Що таке гаджет? Гаджети для Windows 7 | Комп'ютер і Заробіток для початківців | Комп'ютер і Заробіток для початківців

  1. Гаджети для Windows 7:
  2. Translator
  3. Nostalgia Radio
  4. iWeather
  5. Також рекомендую вивчити наступні уроки цього розділу:

Навіщо потрібні гаджети, що вони собою являють? Які пристрої відносяться до гаджетам?

Слово гаджет має англійське походження (gadget по-російськи - «приналежність») і означає технічний пристрій, пристосування, яке може мати підвищену функціональністю, але, в той же час, має обмежені можливості.

Основним атрибутом даного пристрою є портативність.

Гаджетами традиційно вважаються кишенькові комп'ютери (КПК) і стільникові телефони, оснащені такими функціями як, розпізнавання текстового введення, текстовим і графічним редактором, органайзером або клавіатурою, що висувається.

До найбільш відомих гаджетам можна віднести авторучки з набором електронних послуг (наприклад, кулькова ручка-телефон, ручка-фотокамера і ін.), Радіоприймачі з додатковими функціональними можливостями, ноутбуки, електронні книги і багато іншого.

Основним призначенням гаджетів є виконання певних функцій на робочому столі комп'ютера.

Їх не потрібно купувати, вони поширюються абсолютно безкоштовно і не вимагають установки. Деякі з них цілком можуть замінити, наприклад, величезні додатки, які необхідно встановлювати для того, щоб ввести в дію одну якусь функцію.

Гаджети розташовуються на робочому столі комп'ютера, що в свою чергу дає можливість швидко і просто отримати доступ до цікавлять користувача інформації.

Найперші гаджети з'явилися разом з операційною системою (ОС) Windows-Vista, де розташовувалися в спеціальній панелі. Зараз же їх в Windows-7 можна розташовувати на робочому столі де завгодно.

У стандартному установчому пакеті ОС Windows-7 гаджетів не так вже й багато. Для того щоб знайти більш корисні і цікаві продукти, потрібно натиснути правою кнопкою мишки по робочому столу і в меню стандартних гаджетів (внизу праворуч) натиснути кнопку «Пошук гаджетів в мережі Інтернет». Там і можна буде знайти для себе найбільш підходящий варіант.

Варто відзначити наступний момент. Кожен гаджет оснащений своїми власними настройками. Досить навести курсор мишки на гаджет і клікнути по з'явився ключика.

Там то і можна провести зміни тих чи інших параметрів відображення або ж функціональності. Крім цього всі гаджети володіють однією корисною властивістю, їх прозорість щодо робочого столу ОС можна видозмінювати.

Гаджети для Windows 7:

Новорічні ялинки

Новорічні ялинки

Містить шість анімованих ялинок для прикраси вашого робочого столу до Нового Року та Різдва.

Завантажити: http://www.sevengadgets.ru/engine/download.php?id=765

Translator

Translator

Непоганий симпатичний онлайн-перекладач для вашого робочого столу. Має велику кількість мов. Для роботи гаджета необхідно встановити пакет Microsoft Silverlight - при першому запуску буде виведено соотвествющее по електронній пошті посилання на скачування цього самого пакета з офіціалів сайту Microsoft.

Завантажити: http://www.sevengadgets.ru/engine/download.php?id=588

Nostalgia Radio

Nostalgia Radio

Просте міні-радіо, з трансляцією популярних хітів 50-х, 60-х і 70-х років минулого століття.

Завантажити: http://www.sevengadgets.ru/engine/download.php?id=655

iWeather

До речі, а ось як створюється в Однокласники моя сторінка !

Також рекомендую вивчити наступні уроки цього розділу:


Сподобався урок - поділіться з друзями! (Для цього натисніть одну з кнопок нижче)


Також рекомендую вивчити наступні уроки цього розділу:

Коментування і розміщення посилань заборонено.

Які пристрої відносяться до гаджетам?
Php?
Php?
Php?

Новости