Стиль Сари Джесіки Паркер

  1. Стиль Sex and the city.
  2. Сама не сексуально жінка в світі.
  3. Стильний гардероб Сари Джесіки Паркер.
  4. Червона доріжка.
  5. Актриса сьогодні.

Улюблена героїня і найкраща подруга для багатьох телезрітельніц Керрі Бредшоу з серіалу «Секс у великому місті» своїми чарівністю і почуттям стилю завоювала всесвітню любов жіночої частини населення планети в 2000-х. Роки йдуть, а образ героїні Сари Джесіки Паркер міцно вкарбувалися в нашу пам'ять і світовий кінематограф.

У 2016 році актриса знялася в повнометражній стрічці «Римські побачення», де знову продемонструвала свій талант. Це велика удача не стати заручником однієї ролі. Кого б не грала актриса, ми завжди з цікавістю спостерігаємо за Керрі Бредшоу в новій ролі.

Стиль Sex and the city.

Стиліст серіалу Патрісія Філд запропонувала для Керрі Бредшоу стиль, який перевернув поняття про смак і елегантності, він не вписувався в рамки моди, ні в закони гармонії. MIX'N'MATCH - це змішування елементів одягу різних стилів, де гармонійність образу досягається за рахунок багатошаровості і вміння правильно себе нести, тобто впевненості в собі. Якщо ви шукайте свій стиль поради по стилю, модні тренди сьогодні можна знайти на сайтах провідних стилістів. Сара Джессіка Паркер може дозволити собі багато чого, адже після того, як Керрі Бредшоу одягала якусь брошку або туфлі, на наступний день в магазинах порожніли полки з аналогічним товаром. До речі, після закінчення зйомок в серіалі актриса забрала 70% гардеробу своєї героїні.

Безсумнівно, є речі, які переходили Сарі Джесіці Паркер від її героїні Керрі Бредшоу або, навпаки, передавалися журналістці від актриси.

Наприклад, після зйомок в серіалі любов до туфель Manolo Blahnic не тільки залишилася, а й запалала з новою силою, тим більше що бренд взаємно обожнює актрису.

Наприклад, після зйомок в серіалі любов до туфель Manolo Blahnic не тільки залишилася, а й запалала з новою силою, тим більше що бренд взаємно обожнює актрису

Сама не сексуально жінка в світі.

Незважаючи на усталену думку про свою нестандартною красою, Сара Джессіка Паркер пішла по стопах улюбленої Барбари Стрейзенд, коли довела, що зовнішність - не головне зброя жінки. Елегантність, чарівність і власний стиль чіпляють набагато глибше, ніж просто красива мордочка.

Як не дивно, чоловіча частина населення часто не розділяла наших жіночих захоплення на адресу актриси, а журнал MAXIM провів опитування і назвав Сару самій не найсексуальнішою жінкою світу в 2007 році, що, безсумнівно, засмутило Паркер і її фанатів.

Чесно кажучи, важко уявити, як сама не сексуально жінка в світі змогла спокусити Роберта Дауні молодшого, Ніколаса Кейджа і Джона Кеннеді молодшого. До того ж подібні «титули» не завадили всенародної улюблениці залишатися на стильному троні. Як їй це вдається?

Стильний гардероб Сари Джесіки Паркер.

У Сари велика колекція взуття 100 пар туфель тільки Manolo Blahnic.

Цікаво, що крім суконь відомих модних будинків, в гардеробі актриси є і наряди і від українських дизайнерів - наприклад вечірню сукню від Жанет фон Клінген. Сара може носити як речі від відомих кутюр'є, так і звичайний одяг з мас-маркетів, прекрасно вписавши її в свій стиль.

Зараз актрисі 51 рік, вона - мама трьох дітей, її гардероб наповнюють спокійні, не кричущі речі. Але, як справжня модниця, вона може собі дозволити одягнути шкарпетки з босоніжками і закатати джинси до коліна. Навіть сьогодні після таких виходів стиль актриси починають копіювати багато дівчат і жінок.

Екранна героїня Керрі Бредшоу вражала нас своєю супер здатністю віртуозного бігати на шпильках. Останнім часом актриса часто носить уггі, кеди або грубі чоботи на плоскій підошві.

Останнім часом актриса часто носить уггі, кеди або грубі чоботи на плоскій підошві

Червона доріжка.

На червоній доріжці образи актриси завжди виграють на тлі інших красунь - її прикрашають фантазійний крій, цікаві матеріали і яскрава кольорова гамма. Жінка, яка в злагоді з собою, не боїться експериментувати і практично завжди потрапляє в топи найстильніших зірок. Її образи 2000-х років до сих пір залишаються актуальними. І мова йде не тільки про стиль з червоних доріжок, луках Керрі Бредшоу, але і про образи, представлених у фільмі «Привіт сім'ї» 2005 року, де актриса зіграла одну з головних ролей.

Актриса сьогодні.

Як і героїня фільму «Я не знаю, як вона робить це», де Сара Джессіка Паркер зіграла головну роль Кейт Редді (бізнес-вумен і мами, яка все встигає), актриса знаходить час абсолютно на все і в особистому, і в професійному житті . Сара не тільки стежить за дітьми і працює, адже актриса зіграла більше 50-ти ролей в кіно і серіалах, а й дивиться реаліті-шоу, в'яже, читає книги, займається благодійністю, працює в ЮНЕСКО, а з 2009 року увійшла до ради президента США з питань культури. Сара випустила свої аромати і навіть лінію одягу. Вона створює елегантні поєднання в спокійній колірній гамі, іноді в її образах з'являються кольорові акценти, найчастіше яскраво-рожевого кольору.

Сара - прекрасний приклад того, як потрібно носити шарфи, адже навіть з простими майками об'ємні шарфи з бавовни, закручені по кілька разів навколо шиї, додають образу завершеності.

Актриса впевнено носить і міні, і максі, поєднує закриті сукні з довгими жилетами і пальто, що додає їй витонченості та елегантності.

Слід зазначити і те, як актриса доглядає за своїм тілом - в 51 рік у неї підтягнуті ноги, немає ні краплі жиру. І це без ліпосакцій і дієт.

Незважаючи на колег по цеху, які переслідують вічну молодість, Сара залишається справжньою, не вдаючись до послуг пластичних хірургів, що її тільки прикрашає.

Як їй це вдається?

Новости