Сонячні батареї, панелі, модулі, для будинку, дачі, ціна, купити в Києві, Україна.

  1. Де купити сонячні панелі в Києві, Україна.

Виробник:




Що таке сонячні батареї? Це пристрої для прямого перетворення світлової або сонячної енергії в електроенергію, також відомі як фотоелектричний модуль або просто нові сонячні панелі. Фотоелектричний модуль - пристрій, конструктивно об'єднує сонячні елементи, що має вихідні клеми для підключення зовнішнього споживача. Сонячні панелі є лише одним з кількох основних компонентів, необхідних для використання сонячної енергії.

У зв'язку з постійним зростанням ціни на мережеву електроенергію все більше і більше людей замислюються про рішення, які допоможуть зменшити витрати на утримання будинку. Одним з таких рішень є покупка сонячних батарей для виробництва власної сонячної електроенергії. Сонячні батареї вартість мають не найнижчу, але їх установка допоможе вам стати більш незалежним від підняття цін на енергоресурси. Нагадаємо, що нша компанія знаходиться в Києві.

Багато хто думає що нові сонячні панелі в Україні ефективні тільки влітку, а взимку взагалі не працюють. Це не так, сонячні батареї виробляють електроенергію цілий рік, але в зв'язку з менш активним зимовим сонцем, в цей час виробляють її менше. Більш того, купити сонячні батареї це не тільки економити електроенергію, а й можливість на ній добре заробляти за допомогою Зеленого тарифу. Надлишки виробленої за допомогою альтернативних джерел електроенергії держава зобов'язана купити у власника будинку за ціною, що значно перевищує вартість мережевий електроенергії. До всього цього варто сказати, що ціна сонячних панелей з кожним роком стає все нижче і нижче, тому пропозиція купити сонячні батареї сьогодні стало особливо привабливим.

Сонячні батареї для вашого будинку, дачі - це не тільки економія коштів, але і виробництво екологічно чистої електроенергії. Не дарма ми щодня чуємо бажання багатьох держав піти від традиційної енергетики і використовувати більше альтернативної енергії.

Сьогодні найпопулярнішими є полікристалічні і монокристалічні сонячні панелі. Перед тим як купити сонячну установку варто розуміти в чому ж різниця цих видів модулів. Купити сонячні батареї з монокристала значить точно заплатити більше. Наприклад, вартість модуля потужністю 260 Вт з полікристала становить 210 Євро, а ціна монокристалічного модуля такої ж потужності вже не менше 230 Євро. В основному це пов'язано з більш трудомістким процесом виробництва. І якщо вже платити більш високу ціну за монокристал, то слід вибрати батарею більшої потужності і з такою ж площею - це дозволить заощадити простір для установки сонячної електростанції на даху вашого будинку.

Варто сказати, що ми продаємо тільки імпортні сонячні батареї, тому змушені показувати вартість в іноземній валюті. А вже безпосередньо купити сонячні батареї для дому, дачі ви можете в національній валюті за курсом продажу долара або євро. На сьогоднішній день ми імпортуємо сонячні батареї з наступних країн: Німеччина, Китай, Японія, Корея, Австрія. На особливу увагу заслуговують німецькі сонячні батареї SolarWorld мають 30-ти річну лінійну гарантію на продуктивність. Китайські сонячні батареї ми поставляємо з заводу ReneSola, який входить в ТОП-10 світових виробників. Японські Kyocera відрізняються своєю надійністю, так як виробник має більш ніж 40-річний досвід виробництва модулів.

Де купити сонячні панелі в Києві, Україна.

Підсумовуючи сказане, хотілося б підкреслити, що ми працюємо і розташовані в м Київ і по всій Україні, проте продаж сонячних батарей не єдине, чим займається наша компанія. Ми також здійснюємо установку, пуско-налагоджувальні роботи, сервісне та гарантійне обслуговування. Виконуючи весь комплекс послуг, покупка сонячних батарей стає оптимальним рішенням для інвестиції накопичених коштів, до кого ж коли перед вами прийнятна ціна, ну а для нас чергова продаж і установка - це можливість удосконалюватися в технічних навичках. Звертайтеся!

Звертайтеся

Безкоштовна консультація

Новости