Свіжі вакансії на фермах Данії без передоплати за контракт

  1. Студентська практика в Данії
  2. Без передоплати за контракт
  3. Оплата праці
  4. Робочий контракт
  5. Робота на фермах Данії для громадян ЄС

Хочете працювати в Європі і заробляти хороші гроші в європейській валюті Хочете працювати в Європі і заробляти хороші гроші в європейській валюті?

Пропонуємо високооплачувану роботу на фермах Данії. Сьогодні відкрито багато свіжих вакансій на весну / літо 2017 року. Поспішайте ...

Робота та студентська практика на фермах Данії становяться все більш популярними серед жителів пострадянських країн (Україна, Молдова, Латвія, Литва та ін.). Адже завдяки нашим програмам ви можете не тільки заробити в Данії пристойні гроші, але і розширити свій кругозір, оволодіти навичками сучасного ведення аграрного бізнесу на передових фермах Європи.

На сьогодні в наявності свіжі вакансії на свинячих, коров'ячих і норкових фермах, а також - квіткових теплицях.

Студентська практика в Данії

Програма оплачуваної студентської практики на фермах Данії відкрита практично для всіх бажаючих молодих людей від 18 до 29 років, які вміють і хочуть працювати, а також володіють разговрной англійською мовою.

У програмі можуть взяти участь і дівчата, які на фермах виконують тільки не важку жіночу роботу, при тій же заробітній платі, що і у чоловіків.

Крім того, є можливість спільного проживання та місця роботи для сімейних пар. В такому випадку вакансії подбіраються на одній фермі, проживання в окремій кімнаті або будиночку.

Без передоплати за контракт

Завдяки високій популярності наших прграмм сьогодні відкрито унікальну можливість приїхати в Данію БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ ЗА КОНТРАКТ.

Все що потрібно оплатити, це вартість тесту Кey English test (KET) , Посольський збір та вартість датської студентської Шенген візи.

Оплата праці

Зарплата, відповідно до контракту на один рік:

- перші півроку 1460 євро на місяць *,

- наступні півроку 1733 євро на місяць * - для молодих людей у віці від 18 до 25,

і 2000 євро * - у віці від 25 до 29 років.

* З зазначених сум взимаеться податок, який вичісляеться індивідуально!). Також щомісяця нараховується 12,5% відпускних (holiday money).

Робочий тиждень / місяць відповідно до контракту складає 37/160 годин, робочий день 8 годин, з двома перервами по 30 хвилин.

Житло надається фермером, на території ферми, або по близькості (в такому випадку надається також і транспорт). Оплата помісячно.

Робочий контракт

Перед виїздом на роботу в Данію ми предоставялем здобувачеві робочий контракт, в якому детально розписані всі умови роботи і оплати праці, обов'язки працівника і роботодавця, вартість і умови проживання, нарахування відпускних (holiday money - щомісяця) і т. Д.

Детальніше про програму «Оплачиваемая студентська практика в Данії» тут.

Робота на фермах Данії для громадян ЄС

ВАЖЛИВО! Якщо у Ви є громадянином країни Євросоюзу (Угорщина, Румунія, Чехія, Словаччина, Польща, Латвія, Литва, Естонія та інші), працевлаштування в такому випадку осуществляеться на більш вигідних умовах. Не потрібно здавать K-English Test.

Вік претендентів: від 18 до 42 років.

Оплата праці відповідно до контракту, погодинна - 12 євро годину (з вказаною суми буде стягуватися податок).

Детальніше про роботу на фермах Данії для громадян країн Євросоюзу тут.

Новости