Шопінг за кордоном: де шукати великі знижки і повертати до 20% від вартості

  1. Вигідний шопінг в Барселоні
  2. Як заощадити на покупках в Мюнхені і Амстердамі?
  3. Сезон знижок в Парижі, Мілані, Нью-Йорку
  4. Відгук про сім-карті Vodafone

Я дуже люблю не тільки подорожувати, але і купувати закордоном речі. Адже, чесно кажучи, вони якісні, крім того, їх вартість в іншій країні нижча, ніж у нас. Особливо це стосується брендового одягу та аксесуарів. Якщо ви їдете в Мілан, Токіо, Барселону, Париж, Францію, Прагу або Нью-Йорк, то гріх не скористатися ситуацією і не прикупити собі пару брендових речей за низькою ціною. Сьогодні я розповім вам про деякі премудрості, які дозволять заощадити на покупках закордоном від 20 до 70 відсотків.

Вигідний шопінг в Барселоні

Я дуже люблю не тільки подорожувати, але і купувати закордоном речі

Барселона - це рай для любителів брендів Mango, Zara, Massimo

Барселона - це рай для любителів брендів Mango, Zara, Massimo і інших дизайнерів. Тут повно торгових центрів, бутиків і аутлетов, в яких можна купити якісний одяг за доступними цінами. Так-так, саме так, не дивуйтеся. Найзнаменитіший торговий центр в Іспанії - El Corte Ingles, його філії є в кожному великому місті. Тут ви знайдете одяг не тільки іспанських дизайнерів, але і світових. У цьому торговому центрі діють знижки -10 відсотків тільки для туристів.

Але це ще не всі можливості в плані економного шопінгу в Барселоні. Адже масштабні розпродажі тут проводять двічі на рік: в зимовий і літній сезон. Якщо хочете потрапити на зимові знижки, то вирушайте в Барселону з другого тижня січня і до кінця лютого. Приїхавши в цей час можна заощадити від 20 і до 80 відсотків від вартості покупки. Правда, не раджу вирушати в кінці лютого, не буде з чого вибрати, розкуплять. Краще купуйте в січні або в середині сезону розпродажів. У літній період можна отримати хорошу знижку в середині липня і до кінця серпня (до - 70 відсотків). Але хороших товарів залишається не так багато. Крім того, багато власників магазинів в кінці серпня відправляються у відпустку. Якщо ж ви не потрапили на сезонні розпродажі, то не турбуйтеся, адже є знамениті аутлет, Але це ще не всі можливості в плані економного шопінгу в Барселоні де можна купити класні речі з великими знижками. В Іспанії є цілі містечка, які знаходяться за містом. Найвідомішим торговим містечком є ​​La Roca Village. Тут можна придбати брендовий річ зі знижкою до 60 відсотків. Я там прикупила собі дизайнерський піджак. Якість - просто шик, дуже задоволена і недорого, у нас би заплатила в 3 рази більше! Пам'ятайте, що по неділях практично всі торгові центри та магазини закриті.

Як заощадити на покупках в Мюнхені і Амстердамі?

Не тільки в Барселоні можна купити класні брендові речі зі знижкою, в Мюнхені і Амстердамі теж є хороші розпродажі. Мені пощастило, коли я приїхала до своєї подруги в Мюнхен, у багатьох магазинах знижували ціни на 30, а то і 50 відсотків. І це було міжсезоння, уявіть, які ціни будуть в сезон знижок. Міжсезоння - це період, коли нові колекції втрачають свою актуальність, тому багато магазинів продають речі зі знижкою. Звичайно ж, крім цього є і сезони розпродажів. Перед Різдвом можна оновити свій гардероб, заощадивши відсотків 30 або 50. Такі ж знижки ви побачите в квітні, в листопаді і в кінці літа. Раджу купувати на початку розпродажів, так ви зможете знайти класні речі за розміром. В кінці сезону знижки досягають і до 70 і навіть до 90 відсотків, але не факт, що ви знайдете свій розмір. Хоча, одного разу я купила шикарне плаття від Гуччі всього за 10 відсотків від його вартості. Не забудьте перед від'їздом заглянути в найвідоміший аутлет в Німеччині outlet-village в Інгольштадті, там представлено більше ста магазинів з дизайнерським одягом.

Що стосується   Амстердама   , То це дивовижне місце не тільки для відпочинку (тут можна практично все), але і для покупок Що стосується Амстердама , То це дивовижне місце не тільки для відпочинку (тут можна практично все), але і для покупок. Безліч бутіків, великих універмагів з відомою дизайнерським одягом, взуттям з натуральної шкіри і широкий вибір діамантів. Якщо ви цінитель останнього раджу заїхати в Coster Diamonds, ця діамантова фабрика розташована в районі музейної площі. Я собі нічого не купила, так як грошей не вистачило, але вибір там відмінний. І ціни нижчі, ніж в звичайних ювелірних магазинчиках Амстердама. Якщо вас цікавить дизайнерський одяг, тоді відвідайте універмаг Bijenkorf, а також Magna Plaza (тут ціни нижче, але одяг не вся брендовий). Сезон знижок, як і в інших європейських столицях моди, проходить в січні, а також в липні.

Сезон знижок в Парижі, Мілані, Нью-Йорку

Багато туристів вважають, що купити брендову річ в Парижі, Мілані або Нью-Йорку просто нереально. Там або дорого, або дуже дорого. Але це не зовсім так. Якщо знати час, коли проводять грандіозні знижки, то можна накупити брендових речей за доступною ціною. Отже, коли варто оновлювати свій гардероб в Парижі? Підкреслю, що розпродажі у Франції регулюються державою, тому вони проходять щороку в один і той же час. Природно, на знижки можна розраховувати в середині січня (після різдвяних свят) і в літній сезон (купон сезон починається в останню суботу липня і триває 4-5 тижнів).

У столиці Чехії багато чого цікавого У столиці Чехії багато чого цікавого. Це місто підкорює своєю особливою красою. Але особисто мене він підкорив ще й прекрасним шопінгом. Тут можна купити дизайнерські речі за доступною ціною, а також прикраси з граната. У Празі дуже багато магазинчиків з такими прикрасами, я не втрималася і купила собі гранатовий браслет. До речі, обійшовся недорого, але якщо хочете заощадити по максимуму, тоді вирушайте в Прагу в січні. З цього місяця ціни тут починають танути ... і в кінці лютого можна придбати речі за найнижчою вартістю.

І як же не згадати про американській столиці моди - Нью-Йорку. Тут знаходиться найбільший універмаг в світі Macy's Herald Square, який ви просто зобов'язані відвідати. До речі, перед походом по магазинах, не забудьте оформити знижку для туристів (-10 відсотків) в Visitor center. Якщо хочете придбати щось ексклюзивне, вирушайте в знаменитий Bloomingdale's, а також містечко аутлетов Woodbury Common Premium Outlets, де знижки можуть бути до 65 відсотків. Також рекомендую заглянути в стоковий магазинчик Century 21. Тут є хороші речі за доступними цінами. Тепер про розпродажі, придбати речі з великими знижками можна перед Днем Подяки (четвертий четвер в листопаді), а також перед святами в Чорну п'ятницю. Напевно, кожен чув про цей день, коли знижки просто мегабольшіе.

Але знижки це ще не все, турист з іншої країни може заощадити до 20 відсотків від покупки, як Але знижки це ще не все, турист з іншої країни може заощадити до 20 відсотків від покупки, як? За кордоном існує така система, як Tax Free, яка допомагає повернути 10, а то і 20 відсотків від суми покупки, коли ви будете летіти додому. Після подачі відповідних документів, вам повернуть готівку прямо в аеропорту. Для повернення ПДВ ви повинні попросити касира видати вам чек з Tax Free, на якому повинна бути підпис, штамп, ваше ім'я, адреса і дані паспорта. Сподіваюся, тепер ви знаєте, як займатися шопінгом зі знижками до 70-ти відсотків і повертати до 20 від вартості покупок. Шопінг в Європі і великі знижки - це добре, але щоб дістатися до торгового центру, магазину і переконатися в тому, що є розпродаж, потрібен хороший мобільний інтернет.

Відгук про сім-карті Vodafone

Так як я подорожую часто, мені потрібна була універсальна сім-карта для туриста, щоб можна було перелітати з однієї країни в іншу і кожен раз не турбуватися про зміну оператора Так як я подорожую часто, мені потрібна була універсальна сім-карта для туриста, щоб можна було перелітати з однієї країни в іншу і кожен раз не турбуватися про зміну оператора. Свій вибір я зупинила на пропозиції стільникової компанії Vodafone. Перше на що я звертала увагу - це мобільний інтернет, а також можливість дзвонити в інші країни. Стільниковий оператор Vodafone мені сподобався тим, що за умовами тарифу я отримую 500 МБ на день + по 25 хвилин на різні види дзвінків і все це за 3 євро. Крім того, можна вільно спілкуватися в 45 країнах Європи, в США, Канаді та Туреччині. З цієї сім-картою я об'їздила 5 країн і цілком задоволена якістю послуг. Моя знайома користується тарифом від мобільного оператора Orange, він взагалі пропонує 100 МБ за 1 євро.

Як заощадити на покупках в Мюнхені і Амстердамі?
Отже, коли варто оновлювати свій гардероб в Парижі?
Але знижки це ще не все, турист з іншої країни може заощадити до 20 відсотків від покупки, як?

Новости