Сім самих ємних і якісних зовнішніх акумуляторів

  1. Mi Power Bank 16000 mAh
  2. Anker 2nd Gen Astro E5 16000 mAh
  3. RAVPower® Xtreme 23000 mAh
  4. UNU Ultrapak Tour 10000 mAh
  5. iWalk Extreme TRIO 10000 mAh
  6. Limefuel Blast L240X PRO 24000 mAh
  7. Native Union JUMP 800 mAh

Рідкісний власник iPhone при активній роботі ввечері не ставить смартфон на зарядку

Рідкісний власник iPhone при активній роботі ввечері не ставить смартфон на зарядку. Чого вже там, більшість конкурентних апаратів аналогічного рівня теж страждають від ненажерливого ПО і скупий ємності батареї не менше. Розетка або прикурювач найчастіше виручають марнотратних на mAh користувачів, але бувають ситуації, коли залишаєтеся тільки ви, айфон і червоний індикатор, що загрожує знеструмити девайс. Якраз для подібних випадків і були придумані так звані Power Banks, готові в будь-який момент часу підживити техніку енергією. Ми вирішили допомогти потенційним покупцям з вибором і відсіяли сім найякісніших зовнішніх акумуляторів, що відрізняють якісною збіркою, дизайном, вагою та іншими параметрами.

Практика показала, що довіряти слід виключно брендовим виробникам розглянутих аксесуарів, так як китайський ринок тільки привертає 100 000 mAh за 2-3 тисячі рублів, але на ділі одержувачу дістаються набиті болтами коробочки або недолік самих батарейок всередині, кількість яких здатне зарядити iPhone максимум рази півтора . Найголовніше, бренд надає реальну ємність, що дозволяє більш-менш підрахувати кількість повних зарядок пристрою. Тому ніяких кустарних виробників, тільки маститі бренди!

Mi Power Bank 16000 mAh

Mi Power Bank 16000 mAh

Відкриває парад зовнішніх акумуляторів досить відомий китайський виробник Xiaomi. Його потужностей вистачило на 3 енергетичних резервуара ємністю 5000, 10400 і 16000 mAh. Через специфіку матеріалу візьмемо максимальну версію. Офіційний сайт обіцяє 5 повних зарядок iPhone 6, акумулятор якого розрахований на 1 810 mAh. За допомогою цих даних можна легко підлаштуватися під інші пристрої, знаючи їх ємність.

За допомогою цих даних можна легко підлаштуватися під інші пристрої, знаючи їх ємність

Зовні Mi Power Bank виглядає вельми приземлено і стильно, навіть створюється відчуття, ніби Джоні Айв не втрачав часу дарма в який-небудь китайської відрядженні. Він нагадує невеликий алюмінієвий пульт від злегка застарілого телевізора, тільки його видає вага в 350 г і відсутність кнопок зверху. Зате є одна велика кнопка включення, поряд з якою розташувалися індикатори заряду зовнішнього акумулятора, вхід micro USB для підключення до джерела живлення і два виходи USB, відповідальних за виведення вашої техніки з передсмертного стану.

Такий ось легкий, компактний, доступний в безлічі забарвлень, і місткий Power Bank має лише один мінус - і це не ціна, яка, до речі, навіть не перевищує планку 2000 рублів ! Акумулятор Mi дуже люблять підробляти, тому процес покупки перетворюється в лотерею, але, на щастя, навіть вітчизняні дилери приготували досить демократичні пропозиції .

Anker 2nd Gen Astro E5 16000 mAh

Anker 2nd Gen Astro E5 16000 mAh

Особливо не відрізняється розміром від Mi Power Bank дітище Anker вже зовні заманює покупця елегантним чорним корпусом з «влиті» індикаторами, які позначають заповненість акумулятора. Діловитість Anker 2nd Gen Astro E5 видає ще й наявність чохольчика для перенесення, яким ви можете інтригувати оточуючих, які асоціюють слово «анкер» виключно з кріпленням і болтами.

Діловитість Anker 2nd Gen Astro E5 видає ще й наявність чохольчика для перенесення, яким ви можете інтригувати оточуючих, які асоціюють слово «анкер» виключно з кріпленням і болтами

Версія E5 з 16000 mAh на борту забезпечить 6.2 повних зарядок iPhone 6 (1810 mAh), 1.3 зарядки iPad Air (8850 mAh) і т.д. Енергетичні можливості більш-менш ідентичні Mi. До речі, ви вже переконалися в тому, що витрачається не вся заявлена ​​ємність, а куди менший обсяг? Кількість повних зарядок залежить від декількох факторів, про які ми розповімо в окремому матеріалі. Це не шахрайство виробника, а технічні тонкощі, тому не переживайте і читайте далі.

Це не шахрайство виробника, а технічні тонкощі, тому не переживайте і читайте далі

Цікава фішка цього акумулятора - IQ зарядка. Ця ексклюзивна опція, за словами розробників, швидше розпізнає підживлює апарат і наповнює батарейку. Обидва виходи USB забезпечені даною технологією. Між ними логічно розташувався Micro USB для зарядки самого Astro E5. Поруч є сигнальний ліхтар, засмагати у включеному стані. А за вхід в нього відповідає клавіша на корпусі збоку. Коротке натискання по ній відображає залишилися mAh в Power Bank, сильне же тиск вмикає і вимикає пристрій.

Причепитися тут можна до маркості корпусу, який любить збирати відбитки пальців похлеще Touch ID. У всьому іншому Anker постаралися на славу: модний вид, батареї LG, подвійна IQ-зарядка, цінник в $ 40 . Доставку в Росію Amazon організувати не може, але на допомогу прийдуть сервіси-посередники, здатні переправити посилку через океан навіть за $ 10 .

RAVPower® Xtreme 23000 mAh

RAVPower® Xtreme 23000 mAh

У ресторанах передбачені порції для великих компаній, а в світі зовнішніх акумуляторів є RAVPower Xtreme 23000 mAh. Він і сам великий - ледь не дотягує до iPad mini, але його можна зрозуміти: таким величезним девайсом можна прогодувати навіть ноутбук! iPhone 6 заряджається повністю 8.2 рази, iPad Air - 1.68. Для роздачі енергії виведені 2 USB-порту і 2 альтернативних виходу, до яких підключається ціла купа перехідників, що йдуть в комплекті.

Для роздачі енергії виведені 2 USB-порту і 2 альтернативних виходу, до яких підключається ціла купа перехідників, що йдуть в комплекті

Майже 600 г літію укладені в брутально-стриманому корпусі, де чітко виділяються кнопка включення і невеликий екранчик, що показує поточний заряд RAVPower Xtreme. Не потрібно здогадуватися по вогниках - апарат видає очевидні відсотки і не морочить голову.

Витратити на даний Power Bank доведеться 99 $ . Ситуація з доставкою - як і у продукту Anker. Потрібно користуватися послугами посередників.

UNU Ultrapak Tour 10000 mAh

Виявляється, можна завойовувати аудиторію не тільки божевільною ємністю, дизайном або доступністю Виявляється, можна завойовувати аудиторію не тільки божевільною ємністю, дизайном або доступністю! UNU Ultrapak Tour постав таким собі винятком з правил, так як відзначився швидкісний зарядкою самого себе. Так-так, ви правильно зрозуміли, цей зовнішній акумулятор вміє заповнювати власні запаси енергії десь за півтори години. Деякі китайські підробки заряджають за цей час один iPhone, а тут - цілих 10 000 mAh.

При цьому кишенькова батарейка детально інформує користувача про хід поповнення засіків через дисплей, розташований на поверхні. На ньому відображаються не тільки відсотки, а й час завершення. Щодо точності нічого сказати не можемо, тому що подібне з'ясовується тільки в процесі практики.

Як і сусіди по збірці, UNU Ultrapak має два порти USB з 1 і 2.1 А, приготованим для ваших iPhone, iPad та інших гаджетів. Розробники не спромоглися написати конкретні показники і лише позначили, що смартфони відновлять 400-500% заряду, фаблет - 300-400%, планшети - 80-120%. Самі розумієте, всі ці пристрої можуть радикально відрізнятися як ємністю, так і енергоефективністю «заліза», тому вибудовувати їх в одну лінію нерозумно. Теж залишаємо даний пункт методу проб і помилок.

Що ж, за швидкість треба платити. А якщо конкретно, то $ 99 . Доставки в Росію немає, рекомендуємо звернутися до посередника.

iWalk Extreme TRIO 10000 mAh

iWalk Extreme TRIO 10000 mAh

Ми продовжуємо виявляти сильні сторони в цікавих пропозиціях на ринку зовнішніх акумуляторів. До цього моменту ще жодного разу не були згадані вбудовані кабелі. У iWalk Extreme TRIO затишно вшиті коннектори Lightning і MicroUSB, що дозволяють забути про додаткові «шнурки». Насправді, незвичайна пірамідна вироблення так хитро зроблена, що під своїм корпусом сховала відсіки для кабелів. Вони не випирають, не заважають, а в потрібний момент завжди припадають до речі.

Девайс тонкий і легкий (400 г). Всі необхідні роз'єми інженери теж прибрали з очей: на торці ви знайдете один USB, роздає швидкісні 2.4 А, кнопку «вмикання / вимикання» і стандартний вхідний Micro USB, щоб поповнити запаси енергії зовнішнього акумулятора. Мініатюрне табло вдало вписалася в місцеву концепцію і прискіпливо висвічує відсотки заряду, вольтаж і число ампер, які віддає iWalk Extreme.

І чорна, і біла моделі однаково стоять $ 79 . Не так дешево, як хотілося б, проте за цю суму ви отримаєте не тільки 10 000 mAh: два дроти, що виділяється вигляд, табло, креативний підхід до упаковки - цілком виправдано. Думаємо, нікого не здивуємо, якщо скажемо, що доставка в РФ безпосередньо через Amazon не провадиться.

Limefuel Blast L240X PRO 24000 mAh

Limefuel Blast L240X PRO 24000 mAh

Написали про витонченість і вистачить. Limefuel Blast L240X PRO - самий місткий зовнішній акумулятор з нашої вибірки. Чи не надаючи потенційним покупцям ніякої інформації щодо часу зарядки мобільних пристроїв і ноутбуків, девайс бере свій цифрами. 24000 mAh вселяють довіру! Особливо, якщо врахувати, що вартість даної переносний батарейки менше, ніж у модника iWalk Extreme - $ 69.99 проти $ 79. Там ви платили за дизайнерські рішення, а тут за mAh, які вмістилися в непримітній обгортці з зеленим світінням.

Там ви платили за дизайнерські рішення, а тут за mAh, які вмістилися в непримітній обгортці з зеленим світінням

Крім того, в цій коробочці життєвої енергії знайшли своє місце 4 вихідних порту USB, щоб ділитися з друзями. До речі, спритна зарядка на 2.4 А тут теж присутня. Решта стандартно: Micro USB, «лампочка» і зелений індикатор ємності.

Native Union JUMP 800 mAh

Native Union JUMP 800 mAh

В кінці ми вирішили злегка дати вам відпочити від величезних mAh і познущатися незвичайним зовнішнім акумулятором, який славиться не своєю ємністю, а як там не є компактністю. Native Union JUMP - це не просто коробочка для навушників iPhone! У ній є місце 800 mAh, щоб протримати смартфон на плаву хоч якийсь час, і цікавий хід з вбудованим кабелем Lightning.

У ній є місце 800 mAh, щоб протримати смартфон на плаву хоч якийсь час, і цікавий хід з вбудованим кабелем Lightning

Використовувати девайс можна в декількох напрямках: заряджати iPhone / iPad, синхронізувати з комп'ютером (Micro USB теж в комплекті, по іншу сторону коробочки) і паралельно відновлювати запаси Power Bank'а. Native Union JUMP можна закинути в кишеню і забути про нього, але в потрібний момент він обов'язково прийде на виручку, забезпечивши енергією для важливого дзвінка або прийняття термінової пошти.

Ось тільки попросить за це кучеряву ціну - $ 50 за 800 mAh, хоч і неймовірно зручних, - перебір. Та й в Росію, як і водиться в сьогоднішньому огляді, він не їде.

До речі, ви вже переконалися в тому, що витрачається не вся заявлена ​​ємність, а куди менший обсяг?

Новости