Salomon B52 TS GTX - черевики для морозних днів

Мороз і сонце день чудовий. Але що мені на ноги надіти, скажи, мій друг чарівний? І в цей момент у вас два варіанти: валянки або справжня сучасна взуття для міської зими - Salomon B52 TS GTX . Звичайно, валянки - це автентично і навіть патріотично, але, погодьтеся, на роботу по морозу в них не підеш. Для сучасного міського жителя, який щорічно потрапляє в реалії російської зими, важливі якості, яким відповідає зимове взуття Salomon: - Гарне утеплення на сильний мороз. - Практичний колір. - Міський дизайн. - промерзає підошва. - Тепла устілка. - Непромокальна конструкція. - Зручність для ніг. - Можливість інтенсивної довгої ходьби. - Застосування в активному відпочинку.

Черевики Salomon B52 TS GTX - призначені для носіння в місті і активного відпочинку при температурах до -25 градусів. Їх міський дизайн з технологіями outdoor взуття дозволяє вирішити проблему придбання взуття для різних завдань. У них можна і йти на роботу або в інших справах, і разом з сім'єю виїжджати на природу для активного відпочинку, що істотно може заощадити бюджет.

Модель випускається для чоловіків і жінок, що цінують комфорт і практичність!

Для того щоб зробити взуття застосовної до температури -15 -25C (а така температура - не рідкість у багатьох місцях Росії) Salomon додав в конструкцію черевика утеплювач Thinsulate Ultra 400 - найтепліший у даного виробника з утеплювачів. Він відрізняється підвищеною термоізоляцією і м'якістю.

Підошва черевик товста і виконана з морозостійкого м'якої гуми Winter Contagrip, що не твердне і зберігає свої властивості при низьких температурах. Підошва має протектором, що перешкоджає ковзанню на снігу, сльоти, бруду. Усередині підошви класична для Salomon вкладка EVA.

Також черевики мають властивість водонепроникності завдяки мембрані Gore-Tex, якої здатна виводити назовні пар від гарячих ніг під час активної носки.

У черевиках вставлена ​​товста тепла устілка, додатково захищає ногу від морозних поверхонь.

Колодка взуття досить широка для вільного відчуття і додаткового утеплення. Верх колодки високий, краю вище щиколотки приблизно на 10 сантиметрів, борта фіксують ногу щільно. Вся колодка оснащена мембраною Gore-Tex за принципом Full Bootie.

Посилений прогумований ніс - риса більшості моделей взуття Salomon, яка зберігає цілісність черевика і ніг під час натиканія в тверді перешкоди.

Шнурівка класична, щільно охоплює ногу при затягуванні по всій висоті черевика, а не як це буває в багатьох інших фірмах - лише до середини. Шнурки прибираються в спеціальну кишеню на язичку.

Вага черевика - 550 г при розмірі 8,5 UK. Це мала вага для взуття з даної категорії.

Динаміка ходу задається перепадом від п'яти до носка і хорошою амортизацією в п'яті, властивої для всіх моделей черевиків Salomon, а також гнучкою колодкою і м'якою підошвою. Черевики »не дерев'яні" на відміну від багатьох інших представників цієї категорії.

Вибираючи взуття Salomon, ви вибираєте якість і зручність передових технологій від провідного виробника outdoor взуття, яку, крім вас, вибирають численні спортсмени, екстремали, любителі активного відпочинку і комфорту від повсякденного носіння. Salomon - синонім якості і престижу.

Побачити більше моделей взуття Salomon .

Поділитися статтею:

Але що мені на ноги надіти, скажи, мій друг чарівний?

Новости