Список французьких брендів одягу для жінок: відомі марки

  1. Список французьких брендів одягу
  2. Відомі французькі бренди одягу Promod, Naf Naf і Pierre Cardin
  3. Французький бренд спортивного одягу Lacoste

Франція по праву вважається законодавцем мод.

Саме вона задає тон, змушуючи рахуватися з власними смаками та вподобаннями весь світ Саме вона задає тон, змушуючи рахуватися з власними смаками та вподобаннями весь світ. В першу чергу завдяки іменитим Будинкам моди з багаторічною історією - вони створили концепцію стилю і трендів.

А втілюють їх французькі бренди одягу, розраховані на досвідченого, але все ж звичайного покупця.

Для того щоб одягнутися за останнім словом моди сьогодні не обов'язково їхати в Париж. Більшість французьких марок представлено великою світовою мережею бутиків, а особливий інтерес представляють мультибрендові магазини.

Щоб відчути себе професіоналом шопінгу, варто уважніше придивитися до стилю найвідоміших марок.

Список французьких брендів одягу

Французькі бренди одягу Lanvin і Cacharel

Саме поняття «французький бренд жіночого одягу» гарантує, в першу чергу, європейський стиль, і, звичайно ж, якість. Особливий інтерес для звичайного покупця представляють не «зоряні» марки, а ніша мас-маркету, в якій найбільш точно відображаються реалії модних стилів. Таких марок безліч, але найбільший інтерес представляють ті, хто створює власний модний стиль.

Одна з найвідоміших марок, чиє ім'я не потребує рекомендацій - Lanvin. Марка з хорошим родоводом, перший бутік під цим ім'ям відкрився в Парижі ще 1890 році. Цей модний Будинок щорічно випускає подіумну колекцію і лінійки «готового одягу», в яких відбивається стиль Lanvin.

Він добре впізнаваний і читаємо практично у всіх речах, що випускаються брендом - це дуже елегантна буржуазність в хорошому значенні цього поняття. Дорогі і якісні тканини, відмінний крій, який відповідає найсвіжішим віянням трендів, і при цьому - стриманість і підкреслена простота стилю в цілому. У лінійках цієї марки ви не знайдете спірних фасонів або кричущих квітів одягу, вивірений і аристократичний стиль - впізнаваний почерк цього бренду. Характерно, що Lanvin випускає не тільки одяг, але і взуття, і парфумерію, формуючи модний образ цілком.

Не менш яскрава і цікава марка, зі своїм почерком і впізнаваним стилем - Cacharel. За мірками світової моди, досить молода, дата випуску першої лінійки одягу - 1958 рік. Марка робить ставку на образ дуже респектабельної, але при цьому сексапільної дами. Фасони, вибір кольорів і особливо матеріалів - особлива стаття, знаковими для марки вважаються речі з суміші бавовни і шовку. Cacharel в одну мить зробила знаменитої ніхто інша як секс-символ 60-х тоді зовсім юна Бріджит Бардо. У простій і витонченої білосніжною блузці від цього бренду вона знялася в своєму дебютному, а зараз вже культовому фільмі «І бог створив жінку».

Стилістика костюмів для фільму стала основою стилю марки - дуже жіночні, і в той же час прості, невичурние речі з дорогих і якісних матеріалів. Дизайнери Cacharel намагаються підкреслити і вивести на перший план індивідуальність власниці одягу. Вторять лінійок одягу і лінійки парфуму марки - ніжні жіночні квіткові і легкі запахи Cacharel прекрасно доповнюють образ.


Відомі французькі бренди одягу Promod, Naf Naf і Pierre Cardin

Практично всі популярні і відомі французькі бренди одягу в своїх колекція «збирають» образ цілком. Одяг, парфуми, аксесуари, взуття - досить знайти марку, що відповідає власному стилю, і просто довіриться смаку дизайнерів бренду.

Таку, наприклад, як Promod. Бренд досить молодий - дата заснування 1975 року - час перелому стилів і зародження сучасного casual. Саме в цьому напрямку дизайнери марки працюють і сьогодні, і як властиво новачкам, генеруючи свіжі ідеї. Завдання, яке ставлять перед собою дизайнери Promod здається нездійсненною - одягнути жінку віку від 20 до 40 ... Проте, Promod це вдається, в ідеології бренду закладено просте правило - для модниці немає віку. Речі цієї марки прекрасно сідають і йдуть жінкам будь-якого віку. Зовсім юним - додаючи респектабельності, а тим, кому за 30 - нових модних ідей без нудотних спроб здаватися молодше. Розмірна сітка Promod свідомо обмежена європейським 40-м розміром, глобальну моду на стрункість марка не тільки підтримує, але й відверто культивує.

Хочете найсвіжіших і ідей, які припадуть до смаку навіть тінейджерам? Тоді вам в магазини Naf Naf. Марка позиціонує себе як молодіжна, дуже смілива і недорога. Перший бутик Naf Naf відкрився в Парижі в 1978 році, родовід сьогодні всесвітньо відомої марки прикрасила кумедна історія. Брати Парьянт, засновники і власники марки абсолютно випадково випустили з уваги тільки зшитий джинсовий комбінезон. Він потрапив в пральну машину з відбілювачем і на виході придбав вельми оригінальний вигляд.

Брати Парьянт хотіли списати невдалу модель, але вона раптово стала популярною, а мода на «варений» денім - загальносвітовий. Репутації модного провокатора Naf Naf не змінює і сьогодні, але врахуйте, що власники марки - французи з Тунісу і легкий флер стилю «етно», а саме африканської екзотики притаманний принтам і фасонів цього бренду завжди.

Список французьких брендів одягу, гідних найпильнішої уваги був би не повний без знаменитої марки Pierre Cardin. Її засновник П'єр Карден задумав ні багато мало, як вловити настрої паризьких вулиць і зробити їх основною темою власних колекцій pret-a-porte, в буквальному перекладі - готового одягу, адресованого досвідченим в питаннях моди парижанкам. Месьє Карденові ця авантюрна, на перший погляд, ідея принесла несподіваний успіх.

Сьогодні імперія Cardin налічує сотні бутиків по всьому світу, а сам засновник дотримується злегка призабутих в тотальному захопленні стилем casual, але дуже жіночних ідей. Модні спідниці , сукні і елегантні пальто складного крою цієї марки ідеально вписуються в гардероб і, що важливо, в ритм життя сьогоднішньої модниці. Pierre Cardin і сьогодні не зраджує своїй ідеології - вловлюючи настрої вулиць і перетворюючи ці ідеї в високий стиль.

Французький бренд спортивного одягу Lacoste

У пошуках ідеального стилю ні в якому разі не варто ігнорувати знаменитий французький бренд спортивного одягу Lacoste. Але варто відразу уточнити, що французи ставляться до спорту як задоволення, і національним видом вважається класичний великий теніс. Дата виникнення марки - 1923 рік, тоді ж чемпіону світу з тенісу Рене Лакост дістався цінний приз - чемодан з крокодилової шкіри. Закінчивши спортивну кар'єру, месьє Лакост зайнявся створенням самої передової марки спортивного одягу, яку незмінно прикрашає зображення крокодильчика.

Сьогодні це всесвітньо відомий бренд і справжня, що відноситься до «старої школи», люксова класика. Lacoste ніколи не конкурує з хедлайнерами спортивної моди - він просто дотримується власної ідеології, в якій важливі високий стиль, бездоганна якість і комфорт.

Практично всі знамениті марки випускають лінії «від і до»: одяг, взуття, аксесуари, парфуми. Цілісний образ - це головне, що створюють. Це завжди дорого, часто ексклюзивно і досить просто - ставка на елегантність і винятковий авторський дизайн - характерні риси будь-яких іменитих марок.

Хочете найсвіжіших і ідей, які припадуть до смаку навіть тінейджерам?

Новости