Si për të parë ardhjen e parave në kartën e Sberbank?

  1. Si të gjeni të ardhurat më të fundit në kartelën Sberbank:

Duke pritur transferimin e parave - është gjithmonë një moment emocionues dhe secili prej nesh dëshiron të jetë i pari që e di se karta është rimbushur. Por jo të gjithë dëshirojnë të mbizotërojnë në njoftimet me SMS - njoftimet janë jopraktike, për sa kohë që ka mënyra më të përshtatshme për të gjetur se si fitohen paratë në kartelën Sberbank.

Ne do t'ju tregojmë se si të shihni historinë e rimbushjes së kartave Sberbank, kur banka njofton për transfertat dhe si të mësoni rreth fondeve të pranuara para të tjerëve pa lidhur një shërbim SMS.

Nëse jeni një përdorues "i plotë" i paketës bankë mobile , SMS njoftim ju do të merrni për çdo operacion. Nëse kurseni 49 rubla në muaj - SMS do të jetë, por jo për të gjitha faturat.

Klienti do të marrë një mesazh me tarifën "ekonomi" nëse transferimi bëhet nga një individ - për shembull, një mik do të dërgojë paratë. Nëse dërguesi është një person juridik - për shembull, punëdhënësi juaj, ju nuk do të merrni një SMS.

  • Sberbank Online
  • Shërbimi "900"
  • "Piggy"

Mënyra më e lehtë është përdorimi i Sberbank Online. Ju mund të vizitoni llogarinë tuaj personale nga çdo pajisje - nga një telefon celular, tabletë, kompjuter: është falas, ju paguani vetëm trafikun në internet. Numri i inputeve nuk është i kufizuar.

Si të gjeni të ardhurat më të fundit në kartelën Sberbank:

Kliko në hartë për të parë operacionet e fundit 5-10:

Ose, hapni deklaratën e plotë të bankës për periudhën e kërkuar (për më shumë informacion se si të shikoni arkëtimet e llogarisë Sberbank - në ky artikull )

Kur nuk ka internet ose nuk është instaluar Sberbank online - si të shikoni ardhjen e fondeve? Shërbimi SMS do t'ju ndihmojë: dërgoni një kërkesë "Bilanci" në numrin 900 dhe merrni një mesazh në lidhje me bilancin e llogarisë. Për përdoruesit e paketës së ekonomisë SMS të paguar - në normën e operatorit tuaj.

E treta, jo mjaft e zakonshme mënyrë - për ata që në parim nuk shpenzojnë para në SMS alarme. Sberbank ofron një shërbim falas "Piggy" - ky shërbim zbret përqindjen e përcaktuar nga përdoruesi në llogarinë e kursimeve. Çdo depozitim i llogarisë bankare derrkucësh shoqërohet me një mesazh sms. Kjo do të thotë, duke vendosur (për shembull) një zbritje prej 50 rubla nga çdo të ardhur - jo vetëm që do të grumbulloni një "stash", por do të jeni të vetëdijshëm për të gjitha depozitat e llogarisë suaj (gjëja kryesore është e lirë!).

Artikuj të ngjashëm: