Список італійських брендів одягу і магазини модного одягу кращих італійських брендів-2019

  1. Список італійських брендів одягу і магазини модного одягу кращих італійських брендів-2019 Одяг італійських...
  2. Найвідоміші і дорогі італійські бренди одягу
  3. Популярні італійські бренди модного одягу
  4. Чоловічий одяг відомих італійських брендів
  5. Невідомі і недорогі бренди італійського одягу
  6. Список італійських брендів одягу і магазини модного одягу кращих італійських брендів-2019
  7. Провідні італійські бренди одягу-2019: список з назвами і логотипами
  8. Найвідоміші і дорогі італійські бренди одягу
  9. Популярні італійські бренди модного одягу
  10. Чоловічий одяг відомих італійських брендів
  11. Невідомі і недорогі бренди італійського одягу
  12. Список італійських брендів одягу і магазини модного одягу кращих італійських брендів-2019
  13. Провідні італійські бренди одягу-2019: список з назвами і логотипами
  14. Найвідоміші і дорогі італійські бренди одягу
  15. Популярні італійські бренди модного одягу
  16. Чоловічий одяг відомих італійських брендів
  17. Невідомі і недорогі бренди італійського одягу
  18. Список італійських брендів одягу і магазини модного одягу кращих італійських брендів-2019
  19. Провідні італійські бренди одягу-2019: список з назвами і логотипами
  20. Найвідоміші і дорогі італійські бренди одягу
  21. Популярні італійські бренди модного одягу
  22. Чоловічий одяг відомих італійських брендів
  23. Невідомі і недорогі бренди італійського одягу

Список італійських брендів одягу і магазини модного одягу кращих італійських брендів-2019

Одяг італійських брендів знаменита на весь світ, її носять і жінки, і чоловіки, і діти.

Кращі торгові марки жіночих і чоловічих предметів гардероба мають багатовікову історію, яка за такий тривалий період наситилася безліччю цікавих фактів і традицій Кращі торгові марки жіночих і чоловічих предметів гардероба мають багатовікову історію, яка за такий тривалий період наситилася безліччю цікавих фактів і традицій.

Провідні італійські бренди одягу-2019: список з назвами і логотипами

Кращі бренди італійського одягу відомі багатьом модницям і модникам. Над створенням таких виробів працюють знамениті і талановиті дизайнери, завдяки чому товар відрізняється високою якістю і відповідає останнім модним тенденціям.

Список брендів італійського одягу, відомих у всьому світі становлять такі виробники:

  • Giorgio Armani;
  • Dolce & Gabbana;
  • United Color of Benetton;
  • Massimo Rebecchi;
  • Laura Biagiotti;
  • Patrizia Pepe;
  • Miu Miu;
  • Donatella de Paoli;
  • Francesca by Sottini;
  • Roberto Cavalli.

Легендарними стали також такі торгові марки жіночого та чоловічого одягу родом з Італії, як: Prada, Gucci, Julia Garnett, Imperial, Please. Щоб зрозуміти, що являє собою кожний з брендів італійського одягу, перш за все, необхідно дізнатися характеристики і специфіку кожної з марок. Такою інформацією розташовують всі магазини одягу італійських брендів, які мають хорошу репутацію.

Логотипи брендів італійського одягу відомі багатьом, особливо ті, які мають світову популярність. На кожен виріб в процесі його виробництва наноситься логотип, за допомогою його і можна дізнатися про приналежність одягу певного італійському бренду.

Найвідоміші і дорогі італійські бренди одягу

Giorgio Armani - мабуть, найвідоміший бренд італійського одягу, який підкорив серця багатьох модниць. Ця торгова марка веде свій початок з 1974 року, саме в цей час з'явилася і перша однойменна колекція знаменитого дизайнера. Giorgio Armani випускає модний іменну одяг, аксесуари, взуття, годинник і парфумерію. Речі від Giorgio Armani носять такі знаменитості, як Джулія Робертс, Роберт де Ніро, Джордж Клуні.

Dolce & Gabbana - провідний бренд італійського одягу, якому вдається протягом вже багатьох років утримувати свої лідируючі позиції серед торгових марок зі світовим значенням.

Модний будинок був заснований в 1985 році, проте, популярність бренд отримав тільки після того, як Мадонна на Каннському фестивалі з'явилася в корсеті від Dolce & Gabbana. В знак подяки співачці за свою популярність Dolce & Gabbana для Мадонни за 2 місяці пошили вручну понад 1500 сценічних костюмів. Вони випускають жіночу, чоловічу та дитячу одяг, сумки , взуття , аксессуа ри .

Massimo Rebecchi - італійський бренд модного одягу і аксесуарів для жінок. Основними характеристиками продукції цієї торгової марки став вивірений крій, ексклюзивні орнаменти і дорогі тканини. Більшість колекцій складається з моделей повсякденного і офісного стилів.

Laura Biagiotti - теж дорогий бренд італійського одягу, який спеціалізується виключно на «комфортних моделях». Предмети гардеробу від цього знаменитого креативного дизайнера відрізняються м'якістю ліній, теплотою тканин і безліччю драпіровок. В асортименті цього кутюр'є представлені такі предмети жіночого гардеробу , як светри , Кардигани, сукні і вовняні костюми.

Patrizia Pepe належить до найвідоміших італійським брендам одягу для жінок. Мета роботи дизайнера зі світовим ім'ям - створення модних предметів гардероба, які повністю відповідатимуть вимогам сучасної жінки. Кожна модна колекція Патриції Пепе є унікальною, ніколи вона не повторює одні й ті ж елементи. Щоб створити оригінальний жіночий образ, дизайнером використовуються виключно фірмові аксесуари.


Популярні італійські бренди модного одягу

Prada - ще один популярний бренд італійського одягу, який веде свою історію з 1913 року. Під цією торговою маркою випускаються модні речі, взуття та аксесуари. Історія бренду починалася в Мілані, в 1913 році Маріо Прада відкрив власний невеликий магазинчик елегантних сумок.

Щоб викликати інтерес у покупців і мати успіх у цій сфері діяльності, початківець дизайнер шив сумки зі шкіри моржів. Цінителі справжньої розкоші звернули увагу на цю незвичайну новинку, завдяки чому підприємливий італієць незабаром розбагатів і почав випускати під торговою маркою Prada не тільки сумки, але також одяг і взуття.

GAUDI - італійська торгова марка, що спеціалізується на пошитті джинсових речей преміум-класу. Колекції бренду складаються з декількох частин, в них увійшли GAUDI fashion - святкові наряди, призначені для світських виходів, і GAUDI jeans - спідниці , джинси і базовий трикотаж.

Donatella de Paoli - торгова марка, що належить Італії, її історія налічує більше 25 років. За цей час бренд радує своїх шанувальників якісної і неймовірно модним одягом, виготовленої згідно з останніми тенденціями моди. Donatella de Paoli представила кращу одяг італійських брендів 2019 року, яка високо цінується у всьому світі. Особливо яскраво представлені зимові колекції, вони відрізняються великим достатком трикотажу і стильних вечірніх суконь , А також нарядів на кожен день. Donatella de Paoli особливу увагу приділяє якості пряжі, з якої робить трикотажні вироби. В процесі виробництва використовується дорога пряжа, що відрізняється високою якістю, це кашемір, лана, шерсть і шерсть меринос. Літні колекції Donatella de Paoli завжди характеризуються ніжністю, в них присутні вироби з оригінальними принтами і орнаментами, саме ця риса і відрізняє одяг модного будинку від інших італійських брендів.

Одяг від Francesca by Sottini носять всі високопоставлені жінки не тільки Італії, але і інших європейських країн. Для неї характерний спокійний, врівноважений стиль, що дозволяє створити образ успішної і впевненої в собі жінки. Багато елементів жіночого гардеробу декоровані камінням Сваровскі, що надає їм розкоші і дорожнечі. Francesca by Sottini створює модний одяг для власниць будь-якого типу фігури - і худеньких красунь, і дам з пишними формами. Ажурна в'язка - ще один елемент, присутній у багатьох колекціях італійського дизайнера.

Julia Garnett - правильний вибір для тих модниць, в гардеробі яких присутні предмети, що відрізняються креативним дизайном. Марка веде свій початок з 1978 року і весь цей час належить родині Калован. Речі були створені спеціально для дівчат і жінок, які не бояться експериментувати з метою створення індивідуального образу. У колекціях можна знайти стильні кардигани з асиметричним кроєм і джемпера зі складним коміром, оригінальні в'язані пальто, пончо, накидки.

Чоловічий одяг відомих італійських брендів

Італія відома не однієї популярною торговою маркою чоловічого одягу.

Boggi (Бодджі) - один з найвідоміших брендів чоловічого модного одягу. Перший магазин предметів чоловічого гардероба був відкритий в 1939 році в італійському місті Салерно. У 1964 році центральний офіс компанії знаходився в Мілані, в цей час по всій Італії була відкрита ціла мережа магазинів брендового чоловічого одягу Бодджі. Представники чоловічої статі класичні костюми Бодджі, створені спеціально для успішних і впевнених у собі чоловіків, перш за все, цінують їх за бездоганність крою, вибір якісних матеріалів, бездоганний стиль і доступну вартість.

Brioni (Бріоні) - самий престижний і дорогий бренд італійського одягу для чоловіків. Він був заснований в 1945 році в Римі відомим кравцем Назарено Фонтіколі, який володів унікальним талантом, і комерсантом Гаетано Савіні, зараз його сім'ї і належить ця торгова марка. Світова популярність Бріоні прийшла в 50-60 роках завдяки популярності одягу серед акторів італійського і голлівудського кінематографа. Сьогодні чверть всієї продукції, що випускається Бріоні, шиється за індивідуальним замовленням для постійних клієнтів. Спочатку під цим брендом проводилися виключно чоловічі речі, сьогодні Бріоні шиє також предмети для жіночого гардероба.

Camicissima (Камічіссіма) - відома сицилійська компанія, яка спеціалізується переважно на чоловічому одязі класичного стилю, а також працює в стильовому напрямку casual-glad. Торгова марка веде свою історію з 1931 року, але офіційно була зареєстрована під назвою Camicissima зовсім недавно. У магазинах цієї компанії представлений широкий асортимент чоловічих сорочок, краваток, брюк і костюмів, призначених для ділових чоловіків. Щороку ця італійська компанія відкриває нові торгові точки на території всієї Італії.

Corneliani (Корнеліані) - добре відомий бренд одягу для чоловіків, що належить однойменній компанії. Корнеліані НЕ шиє одяг на замовлення, а продає тільки готові предмети чоловічого гардероба.

Під цією торговою маркою випускається декілька колекцій:

  • Trend - сучасний напрямок в моді,
  • Set - молодіжне,
  • Sportwear Corneliani - для відпочинку і занять спортом.

Del Siena (Дель Сієна) - престижний бренд, під назвою якого виходить лінія дорогих чоловічих сорочок. Відомі й інші торгові марки чоловічого одягу в Італії: Енріко Монті, Ерменельджіо Зенья, Хілтон, Інграм.

Невідомі і недорогі бренди італійського одягу

У списках торгових марок, заснованих в Італії, є назви брендів італійського одягу, яка відома далеко не всім модницям. Такі бренди більше відомі самим італійцям, які не бажають відставати від моди, але при цьому хочуть заощадити. Одяг цих маловідомих або зовсім невідомих торгових марок відрізняється стилем, вона відповідають останнім модним тенденціям, крім того, має доступну ціну.

Це такі невідомі італійські бренди одягу для жінок, як: Acquafredda, Bagatelle, Bagutta, Kossa, Paran.

Недорога чоловічий одяг представлена такими італійськими брендами, як: Enrico coveri, Jonh Barritt, Caporiccio, Del mare, Abital. Взуття за доступною ціною в Італії можна купити під таким ім'ям, як Сinti, Pollini, Primigi.

Miu Miu - бренд, що належить італійському модному будинку Прада. Це відносно недорогий бренд італійського одягу. Він був створений в якості альтернативи провідним торговим маркам, щоб людям дати можливість одягатися модно, але недорого.

Для пошиття жіночого одягу використовуються три основних види тканин: сатин, шкіра і щільний бавовна, кольори речей - максимально яскраві.

Список італійських брендів одягу і магазини модного одягу кращих італійських брендів-2019

Одяг італійських брендів знаменита на весь світ, її носять і жінки, і чоловіки, і діти.

Кращі торгові марки жіночих і чоловічих предметів гардероба мають багатовікову історію, яка за такий тривалий період наситилася безліччю цікавих фактів і традицій Кращі торгові марки жіночих і чоловічих предметів гардероба мають багатовікову історію, яка за такий тривалий період наситилася безліччю цікавих фактів і традицій.

Провідні італійські бренди одягу-2019: список з назвами і логотипами

Кращі бренди італійського одягу відомі багатьом модницям і модникам. Над створенням таких виробів працюють знамениті і талановиті дизайнери, завдяки чому товар відрізняється високою якістю і відповідає останнім модним тенденціям.

Список брендів італійського одягу, відомих у всьому світі становлять такі виробники:

  • Giorgio Armani;
  • Dolce & Gabbana;
  • United Color of Benetton;
  • Massimo Rebecchi;
  • Laura Biagiotti;
  • Patrizia Pepe;
  • Miu Miu;
  • Donatella de Paoli;
  • Francesca by Sottini;
  • Roberto Cavalli.

Легендарними стали також такі торгові марки жіночого та чоловічого одягу родом з Італії, як: Prada, Gucci, Julia Garnett, Imperial, Please. Щоб зрозуміти, що являє собою кожний з брендів італійського одягу, перш за все, необхідно дізнатися характеристики і специфіку кожної з марок. Такою інформацією розташовують всі магазини одягу італійських брендів, які мають хорошу репутацію.

Логотипи брендів італійського одягу відомі багатьом, особливо ті, які мають світову популярність. На кожен виріб в процесі його виробництва наноситься логотип, за допомогою його і можна дізнатися про приналежність одягу певного італійському бренду.

Найвідоміші і дорогі італійські бренди одягу

Giorgio Armani - мабуть, найвідоміший бренд італійського одягу, який підкорив серця багатьох модниць. Ця торгова марка веде свій початок з 1974 року, саме в цей час з'явилася і перша однойменна колекція знаменитого дизайнера. Giorgio Armani випускає модний іменну одяг, аксесуари, взуття, годинник і парфумерію. Речі від Giorgio Armani носять такі знаменитості, як Джулія Робертс, Роберт де Ніро, Джордж Клуні.

Dolce & Gabbana - провідний бренд італійського одягу, якому вдається протягом вже багатьох років утримувати свої лідируючі позиції серед торгових марок зі світовим значенням.

Модний будинок був заснований в 1985 році, проте, популярність бренд отримав тільки після того, як Мадонна на Каннському фестивалі з'явилася в корсеті від Dolce & Gabbana. В знак подяки співачці за свою популярність Dolce & Gabbana для Мадонни за 2 місяці пошили вручну понад 1500 сценічних костюмів. Вони випускають жіночу, чоловічу та дитячу одяг, сумки , взуття , аксессуа ри .

Massimo Rebecchi - італійський бренд модного одягу і аксесуарів для жінок. Основними характеристиками продукції цієї торгової марки став вивірений крій, ексклюзивні орнаменти і дорогі тканини. Більшість колекцій складається з моделей повсякденного і офісного стилів.

Laura Biagiotti - теж дорогий бренд італійського одягу, який спеціалізується виключно на «комфортних моделях». Предмети гардеробу від цього знаменитого креативного дизайнера відрізняються м'якістю ліній, теплотою тканин і безліччю драпіровок. В асортименті цього кутюр'є представлені такі предмети жіночого гардеробу , як светри , Кардигани, сукні і вовняні костюми.

Patrizia Pepe належить до найвідоміших італійським брендам одягу для жінок. Мета роботи дизайнера зі світовим ім'ям - створення модних предметів гардероба, які повністю відповідатимуть вимогам сучасної жінки. Кожна модна колекція Патриції Пепе є унікальною, ніколи вона не повторює одні й ті ж елементи. Щоб створити оригінальний жіночий образ, дизайнером використовуються виключно фірмові аксесуари.


Популярні італійські бренди модного одягу

Prada - ще один популярний бренд італійського одягу, який веде свою історію з 1913 року. Під цією торговою маркою випускаються модні речі, взуття та аксесуари. Історія бренду починалася в Мілані, в 1913 році Маріо Прада відкрив власний невеликий магазинчик елегантних сумок.

Щоб викликати інтерес у покупців і мати успіх у цій сфері діяльності, початківець дизайнер шив сумки зі шкіри моржів. Цінителі справжньої розкоші звернули увагу на цю незвичайну новинку, завдяки чому підприємливий італієць незабаром розбагатів і почав випускати під торговою маркою Prada не тільки сумки, але також одяг і взуття.

GAUDI - італійська торгова марка, що спеціалізується на пошитті джинсових речей преміум-класу. Колекції бренду складаються з декількох частин, в них увійшли GAUDI fashion - святкові наряди, призначені для світських виходів, і GAUDI jeans - спідниці , джинси і базовий трикотаж.

Donatella de Paoli - торгова марка, що належить Італії, її історія налічує більше 25 років. За цей час бренд радує своїх шанувальників якісної і неймовірно модним одягом, виготовленої згідно з останніми тенденціями моди. Donatella de Paoli представила кращу одяг італійських брендів 2019 року, яка високо цінується у всьому світі. Особливо яскраво представлені зимові колекції, вони відрізняються великим достатком трикотажу і стильних вечірніх суконь , А також нарядів на кожен день. Donatella de Paoli особливу увагу приділяє якості пряжі, з якої робить трикотажні вироби. В процесі виробництва використовується дорога пряжа, що відрізняється високою якістю, це кашемір, лана, шерсть і шерсть меринос. Літні колекції Donatella de Paoli завжди характеризуються ніжністю, в них присутні вироби з оригінальними принтами і орнаментами, саме ця риса і відрізняє одяг модного будинку від інших італійських брендів.

Одяг від Francesca by Sottini носять всі високопоставлені жінки не тільки Італії, але і інших європейських країн. Для неї характерний спокійний, врівноважений стиль, що дозволяє створити образ успішної і впевненої в собі жінки. Багато елементів жіночого гардеробу декоровані камінням Сваровскі, що надає їм розкоші і дорожнечі. Francesca by Sottini створює модний одяг для власниць будь-якого типу фігури - і худеньких красунь, і дам з пишними формами. Ажурна в'язка - ще один елемент, присутній у багатьох колекціях італійського дизайнера.

Julia Garnett - правильний вибір для тих модниць, в гардеробі яких присутні предмети, що відрізняються креативним дизайном. Марка веде свій початок з 1978 року і весь цей час належить родині Калован. Речі були створені спеціально для дівчат і жінок, які не бояться експериментувати з метою створення індивідуального образу. У колекціях можна знайти стильні кардигани з асиметричним кроєм і джемпера зі складним коміром, оригінальні в'язані пальто, пончо, накидки.

Чоловічий одяг відомих італійських брендів

Італія відома не однієї популярною торговою маркою чоловічого одягу.

Boggi (Бодджі) - один з найвідоміших брендів чоловічого модного одягу. Перший магазин предметів чоловічого гардероба був відкритий в 1939 році в італійському місті Салерно. У 1964 році центральний офіс компанії знаходився в Мілані, в цей час по всій Італії була відкрита ціла мережа магазинів брендового чоловічого одягу Бодджі. Представники чоловічої статі класичні костюми Бодджі, створені спеціально для успішних і впевнених у собі чоловіків, перш за все, цінують їх за бездоганність крою, вибір якісних матеріалів, бездоганний стиль і доступну вартість.

Brioni (Бріоні) - самий престижний і дорогий бренд італійського одягу для чоловіків. Він був заснований в 1945 році в Римі відомим кравцем Назарено Фонтіколі, який володів унікальним талантом, і комерсантом Гаетано Савіні, зараз його сім'ї і належить ця торгова марка. Світова популярність Бріоні прийшла в 50-60 роках завдяки популярності одягу серед акторів італійського і голлівудського кінематографа. Сьогодні чверть всієї продукції, що випускається Бріоні, шиється за індивідуальним замовленням для постійних клієнтів. Спочатку під цим брендом проводилися виключно чоловічі речі, сьогодні Бріоні шиє також предмети для жіночого гардероба.

Camicissima (Камічіссіма) - відома сицилійська компанія, яка спеціалізується переважно на чоловічому одязі класичного стилю, а також працює в стильовому напрямку casual-glad. Торгова марка веде свою історію з 1931 року, але офіційно була зареєстрована під назвою Camicissima зовсім недавно. У магазинах цієї компанії представлений широкий асортимент чоловічих сорочок, краваток, брюк і костюмів, призначених для ділових чоловіків. Щороку ця італійська компанія відкриває нові торгові точки на території всієї Італії.

Corneliani (Корнеліані) - добре відомий бренд одягу для чоловіків, що належить однойменній компанії. Корнеліані НЕ шиє одяг на замовлення, а продає тільки готові предмети чоловічого гардероба.

Під цією торговою маркою випускається декілька колекцій:

  • Trend - сучасний напрямок в моді,
  • Set - молодіжне,
  • Sportwear Corneliani - для відпочинку і занять спортом.

Del Siena (Дель Сієна) - престижний бренд, під назвою якого виходить лінія дорогих чоловічих сорочок. Відомі й інші торгові марки чоловічого одягу в Італії: Енріко Монті, Ерменельджіо Зенья, Хілтон, Інграм.

Невідомі і недорогі бренди італійського одягу

У списках торгових марок, заснованих в Італії, є назви брендів італійського одягу, яка відома далеко не всім модницям. Такі бренди більше відомі самим італійцям, які не бажають відставати від моди, але при цьому хочуть заощадити. Одяг цих маловідомих або зовсім невідомих торгових марок відрізняється стилем, вона відповідають останнім модним тенденціям, крім того, має доступну ціну.

Це такі невідомі італійські бренди одягу для жінок, як: Acquafredda, Bagatelle, Bagutta, Kossa, Paran.

Недорога чоловічий одяг представлена такими італійськими брендами, як: Enrico coveri, Jonh Barritt, Caporiccio, Del mare, Abital. Взуття за доступною ціною в Італії можна купити під таким ім'ям, як Сinti, Pollini, Primigi.

Miu Miu - бренд, що належить італійському модному будинку Прада. Це відносно недорогий бренд італійського одягу. Він був створений в якості альтернативи провідним торговим маркам, щоб людям дати можливість одягатися модно, але недорого.

Для пошиття жіночого одягу використовуються три основних види тканин: сатин, шкіра і щільний бавовна, кольори речей - максимально яскраві.

Список італійських брендів одягу і магазини модного одягу кращих італійських брендів-2019

Одяг італійських брендів знаменита на весь світ, її носять і жінки, і чоловіки, і діти.

Кращі торгові марки жіночих і чоловічих предметів гардероба мають багатовікову історію, яка за такий тривалий період наситилася безліччю цікавих фактів і традицій Кращі торгові марки жіночих і чоловічих предметів гардероба мають багатовікову історію, яка за такий тривалий період наситилася безліччю цікавих фактів і традицій.

Провідні італійські бренди одягу-2019: список з назвами і логотипами

Кращі бренди італійського одягу відомі багатьом модницям і модникам. Над створенням таких виробів працюють знамениті і талановиті дизайнери, завдяки чому товар відрізняється високою якістю і відповідає останнім модним тенденціям.

Список брендів італійського одягу, відомих у всьому світі становлять такі виробники:

  • Giorgio Armani;
  • Dolce & Gabbana;
  • United Color of Benetton;
  • Massimo Rebecchi;
  • Laura Biagiotti;
  • Patrizia Pepe;
  • Miu Miu;
  • Donatella de Paoli;
  • Francesca by Sottini;
  • Roberto Cavalli.

Легендарними стали також такі торгові марки жіночого та чоловічого одягу родом з Італії, як: Prada, Gucci, Julia Garnett, Imperial, Please. Щоб зрозуміти, що являє собою кожний з брендів італійського одягу, перш за все, необхідно дізнатися характеристики і специфіку кожної з марок. Такою інформацією розташовують всі магазини одягу італійських брендів, які мають хорошу репутацію.

Логотипи брендів італійського одягу відомі багатьом, особливо ті, які мають світову популярність. На кожен виріб в процесі його виробництва наноситься логотип, за допомогою його і можна дізнатися про приналежність одягу певного італійському бренду.

Найвідоміші і дорогі італійські бренди одягу

Giorgio Armani - мабуть, найвідоміший бренд італійського одягу, який підкорив серця багатьох модниць. Ця торгова марка веде свій початок з 1974 року, саме в цей час з'явилася і перша однойменна колекція знаменитого дизайнера. Giorgio Armani випускає модний іменну одяг, аксесуари, взуття, годинник і парфумерію. Речі від Giorgio Armani носять такі знаменитості, як Джулія Робертс, Роберт де Ніро, Джордж Клуні.

Dolce & Gabbana - провідний бренд італійського одягу, якому вдається протягом вже багатьох років утримувати свої лідируючі позиції серед торгових марок зі світовим значенням.

Модний будинок був заснований в 1985 році, проте, популярність бренд отримав тільки після того, як Мадонна на Каннському фестивалі з'явилася в корсеті від Dolce & Gabbana. В знак подяки співачці за свою популярність Dolce & Gabbana для Мадонни за 2 місяці пошили вручну понад 1500 сценічних костюмів. Вони випускають жіночу, чоловічу та дитячу одяг, сумки , взуття , аксессуа ри .

Massimo Rebecchi - італійський бренд модного одягу і аксесуарів для жінок. Основними характеристиками продукції цієї торгової марки став вивірений крій, ексклюзивні орнаменти і дорогі тканини. Більшість колекцій складається з моделей повсякденного і офісного стилів.

Laura Biagiotti - теж дорогий бренд італійського одягу, який спеціалізується виключно на «комфортних моделях». Предмети гардеробу від цього знаменитого креативного дизайнера відрізняються м'якістю ліній, теплотою тканин і безліччю драпіровок. В асортименті цього кутюр'є представлені такі предмети жіночого гардеробу , як светри , Кардигани, сукні і вовняні костюми.

Patrizia Pepe належить до найвідоміших італійським брендам одягу для жінок. Мета роботи дизайнера зі світовим ім'ям - створення модних предметів гардероба, які повністю відповідатимуть вимогам сучасної жінки. Кожна модна колекція Патриції Пепе є унікальною, ніколи вона не повторює одні й ті ж елементи. Щоб створити оригінальний жіночий образ, дизайнером використовуються виключно фірмові аксесуари.


Популярні італійські бренди модного одягу

Prada - ще один популярний бренд італійського одягу, який веде свою історію з 1913 року. Під цією торговою маркою випускаються модні речі, взуття та аксесуари. Історія бренду починалася в Мілані, в 1913 році Маріо Прада відкрив власний невеликий магазинчик елегантних сумок.

Щоб викликати інтерес у покупців і мати успіх у цій сфері діяльності, початківець дизайнер шив сумки зі шкіри моржів. Цінителі справжньої розкоші звернули увагу на цю незвичайну новинку, завдяки чому підприємливий італієць незабаром розбагатів і почав випускати під торговою маркою Prada не тільки сумки, але також одяг і взуття.

GAUDI - італійська торгова марка, що спеціалізується на пошитті джинсових речей преміум-класу. Колекції бренду складаються з декількох частин, в них увійшли GAUDI fashion - святкові наряди, призначені для світських виходів, і GAUDI jeans - спідниці , джинси і базовий трикотаж.

Donatella de Paoli - торгова марка, що належить Італії, її історія налічує більше 25 років. За цей час бренд радує своїх шанувальників якісної і неймовірно модним одягом, виготовленої згідно з останніми тенденціями моди. Donatella de Paoli представила кращу одяг італійських брендів 2019 року, яка високо цінується у всьому світі. Особливо яскраво представлені зимові колекції, вони відрізняються великим достатком трикотажу і стильних вечірніх суконь , А також нарядів на кожен день. Donatella de Paoli особливу увагу приділяє якості пряжі, з якої робить трикотажні вироби. В процесі виробництва використовується дорога пряжа, що відрізняється високою якістю, це кашемір, лана, шерсть і шерсть меринос. Літні колекції Donatella de Paoli завжди характеризуються ніжністю, в них присутні вироби з оригінальними принтами і орнаментами, саме ця риса і відрізняє одяг модного будинку від інших італійських брендів.

Одяг від Francesca by Sottini носять всі високопоставлені жінки не тільки Італії, але і інших європейських країн. Для неї характерний спокійний, врівноважений стиль, що дозволяє створити образ успішної і впевненої в собі жінки. Багато елементів жіночого гардеробу декоровані камінням Сваровскі, що надає їм розкоші і дорожнечі. Francesca by Sottini створює модний одяг для власниць будь-якого типу фігури - і худеньких красунь, і дам з пишними формами. Ажурна в'язка - ще один елемент, присутній у багатьох колекціях італійського дизайнера.

Julia Garnett - правильний вибір для тих модниць, в гардеробі яких присутні предмети, що відрізняються креативним дизайном. Марка веде свій початок з 1978 року і весь цей час належить родині Калован. Речі були створені спеціально для дівчат і жінок, які не бояться експериментувати з метою створення індивідуального образу. У колекціях можна знайти стильні кардигани з асиметричним кроєм і джемпера зі складним коміром, оригінальні в'язані пальто, пончо, накидки.

Чоловічий одяг відомих італійських брендів

Італія відома не однієї популярною торговою маркою чоловічого одягу.

Boggi (Бодджі) - один з найвідоміших брендів чоловічого модного одягу. Перший магазин предметів чоловічого гардероба був відкритий в 1939 році в італійському місті Салерно. У 1964 році центральний офіс компанії знаходився в Мілані, в цей час по всій Італії була відкрита ціла мережа магазинів брендового чоловічого одягу Бодджі. Представники чоловічої статі класичні костюми Бодджі, створені спеціально для успішних і впевнених у собі чоловіків, перш за все, цінують їх за бездоганність крою, вибір якісних матеріалів, бездоганний стиль і доступну вартість.

Brioni (Бріоні) - самий престижний і дорогий бренд італійського одягу для чоловіків. Він був заснований в 1945 році в Римі відомим кравцем Назарено Фонтіколі, який володів унікальним талантом, і комерсантом Гаетано Савіні, зараз його сім'ї і належить ця торгова марка. Світова популярність Бріоні прийшла в 50-60 роках завдяки популярності одягу серед акторів італійського і голлівудського кінематографа. Сьогодні чверть всієї продукції, що випускається Бріоні, шиється за індивідуальним замовленням для постійних клієнтів. Спочатку під цим брендом проводилися виключно чоловічі речі, сьогодні Бріоні шиє також предмети для жіночого гардероба.

Camicissima (Камічіссіма) - відома сицилійська компанія, яка спеціалізується переважно на чоловічому одязі класичного стилю, а також працює в стильовому напрямку casual-glad. Торгова марка веде свою історію з 1931 року, але офіційно була зареєстрована під назвою Camicissima зовсім недавно. У магазинах цієї компанії представлений широкий асортимент чоловічих сорочок, краваток, брюк і костюмів, призначених для ділових чоловіків. Щороку ця італійська компанія відкриває нові торгові точки на території всієї Італії.

Corneliani (Корнеліані) - добре відомий бренд одягу для чоловіків, що належить однойменній компанії. Корнеліані НЕ шиє одяг на замовлення, а продає тільки готові предмети чоловічого гардероба.

Під цією торговою маркою випускається декілька колекцій:

  • Trend - сучасний напрямок в моді,
  • Set - молодіжне,
  • Sportwear Corneliani - для відпочинку і занять спортом.

Del Siena (Дель Сієна) - престижний бренд, під назвою якого виходить лінія дорогих чоловічих сорочок. Відомі й інші торгові марки чоловічого одягу в Італії: Енріко Монті, Ерменельджіо Зенья, Хілтон, Інграм.

Невідомі і недорогі бренди італійського одягу

У списках торгових марок, заснованих в Італії, є назви брендів італійського одягу, яка відома далеко не всім модницям. Такі бренди більше відомі самим італійцям, які не бажають відставати від моди, але при цьому хочуть заощадити. Одяг цих маловідомих або зовсім невідомих торгових марок відрізняється стилем, вона відповідають останнім модним тенденціям, крім того, має доступну ціну.

Це такі невідомі італійські бренди одягу для жінок, як: Acquafredda, Bagatelle, Bagutta, Kossa, Paran.

Недорога чоловічий одяг представлена такими італійськими брендами, як: Enrico coveri, Jonh Barritt, Caporiccio, Del mare, Abital. Взуття за доступною ціною в Італії можна купити під таким ім'ям, як Сinti, Pollini, Primigi.

Miu Miu - бренд, що належить італійському модному будинку Прада. Це відносно недорогий бренд італійського одягу. Він був створений в якості альтернативи провідним торговим маркам, щоб людям дати можливість одягатися модно, але недорого.

Для пошиття жіночого одягу використовуються три основних види тканин: сатин, шкіра і щільний бавовна, кольори речей - максимально яскраві.

Список італійських брендів одягу і магазини модного одягу кращих італійських брендів-2019

Одяг італійських брендів знаменита на весь світ, її носять і жінки, і чоловіки, і діти.

Кращі торгові марки жіночих і чоловічих предметів гардероба мають багатовікову історію, яка за такий тривалий період наситилася безліччю цікавих фактів і традицій Кращі торгові марки жіночих і чоловічих предметів гардероба мають багатовікову історію, яка за такий тривалий період наситилася безліччю цікавих фактів і традицій.

Провідні італійські бренди одягу-2019: список з назвами і логотипами

Кращі бренди італійського одягу відомі багатьом модницям і модникам. Над створенням таких виробів працюють знамениті і талановиті дизайнери, завдяки чому товар відрізняється високою якістю і відповідає останнім модним тенденціям.

Список брендів італійського одягу, відомих у всьому світі становлять такі виробники:

  • Giorgio Armani;
  • Dolce & Gabbana;
  • United Color of Benetton;
  • Massimo Rebecchi;
  • Laura Biagiotti;
  • Patrizia Pepe;
  • Miu Miu;
  • Donatella de Paoli;
  • Francesca by Sottini;
  • Roberto Cavalli.

Легендарними стали також такі торгові марки жіночого та чоловічого одягу родом з Італії, як: Prada, Gucci, Julia Garnett, Imperial, Please. Щоб зрозуміти, що являє собою кожний з брендів італійського одягу, перш за все, необхідно дізнатися характеристики і специфіку кожної з марок. Такою інформацією розташовують всі магазини одягу італійських брендів, які мають хорошу репутацію.

Логотипи брендів італійського одягу відомі багатьом, особливо ті, які мають світову популярність. На кожен виріб в процесі його виробництва наноситься логотип, за допомогою його і можна дізнатися про приналежність одягу певного італійському бренду.

Найвідоміші і дорогі італійські бренди одягу

Giorgio Armani - мабуть, найвідоміший бренд італійського одягу, який підкорив серця багатьох модниць. Ця торгова марка веде свій початок з 1974 року, саме в цей час з'явилася і перша однойменна колекція знаменитого дизайнера. Giorgio Armani випускає модний іменну одяг, аксесуари, взуття, годинник і парфумерію. Речі від Giorgio Armani носять такі знаменитості, як Джулія Робертс, Роберт де Ніро, Джордж Клуні.

Dolce & Gabbana - провідний бренд італійського одягу, якому вдається протягом вже багатьох років утримувати свої лідируючі позиції серед торгових марок зі світовим значенням.

Модний будинок був заснований в 1985 році, проте, популярність бренд отримав тільки після того, як Мадонна на Каннському фестивалі з'явилася в корсеті від Dolce & Gabbana. В знак подяки співачці за свою популярність Dolce & Gabbana для Мадонни за 2 місяці пошили вручну понад 1500 сценічних костюмів. Вони випускають жіночу, чоловічу та дитячу одяг, сумки , взуття , аксессуа ри .

Massimo Rebecchi - італійський бренд модного одягу і аксесуарів для жінок. Основними характеристиками продукції цієї торгової марки став вивірений крій, ексклюзивні орнаменти і дорогі тканини. Більшість колекцій складається з моделей повсякденного і офісного стилів.

Laura Biagiotti - теж дорогий бренд італійського одягу, який спеціалізується виключно на «комфортних моделях». Предмети гардеробу від цього знаменитого креативного дизайнера відрізняються м'якістю ліній, теплотою тканин і безліччю драпіровок. В асортименті цього кутюр'є представлені такі предмети жіночого гардеробу , як светри , Кардигани, сукні і вовняні костюми.

Patrizia Pepe належить до найвідоміших італійським брендам одягу для жінок. Мета роботи дизайнера зі світовим ім'ям - створення модних предметів гардероба, які повністю відповідатимуть вимогам сучасної жінки. Кожна модна колекція Патриції Пепе є унікальною, ніколи вона не повторює одні й ті ж елементи. Щоб створити оригінальний жіночий образ, дизайнером використовуються виключно фірмові аксесуари.


Популярні італійські бренди модного одягу

Prada - ще один популярний бренд італійського одягу, який веде свою історію з 1913 року. Під цією торговою маркою випускаються модні речі, взуття та аксесуари. Історія бренду починалася в Мілані, в 1913 році Маріо Прада відкрив власний невеликий магазинчик елегантних сумок.

Щоб викликати інтерес у покупців і мати успіх у цій сфері діяльності, початківець дизайнер шив сумки зі шкіри моржів. Цінителі справжньої розкоші звернули увагу на цю незвичайну новинку, завдяки чому підприємливий італієць незабаром розбагатів і почав випускати під торговою маркою Prada не тільки сумки, але також одяг і взуття.

GAUDI - італійська торгова марка, що спеціалізується на пошитті джинсових речей преміум-класу. Колекції бренду складаються з декількох частин, в них увійшли GAUDI fashion - святкові наряди, призначені для світських виходів, і GAUDI jeans - спідниці , джинси і базовий трикотаж.

Donatella de Paoli - торгова марка, що належить Італії, її історія налічує більше 25 років. За цей час бренд радує своїх шанувальників якісної і неймовірно модним одягом, виготовленої згідно з останніми тенденціями моди. Donatella de Paoli представила кращу одяг італійських брендів 2019 року, яка високо цінується у всьому світі. Особливо яскраво представлені зимові колекції, вони відрізняються великим достатком трикотажу і стильних вечірніх суконь , А також нарядів на кожен день. Donatella de Paoli особливу увагу приділяє якості пряжі, з якої робить трикотажні вироби. В процесі виробництва використовується дорога пряжа, що відрізняється високою якістю, це кашемір, лана, шерсть і шерсть меринос. Літні колекції Donatella de Paoli завжди характеризуються ніжністю, в них присутні вироби з оригінальними принтами і орнаментами, саме ця риса і відрізняє одяг модного будинку від інших італійських брендів.

Одяг від Francesca by Sottini носять всі високопоставлені жінки не тільки Італії, але і інших європейських країн. Для неї характерний спокійний, врівноважений стиль, що дозволяє створити образ успішної і впевненої в собі жінки. Багато елементів жіночого гардеробу декоровані камінням Сваровскі, що надає їм розкоші і дорожнечі. Francesca by Sottini створює модний одяг для власниць будь-якого типу фігури - і худеньких красунь, і дам з пишними формами. Ажурна в'язка - ще один елемент, присутній у багатьох колекціях італійського дизайнера.

Julia Garnett - правильний вибір для тих модниць, в гардеробі яких присутні предмети, що відрізняються креативним дизайном. Марка веде свій початок з 1978 року і весь цей час належить родині Калован. Речі були створені спеціально для дівчат і жінок, які не бояться експериментувати з метою створення індивідуального образу. У колекціях можна знайти стильні кардигани з асиметричним кроєм і джемпера зі складним коміром, оригінальні в'язані пальто, пончо, накидки.

Чоловічий одяг відомих італійських брендів

Італія відома не однієї популярною торговою маркою чоловічого одягу.

Boggi (Бодджі) - один з найвідоміших брендів чоловічого модного одягу. Перший магазин предметів чоловічого гардероба був відкритий в 1939 році в італійському місті Салерно. У 1964 році центральний офіс компанії знаходився в Мілані, в цей час по всій Італії була відкрита ціла мережа магазинів брендового чоловічого одягу Бодджі. Представники чоловічої статі класичні костюми Бодджі, створені спеціально для успішних і впевнених у собі чоловіків, перш за все, цінують їх за бездоганність крою, вибір якісних матеріалів, бездоганний стиль і доступну вартість.

Brioni (Бріоні) - самий престижний і дорогий бренд італійського одягу для чоловіків. Він був заснований в 1945 році в Римі відомим кравцем Назарено Фонтіколі, який володів унікальним талантом, і комерсантом Гаетано Савіні, зараз його сім'ї і належить ця торгова марка. Світова популярність Бріоні прийшла в 50-60 роках завдяки популярності одягу серед акторів італійського і голлівудського кінематографа. Сьогодні чверть всієї продукції, що випускається Бріоні, шиється за індивідуальним замовленням для постійних клієнтів. Спочатку під цим брендом проводилися виключно чоловічі речі, сьогодні Бріоні шиє також предмети для жіночого гардероба.

Camicissima (Камічіссіма) - відома сицилійська компанія, яка спеціалізується переважно на чоловічому одязі класичного стилю, а також працює в стильовому напрямку casual-glad. Торгова марка веде свою історію з 1931 року, але офіційно була зареєстрована під назвою Camicissima зовсім недавно. У магазинах цієї компанії представлений широкий асортимент чоловічих сорочок, краваток, брюк і костюмів, призначених для ділових чоловіків. Щороку ця італійська компанія відкриває нові торгові точки на території всієї Італії.

Corneliani (Корнеліані) - добре відомий бренд одягу для чоловіків, що належить однойменній компанії. Корнеліані НЕ шиє одяг на замовлення, а продає тільки готові предмети чоловічого гардероба.

Під цією торговою маркою випускається декілька колекцій:

  • Trend - сучасний напрямок в моді,
  • Set - молодіжне,
  • Sportwear Corneliani - для відпочинку і занять спортом.

Del Siena (Дель Сієна) - престижний бренд, під назвою якого виходить лінія дорогих чоловічих сорочок. Відомі й інші торгові марки чоловічого одягу в Італії: Енріко Монті, Ерменельджіо Зенья, Хілтон, Інграм.

Невідомі і недорогі бренди італійського одягу

У списках торгових марок, заснованих в Італії, є назви брендів італійського одягу, яка відома далеко не всім модницям. Такі бренди більше відомі самим італійцям, які не бажають відставати від моди, але при цьому хочуть заощадити. Одяг цих маловідомих або зовсім невідомих торгових марок відрізняється стилем, вона відповідають останнім модним тенденціям, крім того, має доступну ціну.

Це такі невідомі італійські бренди одягу для жінок, як: Acquafredda, Bagatelle, Bagutta, Kossa, Paran.

Недорога чоловічий одяг представлена такими італійськими брендами, як: Enrico coveri, Jonh Barritt, Caporiccio, Del mare, Abital. Взуття за доступною ціною в Італії можна купити під таким ім'ям, як Сinti, Pollini, Primigi.

Miu Miu - бренд, що належить італійському модному будинку Прада. Це відносно недорогий бренд італійського одягу. Він був створений в якості альтернативи провідним торговим маркам, щоб людям дати можливість одягатися модно, але недорого.

Для пошиття жіночого одягу використовуються три основних види тканин: сатин, шкіра і щільний бавовна, кольори речей - максимально яскраві.

Новости