ews Si mund të zbuloni nëse iPhone juaj është i ri, i përdorur ose i riparuar?

Новости

Виды арт терапии
Термин «арттерапия» («art» — искусство, «arttherapy» — терапия искусством) значит исцеление пластическим изобразительным творчеством с целью выражения собственного психоэмоционального состояния. В первый

Организация свадеб в москве
Оформление и http://isp.dn.ua/video/131516-proekty-ban-3-na-4-iz-brusa/ 16-11-2013, 17: 36 Решили заняться свадебным делом? Тогда читайте, что для этого нужно и сколько

Мониторинг серверов майнкрафт 1
Сервера Minecraft - что все-таки это такое? Обычно, все люди, которые играют в игру Minecraft по онлайну проводят все свое игровое время на каком или сервере. Наш веб-сайт посвящается конкретно данным

Сделать силиконовую форму своими
В строительстве нередко употребляют формы, чтоб создавать разные изделия и продукцию. Самые главные из их — это полимерные и силиконовые. В их может быть заливать не только лишь гипс и бетон, их также

Что лучше подарить маме на новый
Просто волшебно, что посреди окружающей нас сероватой и скучноватой обыденности находятся такие примечательные и волшебные празднички, как Новый год, когда у нас возникает красивый повод для того, чтоб

Свадебное платье в стиле ампир
Свадебные платьица в стиле ампир популярны во все времена! Но в последние пару лет они пользуются просто большой популярностью посреди невест! Они легкие, воздушные, комфортные, женственные, обыкновенные,

Оса эгида купить
  «Стражник» и «Эгида» представляют собой бесствольные пистолеты 1-го класса, под один и тот же патрон, который, пожалуй, является самым действенным для травматического орудия, в плане законной самообороны.

Html купить юнкер 5
Юнкер - 3 очами обладателя. Вступление. редисловие. Для начала привожу типовое описание Юнкера - 3 с 1-го из веб-сайтов (нужно отметить, что описания на различных веб-сайтах отличаются очень некординально,

Проверить штрафы по номеру водительского
Проверка осуществляется по данным тс. Необходимо отметить, что, используя этот сервис, не надо вводить никаких индивидуальных данных водителя, потому проверку может произвести хоть какой, у кого есть

Грин плаза донецк адрес
«Green Plaza» — новый торгово-офисный центр формата LIFE STYLE, расположенный в самом центре Донецка — на скрещении улицы Артёма и Садового проспекта. Здание центра гармонически вписывается в общую композицию

Новогодняя упаковка
Подарочные пакеты в коллекциях
Бумага подарочная
Коробки
Крафт пакеты
Ленты атласные
Папирусная бумага тишью
Рафия
Упаковка для вина
Целофан
Шнуры
Коллекции

 

Si mund të zbuloni nëse iPhone juaj është i ri, i përdorur ose i riparuar?

 1. Si për të gjetur se iPhone është i ri dhe nuk përdoret?
 2. Si të dalloni një iPhone të ri dhe të rivendosur?
 3. Si për të përcaktuar "artizanat" mbuluar iPhone
 4. Cili është dallimi në mes iPhone-it të rivendosur zyrtarisht
 5. Gjetjet

Përshëndetni të gjithë! Për shkak të entuziazmit të vogël për produktet e Apple, shpesh më pyesin: "Kështu që bleu një iPhone, shikoni - a është gjithçka në rregull me të?" Ose "Kam marrë më lirë në dyqanin online të iPhone dhe kam dyshime - ai ose restauruar? Dhe ndoshta edhe një i përdorur rrëshqiti! Shikoni, apo jo? ".

Natyrisht, unë jam një person i sjellshëm dhe i këndshëm - gjithmonë mund të shikoj dhe të kontrolloj të miat, nuk është e vështirë për mua. Një tjetër gjë është kur pyetjet e tilla janë pyetur në internet - si të jeni në këtë rast? Përgjigja e saktë është të shkruash një artikull të mirë. Dhe tani ajo është gati! Mbani udhëzime se si të zbuloni dhe kuptojeni cilin iPhone keni blerë (ju do të bleni) - të reja, të përdorura ose të rinovuara?

Në fillim, vëmendje, marshoni. Le të shkojmë! :)

Si për të gjetur se iPhone është i ri dhe nuk përdoret?

Mënyra më e lehtë dhe më e sigurt për të përdorur faqen e Apple:

 1. Do të na duhet një numër serial. Për më tepër, nëse vetëm do të blesh një pajisje, atëherë nuk duhet as ta aktivizosh atë - gjithmonë mund të shikosh në kuti, ose, më shumë në mënyrë të besueshme, në fazën e aktivizimit, kliko në ikonën "i në një rreth". Megjithatë, ka mënyra të tjera për të mësuar IMEI . Përshëndetni të gjithë
 2. Shko te faqja zyrtare e Apple në seksionin "kontrollon të drejtën për shërbimin dhe mbështetjen" - këtu është lidhja .
 3. Futni numrin e serialit dhe shikoni rezultatin.

Mund të ketë shumë mundësi, por ne jemi vetëm dy të interesuar që të sigurohemi që iPhone është i ri:

 1. Ju duhet të aktivizoni iPhone - kjo do të thotë se pajisja është e re dhe askush nuk e ka përdorur atë.
 2. Data e skadimit të vlerësuar. Duhet të përfundojë saktësisht një vit pas aktivizimit dhe aktivizimit të parë. Këtu po shikoni tashmë situatën - nëse ju shesin një telefon nën maskën e një të re, por data e parashikuar e shërbimit përfundon brenda disa muajve - iPhone përdoret së paku nga ju.

A keni ndonjë mesazh tjetër të pakuptueshëm për ju? Decryption është në artikull mbi rezultatet e verifikimit të së drejtës për shërbim dhe mbështetje .

Si të dalloni një iPhone të ri dhe të rivendosur?

Në këtë çështje ekziston një pengesë e vogël, e gjithë çështja është se ka iPhone të rivendosur zyrtarisht dhe jozyrtarisht - le të fillojmë me ato të fundit.

Si për të përcaktuar "artizanat" mbuluar iPhone

Në fakt, këto janë të njëjtat pajisje të dorës së dytë që janë mbledhur në mënyrë të pakuptueshme ku nuk është e qartë se si. Dhe kjo do të thotë se ato gjithashtu mund të dallohen - kontrolloni me numrin serial në faqen e internetit të Apple. Nëse garancia ka kaluar, atëherë iPhone nuk është i ri.

Dhe gjithçka do të ishte mirë, por shumë shitës, duke e realizuar jozyrtarisht (lexo, në seminaret e bodrumit) restauruan iPhone nën maskën e atyre të reja, shkuan në të gjitha llojet e mashtrimeve dhe përpiqen të ngatërrojnë blerësin:

 1. Thuaj, ky është një telefon i veçantë (Eurotest, kinez, amerikan, i veçantë) - kështu që testi nuk funksionon. Mos harroni, kontrollimi në faqen e Apple duhet të funksionojë gjithmonë!
 2. Numri serik i falsifikuar në kutizë - tregon një IMEI të rastësishëm, i cili akoma nuk është aktivizuar. Dhe pajisja, në fakt, ka një numër të ndryshëm.

Por gjëja më e keqe është se zanatçinjtë mund të ndryshojnë numrin serial direkt në telefon. Çfarë duhet të bëjmë dhe si ta zbulojmë të vërtetën?

 • Kontrolloni IMEI me butonin e komandës * # 06 # +. Duke e quajtur atë (si një thirrje normale) do të shihni numrin serial - krahasoni atë me atë të treguar në kutinë dhe në cilësimet.
 • Më e mundimshme, por më e besueshme - riparoni firmware iPhone nëpërmjet iTunes . Pas kësaj procedure, të gjitha ndërhyrjet në sistemin operativ do të humbasin, nëse do të ishte kështu.

E pra, atëherë veprojmë "sipas skemës" - shko në faqen e Apple, kontrolloni dhe nxjerrim konkluzione.

Cili është dallimi në mes iPhone-it të rivendosur zyrtarisht

Të gjithë e dimë se Apple është me të vërtetë rivendosja dhe shitja e disa modeleve të iPhone me prefiksin "si të ri".

Dëshironi të dini më shumë rreth asaj se çfarë janë këto pajisje? Unë kam një artikull të mirë në temë - lexoni, ka shumë gjëra të dobishme .

Si ta gjeni se para se ta restauroni pajisjen? Në fakt, nuk ka shumë mënyra:

 1. I pari dhe më i rëndësishmi është pamja e kutisë (do të jetë ndryshe).
 2. Mbishkrimet në kutinë - pranë numrit serial do të shihni RFB.
 3. Çmimi do të jetë më i ulët se modeli "normal".

Nuk ka dallime të tjera. Këto janë pajisjet e njëjta si ato të reja. Ata kanë një garanci të plotë dhe kontrollohen gjithashtu në faqen e Apple. Ata nuk duhet të kenë frikë.

Gjetjet

Pra, cili është rezultati?

 • Mënyra më e saktë dhe e besueshme për të mësuar se iPhone është e re është të kontrolloni në faqen e internetit të Apple. Në varësi të rezultateve të testit, do të jetë e mundur të konkludohet nëse pajisja është përdorur ose jo.
 • Ndonjëherë numri serial mund të jetë i falsifikuar në mënyrë që të lëshojë një iPhone të rivendosur jozyrtarisht për një pajisje krejtësisht të re. Prandaj, ne po shohim IMEI jo vetëm në kuti, por edhe në cilësimet e pajisjes (në mënyrë ideale, për të rivendosur firmware nëpërmjet iTunes - nëse serik ndryshohet në asnjë mënyrë, atëherë numrat reale do të "kthehen" pas kësaj procedure).
 • Rivendosur zyrtarisht, iPhone është pothuajse e njëjtë si zakonisht. Dallimi do të jetë vetëm në foto dhe mbishkrimet në kuti, çmimi.

Ndoshta këto janë pikat më të rëndësishme të mësipërme.

Shpresoj që informacioni të jetë i dobishëm - nëse ndihmon të paktën disa njerëz (do t'ju shpëtojë nga blerja e një vegle "të keqe", sigurohuni dhe sigurohuni që iPhone i blerë është me të vërtetë i ri), atëherë do të jetë shumë mirë!

PS Është në fuqinë tuaj për të bërë më shumë njerëz të tillë - vendosni një "si", klikoni në butonat e rrjeteve sociale. Bëni një vepër të mirë :)

PSS Sigurohuni që të lënë në komentet tuaja pyetjet, vëzhgimet, tregimet, ndani përvojën personale - gjithmonë duke pritur! Shkruani me guxim dhe mos hezitoni! :)

Si për të gjetur se iPhone është i ri dhe nuk përdoret?
Si të dalloni një iPhone të ri dhe të rivendosur?
Për shkak të entuziazmit të vogël për produktet e Apple, shpesh më pyesin: "Kështu që bleu një iPhone, shikoni - a është gjithçka në rregull me të?
Ose "Kam marrë më lirë në dyqanin online të iPhone dhe kam dyshime - ai ose restauruar?
Shikoni, apo jo?
Një tjetër gjë është kur pyetjet e tilla janë pyetur në internet - si të jeni në këtë rast?
Mbani udhëzime se si të zbuloni dhe kuptojeni cilin iPhone keni blerë (ju do të bleni) - të reja, të përdorura ose të rinovuara?
Si për të gjetur se iPhone është i ri dhe nuk përdoret?
A keni ndonjë mesazh tjetër të pakuptueshëm për ju?
Si të dalloni një iPhone të ri dhe të rivendosur?

 

 

 

 

 

 

 

 

+38 (097) 907 58 68;     skype: dyimovochka84;       ICQ: 586 315 593
Недвижимость