Російські виробники велосипедів

  1. велосипеди FORWARD
  2. велосипеди ATOM
  3. велосипеди STARK
  4. велосипеди NAVIGATOR
  5. велосипеди NORDWAY
  6. ТОВ «Пензенський Велосипедний Завод»

Подробиці Переглядів: 76069

У статті коротко описані виробники велосипедів в Росії. У попередній статті є перелік і опису зарубіжних виробників .

У попередній статті є перелік і опису   зарубіжних виробників

Упевнений, що більшість людей чули про російському виробнику велосипедів фірмі "Stels". Ця компанія виробляє величезну кількість різноманітних моделей, серед них: гірські хардтейли, двухподвеси, міські, туристичні, жіночі, дитячі, підліткові, складні.

В цілому компанія виробляє досить дешеву, але і якісну продукцію. І хоча досвідчені велосипедисти воліють велосипеди більш дорогих, а відповідно більш якісних марок, велосипеди компанії Stels цілком підійдуть початківцям рейдерам, які ще не визначилися зі стилем катання, або не збираються відразу давати велосипеду максимальні навантаження.

Брати Начевкіни в 1990 році відкрили свою компанію з продажу велосипедів і запчастин в Росії. Потім в 1996 році вони організували компанію "Веломоторс", яка була представником велосипедних заводів Росії і Білорусії, а в 1998 році з'явилися перші велосипеди з брендом Stels.

Велосипеди компанії Stels виробляються на російських підприємствах і повністю адаптовані для експлуатації в російських умовах. При виробництві використовується новітнє обладнання, а запчастини велосипедів закуповуються у всесвітньо визнаних брендів. Велосипеди STELS сертифіковані як вироблені в Росії.

Всі велосипедні запчастини та самі велосипеди проходять різноманітні тести. На різних етапах складання проходить контроль її якості. Кожен велосипед має індивідуальний серійний номер, паспорт з обов'язковим зазначенням дати випуску і номером випускової бригади відділу технічного контролю.

Також велика увага приділяється зовнішньому вигляду вироблених велосипедів. У компанії Stels працюють досвідчені дизайнери, які надають індивідуальність кожного велосипеда.

Офіційний сайт STELS

велосипеди FORWARD

велосипеди FORWARD

Компанія виробник велосипедів "Forward" була заснована в 1999 році як торгова організація, а в даний час Структура компанії включає в себе конструкторське бюро, студію дизайну, випробувальної лабораторії, виробничі цехи, мережа майстерень сервісного обслуговування. У 2011 році компанія FORWARD стала лауреатом премії «Товар року» в номінації «Абсолютний лідер Російського ринку велосипедів за технологічні інновації, бездоганна якість велосипедів, відродження високих вітчизняних традицій і відстоювання ідеалів здорового способу життя».

У 2004 році компанія отримала замовлення від "СОЮЗУ ВЕЛОСИПЕДИСТІВ РОСІЇ" на виробництво партії спортивних велосипедів здатних брати участь в змаганнях світового рівня. Для реалізації цього амбітного проекту компанія залучила професійних велогонщиків. В результаті вдалося створити модельний ряд велосипедів класу «преміум». І відразу ж на цих велосипедах були завойовані 3 золоті медалі на кубку Росії.

Компанія виробляє велосипеди наступних типів: гірські, шосейні, дитячі, підліткові, міські, туристичні, циклокросовий, BMX, тандеми. Всі велосипеди мають хорошу якість і низьку ціну. На них використовуються компоненти кращих світових брендів.

Гасло компанії: Чемпіони країни вибирають FORWARD!

Офіційний сайт FORWARD

велосипеди ATOM

велосипеди ATOM

Велосипеди Аtom виробляються на провідних велосипедних заводах Тайваню і Китаю - тих самих заводах, де виготовляються велосипеди лідируючих світових брендів: Azonic, GT, Schwin, Specislized, Trek, Kona, Scott, Mongoose і т.д. Спочатку в розробці велосипедів використовувався досвід професійних гонщиків В'ячеслава Хромова і Яніса Ванагса. Компанія виробляє гірські велосипеди для різних дисциплін, таких як крос-кантрі, стріт, дьорт, 4X і ін., А також дитячі велосипеди. При виробництві байків використовуються найдосконаліші технології, освоєні на даний день світової велосипедної індустрією: фрезерування і холодна кування вузлів рам, подвійний, потрійний одинарний баттинг (створення труб зі змінною товщиною стінок), гидроформовки труб, створення монококовая конструкцій, труб змінного перетину, використання карбонового волокна.

У розробці нових моделей або доопрацювання вузлів вже існуючих компанія покладається на думки рейдерів з об'єднання Atom`s Family, також немаленький внесок вносять гонщики команди Atom Racing. Цей досвід дозволяє виробляти велосипеди дозволяють досягати максимальних результатів.

Офіційний сайт ATOM

велосипеди STARK

велосипеди STARK

Молодий, але вже досить популярний Російський виробник велосипедів. Велосипеди Stark є досить якісними і недорогими. А широкий модельний ряд задовольнить запити будь-якого, навіть самого вимогливого покупця. Багато наших екстремальні моделі для таких дисциплін, як стріт, дьорт, даунхіл, фрірайд, байкер-крос (4X) стали знамениті по всій Росії. Також компанія виробляє жіночі, дорожні, шосейні, дитячі і підліткові моделі велосипедів.

Офіційний сайт STARK

велосипеди NAVIGATOR

велосипеди NAVIGATOR

Виробництво велосипедів марки Navigator розташоване на заводі Янтар у Калінінграді. При виробництві використовуються сучасні технології та враховуються всі нормативи найвищої якості і надійності.

При виробництві цих велосипедів, в першу чергу, враховується безпеку велосипедиста. Колеса дитячих велосипедів проходять спеціальну балансування на комп'ютері, що дозволяє домогтися усунення найменших нерівностей. Доброю новиною є те, що в комплект до кожної моделі входять знімні страхувальні колеса. Це дає можливість купувати велосипед дитині на виріст. Великим плюсом дитячих велосипедів є те, що виробники передбачили обмежувач повороту керма, який не дозволить дитині впасти при занадто різкому маневрі. Безпеки виробленої продукції приділяється підвищена увага. Обода для велосипедів виготовлені з дуже міцного матеріалу на італійському обладнанні, що запобігає їх від зайвих вм'ятин і тріщин при їзді. Хотілося б додати, що Веломотозавод Янтар є технічним партнером Федерації Велосипедного Спорту Росії, що, безсумнівно, можна вважати ще одним його перевагою.

Офіційний сайт NAVIGATOR

велосипеди NORDWAY

велосипеди NORDWAY

Власником бренду Nordway є компанія Спортмастер. Якщо ви є прихильником активного відпочинку, не можете уявити життя без пригод, вам імпонують капризи природи і для цього вам потрібно якісне, комфортне і прийнятне за ціною спорядження, то велосипеди марки Nordway - це Ваш вибір. Вся продукція компанії Nordway розроблена професіоналами в області спортивного спорядження спеціально для прихильників активного відпочинку на природі та любителів спорту. Особливу увагу виробники приділяють витратам виробництва і способам їх мінімізації, що найкращим чином позначається на співвідношенні ціни і високої якості пропонованих виробів. Саме на якість роблять упор розробники і експерти компанії. Вся продукція зазнає жорсткого тестування під наглядом фахівців в області виробництва. Кінцевою метою компанії є пропозиція споживачеві продукції максимальної якості за невисокими цінами. Для цього проводиться безліч маркетингових досліджень, щоб визначити попит і вимоги споживача, а так само вивчити перспективи розвитку ринку велосипедів і спортінвентарю.

Купуючи продукцію компанії Nordway, ви вибираєте надійність, якість і високу ступінь безпеки для себе і своїх близьких.

Як я розумію, в даний час компанія припинила випуск велосипедів під цим брендом. Але я поки залишу інформацію про неї в цьому пості, так як в продажу ще можливо зустріне велосипеди цієї марки.

Офіційний сайт NORDWAY

ТОВ «Пензенський Велосипедний Завод»

ТОВ «Пензенський Велосипедний Завод»

ТОВ «Пензенський Велосипедний Завод» виробнича компанія займається випуском велосипедів більше 70 років. Ця продукція відома не тільки в Росії, але і країнах ближнього і далекого зарубіжжя. Марка велосипедів «Сура» здобула заслужену популярність у покупців за невисоку ціну, стильний дизайн і висока якість.

Офіційний сайт ТОВ "ПВЗ"

Читайте також:

Зарубіжні виробники велосипедів

По дорозі до здоров'я на велосипеді

Як купити велосипед, коли не вистачає грошей

Всі статті розділу

Новости