Свіже повітря для майбутніх чемпіонів «Вентс. Корпоративний блог.

У січні 2017 року за участю Президента України Петра Порошенка відбулося урочисте відкриття нової фехтувальної школи в Миколаєві. Устаткування для систем вентиляції школи виготовлено і поставлено компанією «Вентиляційні системи» .

.

У Миколаєві, на території спортивного містечка в парку «Перемога» завершились роботи з будівництва сучасного фехтувального центру. Устаткування для систем вентиляції нового об'єкта було замовлено у лідера галузі - компанії ВЕНТС . відтепер припливно-витяжна установка AirVENTS АV20 і енергозберігаюча канальна установка Х-VENT , Які були встановлені на об'єкті, будуть працювати для забезпечення комфортного мікроклімату для спортсменів-фехтувальників.

відтепер   припливно-витяжна установка AirVENTS АV20   і   енергозберігаюча канальна установка Х-VENT   , Які були встановлені на об'єкті, будуть працювати для забезпечення комфортного мікроклімату для спортсменів-фехтувальників

установки AirVENTS являють собою комплексне вентиляційне рішення, яке дозволяє створити компактну і повністю укомплектовану систему вентиляції. Таке обладнання забезпечує не тільки регульований приплив свіжого повітря, а й його підігрів, очищення і видалення відпрацьованого повітря. Продуктивність встановленої в фехтувальної школі установки AirVENTS АV20 по притоку і витяжці складає 17 тис. куб. м / год. Канальні установки X-VENT також є енергозберігаючим рішенням.

Канальні установки X-VENT   також є енергозберігаючим рішенням

«Я вважаю, що це найкращий фехтувальний зал в Україні, а, можливо, і за її межами. Я впевнений в тому, що зараз тут знаходяться майбутні чемпіони України, Європи, світу та Олімпійських ігор », - зазначив Петро Порошенко у своїй вітальній промові. Також Президент висловив подяку місцевій владі, будівельникам і всім, хто приєднався до створення спортивного залу, забезпеченого сучасним обладнанням.

Новости