Shërbimi i shpërndarjes SDEC - ndjekja dhe dërgimi i postës dhe parcelave me Aliexpress në rusisht në numrin e pistave në Rusi, shqyrtimet e dorëzimit. SDEK - koha dhe koha e dorëzimit me Aliexpress në Rusi

  1. Courier Express Service SDEC: çfarë lloj ofrimit?
  2. SDEK - koha dhe koha e dorëzimit me Aliexpress në Rusi
  3. SDEK - ndjekja e parcelave me Aliexpress në Rusi
  4. Në rusisht me numrin e pistave: lidhje me faqet dhe shërbimet e ndjekjes
  5. SDEC: si dhe ku dhe si të marrësh një paketë në Rusi me anije të paguar dhe të lirë me Aliexpress

Karakteristikat e paketave për përcjelljen e ofrimit të dorëzuar nga kompania SDEC me Aliekspress .

Përmbajtja e artikullit

Tani me një faqe Aliekspress ka shumë kompani logjistike. Kjo është për shkak të faktit se të gjithë blerësit duan të marrin urdhrat e tyre shumë shpejt dhe në gjendje të shkëlqyer. Sigurisht, ka një ngarkesë të madhe në kompanitë e mëdha, kështu që tani numri i shërbimeve të shpërndarjes nga Kina në Rusi është rritur. Një nga këto kompani është CDEC.

Courier Express Service SDEC: çfarë lloj ofrimit?

Ky shërbim ndërlidhës ka funksionuar që nga viti 2000. Kompania është mjaft e madhe dhe është e angazhuar në ofrimin nga Moska dhe Moska nga vende të ndryshme. Në thelb, sigurisht, kjo është ofrimi në Rusi. Avantazhi kryesor i kompanisë - pothuajse të gjitha parcelat janë dorëzuar me ndërlidhës.

Avantazhi kryesor i kompanisë - pothuajse të gjitha parcelat janë dorëzuar me ndërlidhës

Courier Express Service SDEC: çfarë lloj ofrimit?

Për të bërë rendin e parë për të Aliekspress , lexoni udhëzimet për regjistrimin dhe kërkimin e mallrave, pagesën dhe dorëzimin në faqen zyrtare të internetit këtu ose lexoni Një artikull në faqen tonë "Rendi i parë për Aliexpress" .

Nëse urdhëroni produktet dhe shihni ikonën SF-Express , atëherë ju e dini, mallrat në territorin e Rusisë do të dorëzojë sdek . Kjo është për shkak të faktit se kompanitë kanë lidhur një marrëveshje ndërmjet tyre.

Kjo është për shkak të faktit se kompanitë kanë lidhur një marrëveshje ndërmjet tyre

Courier Express Service SDEC: çfarë lloj ofrimit?

SDEK - koha dhe koha e dorëzimit me Aliexpress në Rusi

Koha mesatare e dorëzimit për mallrat është 15-45 ditë. Sigurisht, shumë varet nga rregullat. Aliekspress . Është administrimi i faqes, dhe në veçanti shitësi, përcakton kohën e saktë të dorëzimit. Ka raste kur mallrat arrijnë në vetëm 10 ditë.

Ka raste kur mallrat arrijnë në vetëm 10 ditë

SDEK - koha dhe koha e dorëzimit me Aliexpress në Rusi

SDEK - ndjekja e parcelave me Aliexpress në Rusi

Ju duhet të mbani mend se ndjekja në Rusi është e mundur vetëm pasi mallrat të mbërrijnë në vendin tonë. Respektivisht në faqen e internetit sdek Ju nuk do të gjeni informacione derisa rendi të shfaqet në Rusi. Por mund të gjesh informacion SF-Express .

Por mund të gjesh informacion   SF-Express

SDEK - ndjekja e parcelave me Aliexpress në Rusi

Në rusisht me numrin e pistave: lidhje me faqet dhe shërbimet e ndjekjes

Sigurisht, tani ka shumë shërbime që bëjnë të mundur ndjekjen e plotë të mallrave, si në Kinë dhe në Rusi. Këto janë vende si Pista 24 dhe Ku është parcela . Këto vende punojnë me kompanitë logjistike kineze dhe me rusët.

Këto vende punojnë me kompanitë logjistike kineze dhe me rusët

Në rusisht me numrin e pistave: lidhje me faqet dhe shërbimet e ndjekjes

SDEC: si dhe ku dhe si të marrësh një paketë në Rusi me anije të paguar dhe të lirë me Aliexpress

Kjo është anije e lirë, si shitësi paguan për të. Kostoja e shërbimeve të kompanisë logjistike tashmë është përfshirë në çmimin e mallrave. Prandaj, nuk duhet të paguash asgjë.

Ju do të merrni mallrat në qendra emetuese . Ju do të merrni një njoftim që artikulli ka mbërritur. Gjithashtu, të gjitha adresat mund të gjenden këtu. Ndonjëherë korrierët dorëzojnë porosi.

SDEC: si dhe ku dhe si të marrësh një paketë në Rusi me anije të paguar dhe të lirë me Aliexpress

Siç mund ta shihni, SDEC është një shërbim i shkëlqyer që ofron shërbime logjistike. Me këtë, shpejt mund të blini blerjet me Aliexpress.

VIDEO: Dorëzimi i CDEC

Courier Express Service SDEC: çfarë lloj ofrimit?
Courier Express Service SDEC: çfarë lloj ofrimit?
Courier Express Service SDEC: çfarë lloj ofrimit?
Courier Express Service SDEC: çfarë lloj ofrimit?