Щоденні відомості ДТЕК по відновленню електропостачання в Донецькій області за 13.03.15

Щоденні відомості ДТЕК по відновленню електропостачання в Донецькій області за 13.03.15

13 березня в відновлювальних роботах братимуть участь 900 енергетиків ДТЕК в складі 270 бригад з використанням 245 одиниць спецтехніки.

Основні події за 12 березня:

У Дебальцевому бригади ДТЕК Донецькобленерго і ДТЕК Високовольтні мережі на 98% відновили електропостачання багатоповерхового сектора міста.

У Вуглегірську до електропостачання підключено 90% багатоповерхових будинків.

В Авдіївці електропостачання відновлено практично повністю. Бригадам ДТЕК Донецькобленерго залишилося повернути світло на 6 вулиць міста.

У Донецьку енергетики ДТЕК Донецькобленерго, ДТЕК ПЕМ-Енерговугілля і ДТЕК Високовольтні мережі ведуть роботи по ремонту і відновленню ліній електропередачі, які постраждали в результаті бойових дій в Куйбишевському, Кіровському, Київському районах міста.

В результаті бойових дій в Донецькій області на ранок 13 березня залишаються знеструмленими 40 населених пунктів (в тому числі, частково і повністю), в яких проживає понад 40 тисяч жителів: Піски, Водяне, Тоненьке, Північний, Веселе, Криничний, Червоний Орач, Луганське , Марков Яр, Лозове, Молочний, Новогригорівка, Санжарівка, Скелева, Логвинове, Славне, Бердянське, Широкино, Сопине, Лебединське, Новоласпа, Біла Кам'янка, Саурівка, Тарани, Кам'янка (Шахтарський р-он), Данилівка, Польове, Нікішине, Круглик , Веселий, Кумшацьке, Димитрове, Веселе, Спартак, Дослідне, Кам'янка (Ясинуватський р-он), Новоселівка Друга, Старомихайлівка, Новоорловка, Шевченки.

Залишаються частково знеструмленими - Донецьк, Дебальцеве, Вуглегірськ, Мар'їнка.

ДТЕК Донецькобленерго дякує усім своїм клієнтам за оплату електроенергії в непростий для всіх жителів Донбасу час. Кошти надходять безпосередньо на рахунок енергокомпанії. В першу чергу, кошти йдуть на закупівлю необхідного обладнання і матеріалів для ремонтно-відновлювальних робіт в електромережах Донецької області. Також на виплату заробітної плати енергетикам, які, щоб забезпечити жителям регіону світло і тепло, працюють з ризиком для життя в небезпечних умовах без вихідних. Крім того, компанія розраховується з ДП «Енергоринок» за придбану електроенергію.

Оплатити спожиту електроенергію клієнти ДТЕК Донецькобленерго можуть у відділеннях банків, за допомогою інтернет-банкінгу або через інтернет-сервіс «Особистий кабінет» на сайті donetskoblenergo.dn.ua. На сьогоднішній день оплата через «Особистий кабінет» доступна для жителів Донецька, Макіївки, Маріуполя, Горлівки, Краматорська, Артемівська, Дебальцеве, Єнакієве, Селидове, Дзержинська, Красноармійська, Авдіївки, Ясинуватої, Волновахи, Докучаєвська, Мар'їнки, Ясинуватої, Великоновосілківського та Старобешівського районів .

Звертаємо увагу на те, що жителі на всій території України можуть заплатити за електроенергію, якою користуються їх родичі, друзі, знайомі в зоні АТО. Оплата можлива:

- через інтернет-сервіс «Особистий кабінет» на сайті компанії

- через інтернет-банкінг надійних банків;

- у відділеннях «Укрпошти» і надійних банків, які не перебувають в стадії ліквідації, або де не вводилася тимчасова адміністрація;

- через POS-термінали на абонентських дільницях, якщо ви проживаєте в Донецькій області;

- через термінали самообслуговування ibox в Донецькій області.

Новости