, володіє ємністю 2600 Mah і підходить як для новачка, так і для досвідченого парильщика.

На 4-му рядку стартовий боксмод від виробника Kangertech - Topbox starter kit mini 75 Watt. Це преміум мод з хорошими характеристиками: регулювання потужності в межах 7-75 ват і наявністю температурного контролю від 100 до 300 градусів за Цельсієм. Можна парити на нікелі, ніхрому і титані, а кліромайзер toptank працює як зі змінними випарниками, так і з обслуговується rba базою, яка йде в комплекті.

В першу 3-ку заслужено потрапляє боксмод Evic vtс mini 75w від Joyetech. Це прямий конкурент Kanger Topbox. Температурний контроль 100-315 С, 75 ват потужності, можливість використовувати випарники від 0,1 до 1,5 Ом і навіть перепрошивка роблять evic mini ідеальним варіантом для найвимогливіших клієнтів.

2-е місце - це новинка сезону Joyetech AIO. мініатюрна електронна сигарета для початківців . Має вбудований акумулятор на 1500 Mah, 2 мл. кліромайзер з регулюванням повітря, можливість використовувати як змінні, так і обслуговуються випарники, і найголовніше ціна. Ідеальне поєднання характеристик, ціни і якості.

І ТОП 1 займає лідер продажів Eleaf I Just II. Ємність 2600 Mah, величезний бак кліромайзера 5,5 мл, випарники можна використовувати при ширянні від 0,3 Ом і до 80 Ватт потужності, база бакомайзера оснащена радіаторними кільцями, що не допустить перегріву, а колба виготовлена ​​з пірексного скла - витримує, нагрів до 850 С.

Детальну інформацію про кожну модель можна знайти в каталозі електронних сигарет в нашому магазині. Моди і боксмоди - тут .

Залишилися питання? Телефонуйте! Наші кваліфіковані менеджери дадуть відповідь на всі питання і допоможуть вибрати електронну сигарету індивідуально.

Сподіваємося, що наш рейтинг кращих електронних сигарет 2016 року стане в нагоді вам при виборі ширяючого пристрою.

Залишилися питання?

Новости