Si për të porositur me Aliexpress jo me postë, por në një pikë të lëshimit

Në këtë artikull, ne do t'i përgjigjemi një pyetjeje të shpeshtë nga blerësit potencial: "Si të porositni me Aliexpress jo me postë, por në një pikë të lëshimit"

Së pari, vetëm dua të them se ky lloj i ofrimit është në dispozicion vetëm për blerësit nga Federata Ruse. Meqenëse pikat e lëshimit të Aliexpress aktualisht ekzistojnë vetëm në Rusi. Dhe në fakt janë pikët e dorëzimit të ndërlidhës së parcelës SPSR Express.

Për blerësit nga Ukraina, pikat e shpërndarjes mund të quhen degët e korrierëve të Postës së Re dhe Mist Express.

Si të gjeni produktet që mund të porositen jo me postë, por me pikat e lëshimit?

Në këtë moment, në parim, asgjë! Produktet nuk janë të shënuara me shenja të veçanta dhe në filtrin e mallrave Aliexpress nuk ekziston edhe një opsion i tillë. Kjo është, në çdo rast është e nevojshme të kontrolloni metodat e mundshme të shpërndarjes dhe të kërkoni artikullin SPSR Express në to.

Në këtë artikull, ne do t'i përgjigjemi një pyetjeje të shpeshtë nga blerësit potencial: Si të porositni me Aliexpress jo me postë, por në një pikë të lëshimit   Së pari, vetëm dua të them se ky lloj i ofrimit është në dispozicion vetëm për blerësit nga Federata Ruse

Si për të porositur me Aliexpress jo me postë, por në një pikë të lëshimit

Në cilën pikë të lëshimit a do të vijë urdhri nga Aliexpress?

Nëse ka një pikë të lëshimit në qytetin tuaj - do të jetë zyra më e afërt e ndërlidhjes në adresën që tregove në Aliexpress. Lista e pikave të lëshimit mund të shihet në faqen e internetit të CPCR Express - https://www.spsr.ru/ru . Pas mbërritjes së parcelës ju do të njoftoheni me SMS.

Megjithatë, për blerësit nga Federata Ruse ekziston një seksion i veçantë TMALL - urdhrat do t'ju dorëzohen nën derën brenda 2-7 ditëve. Në këtë rast, ju nuk keni nevojë edhe për çështje të lëshimit.

Një situatë e ngjashme për blerësit nga Ukraina - kur ju merrni një urdhër nga Aliexpress në Ukrainë (nëse kjo nuk është Ukrposhta), do të njoftoheni me anë të SMS-së nga New Mail ose Mist Express. Cila parcela do të dorëzohet nga Ukrposhta, Posta e re ose Mist Express është e panjohur në mish, para se të mbërrijë në Ukrainë.

Si të gjeni produktet që mund të porositen jo me postë, por me pikat e lëshimit?