ews Riparimi DRL

Новости

Виды арт терапии
Термин «арттерапия» («art» — искусство, «arttherapy» — терапия искусством) значит исцеление пластическим изобразительным творчеством с целью выражения собственного психоэмоционального состояния. В первый

Организация свадеб в москве
Оформление и http://isp.dn.ua/video/131516-proekty-ban-3-na-4-iz-brusa/ 16-11-2013, 17: 36 Решили заняться свадебным делом? Тогда читайте, что для этого нужно и сколько

Мониторинг серверов майнкрафт 1
Сервера Minecraft - что все-таки это такое? Обычно, все люди, которые играют в игру Minecraft по онлайну проводят все свое игровое время на каком или сервере. Наш веб-сайт посвящается конкретно данным

Сделать силиконовую форму своими
В строительстве нередко употребляют формы, чтоб создавать разные изделия и продукцию. Самые главные из их — это полимерные и силиконовые. В их может быть заливать не только лишь гипс и бетон, их также

Что лучше подарить маме на новый
Просто волшебно, что посреди окружающей нас сероватой и скучноватой обыденности находятся такие примечательные и волшебные празднички, как Новый год, когда у нас возникает красивый повод для того, чтоб

Свадебное платье в стиле ампир
Свадебные платьица в стиле ампир популярны во все времена! Но в последние пару лет они пользуются просто большой популярностью посреди невест! Они легкие, воздушные, комфортные, женственные, обыкновенные,

Оса эгида купить
  «Стражник» и «Эгида» представляют собой бесствольные пистолеты 1-го класса, под один и тот же патрон, который, пожалуй, является самым действенным для травматического орудия, в плане законной самообороны.

Html купить юнкер 5
Юнкер - 3 очами обладателя. Вступление. редисловие. Для начала привожу типовое описание Юнкера - 3 с 1-го из веб-сайтов (нужно отметить, что описания на различных веб-сайтах отличаются очень некординально,

Проверить штрафы по номеру водительского
Проверка осуществляется по данным тс. Необходимо отметить, что, используя этот сервис, не надо вводить никаких индивидуальных данных водителя, потому проверку может произвести хоть какой, у кого есть

Грин плаза донецк адрес
«Green Plaza» — новый торгово-офисный центр формата LIFE STYLE, расположенный в самом центре Донецка — на скрещении улицы Артёма и Садового проспекта. Здание центра гармонически вписывается в общую композицию

Новогодняя упаковка
Подарочные пакеты в коллекциях
Бумага подарочная
Коробки
Крафт пакеты
Ленты атласные
Папирусная бумага тишью
Рафия
Упаковка для вина
Целофан
Шнуры
Коллекции

 

Riparimi DRL

  1. Autopsia DRL
  2. Riparimi DRL
  3. Ndërtoni DRL

Dritat e drejtimit të ditës - anshtë një pjesë integrale e çdo makine që përdoret vazhdimisht dhe duhet të jetë në gjendje të shkëlqyeshme. Por, si elementët ose pajisjet e tjera, DRL me kalimin e kohës mund të shkaktojnë probleme që duhet të rregullohen urgjentisht. Problemet më të zakonshme me DRL janë djegia e LED, domethënë, një llambë e dritës që siguron një shkëlqim. Kjo është më e ekspozuar ndaj DRL të lirë kineze, megjithëse modelet gjermane me cilësi të lartë gjithashtu mund të përballen me një telash të tillë.

Prandaj, për të mos e hequr pajisjen, duhet të dini se si ta rregulloni DRL, ose më saktë, si ta zëvendësoni llambën e dritave në punë. Procesi i azhurnimit të dritave të ditës zhvillohet në 3 faza: hapja, riparimi dhe montimi .

Autopsia DRL

Në mënyrë që të hapni vetë modulet DRL, duhet t'i hiqni menjëherë ato nga makina. Kjo mund të bëhet vetëm kur heq DRL nga makina. Shtë e nevojshme të çmontoni parakolpin, dhe pastaj ato hiqen lehtësisht. Pas heqjes me kujdes të xhamit, disa mund të hiqen me lehtësi, sepse sealant nuk mban mirë, dhe për modelet e tjera madje mund të jetë e nevojshme të përdorni një tharëse flokësh industriale për ta zbutur atë. Pas kësaj, është e nevojshme të hiqni tabelën nga çështja DRL në të cilën janë bashkangjitur diodat.

Riparimi DRL

Pasi modulet të jenë çmontuar dhe hapur, riparimi i dritave të drejtimit gjatë ditës mund të fillohet direkt. Hapi i parë që mund të bëni është të pastroni rastin dhe tabelat e pajisjes duke hequr sealant. Tjetra, duhet të përcaktoni me saktësi LED-të që duhet të zëvendësohen. Për këtë, tre bateri AAA janë të lidhura me secilën llambë. Disa dioda mund të mos jenë me një chip të vetëm, por me dy chip, kështu që nëse njëra prej tyre nuk digjet, do të thotë se mund të zëvendësohet. Pas identifikimit të llambave në lulëzim, mund të filloni t'i zëvendësoni ato.

Vlen të përmendet se LED-të që zëvendësohen quhen emetues dhe mund t'i blini ato në çdo treg radio, ku, përveç kësaj, duhet të blini paste termike. Hiqni diodat e vjetra dhe emetuesit e rinj të bashkuar në vendin e tyre. Gjithashtu, pasi moduli i elektrik dore është çmontuar, ju mund të rërësoni sipërfaqen e rastit, nëse, natyrisht, është me kokrrizë. Një proces i tillë do të sigurojë kontakt më të mirë të diodave, dhe, në përputhje me rrethanat, një shkëlqim më të qëndrueshëm. Pastaj aplikoni një yndyror termik me cilësi të lartë.

Pastaj aplikoni një yndyror termik me cilësi të lartë

Ndërtoni DRL

Pasi të jetë aplikuar yndyra termike në rastin, mund ta instaloni bordin, dhe, duhet ta shtypni mirë, në mënyrë që të eliminoni zhvishem. Ju mund ta lëvizni atë pak për të shpërndarë në mënyrë të barabartë yndyrat termike në sipërfaqen e strehës dhe bordit. Vlen të përmendet se nëse e juaja DRL Nëse ka vrima të veçanta për vida, është më mirë të rregulloni bordin me to. Meqenëse keni aplikuar një yndyrë të re termike, LED-të do të ftohen më mirë dhe më shpejt, dhe në përputhje me rrethanat në të ardhmen e afërt problemi i çmontimit dhe zëvendësimit të llambave nuk do t'ju shqetësojë. Tani është e nevojshme të mbillni gotën në të njëjtën sealant dhe të shtrëngoni me vida, nëse ka. Në groove, e cila është e vendosur rreth perimetrit të modulit, është e nevojshme të vendosni një shtresë të madhe të sealant në mënyrë që të parandaloni kalimin e lagështirës ose pluhurit në të ardhmen. Gjithashtu, për siguri, ju mund të bëni dhe vulosni telat në rastin, pasi keni çmontuar modulin dhe e keni hequr atë nga makina. Pasi të thahet sealant, mund ta vendosni përsëri modulin tuaj të azhurnuar. Në këtë riparim dritat e drejtimit përfunduan. Kontrolloni performancën e DRL dhe gëzoni dritë me cilësi të lartë dhe siguri në rrugë.

 

 

 

 

 

 

 

 

+38 (097) 907 58 68;     skype: dyimovochka84;       ICQ: 586 315 593
Недвижимость