Скайп завантажити безкоштовно

  1. Революція в галузі зв'язку
  2. Останню версію скайп скачати безкоштовно і використовувати
  3. Відео зв'язок Скайп в реальному часі
  4. Спілкування з високою роздільною здатністю в останній версії скайп
  5. Основні безкоштовні можливості останньої версії Skype:
  6. Конфіденційність протоколів програми Skype
  7. Історія компанії і програми Skype

Сьогоднішній сервіс Скайп використовують мільйони зареєстрованих користувачів

Сьогоднішній сервіс Скайп використовують мільйони зареєстрованих користувачів. Ви теж можете приєднатися до них і безкоштовно завантажити Skype російською мовою останню офіційну версію на сайті https://www.softs.su без реєстрації.

Далі буде доступна реєстрація Скайп. Безумовно, Skupe часто показує себе краще за багатьох месенджерів, таких як: Аська (ICQ), QIP 2005, QIP 2010 або QIP 2012 Mail.Ru Агент і інших. Вам неодмінно варто завантажити Cкайп безкоштовно на комп'ютер, хоча б в ознайомлювальних цілях.

Остання версія: +
Системи: Windows XP, Vista, 7, 8.1, 10, а також Mac OS X, Linux, Windows Mobile, Symbian, Google Android, iOS і PSP
Поширення: FreeWare
Розробник: Microsoft Corp.
Категорія програми: месенджери
Сторінка завантаження: ЗАВАНТАЖИТИ! >>>

Крім того, якщо у Вас вийшло без проблем останню версію Skype завантажити безкоштовно за допомогою цього безпечного сайту , Ви маєте можливість дуже дешево зробити дзвінок на будь-який телефон в світі: як мобільний, так і стаціонарний. Не кажучи вже про можливість безкоштовного спілкування в мережі Інтернет.

Революція в галузі зв'язку

Skype використовують мільйони людей і, до речі, дуже задоволені. Реальний світ в особі компаній монополістів стаціонарного та мобільного зв'язку просто «потрапив під роздачу», коли Скайп перевернув уявлення про спілкування в Інтернеті, спілкуванні за допомогою мобільного телефону, та й взагалі ...

Знаєте, коли відбулася революція в області зв'язку? Ні, мова йде не про сигнальних прапорцях, морзянці, телефоні, телевізорі і навіть не про 3G відео зв'язку або пристрої їх об'єднує. Ця революція відбулася в зовсім іншій області. І якщо вже й порівнювати Skype з чимось, то неодмінно з чимось нематеріальним.

У 2009 році Skype і Nokia зважилися на своєрідну революцію в мобільному зв'язку. Планувалося, що на нових смартфонах буде встановлена ​​мобільна версія Skype. Простіше кажучи, дзвінки з мобільного телефону могли б коштувати копійки. Але проект зустрів сильне невдоволення з боку традиційних мобільних операторів. Їм вдалося «притиснути» виробників телефонів, але безкоштовний Скайп все ще представляє для них загрозу.

Втім, якщо відверто, революція в галузі зв'язку ще не відбулася! І вона відбудеться, тільки якщо кожен з Вас дізнається, що таке Скайп і буде використовувати кожен день по багато разів! Отже, розберемося як завантажити Скайп для Windows 7 і інших версій Windows!

Останню версію скайп скачати безкоштовно і використовувати

Почнемо з найпростішого варіанту. Якщо у Вас є комп'ютер, і він підключений до глобальної мережі інтернет, Вам будуть потрібні тільки навушники і мікрофон. І вже не буде необхідності платити гроші за телефонні розмови. Допоможіть вашому співрозмовнику безкоштовно скачати Skype - про спілкуйтеся безкоштовно.

Відео зв'язок Скайп в реальному часі

Якщо у Вас є нормальний Інтернет, Ви обов'язково зверніть увагу на новий стандарт спілкування. Сервіс Skype забезпечує якісну безкоштовну відео зв'язок онлайн (в реальному часі). Він миттєво перенесе Вас крізь країни і міста додому, до друзів і близьким. І це буде не тільки Ваш голос. Ви будете реально бачити своїх співрозмовників, а вони будуть бачити і чути Вас в режимі реального часу.

Спілкування з високою роздільною здатністю в останній версії скайп

Остання версія Скайпу надає можливість спілкування в високому відео дозволі. Якщо у Вас і Ваших співрозмовників веб-камери підтримують HD формат, відео буде йти з високою роздільною здатністю. Що для цього потрібно? За сучасними мірками, не так вже й багато: безкоштовно скачати Skype на сайті https://www.softs.su , Купити HD веб-камеру, сучасний комп'ютер з двоядерним (і більше) процесором, підключитися до мережі Інтернет на швидкості більше 512 кбіт / с і Скайп реєстрація.

Основні безкоштовні можливості останньої версії Skype:

  • безкоштовні голосові дзвінки всередині системи,
  • відео зв'язок безкоштовно (тільки вартість Інтернету),
  • якісне відео, навіть в повноекранному режимі,
  • нові кодеки забезпечують відмінну якість звуку,
  • оновлений інтерфейс користувача виглядає відмінно,
  • групова конференц відео зв'язок,
  • поліпшена інтеграція з Facebook,
  • оновлений пошук в контактах,
  • структурування списку контактів в групи,
  • індикатор статусу Ваших Skype-друзів в даний момент,
  • нові чат-можливості (індикатор друку, веселі смайли і розширене редагування повідомлень),
  • обмін миттєвими повідомленнями безкоштовно.

Основні платні можливості Скайпу:

  • недорогі дзвінки на мобільні та стаціонарні телефони по всьому світу,
  • можливість миттєво відправити SMS,
  • переадресація Skype вхідних дзвінків на будь-який вказаний Вами телефон,
  • дзвінки на номери телефонів, розміщених в Інтернеті, одним кліком миші.

Всеїдність і універсальність Skype

Сервіс Skype не вимагає перенастроювання таких страшних штук, як брандмауер або маршрутизатор. Ця безкоштовна програма працює з усіма брандмауерами, NAT і роутерами без спеціального конфігурування. Скайп працює в будь-яких мережах і на будь-яких комп'ютерах і інших пристроях. До речі серед інших пристроїв, крім комп'ютера і мобільного телефону, остання версія Skype буде працювати на телевізорах останнього покоління і відеофонів.

Скайп для телевізора - це супер утилітарно і по-домашньому. Спілкуйтеся за допомогою Skype на великому екрані телевізора собі і близьким на радість. Також Ви можете спілкуватися поза домом і без комп'ютера за допомогою відеофону (спец. Телефон з вбудованою веб-камерою).

Конфіденційність протоколів програми Skype

Сервіс Skype дає своїм користувачам максимально можливу конфіденційність. Весь трафік абонентів зашифрований і не доступний перехоплення, несанкціонованого підключення або прослуховування. Відомий фахівець у цій галузі К. Касперський констатував, що протоколи і сама програма Skype і сьогодні вивчається хакерами і фахівцями з інформаційної безпеки.

Історія компанії і програми Skype

Творцями Skype стали швед Ніклас Зеннстрем (Niklas Zennstrоm) і датчанин Янус Фрііс (Janus Friis) в 2003 році, коли з'явився перший реліз і сайт програми. Але почалося все трохи раніше. Що примітно, співзасновник Skype Янус Фрііс не має вищої освіти. Це відзначають усі, сайт https://www.softs.su не буде винятком. Янус кинув навчання і пішов працювати в компанію-піонер на ринку Інтернет-послуг в Данії.

Але в 1996 році Янус познайомився з Никласом Зеннстромом, і незабаром у них вийшла серія вдалих Інтернет-порталів. Потім, в жовтні 2005 року, компанію Skype придбали власники eBay, але в 2009 році керівники eBay оголосили про те, що діяльність eBay не координує з просуванням скайпу. І прийняли рішення про продаж цього підрозділу. Покупцем стала Microsoft Corp. Сьогодні Skype - це те, що може зробити революцію в мобільному зв'язку. І в найближчому майбутньому безсумнівно це зробить, не без участі сайту https://www.softs.su.

Частіше заходьте на https://www.softs.su , Щоб бути в курсі найсвіжішого софта, який обов'язково стане в нагоді, і завантажити програми без реєстрації та інших проблем, наприклад, безкоштовно скачати:

  • будь-який QIP ,
  • спробувати ICQ2go ,

а також іншої софт.

Перейти на головну сторінку сайту https://www.softs.su

Будь ласка, оцініть:

Знаєте, коли відбулася революція в області зв'язку?
Що для цього потрібно?

Новости