Сонцезахисні Окуляри Polaroid

  • VIEW PRODUCT
  • -10%

    • VIEW PRODUCT
    • -10%

    • Брендові Сонцезахисні Окуляри Polaroid

      Брендові Сонцезахисні Окуляри Polaroid

      Напевно, в дитинстві Ви були шанувальником миттєвих фотографій Polaroid. Не зраджуючи своєму фірмовому концепту виготовлення, висока якість продукції Polaroid збереглося й донині. Бренд Polaroid також займається виробництвом лінії поляризованих сонцезахисних окулярів, які тільки доповнять Ваш стильний образ.
      Polaroid славиться своєю унікальною технологією виробництва лінз і величезним досвідом в області дизайну і виготовлення окулярів. Технологія поляризації Polaroid - Thermofusion - покладена в основу унікальних лінз UltraSight, особливостями, яких є відсутність відблисків і високий ступінь захисту від УФ променів. Ви зможете оцінити чудову якість і чітку видимість в цих лінзах. Компанія Polaroid - першопроходець і експерт в області виготовлення поляризованих лінз. Її засновник, студент Гарвардського університету Едвін Ленд, винайшов і запатентував перший у світі синтетичний фільтр для поляризації світла в 1929 році. Компанія зобов'язана своєю назвою інноваційному матеріалу: поляризаційні целулоїду. На Всесвітній виставці в Нью-Йорку в 1939 році компанія Polaroid представила свої високотехнологічні поляризаційні сонцезахисні окуляри.
      Бренд Polaroid почав виробництво поліпшених поляризованих лінз - градієнтних лінз - в 1970-х, а використовувати ексклюзивну технологію полірування на пресі в 1990-х роках. Колекція Polaroid Plus в стилі унісекс має класичний круглий дизайн з величезним вибором оправ і кольорів для лінз. Колекція Polaroid Premium славиться сонцезахисними окулярами "краплі" з міцною металевою оправою і великими лінзами. Колекція Polaroid Core пропонує величезну різноманітність сонцезахисних окулярів як з пластикової, так і з металевою оправою, а колекція Sport - зручні, надійні і функціональні окуляри для активних занять спортом.
      Зверніть увагу на сонцезахисні окуляри Polaroid Polarized 8158 , Адже зручно сидить на обличчі оправа надихне Вас на активні дії. Незалежно від того, яку модель сонцезахисних окулярів Polarized Polaroid Ви оберете, Ви не будете розчаровані їх якістю.
      У OptikaWorld Ви знайдете найгарячіші новинки очок Polaroid з можливістю доставки в будь-яку точку світу. І з кожної купленої Вами пари окулярів, ми жертвуємо одну пару для нашої благодійної акції "Купи і Подаруй" людям зі слабким зором. Перегляньте повну колекцію Polaroid, включаючи Suncovers, відому поляризованими сонцезахисними окулярами, які надягають поверх окулярів з діоптріями, Polaroid Clip-Ons - окуляри-кліпси, що забезпечують відмінний зір легко і швидко, і окуляри для читання, щоб ви могли добре бачити зблизька, також як і з далекого.

  • Будь ласка, введіть Ваш E-Mail.

    Будь ласка, введіть Ваш Пароль

    Будь ласка, введіть своє ім'я.

    Будь ласка, введіть своє справжнє ім'я.

    Your First Name needs to be less than 20 characters.

    Будь ласка, введіть дійсний E-Mail.

    Your Password needs to be 8 characters or more.

    Please ensure that your password confirmation matches the password.

    Адреса електронної пошти або пароль не збігаються.

    Ім'я користувача не існує.

    Дія посилання минув. Будь ласка, спробуйте ще раз.

    Ваш пароль був успішно оновлено!

    not_membership

    67

    brand

    viewbrand

Новости