Реквізити Ощадбанку. Як дізнатися дані Ощадбанку.

  1. Як дізнатися дані Ощадбанку?
  2. БИК Ощадбанку
  3. ІПН Ощадбанку
  4. Кореспондентський рахунок

Як дізнатися дані Ощадбанку і що в них входить? Детальніше в статті.

Сбербанк Росії відрізняється величезною системою філій - це приблизно 17 територіальних підрозділів та понад 20 тисяч відділень банку по всій країні. У кожного відділення Ощадбанку свої реквізити, які можуть знадобитися для здійснення таких фінансових операцій, як переказ коштів на банківський рахунок, переказ коштів на рахунок Ощадбанку в разі, коли переклад здійснюється через інший банк, а також твір розрахунку з постачальниками послуг або товарів і ін.

Щоб здійснити платіж, вам буде потрібно надати співробітникові банку своє ПІБ, ІПН одержувача і його індивідуальний рахунок, повні реквізити Ощадбанку для перерахування, місто і повне найменування відділення, кореспондентський рахунок і БИК, назва перекладу.

Як дізнатися дані Ощадбанку?

Як дізнатися дані Ощадбанку

Якщо вам з якоїсь причини знадобилося дізнатися реквізити банку, зробити це можна кількома способами:

  • У відділенні Ощадбанку Росії. У будь-якому відділенні співробітники Ощадбанку надають реквізити відділень клієнтам. Пред'явивши паспорт, ви зможете дізнатися не тільки реквізити Ощадбанку, але і ваші персональні дані - номери рахунків, карт, договорів;
  • У контактному центрі Ощадбанку. Щоб дізнатися реквізити Ощадбанку в контактному центрі, повідомте про це оператору або виберіть необхідне меню в автовідповідачі. Назвіть оператору ПІБ, дату народження, вказане при відкритті рахунку або карти ключове слово і адреса прописки. Крім того, вам можуть знадобитися паспортні дані - серія, номер, ким і коли він був виданий;
  • У терміналах самообслуговування і банкоматах Ощадбанку . Вставте картку в приймач, наберіть пін-код і виберете в меню «Мої платежі - Реквізити рахунку»;
  • У договорі на відкриття вашого розрахункового або карткового рахунку;
  • На сайті Ощадбанку, пройшовши по вкладках «Про банк - Інформація про банк - Реквізити».

БИК Ощадбанку

У банківській системі світу величезна кількість банків, і за кожним з них закріплено унікальний банківський ідентифікаційний код - БИК. Потрібно це для додання реквизитной унікальності банку і для полегшення руху коштів між банками.

БИК входить до переліку реквізитів всіх відділень Ощадбанку, і обов'язково потрібно для перерахування грошових коштів на банківський рахунок.

Для кожного відділення Ощадбанку існує унікальний дев'ятизначний БИК. Починається він завжди з цифр 04 - вони вказують на країну, в якій розташований Сбербанк. Наступні дві цифри визначають територіальну приналежність в межах РФ. Умовний код підрозділу банку в окрузі позначають п'ята і шоста цифри, а останні три цифри - це умовний номер філії банку.

ІПН Ощадбанку

ІПН присвоюється кожній фізичній особі або організації і полегшує і впорядковує інформацію зі збору податків. ІПН для фізичної особи складається з семи цифр, в той час як ІПН організації - з десяти. Дані Ощадбанку також містять ІПН. Це один з головних реквізитів Ощадбанку, необхідний для перерахування коштів з картки на картку або на банківський рахунок. При цьому ІПН єдиний для всіх відділень - 7707083893.

Кореспондентський рахунок

Кореспондентський рахунок - це рахунок, що відкривається банком в відділеннях центрального банку. Цей реквізит відображає розрахунки, вироблені одним банком за рахунок іншого. Коррахунок обов'язково вказується в платіжних документах. Перші три цифри коррахунки відображають його тип. Останні три цифри - номер учасника розрахунку, і їм відповідають сьома, восьма і дев'ята цифри БИК.

Як дізнатися дані Ощадбанку?
Як дізнатися дані Ощадбанку?

Новости