Рейтинг фітнес браслетів 2019 - який фітнес трекер краще вибрати? Порівняння топ-10 найкращих розумних браслетів

  1. Xiaomi Hey Plus Band - найдешевший браслет з кольоровим екраном і підтримкою NFC
  2. Fitbit Alta HR - кращий спортивний браслет для тих, хто хоче стати активніше
  3. Garmin Vivosport - кращий фітнес трекер для спорту і тренувань
  4. Garmin Vivosmart 4 - найкомпактніший фітнес-браслет професійного рівня
  5. Honor Band 4 - самий «живучий» бюджетний фітнес-браслет
  6. Polar A370 - найпрогресивніший фітнес браслет
  7. Samsung Gear Fit2 Pro - найрозумніший фітнес-браслет
  8. Amazfit Arc - фітнес-трекер для шкірного
Переваги:

Отже, підіб'ємо підсумки.

  • Адекватна кількість датчиків. Тобто в наявності всі необхідні, однак надлишку в них немає. Завдяки цьому досягається тривалий час автономної роботи і загальна надійність пристрою;
  • Персоналізовані тренування. Фітнес-браслет підлаштовується під користувача і підказує найбільш ефективні механіки занять спортом. А ще він допомагає відпочити і розслабитися, нагадуючи про дихальної гімнастики;
  • Відображення повідомлень зі смартфона і підтримка швидких відповідей на них.
недоліки:
  • Ні російської мови. Ні в прошивці фітнес-браслета, ні в додатку-компаньйона. Втім, лексика там проста і зрозуміла навіть людині, яка в школі вчив англійську на «трійки». Але також немає підтримки російської мови і в швидких відповідях на повідомлення!
  • Додаток не працює в Росії. І якщо власники смартфонів під Android ще можуть завантажити його зі сторонніх ресурсів, то користувачам iPhone буде вже значно складніше;
  • «Швидкі відповіді» підтримуються тільки на Android-смартфонах і тільки на англійській мові.

В цілому Fitbit Charge 3 - це відмінний фітнес-браслет початкового рівня для тих, хто вирішив зайнятися здоровим способом життя. Пристрій і мотивує порухатися, і покаже статистику, і навіть підкаже, як правильно виконувати ті чи інші вправи. І ще запропонує безліч додаткових функцій в додатку-компаньйона (на кшталт «жіночого календаря»).

Тільки в Росії з ним доведеться повозитися.

Скільки коштує і де купити в моїй країні?

Xiaomi Hey Plus Band - найдешевший браслет з кольоровим екраном і підтримкою NFC

Xiaomi Hey Plus Band - найдешевший браслет з кольоровим екраном і підтримкою NFC

Xiaomi Hey Plus Band - це вдосконалена версія одного з найпопулярніших фітнес-браслетів компанії, Mi Band 3, новітня модель 2019 року. Від «попередника» він відрізняється кольоровим сенсорним AMOLED-дисплеєм і модулем NFC з підтримкою запису кодів доступу.

Головне достоїнство браслета - 0.95-дюймовий AMOLED-дисплей. Він не тільки виводить повідомлення зі смартфона, підтримуючи швидкі відповіді, але і автоматично змінює відображається циферблат, вибираючи його під настрій користувача.

NFC-модуль, вбудований в Xiaomi Hey + Band, володіє досить незвичайної функціональністю. За межами Китаю - тобто і в нашій країні - він може використовуватися для відкриття замків. Наприклад, на нього можна записати коди доступу для пропуску на роботу або в університет, і тим самим відмовитися від звичайної пластикової карти. Для відкриття турнікета буде досить доторкнутися до зчитувача браслетом.

А ось фітнес-функції у браслета цілком стандартні. Він вміє рахувати кроки, пройдений відстань і спалені калорії. У пристрої є і пульсометр, який відрізняється досить високою точністю завдяки програмної оптимізації (технологія Skylark). Також додаткові, спеціально розроблені алгоритми здатні перетворити тренування в захоплюючий процес.

Потрібно знати

Цікавою особливістю пристрою є постійне розширення функціональності. Кожна нова прошивка робить Xiaomi Hey Plus Band все більш «розумним». Браслет «вчиться» визначати нові види фізичної активності і краще допомагати під час тренувань.

Дизайн пристрою стандартний для більшості фітнес-браслетів Xiaomi. Це невелика капсула зі скляною чорної фронтальною панеллю. Велику частину передньої сторони займає кольоровий сенсорний екран.

Пристрій підтримує змінні ремінці. У комплекті йде, правда, тільки один - чорний. А от інші можна замовити з того ж AliExpress.

Поплавати в ньому не вдасться - навіть в душ доведеться ходити з побоюванням. Водозахищеність браслета - WR20, тобто виключно від бризок.

Технічні характеристики Xiaomi Hey Plus BandВбудовані датчики

Оптичний пульсометр, гіроскоп, акселерометр, NFC-модуль Сумісність Android, iOS Корпус Металевий, зі скляною передньою панеллю і вологозахистом IP67 (можна приймати душ, не можна плавати) Відображення повідомлень з телефону Є. На смартфонах з Android також підтримується швидку відповідь Час автономної роботи До 18 днів

Fitbit Alta HR - кращий спортивний браслет для тих, хто хоче стати активніше

Fitbit Alta HR - кращий спортивний браслет для тих, хто хоче стати активніше

На відміну від попередника, він не вміє рахувати пульс. Зате компактний, симпатичний і з купою мотиваторів. Наприклад, на його екрані відображається число пройдених кроків. А якщо довгий час сидіти і нічого не робити, браслет завібрує, нагадуючи про необхідність порухатися.

Дизайн у фітнес трекера симпатичний. На тильній стороні знаходиться OLED дисплей діагоналлю 1.4 дюйма. Браслет випускається в двох варіаціях: Gunmetal (чорний) і Rose Gold (рожевий). Корпус виконаний з якісних матеріалів. Основна частина зроблена з нержавіючої сталі, а ремінець силіконовий (йде в коробці). Якщо ви хочете інший ремінець, вони є в продажу в різних варіантах: шкіра, метал і так далі.

З функціоналу браслета можна виділити наявність датчика пульсу, вміння стежити за сном, різної фізичної активністю (кроки, біг, їзда на велосипеді, інші види спорту). Але в цілому гаджет спрямований на широку аудиторію користувачів, тому не має таких важливих функцій для спортсменів, як наприклад GPS модуль, секундомір. Також браслет не може похвалитися ідеальною точністю підрахунку кроків.

Що стосується програми, з яким синхронізується Alta HR по Bluetooth, воно досить барвисте і інформативне, одне з кращих на ринку. Додаток має відмінний алгоритм мотивації, тому для новачків це стане вагомим плюсом. Але, на жаль, програма не підтримує російську мову.

Як і попередник, браслет сумісний не тільки зі смартфонами, але і з комп'ютерами.

Автономність браслета не блищить, так як пристрій заміряє пульс в режимі реального часу безперервно. Таким чином, гаджет живе не більше 6 днів.

переваги:
  • Є пульсометр з фірмовою програмно-апаратної оптимізацією для підвищеної точності роботи;
  • Привабливий дизайн.
недоліки:
  • Чи не найякісніший дисплей - «сліпне» на сонці і не завжди адекватно розпізнає постукування для пробудження;
  • Ні російської мови - ні в прошивці, ні в додатку. Крім того, сам додаток недоступно для користувачів з Росії, буде потрібно або країну в налаштуваннях облікового запису міняти, або завантажувати його від сторонніх сайтів.

Скільки коштує і де купити в моїй країні?

Garmin Vivosport - кращий фітнес трекер для спорту і тренувань

Garmin Vivosport - кращий фітнес трекер для спорту і тренувань

Одна з провідних компаній в сфері гаджетів для спорту і спортсменів Garmin випустила новий фітнес трекер під назвою Garmin Vivosport.

Дизайн гаджета заточений максимально для спорту, тому чекати якоїсь стильною модернової зовнішності від цього браслета не варто. На лицьовій стороні розташовується кольоровий сенсорний дисплей. Варто відзначити, що на відміну від інших браслетів з топа, у цього браслета проблем з читаністю на сонці немає - все видно відмінно. Зібраний девайс добре, ремінець виконаний з силікону, а екран покритий високоякісним пластиком.

Garmin Vivosport дуже функціональний. Він оснащений великою кількістю датчиків, які можуть заміряти пройдену відстань, кроки, час інтенсивності, пульс, кількість спалених калорій, а також сон. Більш того, в налаштуваннях гаджета можна вибирати різні типи занять, будь то ходьба, біг, велоспорт або силові тренування. Але до мінусів можна віднести те, що плавання браслет відстежити не зможе.

Але до мінусів можна віднести те, що плавання браслет відстежити не зможе

Фітнес браслет має і GPS модуль, який допоможе більш точно виміряти відстань і швидкість під час тренувань. А якщо ви забули виставити потрібний профіль перед тренуванням, браслет визначить її сам, так як має нову функцію автоматичного розпізнавання активності Move IQ. Браслет зможе розпізнати яке саме вправу ви робите, а також кількість повторень.

Vivosport може виводити повідомлення про СМС, вхідні дзвінки. Але на маленькому екрані читати повідомлення практично неможливо.

переваги:

  • Величезна кількість датчиків для відстеження занять спортом і функція автоматичного виявлення активності;
  • Висока точність шагомера та інших датчиків фізичної активності;
  • Функція Garmin Connect для хмарного зберігання біометричних і статистичних даних.
недоліки:
  • Ремінець не зміна. При цьому він схильний до стирання і інших механічних пошкоджень;
  • Дуже маленький екран з не завжди адекватною поведінкою сенсора (він чутливий до вологи і одязі);
  • Порівняно висока ціна.

Заряду акумулятора, з огляду на те, що браслет оснащений GPS датчиком, вистачає на достатні 7 днів роботи при середній активності.

Вартість Garmin Vivosport - 199 доларів (12000 рублів).

Garmin Vivosmart 4 - найкомпактніший фітнес-браслет професійного рівня

Garmin Vivosmart 4 - найкомпактніший фітнес-браслет професійного рівня

Фітнес-браслет Garmin Vivosmart 4 - досить цікавий пристрій. Якщо більшість аналогів спеціалізується саме на трекінг активності, той цей гаджет допоможе власнику досягти здорового способу життя. У всіх аспектах.

Так, наприклад, вбудовані датчики здатні визначати рівень стресу. Роблять вони це постійно і, при перевищенні оного, браслет порадить провести дихальну вправу. І проконтролює це.

Взагалі ключовими особливостями Garmin Vivosmart 4, на думку самого виробника, є:

  • Стильний, мінімалістичний дизайн з контрастною чорно-сяючою металевою обробкою;
  • Висококонтрастний, легко читається монохромний екран;
  • Просунута система трекінгу сну. Задіюються не тільки акселерометр і пульсометр, але і датчик рівня кисню в крові Pulse Ox;
  • Безліч пристроїв і технологій стеження за станом здоров'я. Серед них - вбудований пульсометр, датчик сатурації крові, монітор енергії і багато іншого;
  • Програми тренувань для величезної кількості фітнес-активностей, в тому числі кардіо;
  • Вібросигнали або відображення попереджень зі смартфона. При зв'язці з Android-пристроями підтримуються і швидкі текстові відповіді;
  • Водозащіщённий корпус. Можна не знімати в душі і під час плавання;
  • До 7 днів автономної роботи. Втім, якщо запустити пульсометр і Pulse Ox під час сну, то до розетки доведеться підключатися частіше, ніж раз на тиждень.

Втім, якщо запустити пульсометр і Pulse Ox під час сну, то до розетки доведеться підключатися частіше, ніж раз на тиждень

При цьому виробник тактовно умовчує про двох ключових функціях - монітор енергії Body Battery і вимір рівня стресу. А це - практично унікальні можливості.

Монітор енергії Body Battery підкаже, чи варто зараз займатися силовим тренуванням або краще відкласти її на інший раз. Ця функція визначає «запас сил» і допомагає витрачати їх максимально ефективно - НЕ перетруждая на заняттях, але при цьому домагаючись поставлених цілей.

Вимірювання рівня стресу проводиться через аналіз варіабельності пульсу і деяких інших ключових біометричних показників. А коли нервове напруження стає надто вже серйозним, Garmin Vivosmart 4 запропонує розслабитися і провести дихальну гімнастику.

І все це ще й дуже гарне! Дизайн Garmin Vivosmart 4 дійсно елегантний. Це лаконічні кольори і відтінки, матовий чорний ремінець, глянсовий до сяйва чорний корпус. Змінні ремінці, правда, не підтримуються. Зате квітів кілька.

Технічні характеристики Garmin Vivosmart 4Вбудовані датчики

Оптичний пульсометр Garmin Elevate, барометричний альтиметр, акселерометр, датчик рівня освітленості, датчик сатурації крові киснем Pulse Ox Сумісність Android, iOS Корпус Металевий, з полікарбонатною передньою панеллю і вологозахистом (можна приймати душ, можна плавати, не можна пірнати ) Відображення повідомлень з телефону Є. На смартфонах з Android також підтримується швидку відповідь Час автономної роботи До 7 днів Переваги:

  • Багато датчиків, які доповнюються ще й програмної оптимізацією, забезпечуючи точне і постійне вимірювання самих різних біометричних показників;
  • Привабливий дизайн - одночасно лаконічний і елегантний;
  • Моніторинг енергії, рівня стресу, фізичної активності.
недоліки:
  • Порівняно мало програм тренувань;
  • Висока ціна (в порівнянні з іншими фітнес браслетами).

Дійсно, за Garmin Vivosmart 4 доведеться заплатити близько 250 доларів. Це дорожче більшості інших трекерів в рейтингу. І при цьому власне програм тренувань в ньому замало.

Але Garmin Vivosmart 4 - це професійний фітнес-браслет не для спортсменів, а для людей, які хочуть вести здоровий спосіб життя. І пристрій їм в цьому дуже допоможе, надаючи різну біометричну інформацію і підказуючи, коли і яким видом спорту краще зайнятися.

Де купити в моїй країні?

Honor Band 4 - самий «живучий» бюджетний фітнес-браслет

Honor Band 4 - самий «живучий» бюджетний фітнес-браслет

Головне достоїнство Honor Band 4 - це найвища автономність. У режимі постійного відстеження пульсу фітнес-браслет здатний пропрацювати до 5 днів без підключення до розетки. А з відключеним ЧСС пристрій і зовсім до двох тижнів здатне протриматися.

В іншому Honor Band 4 - це цілком стандартний фітнес-браслет з нижнього цінового сегмента. Він вміє відображати повідомлення зі смартфона - причому він поставляється відразу з глобальної прошивкою, що підтримує і російська, і англійська мови без додаткових танців з бубном - і вібрувати при дзвінках і повідомленнях. Екран - хворий і сенсорний, завдяки чому користуватися пристроєм зручно.

Фітнес-функцій у браслета, правда, дуже мало. Навіть біометричних датчиків всього два - пульсометр і акселерометр. В результаті браслет вміє визначати пульс, вважати вчинені кроки, спалені калорії і аналізувати іншу активність. Правда, з автоматичним визначенням виду спорту у нього все не так добре, як хотілося б. Доводиться самостійно перемикати активність.

Особливою гордістю Huawei Band 4 і в принципі додатки-компаньйона Huawei Health є високоінтелектуальний режим трекінгу сну TruSleep. Він розроблений спільно з ученими Гарвардського університету. Крім власне моніторингу сну за біометричними показниками, TruSleep здатний допомогти поліпшити якість сну. Обіцяють більше 200 персоналізованих рад! Причому за авторством все тих же вчених Гарварду.

Дизайн Honor Band 4 теж не особливо виділяється серед бюджетних фітнес-браслетів. Пластиковий чорний або темно-синій корпус, аналогічного кольору текстурований силіконовий ремінець (не зміна, на жаль) і велике світле активну кільце на передній панелі. Зате екран - кольоровий, 0.95-дюймова AMOLED-матриця.

Технічні характеристики Honor Band 4Вбудовані датчики

Оптичний пульсометр, акселерометр Сумісність Android, iOS Корпус Пластиковий, зі скляною передньою панеллю і вологозахистом (можна приймати душ, можна плавати, не можна пірнати) Відображення повідомлень з телефону Є. На смартфонах з Android також підтримується швидку відповідь Час автономної роботи До 15 днів (при постійно активному пульсометра і функції TruSleep - до 5 днів)

Отже, підіб'ємо підсумки.

Потрібно знати

Ще у фітнес-браслета є NFC. Але за межами Китаю воно навіть як ключ-карта для замків не працює, не кажучи вже про безконтактної оплати.

переваги:
  • Є кольоровий AMOLED-дисплей, на який виводяться повідомлення та інша важлива інформація;
  • Гарний час автономної роботи з постійно включеним пульсомірів - до 5 днів;
  • Низька ціна. По суті, Honor Band 4 - серйозний конкурент для Mi Band 3;
  • Поставляється відразу з глобальної прошивкою, так що можна сміливо купувати на AliExpress.
недоліки:
  • Дисплей «сліпне» на сонці. Доводиться прикривати рукою, щоб прочитати дані;
  • За межами Китаю NFC-модуль марний. В принципі, це не «критичний мінус», але все одно досить прикро.

В цілому Honor Band 4 - це браслет початкового рівня для людей, які потребують пристрої з високою автономністю. І готові навіть пожертвувати деякими фітнес-функціями, оскільки за визначення активності у пристрої відповідає тільки один-єдиний акселерометр.

Скільки коштує і де купити в моїй країні?

Polar A370 - найпрогресивніший фітнес браслет

Polar A370 - найпрогресивніший фітнес браслет

Компанія Polar славиться якісними професійними гаджетами для спорту і фітнес браслет Polar A370 не виняток.

Дизайн у апарату елегантний. Браслет оснащений яскравим кольоровим сенсорним LCD дисплеєм. Трекер доступний в різних кольорах: чорний, білий, рожевий, синій, помаранчевий, бірюзовий.

Продуктивність у гаджета непогана. В першу чергу варто відзначити, що браслет оснащений оптичним датчиком пульсу, що дозволяє робити виміри пульсу дуже точними. Але якщо вам не вистачить вбудованого датчика, браслет вміє підключатися до зовнішніх, а також транслювати показник пульсу на тренажери в залі. Йому під силу також вимірювати якість і кількість сну (функція Sleep Plus) з високою точністю і в подробицях.

Йому під силу також вимірювати якість і кількість сну (функція Sleep Plus) з високою точністю і в подробицях

Що стосується тренувань, браслет розпізнає дуже велику кількість фізичної активності. Тут є і Кроссфіт, і аква-фітнес, і біг, і велосипед, і плавання, і багато іншого. Усього доступно близько 100 тренувань.

Вбудованого GPS датчика у браслета немає, але він може використовувати його зі смартфона.

Зрозуміло, на екран Polar A370 виводяться повідомлення про смс і дзвінки.

переваги:
  • Чудова водонепроникність, яка відповідає заявленій виробником;
  • Висока точність визначення і вимірів активності;
  • Сумісний з Polar Flow (екосистема датчиків Polar).
недоліки:
  • Рідкісні поновлення прошивок з виправленнями і новими функціями;
  • Слабкий, швидко стирається або рветься ремінець (на щастя, змінні підтримуються);
  • При активному використанні - включені GPS, пульсометр, режим «спорт» - розряджається менш ніж за добу.

Вартість Polar A370 - 180 доларів (11300 рублів).

Samsung Gear Fit2 Pro - найрозумніший фітнес-браслет

Samsung Gear Fit2 Pro - найрозумніший фітнес-браслет

Складно уявити більш мотивуючий займатися спортом фітнес-браслет, ніж Samsung Gear Fit2 Pro. Буде запропоновано відразу чотири програмних функції, які спрямовані на підвищення фізичної активності користувача.

Так, наприклад, встановлений додаток UA Record записує всю статистику про фізичну активність. Воно підраховує калорії, визначає якість сну, зберігає відомості про тренування і заняттях.

Перед покупкою зверніть увагу на ті, что браслет продається в двох розмірах: S - для охоплення кісті 136-192 мм и L - для Великої кісті 180-224 мм.

Крім того, в Samsung Gear Fit2 Pro встановлені:

  • Додаток MapMyRun. Записує геотрекі пробіжок, прогулянок, заїздів та іншої фізичної активності на свіжому повітрі. У фітнес-браслеті є і модуль GPS, завдяки якому всі ці дані логіруются і без смартфона;
  • Віртуальний тренер MyFitnessPal. Ця програма допомагає ставити цілі - наприклад, зі спалення калорій - і вести спеціальний щоденник харчування. Сила волі, самоконтроль і віртуальний тренер - це все, що потрібно, щоб схуднути або набрати вагу;
  • Клієнт Endomondo. Endomondo - це одне з найбільших світових спільнот шанувальників здорового способу життя та фізичної активності. А ще в ньому є віртуальний тренер. Так що заняття спортом набувають елемент змагання та ігри, в якій, крім користувача, беруть участь ще й мільйони людей по всьому світу.

При цьому фітнес-браслет прекрасно розпізнає величезну кількість активностей, причому навіть не дуже пов'язаних зі спортом. Автоматично визначаються не тільки біг, ходьба і поїздки на велосипеді, а й баскетбол, теніс, танці та багато, багато іншого. Також фітнес-браслет самостійно розуміє, коли потрібно включити пульсометр для визначення частоти серцевого ритму.

Ще один важливий плюс Samsung Gear Fit2 Pro - то, що він працює під управлінням операційної системи Tizen. А це означає, що під нього перенесено величезна кількість додатків! Для розширення функціональності браслета - хоч установки нових фітнес-трекерів, хоч підключення музичного клієнта Spotify - досить заглянути в фірмовий магазин Galaxy App. Там є понад 3 тисячі додатків для цього браслета.

Там є понад 3 тисячі додатків для цього браслета

І ще одна приємна особливість пристрою - екран. ВІН Величезне! 1.5 дюйма. При цьому кольоровий, сенсорний і навіть вигнутий для максимально привабливого дизайну.

Дизайн Samsung Gear Fit2 Pro одночасно лаконічний і привертає увагу. Пристрій виконується в пластиковому корпусі з вигнутою фронтальною скляною панеллю, більшу частину якої займає дисплей. Корпус виконується в чорно-червоному або тільки чорному кольорах. Змінні ремінці підтримуються.

Технічні характеристики Samsung Gear Fit2 ProВбудовані датчики

Оптичний пульсометр, акселерометр, барометр, гіроскоп, модуль GPS і ГЛОНАСС Сумісність Android, iOS Корпус Пластиковий, зі скляною передньою панеллю і вологозахистом (можна приймати душ, можна плавати, не можна пірнати) Відображення повідомлень з телефону Є . На смартфонах з Android також підтримується швидку відповідь Час автономної роботи До 5 днів (при постійно активному пульсометра - до 3-4 днів)

Крім того, це - не просто фітнес-браслет, але повноцінне смарт пристрій з операційною системою і розширюється функціональністю. Тому важливо згадати і інші характеристики:

додаткова інформація

  • 0,5 ГБ оперативної пам'яті;
  • 4 ГБ постійної пам'яті (з яких для додатків доступна приблизно половина);
  • Операційна система Tizen;
  • Підтримка Wi-Fi.

Доцільно розглядати Samsung Gear Fit2 Pro як полегшену версію розумних годин.

Преимущества:

  • Розширювана функціональність за рахунок можливості встановлення сторонніх додатків різного плану - від музичних клієнтів до віртуальних тренерів;
  • Автоматичне визначення величезної кількості активностей, включаючи бадмінтон, теніс, баскетбол, танці та подібні заняття;
  • Велика кількість вбудованих датчиків для точного логування активності.
недоліки:
  • Дисплей «сліпне» на сонці;
  • Посереднє час автономної роботи.

В цілому Samsung Gear Fit2 Pro - це фітнес-браслет для людей, яким недостатньо звичайного трекінгу активності. Розширювана функціональність за рахунок установки додаткового ПЗ, підтримка музичних форматів і інші унікальні можливості роблять його універсальним пристроєм, який і здоровим способом життя допоможе зайнятися, і розумні годинник замінить.

Скільки коштує і де купити в моїй країні?

Amazfit Arc - фітнес-трекер для шкірного

Amazfit Arc - фітнес-трекер для шкірного

Браслет від Дочірньої компании Xiaomi, яка, в свою черга, випустила відомій фітнес трекер Mi Band 2 - хіт продажів декількох років поспіль. У компании Amazfit Це не перший фітнес гаджет, Ранее смороду Вже відрізняліся и Розумна Годін. Xiaomi добро зарекомендувалі собі на Сайти Вся як якісна техніка за доступними цінами, тому цею фітнес браслет не віняток.

Зовнішній вигляд пристрою дуже стильний. На тільній стороні находится OLED дисплей з діагоналлю 0.4 дюйма и сенсорною кнопкою. До речі, подряпін на дисплеї годі й боятися, так як ВІН захищений спеціальнім покриття. Явнім мінусом є ті, что екран блідне на сонці и інформацію становится Важко розрізняті. Ремінець Виконання з Приємного на дотик сілікону, та й в цілому браслет Зручний и можна ходити тижня НЕ знімаючі.

Функціонал Amazfit Arc много в чому схожий з Mi Band 2. Браслет вміє вімірюваті пульс, відстежуваті сон, вважаті пройдена відстань, Показувати Кількість спалених калорій, змушуваті власника более рухатіся. До речі, розумний будильник среди функцій теж є.

Потрібно знати

Захист від води у браслета за стандартом IP67, тому поплаваті з ним не Вийди.

На рахунок автономності годі й пережіваті, Пристрій живе до 20 днів від одного заряду акумулятора.

Преимущества:
  • Є розумний будильник! При низькій ціні самого браслета це дуже важлива перевага;
  • Привабливий дизайн;
  • Тривалий час автономної роботи.
недоліки:
  • «Сліпнучий» під сонцем або просто яскравим світлом екран. Дисплей тьмяний і монохромний;
  • Ремінець не зміна. Стирається порівняно швидко - за 0,5-1,5 року;
  • Немає оновлень прошивки, не дуже зручне додаток-компаньйон.

Ціна фітнес браслета Amazfit Arc - 37 долларов (2300 рублей). Купити можна зі знижкою на Aliexpress - Тісно сюди .

І все-таки, Який вібрато? За суті, всі ЦІ «найкращі браслети» можна розібраті на три категорії.

Перша - просто браслети для тих, хто только хоче стати немного актівніше. Ну або ПРОФЕСІЙНИХ спортсменів, Які Вже двадцять років займаються без жодних новомодних гаджетів. До «мотиваторів» відносяться найпопулярніші фітнес-браслети: Xiaomi Mi Band 3, Xiaomi Hey Plus Band, Amazfit Arc, Honor Band 4, Fitbit Alta HR.

Друга - багатофункціональні пристрої. Начебто фітнес-браслети, но з дуже великим екранах, щоб буті только спортивним аксесуари. До цих «майстрам на всі руки» відносяться Fitbit Charge 3 і Samsung Gear Fit2 Pro.

І третя - наворочені пристрої, наповнені датчиками и сенсорами. Це для спортсменів, Які хотят знаті про себе все. До числа «космічних апаратів» відносяться: Garmin Vivosport, Garmin Vivosmart 4 і Polar A370.

А Вже вібіраті Варто Твереза ​​проаналізувавші Власний Активність и Прагнення. Ну і бюджет, Звичайно ж.

Fitnessbit Rating Fitnessbit Rating

Було Корисна? Поділіся з іншімі!

Скільки коштує і де купити в моїй країні?
Скільки коштує і де купити в моїй країні?
Де купити в моїй країні?
Скільки коштує і де купити в моїй країні?
Скільки коштує і де купити в моїй країні?
І все-таки, Який вібрато?

Новости