Широкі стегна: поради стилістів, як одягатися з такою фігурою

  1. Які проблеми виникають у жінок з широкими стегнами?
  2. Широкі стегна: поради щодо вибору одягу

Не кожна жінка може похвалитися ідеальними формами. За примхою природи більшість слабкої половини людства мають широкі стегна. З фізіологічної точки зору це нормально, оскільки великі стегна допомагають жінкам впоратися з основною їхньою функцією - народженням дітей без ризику для здоров'я дітей і власного. Але частіше жінки відчувають дискомфорт і незручність через свою фігури. Жінки, намагаючись приховати недосконалості фігури, шукають нові стилі і образи. Сьогодні ми розповімо Вам, як правильно підбирати одяг, щоб візуально приховати широкі стегна.

Які проблеми виникають у жінок з широкими стегнами?

• Не завжди можна підібрати брюки потрібного розміру, щоб вони не були широкими в поясі і ідеально сиділи на стегнах.
• Не можна носити комбінезони.
• Шорти для широких стегон знайти складно. Треба підбирати такі, які не будуть врізатися в тіло.
• Деякі жінки страждають від натирання і роздратування на внутрішній поверхні стегон.
Займатися бігом з повними стегнами важко, оскільки зіткнення викликає натирання і біль.
• Часто власниці широких стегон порівнюють себе з оточуючими і страждають від своєї недосконалості.

Фігура з широкими стегнами виглядає непропорційно, крім того у власниць грушовидних форм виникають проблеми з вибором одягу. Як впоратися з незручністю?

На жаль, повні стегна не завжди прибираються за допомогою дієт або фізичних вправ. Якщо повнота стегон виникла в результаті ожиріння, то впоратися з нею можна за допомогою дієт або фізичних тренувань. А якщо володарка пишних форм вирізняється широкою кісткою, то ні дієти, ні фізичні вправи не допоможуть. Якщо пропорції доставляють незручність, і впоратися з проблемою ви не можете, важливо навчитися маскувати те, що багато жінок вважають недоліком, за допомогою одягу.

Важливо: Ви можете сміливо носити те, чого віддаєте перевагу. Стегна ширше плечей не заважають штанів, шортів, спідниць. Головне завдання - вибір правильного фасону.

Широкі стегна: поради щодо вибору одягу

Вибираючи піджак, звертайте увагу на довжину. Він повинен бути трохи нижче талії, або подовженим.

Уникайте фасонів з декором по лінії стегон (волани, рюші, кишені і т.д.). Такі моделі роблять стегна ширше.

Для фігури з широкими стегнами літні сукні треба вибирати зі світлим верхом і темним низом. В цьому випадку увагу приверне верхня частина.

Штани повинні бути вільними в стегнах і мати прямий силует. Тканина не повинна м'ятися, щоб не утворилися заломи і складки на лінії стегон.

Туніки, блузки і сарафани краще вибирати з вертикальними елементами декору, які зроблять фігуру і широкі стегна більш стрункими візуально.

Широкі стегна і вузька талія не є недоліками, це зорове підтвердження вашої жіночності та краси. Одяг повинен підкреслити достоїнства фігури. А тому, вибираючи вподобану модель, зверніть увагу на темні штани. Темний колір візуально звужує ширину стегон, робить вас стрункішою. Вибирайте ошатну блузку з У-подібним вирізом світлих тонів. Верх завжди повинен бути світліше низу. Можна віддати перевагу об'ємним фасонів з прикрасами, наприклад волан або великі рюші.

Сукня з плавним переходом від талії до стегон або завищеною талією допоможе приховати широку нижню частину фігури. Для широких стегон вибирайте моделі Можна придбати масивну брошку. Якщо модель з рукавом, то він повинен бути в три чверті. Взуття вибирайте на високому стійкому каблуці.

Спідницю можна носити розкльошені, типу рік або зклинами. Наприклад, в нинішньому році віддається перевага шкіряним спідницям. Дамам з широкими стегнами можна дозволити собі джинси прямого силуету. Світлий светр великої в'язки врівноважить верхню і нижню частини фігури. Доповненням до образу послужить оригінальне намисто або великі намиста.

Відвернути увагу від широких стегон допоможуть всілякі накидки, пелерини, шарфи і шалі. І найголовніше, пам'ятайте, що Ваша фігура і Ви самі прекрасні! Чи не комплексуйте, не переживайте, посміхайтеся і будьте щасливі. Адже саме щира посмішка найбільше притягує захоплені погляди.

Адже саме щира посмішка найбільше притягує захоплені погляди

На фото: рвані джинси з блузкою з У подібним вирізом і чорним маленьким піджаком. На фото: рвані джинси з блузкою з У подібним вирізом і чорним маленьким піджаком На фото: чорні брюки прямого силуету з білим топиком. На фото: чорні брюки прямого силуету з білою блузкою з прикрашеною декором верхньою частиною. На фото: чорні штани розкльошені силуету з рожевим топиком і білим піджаком з принтом в смужку. На фото: чорні брюки - капрі з блузкою з глибоким вирізом. На фото: біле плаття з піджаком без рукавів трохи нижче талії. На фото: коротке блакитне мереживне плаття з расклешенной спідницею. На фото: чорна сукня декольте. На фото: чорна блузка з чорній шкіряній вузькою спідницею з воланом трохи нижче талії і ремінцем.

З любов'ю, Редакція ЯвМоде.ру

ру

Які проблеми виникають у жінок з широкими стегнами?
Які проблеми виникають у жінок з широкими стегнами?
Як впоратися з незручністю?

Новости