Ремонт електроплит в Одесі і області l сервісний центр iMASTER

  1. Поширені види поломок обладнання
  2. Наші переваги
  3. "У скільки обійдеться ремонт електричної плити?" - Запитайте Ви!

Поломка кухонного обладнання - це серйозна проблема, яка потребує невідкладного втручання фахівців Поломка кухонного обладнання - це серйозна проблема, яка потребує невідкладного втручання фахівців. Якщо вам потрібно ремонт електроплит в Одесі і області, зверніться в наш сервісний центр. Досвідчені майстри оперативно усунуть поломку будь-якої складності, при необхідності замінивши вийшли з ладу деталі (наприклад, нагрівальні елементи, датчики або вентилятор). При цьому ми виробляємо ремонт електричних плит за доступними цінами і з гарантією якості терміном від 3 до 12 місяців. Обслуговування електроплит є як безпосередньо в сервісному центрі, так і на дому.

Поширені види поломок обладнання

В їх число входять:

  1. Плита не включається.
  2. Не працюють конфорки (одна або кілька).
  3. Знижено інтенсивність нагріву конфорок.
  4. Чи не нагрівається духовка (гріє нерівномірно або погано).
  5. Після включення духової шафи плита вимикається.

МИ РЕМОНТУЄМО ТАКІ ЕЛЕКТРИЧНІ ПЛИТИ

та інші...

Причинами виходу з ладу електроплити можуть стати неправильна експлуатація, некоректне підключення, прихований початковий дефект, знос певних елементів приладу.

Незалежно від характеру і причини поломки не варто намагатися усунути несправність самостійно - краще відразу звернутися за допомогою в наш сервісний центр електроплит. В іншому випадку можуть виникнути серйозніші проблеми, а вартість їх усунення зросте. Ми ремонтуємо електроплити виробництва брендів: Beko, Gorenje, Indesit, Teka, Hotpoint-Ariston та інших торгових марок.

Наші переваги

Коли необхідний ремонт електроплити на дому або безпосередньо в сервісному центрі, багато жителів Одеси воліють звертатися за допомогою до нас, оскільки ми пропонуємо дійсно вигідні умови співпраці:

  • ремонтні роботи займають всього 24 години;
  • ціни - ринкові;
  • надається гарантія на всі проведені роботи і замінені деталі;
  • майстер по ремонту електроплит прийде в зручний для вас час;
  • оформити замовлення на виклик можна протягом пари хвилин через сайт, в цілодобовому режимі;
  • регулярно надаємо спеціальні знижки і проводимо акції.

Звичайно, якісний ремонт плити електричної - це непроста і відповідальна задача, але її успішне рішення під силу нашим досвідченим кваліфікованим фахівцям . Ключові принципи нашої роботи - це високий рівень сервісу, розумна цінова політика та індивідуальний підхід до кожного клієнта.

"У скільки обійдеться ремонт електричної плити?" - Запитайте Ви!

C базовим переліком цін на послуги ремонт елетропліт в Одесі від нашого сервіс-центру ви можете ознайомитися нижче. І, нагадуємо: виклик майстра додому абсолютно БЕЗКОШТОВНИЙ!

Найменування послуги / деталіЦіна

Заміна нагрівального елементу плити 180-240 грн. Відновлення модуля управління 400-550 грн. Заміна Тена духовки 180-240 грн. Заміна датчика 160-220 грн. Заміна вентилятора 180-260 грн. Відновлення проводки від 350 грн.

Де б ви не знаходилися в Одесі, передмісті і Одеської області, наші майстри приїдуть до вас у зручний для вас час, щоб оперативно відновити життя вашої побутової техніки та електроніки, ну а з охопленням території нашого обслуговування ознайомтеся нижче:

  • Київський район (селище Таїрове);
  • Суворовський район (селище Котовського);
  • Малиновський район (Черемушки і Молдованка);
  • Приморський район (центр);
  • Чорноморка / Совіньон;
  • м.Іллічівськ;
  • передмістя: Котовка, Нати, Усатово, Нерубайське, Нова Долина, Велика Долина, Мала Долина, Прилиманське, Авангард, Крижанівка, Фонтанка;
  • ... інші населені пункти на відстані 10 км від межі міста.

У скільки обійдеться ремонт електричної плити?

Новости