Стильні жіночі наручні годинники: огляд брендів, фото / Школа Шопінга

  1. Як вибрати жіночі наручні годинники?
  2. Огляд брендів демократичних жіночих годинників
  3. Який годинник вибрати?

За моїми спостереженнями люди діляться на дві категорії: ті, хто наручний годинник терпіти не можуть, і ті, хто без них собі життя не уявляють.

З огляду на, що цей аксесуар з моди виходить набагато повільніше, ніж, наприклад, чергові туфлі сезону, покупка всього лише одних годин може закрити питання «модно-немодно», «стильно-не стильно» дуже надовго.

Тут головне - вибирати з розумом. І це не обов'язково означає придбання годинників від провідного ювелірного або мануфактурного бренду. Більш бюджетні марки теж має право стати відмінною інвестицією. Але, якщо у випадку з будь-якими Patek Philippe, інвестиція буде ще й непоганим фінансовим вкладенням, то правильні базові годинник від демократичного бренду можуть стати вдалим вкладенням для всього вашого гардеробу. А це означає, що носити їх ви зможете дуже і дуже довго, не боячись, що з роками вони вийдуть з моди. Як на мене - то, что нужно! :-)

Як вибрати жіночі наручні годинники?

Так що цей огляд я присвячую демократичним годинах і годинниковим брендам, які виглядають стильно, а часто і набагато дорожче, ніж вони фактично коштували.

Огляди годинникових брендів в небюджетних категоріях ви можете подивитися тут і тут .

Нагадую, що в асортиментній лінійці годин як найдемократичніших, так і люксових брендів є певна «вилка» вартості. У цьому огляді мова піде про годинник в бюджеті еквівалентному 200-1000 у.о.

Але, зрозуміло, в деяких перерахованих мною марках, ви зможете знайти годинник і дешевше, і дорожче обраної нами «вилки».

Огляд брендів демократичних жіночих годинників

Tissot (Тіссот)

Країна походження - Швейцарія. З 1985 року бренд належить концерну Swatch Group Ltd.

Цей бренд налічує не одне десятиліття дружби з російським ринком (до Першої Світової Війни саме Tissot були постачальниками годин для офіцерського складу російської армії). Як і раніше залишається одним з найпопулярніших у нас, завдяки ідеальному співвідношенню ціни і якості.

Бренд дотримується політики створення «люксових» годин за демократичною ціною. У всіх моделях використовуються ті ж технології, що і при виробництві дорогих швейцарських годинників. Але ціна - незмінно приємна - від 150 до 1000 $.


Seiko (Сейко)

Країна походження - Японія. Колись ці незворушні азіати своїми бюджетними кварцовим годинником мало не обрушили швейцарський годинниковий ринок. Зараз, зберігаючи за собою середній ціновий сегмент, вони повільно, але впевнено завойовують середньовисокими нішу. Стриманість форм з лишком компенсується не вбивати якістю механізму і впровадженням новітніх технологій.

Найпростіша жіноча модель наручних годинників обійдеться в 150 $, найкрасивіша - близько 800 $. Але тут є й універсальні моделі (унісекс) за 3000 $.

Fossil (Фоссі)

Американський годинний бренд. Знамениті тим, що класно поєднують дизайн з 50-х до останніх трендів.

Але і для любителів більш строгих ліній, тут теж знайдеться своя модель. Вибір величезний! А ціна стартує всього від 100 $. Щоб точно купити годинник, які будете носити довго, орієнтуйтеся на моделі з широкими ремінцями.

SKAGEN (Скаген)

Бренд родом з Данії. Звідси і справжній скандинавський дизайн-лаконічний і непомітний. Точніше з Данії засновники бренду - подружжя Йорст. В кінці 80-х вони переїхали в США, де і здійснили свою американську мрію, створивши класні години за демократичною ціною. Ще через два роки вони підкорили американську молодь і навіть отримали нагороду, як «самий швидко розвивається бізнес в США». Сьогодні Skagen продається більш ніж в 65 країнах світу.

Ціна стартує від 100 $.

Swatch (Свотч)

Ну як же без них! Саме цим кумедним пластиковим аксесуарам, більше схожим на дитячі іграшки, швейцарський годинниковий ринок зобов'язаний своїм порятунком від безжальної японської експансії у вигляді недорогих кварцових годин Seiko. Потрібно було терміново щось придумувати, і місцеві годинникарі вирішили поєднати швейцарська якість з пластиковими матеріалами і яскравим дизайном. Хід виявився настільки виграшним, що зараз концерну Swatch Group належать такі бренди як Harry Winston, Omega, Rado і багато інших.

Сьогодні у Swatch можна знайти не тільки їх знамениті барвисті пластикові годинник, але і моделі серйозніше в районі від 150 до 300 $.

Лайфхак! У Swatch обов'язково зверніть увагу і на чоловічі моделі. Вони теж дуже класні і носибельние в рамках жіночого гардеробу.

Emporio Armani (Емпоріо Армані)

Я схиляюся перед талантом синьйора Джорджіо завойовувати любов споживача. Попитом користується все, від нарядів від-кутюр до ексклюзивного шоколаду. Так звана «друга» лінія Emporio Armani, була запущена в 1981 році. І це викликало неабияке обурення в модних колах. Як так, компрометується саме поняття високої моди ?! Але Армані не відреагував на нападки, які не пішов присоромлений на заслання на острів, а робив те, що вважав за потрібне. А тепер вважаємо, скільки друге і далі по порядку ліній зараз повідкривали відомі кутюр'є?

Годинники, як і вся продукція, на якій стоїть прізвище метра, відрізняються гарною якістю. За що і любимо. Ціна стартує від 200 $.

Just Cavalli (Джаст Каваллі)

А ось ще одна друга лінія всім відомого кутюр'є. Заснована Роберто Каваллі в 1998. Одяг марки гідна окремої огляду. Але виробництво аксесуарів, зокрема - годин, теж вдається бренду на найвищому рівні. Купити годинник, на яких буде зображено велике ім'я, можна за 100 $ і вище.

Calvin Klein (Кельвін Кляйн)

Країна походження - Швейцарія (бренд - США). Марка належить вже згаданого концерну Swatch Group Ltd. Так що тут американська практичність вдало поєднується зі швейцарською якістю. В американських інтернет-магазинах ціна стартує від 100 $.

Burberry (Берберрі)

Країна походження бренду - Англія. Країна виробництва - Швейцарія. Фанати знаменитої клітини - вам сюди. Якщо ви не хочете розлучатися з улюбленим узором ні на хвилину, то цей годинник створені для вас. Креативної фішкою бренду є матерчаті ремінці (все в ту ж клітку) і браслети у вигляді ланцюжка з символами Великої Британії.

Вартість моделі з легендарним принтом - від 300 $.

Guess (Гес)

Країна походження - США. Ось вже воістину «стильно-модно-молодіжно». Марка, яка йде в ногу з усіма модними тенденціями. Незважаючи на свою гостромодні, моделі цілком універсальні і носибельним.

Початкова ціна - 100 $. А моделі з попередніх колекцій на розпродажах продаються ще дешевше.

Anne Klein (Ганна Кляйн)

Країна походження - США. Дуже зручні, якісні та недорогі годинник, улюблені рядовими американцями. Вигідніше купувати закордоном.


Michael Kors (Майкл Корс)

Країна походження - США. Любителі гучних і відомих імен - бренд для вас. Типово американський, вишукано вивірений і при цьому ненав'язливо розкішний почерк Корса впізнається за версту. Американська класика в кращому її прояві. А ціна починається від 100 $. У Росії стоять, часом, в два рази дорожче. Є сенс полювати за ними на американських розпродажах.

Marc Jacobs (Марк Джейкобс)

Гарячий американський хлопець Марк Джейкобс крім класної одягу та сумок робить не менше класні години. Ціна починається від 100 $.

DKNY (Ді Кей Ен Уай)

І знову США. Ще один представник добротної американської класики. Ідеально знайдений баланс модних тенденцій з класичної універсальністю за ціною від 150 $.

Jacques Lemans (Жак Леман)

Це Швейцарія. Солідність, солідність і ще раз солідність. Марка відносно молода, але завдяки своєму бездоганній якості (це ж Швейцарія!) Знайшла безліч шанувальників по всьому світу. Дуже раджу теж до них приєднатися і придивитися до годинника цього бренду уважніше.

Ціна починається від позначки в 150 $.

TOUS (Тоус)

Основний напрямок діяльності бренду - виробництво ювелірних виробів з милими ведмежатами. Якщо хочете придбати годинник «поза часом», то модель на тонкому ремінці з золотими ведмедиками - не найкраща ідея. У TOUS багато відмінних базових годин за ціною від 200 $ і дорожче.

Приклади з останньої колекції на зображенні.

Diesel (Дизель)

Бренд родом з Італії. Дізнатися його легко по чоловічим моделям годин. Їх ні з чим не сплутати з трохи футуристичний дизайн і нарочито великим циферблату. А ось жіночі моделі - більш лаконічні, хоча і не менш стильні. Коштують від 200 $ і вище.

Bulova (Булова)

Країна походження - США. Але на даний момент штаб-квартира і виробництво знаходяться в Швейцарії.

Для молодих американців Bulova такий же показник статусності, як для столичних модниць сумка від Fendi. Історія марки читається, як захоплюючий роман. Найширший модельний ряд і відповідність самому химерному попиту. Ціна від 100 $ за цілком собі непогані годинник до 3000 $ за «преміум» колекцію.

Gucci (Гуччі)

Бренд, який в представлення не потребує. Країна походження - Італія. Країна виробництва - Швейцарія.

Ну як же Том Форд міг обійти таке джерело доходу для компанії, як виробництво годинників? І в 1997 році, купивши швейцарську годинникову фабрику, Gucci починає їх виробництво. Завдяки пізнаваному дизайну, престижному імені марки і відмінній якості, ринок вони завоювали досить швидко. Здається, ніякі інші годинник не підробляють в такій кількості, як Gucci.

А підробку купувати сенсу немає. Так як, незважаючи на те, що бренд люксовий, годинник робить за цілком демократичною вартості для такого імені (від 350 $).

Який годинник вибрати?

В першу чергу, якісні та довговічні!

Де їх шукати? На жаль, годинник зараз підробляють не менш затято, ніж сумки, тому найкраще купувати їх в фірмових або добре зарекомендували себе магазинах. Варто бути дуже акуратними з ювелірними брендами, які ось тільки сьогодні продають годинник з приголомшливою знижкою і всього за 500 доларів, при звичайній вартості в кілька тисяч. Занадто великий ризик нарватися на підробку. До того ж, ювелірний дім, розпродати зі знижкою свою продукцію - це нонсенс!

Про правила поєднання відтінків металу годинників, ювелірних прикрас, фурнітури у сумок та іншого я докладно розповідаю в онлайн-школі . Глобально - всі ці «забороняють» правила давно скасували. Шкіряних ремінців так і зовсім можна придбати кілька штук і міняти їх від образу до образу.

Якщо по-справжньому дорогий годинник, прикрашені скарбами Царя Соломона, - це в першу чергу інвестиція, і надягають їх в особливо парадних випадках, то непомітні моделі, навіть якщо вони зроблені з додаванням дорогоцінних металів або просто кристалів, служать для того, щоб їх носили . Причому сьогодні це, скоріше, аксесуар, ніж функціональний предмет. Час можна і на мобільному подивитися. А близьку спорідненість з ювелірними прикрасами дозволяє щогодини не виходити з моди за лічені секунди! Тому при виборі орієнтуємося на власні переваги, стиль, гардероб і бюджет.

Автор: Тетяна Тимофєєва

Назад в розділ Як вибрати жіночі наручні годинники?
Як вибрати жіночі наручні годинники?
Як так, компрометується саме поняття високої моди ?
А тепер вважаємо, скільки друге і далі по порядку ліній зараз повідкривали відомі кутюр'є?
Ну як же Том Форд міг обійти таке джерело доходу для компанії, як виробництво годинників?
Який годинник вибрати?
Де їх шукати?

Новости