SOLIDS Russia 2017 пройде в червні в ЦВК "Експоцентр" | Easyfairs | Виставки | Форуми | Конгреси | Конференції

Міжнародна виставка і конференція SOLIDS Russia 2017 пройде в ЦВК "Експоцентр" в Москві

/ Листопад, 2016 / Після успішного завершення 2-ий виставки і конференції SOLIDS Russia, на якій було відзначено зростання числа професійних відвідувачів на 71%, стали відомі дати проведення наступного заходу в першій половині 2017 року.

3-тя провідна виставка і конференція з технологій і транспортуванні сипучих матеріалів SOLIDS Russia пройде 6 і 7 червня 2017 року. Новим є місце проведення заходу: в наступному році SOLIDS Russia переїде в ЦВК "Експоцентр" в Москві.
"Наша мета як організатора - надати всім учасникам ринку можливість для найбільш ефективної презентації продукції, пошуку технологічних рішень та обміну досвідом. Москва є центральним майданчиком для представників переробної та добувної промисловості та найкращим чином підходить в якості місця зустрічі виробників і постачальників обладнання з фахівцями не тільки з Центральної Росії, але і з таких регіонів, як Поволжі, Південь Росії, Урал і Сибір ", доповнює керівник проекту Марія Соловйова.
У центрі уваги виставки і конференції SOLIDS Russia і в наступному році будуть перебувати технології для обробки, переробки та транспортування сипучих матеріалів.
Комерційні і технічні керівники хімічних, харчових і фармацевтичних виробництв, гірничодобувних підприємств, а також виробники пластмас, добрив і будівельних матеріалів зможуть знайти обладнання для внутрішньозаводського транспортування, дозування, класифікації, вимірювання, просівання, змішування і подрібнення сипучих матеріалів. Технічні рішення для упаковки, зберігання, перевезення, а також пожежо- та вибухозахисту доповнюють продуктові розділи заходи.
Незважаючи на переїзд SOLIDS Russia в Москву, організатор SOLIDS Russia - компанія Easyfairs - як і раніше зацікавлена ​​в Санкт-Петербурзі як в місці проведення конференцій і виставок, особливо по тематиці транспортування, перевалки і зберігання сипучих матеріалів і вантажів.
"Ми плануємо проведення декількох бізнес-заходів в Росії з тематичним фокусом на конкретному виставковому комплексі", пояснює Даніель Айзеле директор європейської серії SOLIDS від імені організатора виставок німецької компанії Easyfairs Deutschland. "Конференція з транспортування і перевалки сипучих вантажів знаходиться на стадії планування".
SOLIDS RUSSIA 2017 - 3-тя міжнародна, спеціалізована виставка та конференція з технологій і транспортуванні сипучих матеріалів. Захід об'едініяет науково-практичну конференцію зі спеціалізованою виставкою і представляє унікальну можливість для ділового спілкування. Відвідувачі SOLIDS Russia - керівники і фахівці провідних хімічних, фармацевтичних, гірничодобувних і металургійних підприємств, виробники будівельних матеріалів, пластмас, харчових виробництв, машинобудівних та с / г підприємств, а також транспортних компаній.
Організатор SOLIDS Russia 2017 - виставкова компанія Easyfairs - організатор європейської серії спеціалізованих виставок по обробці, зберіганню і транспортуванню сипучих матеріалів. Понад 1100 експонентів і 15 000 відвідувачів щорічно беруть участь на виставках серії SOLIDS.

Контактна інформація:

Easyfairs Deutschland GmbH

Новости