Розкрутка і просування сайту в Яндексі (yandex.ru)

У Вас є власний бізнес ?! Ви є власником корпоративного сайту своєї компанії ?! У Вас виникло питання: «Наскільки важливо просування сайту в Яндексі для залучення більшої кількості клієнтів у Вашій сфері діяльності?». Фахівці компанії i-Media однозначно вважають, що розкрутка сайту в Яндекс є однією з найважливіших складових для ведення правильної рекламної кампанії Вашого бізнесу. Однак, є деякі важливі особливості даного виду реклами.

1. Просування сайту в Яндексі є поступальним процесом.

Просування сайту в Яндексі є поступальним процесом

Не треба чекати миттєвого ефекту після моменту старту просування Вашого проекту. За низькочастотних запитах відчутний ефект повинен з'явитися через 1,5 - 2 місяці, по середньочастотним запитам - через 3-4 місяці і по високочастотним запитам через 5-6 місяців. А якщо Ви хочете просуватися по високочастотним і дуже високо конкурентним запитам, то терміни виведення Вашого проекту за такими запитами можуть бути істотно більше, ніж півроку.

2. Результати просування сайтів в Яндексі залежать в першу чергу від Вас.

Клієнти, які вважають, що результат поступу їх сайту залежить виключно від якості роботи оптимизационной компанію, глибоко помиляються Клієнти, які вважають, що результат поступу їх сайту залежить виключно від якості роботи оптимизационной компанію, глибоко помиляються. Справа в тому, що алгоритми пошукової системи Яндекс дуже уважно ставляться до архітектури Вашого сайту, відстежують, наскільки унікальним є контент на Вашому сайті, як часто він оновлюється. У зв'язку з цим, перш ніж почати просування свого сайта в пошуковій системі Яндекс, Ви маєте для себе твердо вирішити, що готові приймати активну участь в розвитку свого інтернет - ресурсу за вимогам оптимизационной компанію.

3. Не затягуйте терміни узгодження етапів просування .

Ми не говоримо, що після того, як надійшло запитання для узгодження від оптимізаційної компанії, то потрібно всі свої справи кинути і почати розгляд надійшов питання Ми не говоримо, що після того, як надійшло запитання для узгодження від оптимізаційної компанії, то потрібно всі свої справи кинути і почати розгляд надійшов питання. Ми чудово розуміємо, що у Вас величезна кількість справ в сфері Вашого бізнесу. Однак, протягом 1-3 днів все-таки потрібно виділити трохи свого дорогоцінного часі і відповісти на питання, що стосуються просування Вашого улюбленого сайту. Адже в кінцевому підсумку затягування термінів можуть обійтися Вам в копієчку.

5. Не просіть оптимізаторів швидко нарощувати контрольний бюджет.

Миттєве збільшення обсягу посилальної маси на Ваш сайт може призвести до санкцій з боку пошукової системи Yandex і в результаті Ваш сайт буде пессімізірован або взагалі забанили. Фахівці SEO сфери знають, як правильно і раціонально вести роботу над зовнішніми факторами просування Вашого сайту. У компанії i-Media під роботою над зовнішніми факторами мається на увазі не тільки розмірене покупка посилань на Ваш проект за допомогою Лінкотекі, а також активно використовуються блоги, статті, огляди, вічні і природні посилання в якості інструментів просування сайту в Яндексі, раціонально розподіляючи наданий нам бюджет вашого проекту. Тому не варто панікувати, якщо через місяць після старту проекту Ви бачите маленький приріст посилальної маси на Ваш сайт. Пройде час і він буде достатнім. Потрібно тільки покластися на професіоналізм фахівців з просування сайтів і трохи почекати.

6. Просіть партнерів розміщувати посилання на просувний сайт.

Ваш сайт отримує приріст тематичної посилальної маси, яка дуже позитивно сприймається при розкручуванні сайту в Yandex Ваш сайт отримує приріст тематичної посилальної маси, яка дуже позитивно сприймається при розкручуванні сайту в Yandex. Одна подібна посилання по характеристикам якості може замінити кілька тих, які Вам підбере оптимізаційна компанія на своїх майданчиках. Ви добре знаєте, що SEO фахівці просто не уповноважені спілкуватися з Вашими партнерами з даного питання. Таким чином, Ваша участь в роботі над зовнішніми факторами просування Вашого сайту буде дуже вітатися.

7. Узгоджуйте всі плановані зміни на сайт з оптимізаторами.

Деякі доробки дуже негативно позначаються на результатах просування. У зв'язку з цим, якщо у Вас виникли ідеї по видозміні Вашого сайту, зв'яжіться з SEO фахівцями, які займаються його просуванням, і обговоріть Ваші побажання до свого сайту.

У вищенаведених пунктах коротко описані основні аспекти оптимізація сайту в Yandex. Наведено переконливі доводи того, що результати просування сайтів дуже сильно залежать від бажання самого клієнта розвивати свій улюблений сайт відповідно до вимог професіоналів SEO.

Поділитися Що ще корисно знати з просування сайтів

У Вас є власний бізнес ?
Ви є власником корпоративного сайту своєї компанії ?
У Вас виникло питання: «Наскільки важливо просування сайту в Яндексі для залучення більшої кількості клієнтів у Вашій сфері діяльності?

Новости