Таблиця розмірів дитячої руки для рукавиць. Розміри дитячих рукавиць і рукавичок - робимо правильний вибір.

  1. Розміри рукавиць і рукавичок для дітей, жінок і чоловіків: таблиця
  2. Як визначити розмір рукавиць по таблиці?
  3. Як розрахувати розмір рукавиці для в'язання спицями?
  4. Як правильно визначити розмір руки?
  5. класичні розміри
  6. Сучасна таблиця розмірів для чоловічих рукавичок
  7. Таблиця розмірів для жіночих і дитячих рукавичок
  8. Як визначити розмір без вимірів?
  9. Таблиця розмірів медичних рукавичок
  10. Як визначити розмір жіночих рукавичок
  11. Розміри дитячих рукавичок
  12. Таблиця розмірів рукавичок
  13. Як виміряти долоню руки для розміру рукавиць і рукавичок?
  14. Як визначити розмір рукавиць і рукавичок по таблиці?
  15. Розміри рукавиць і рукавичок для дітей, чоловіків і жінок: таблиця
  16. Таблиця розмірів для в'язання дитячих, чоловічих і жіночих рукавичок і рукавиць
  17. Як розрахувати розмір рукавиці або рукавички для в'язання спицями?

Прийшла пора задуматися про підготовку дитячого зимового гардеробу? Комбінезон, курточка, утеплені штани, шапка, светри, реглани та теплі колготки ... А як щодо таких необхідних в холодну пору аксесуарів, як рукавиці і рукавички? Якщо ви віддаєте перевагу в'язати дитячі рукавички або рукавиці для свого малюка самостійно, то нічого, крім ниток, спиць і вільного часу не знадобиться. Інша справа, якщо доводиться ці аксесуари купувати. Але як правильно визначити розмір дитячих рукавичок? Адже він відрізняється від. Особливо, якщо можливості приміряти їх немає (як, наприклад, при покупці в інтернет-магазині або замовленні на іноземних сайтах).

відмінності стандартів

Відразу варто відзначити, що єдиного стандарту щодо розміру дитячих рукавичок не існує. Так, на території пострадянських країн розмір цих аксесуарів для дітей визначають по обхвату долоні в сантиметрах. При цьому великий палець руки не враховується.

Прийшла пора задуматися про підготовку дитячого зимового гардеробу

Тобто, якщо ви виміряли долоню малюка і отримали на вимірювальної стрічці значення, рівне, наприклад, 10 сантиметрам, то відповідним розміром рукавичок буде 10. До речі, у вітчизняній таблиці розмірів дитячих рукавичок цей розмір відповідає віку до шести місяців.

Що стосується міжнародної шкали дитячих розмірів, то дізнатися розмір рукавичок можна як за таблицями, які завжди доступні на сайтах закордонних интенет-магазинів, так і просто орієнтуючись на вік малюка. Так, для двох-трирічної дитини слід купувати рукавички 2-го розміру, для дошкільника чотирьох-шести років - 3-го.


Для зручності споживачів більшість виробників цих дитячих аксесуарів пропонують розмірні таблиці. Щоб не помилитися у виборі, варто ознайомитися з таблицею, яку пропонує конкретний виробник.

Способи визначення розміру рукавиць і рукавичок.

На порозі зима, в деяких областях вже досить давно випав перший сніг. Це означає, що саме час утеплятися, тобто купувати або в'язати рукавички, рукавиці. Зараз більшість людей замовляють обновки на різних інтернет-ресурсах. У цій статті ми допоможемо визначитися з розміром рукавичок.

Сама схема вимірювання руки дуже проста. Необхідно зняти такі мірки:

  • Обсяг кисті від вказівного пальця до мізинця. Враховуйте, що сантиметрова стрічка повинна проходити строго по кісточках.
  • Після цього визначте відстань від початку кисті до кінчика середнього пальця.
  • Виміряйте відстань від мізинця до зап'ястя. Після цього виміряйте довжину великого пальця.
  • Також знадобиться відстань від початку великого пальця до зап'ястя.

Найпростіше це зробити на папері. Для цього розстеліть на твердій поверхні аркуш паперу формату А4 і покладіть на нього долоню. Обведіть контури до зап'ястя. Пальці варто трохи розставити в сторони.

Пальці варто трохи розставити в сторони

Розміри рукавиць і рукавичок для дітей, жінок і чоловіків: таблиця

Існує спеціальна таблиця, по якій можна визначити розмір рукавиць і рукавичок. Вперше цю систему оцінки розмірів придумали у Франції. Розміри відповідають обсягу зап'ясть в дюймах. Для визначення розміру по таблиці досить виміряти повний обхват долоні в області кісточок, де починається вказівний палець і мізинець. Знайдіть у таблиці отримане числове значення і розмір, який йому відповідає.


Знайдіть у таблиці отримане числове значення і розмір, який йому відповідає

Як визначити розмір рукавиць по таблиці?

Порядок визначення розміру рукавиць:

  • Окружність долоні (вимірюють найширшу частину по кісточках)
  • обсяг зап'ястя
  • Довжина долоні від зап'ястя до кінчика середнього пальця
  • Довжина кисті від зап'ястя до початку великого пальця
  • Довжина великого пальця від початку до кінчика пальця

визначити розмір рукавиць по таблиці

Як розрахувати розмір рукавиці для в'язання спицями?

Все досить просто. Визначити розмір можна за параметрами вашої руки. При цьому враховується товщина пряжі і діаметр спиць. Чим щільніше в'язка, тим більше пряжі вам потрібно. При цьому в'язання узорів, таких як джгути і коси збільшує витрату вовни на 30-40%.

В середньому для в'язання жіночих рукавиць потрібно 100-120 г пряжі. Для того, щоб зв'язати дитячі рукавиці, необхідно 60-70 г ниток. Кількість петель для в'язання рукавиць можна знайти в таблиці. При цьому зазвичай в'язання починається з кисті і проводиться по колу на 5 спицях.

Для пров'язування манжети застосовують в'язку «гумка». Для цього пров'язують через одну лицьову і виворітну петлі. Така в'язка дозволяє манжеті розтягуватися при надяганні.


Така в'язка дозволяє манжеті розтягуватися при надяганні

розрахувати розмір рукавиці для в'язання спицями

Ця таблиця допоможе розібратися, як в'язати рукавиці для дорослих і дітей. У ній вказується точна кількість петель для в'язання всіх деталей. Тобто, скільки потрібно петель для пров'язування великого пальця, кисті і долоні. У таблиці вказані розміри дитячих, чоловічих і жіночих рукавиць.


Визначити розмір рукавиць і рукавичок досить просто. Для цього потрібно виміряти обсяг зап'ястя і довжину від кисті до кінчика середнього пальця.

Рукавички є одним з найважливіших аксесуарів - вони можуть служити як для захисту від впливу несприятливого середовища, так і бути чисто декоративним елементом одягу, виконуючи естетичну функцію в складі уніформи.

Матеріал рукавичок слід вибирати в залежності від типу зовнішнього середовища і подразників. Очевидно, що медичні рукавички не можна використовувати в автомайстерні, де вони швидко прийдуть в непридатність в результаті механічних пошкоджень.

Фактори які слід враховувати при виборі рукавичок:

  • Температура експлуатації (руки не повинні мерзнути або потіти)
  • Зовнішні подразники (солі, кислоти, нафтопродукти)
  • Матеріали виготовлення і утеплювачі

Як правильно визначити розмір руки?

Не настільки важливо, купуєте ви рукавички для себе в магазині, або вибираєте їх в складі спецодягу для працівників підприємства.

головне - правильний вибір розміру по руці.
Уникайте купувати або видавати рукавички без прив'язки до розміру, надалі це може виявитися небезпечним для здоров'я.

Що станеться, якщо розмір рукавички обраний неправильно:

  1. Занадто вузька рукавичка. Така рукавичка буде занадто щільно сидіти на руці, порушуючи кровообіг. Як наслідок - швидке обмороження.
  2. Занадто широка рукавичка. Крім того що знаходиться і працювати в такій рукавичці буде не зовсім комфортно, а часом і небезпечно, така рукавичка буде краще зігрівати руку за рахунок повітряного прошарку. Допустимий розмір в більшу сторону - чверть одиниці об'єму.

Для того що б дізнатися свій розмір рукавичок, необхідно виміряти діаметр провідної руки. У лівші ліва рука буде завжди трохи більше, так як у правші - права.

Беремо метр і обертаємо його навколо як показано на малюнку, після чого руку необхідно стиснути в напів-кулак (без зусилля) і дізнатися остаточне значення взявши поправку. Це і буде ідеальний розмір в сантиметрах, відповідність яким можна дізнатися з таблиць міжнародних значень.

класичні розміри

При покупці рукавичок так само варто враховувати, що кожен виробник, на відміну від виробників спецодягу, де розміри регулюються ГОСТами, може змінювати загальноприйнятий формат відповідностей в більшу або меншу сторону. Класична таблиця виглядає наступним чином, але більшість сучасних зарубіжних фабрик, за фактом, виготовляють за розмірами, які наведені в наступних абзацах.

У сантиметрах (Євро)

17,8 20 23 25 28 30,5 33 В дюймах (США) 7 8 9 10 11 12 13 Міжнародний розмір XSM SM MD LG XLG XXLG XXXLG

Сучасна таблиця розмірів для чоловічих рукавичок

РозмірШирина в сантиметрахШирина в дюймах

XXS 16,4 cm 6.4 "XS 17,4 cm 6.85" S 18,3 cm 7.2 "M 19,3 cm 7.6" L 20,2 cm 8 "XL 21,2 cm 8.3" XXL 22,6 cm 8.6 "

Таблиця розмірів для жіночих і дитячих рукавичок

РозмірШирина в сантиметрахШирина в дюймах

XS-Дитячий 14,0 cm 5.5 "S-Дитячий 17,1 cm 5.9" M-Дитячий 16,0 cm 6.3 "XS-Жіночий 16,0 cm 6.3" S-Жіночий 17,1 cm 6.75 "M-Жіночий 18,2 cm 7.15" L-Жіночий 19,0 cm 7.5 "

Відстояти права дитини в дошкільних установах. У цьому допоможе знання санітарних правил і норм. - як використовувати, на які закони посилатися.

Мембранна взуття і її використання в екстремальних умовах. Догляд, склад і експлуатація в статті.

Як визначити розмір без вимірів?

Дуже просто - роздрукуйте нашу універсальну інфографіку і прикладіть руку до аркуша паперу. Друкувати необхідно тільки в оригінальному розмірі, не розтягуючи зображення.

Таблиця розмірів медичних рукавичок

Розмірність медичних гумових рукавичок визначається в залежності від їх призначення. Оглядові нестерильні рукавички діляться відповідно до європейських стандартів N455: 2000 і EN 374-1: 2003 року на звичні XS, S, M, L, SL.

Тоді як стерильні хірургічні (і оглядові) повинні відповідати размерностям рукавичок для спецодягу. Розмірність визначається цифрами від 5 до 10 з кроком в 0.5 відповідно до ГОСТ 20010-93.

Дізнатися детально про історію, розміри і форми хірургічних рукавичок, а так само про види використовуваного латексу, відмінності між опудренних і непудровані рукавичками і нюанси за їх вибором, ви можете з більш докладної статті про.

У зимову пору року рукавички допомагають захистити наші руки від морозу і вітру. Крім захисної функції, цей аксесуар виконує естетичну роль, він додає образу елегантність, підкреслює стиль. При виборі виробів важливо правильно підібрати розмір. Довжина і ширина пальців аксесуара повинна збігатися з вашими, щоб відчувати зручність. Перед покупкою в інтернеті дізнайтеся, як визначити розмір рукавичок, щоб в них було комфортно.

Як визначити розмір жіночих рукавичок

Правильно вибирати рукавички для жінки важливо, тому що даний аксесуар повинен бути модним і одночасно стійким до холоду. Щоб дізнатися мірку, виміряйте портняжной стрічкою обхват долоні в найширшому місці. Розрахунок параметрів ведеться в дюймах. Для цього обхват долоні в см поділіть на 2.71. Округлите результат до цілого числа і отримаєте мірку. Цю традиційну систему вимірювання параметрів долоні використовують рідше. Звірте дані та з питань європейської таблиці, де охоплення долоні змиритися в дюймах, а отримане число ділиться на 2.54.


Розміри дитячих рукавичок

Для дитячих рукавичок не існує єдиного стандарту. Так, на території країн СНД габарити цих предметів одягу для дітей визначають в сантиметрах по обхвату долоні. Великий палець при цьому не враховується. Якщо величина, наприклад, дорівнює 10 сантиметрам, то повнота самого виробу буде 10. У вітчизняній таблиці такі дитячі аксесуари відповідають віку малюка.

Таблиця розмірів дитячих рукавичок

Міжнародний

російський

приблизний вік

Таблиця розмірів рукавичок

Як виміряти розмір руки для покупки рукавичок

Перед покупкою правильно виміряйте свою руку. Визначаючи величину долоні як у чоловіків, так і у жінок, враховується довжина від основи середнього пальця до зап'ястя, довжина середнього пальця і ​​ширина долоні, яку вимірюють навколо кісточок кисті. Знімаючи мірки, кравецька стрічка повинна щільно прилягати до тіла, не здавлюючи руку.


Вимірюється обсяг долоні в її найширшій частині. Стрічка, при злегка зігнутою руці, охоплює область починаючи від мізинця до вказівного пальця. В результаті ви отримаєте число, яке слід розділити на 2,71, і далі округлятимете цю цифру до десятих. Підсумкову величину можна знайти в таблиці розмірів, зазначеної вище. Знаючи, як визначати мірки рукавичок, ви ніколи не зробите помилку при покупці цього аксесуара.

Особливості визначення розміру долоні для вибору рукавиць і рукавичок дітям, жінкам і чоловікам.

Холода змушують нас одягатися тепліше і ховати відкриті ділянки тіла. Голову - в шапку, шию - в шарф або снуд, а руки - в рукавички, рукавиці або мітенки.

Кожна з деталей зимового гардеробу має свій розмір. Але єдиного світового стандарту для них не існує. Тому покупці / умільці орієнтуються на власні виміри перед вибором / створенням конкретної моделі.

Виявляється, рукавички або рукавиці вибрати не так просто без присутності людини, який в них потребує. Слід знати заміри його долоні, якщо ви шукаєте рукавиці, і відстані між середнім і великим пальцями, якщо рукавички.

Як виміряти долоню руки для розміру рукавиць і рукавичок?


Як виміряти долоню руки для розміру рукавиць і рукавичок

Гнучкий метр - основний інструмент вимірювання окружності долоні для визначення розміру рукавиць і рукавичок

Головний показник при визначенні розміру рукавичок і рукавиць - це обхват долоні людини в найширшій області.

Озбройтеся м'якою метрової стрічкою або відрізком пряжі.

Розмістіть вимірювальний матеріал навколо долоні. Оскільки вони мають різну форму, то найширше місце може відрізнятися в окремих людей. Це або:

  • область під підставою 4 пальців
  • зона з однією точкою між великим пальцем і вказівним і другий - на ребрі долоні, яка знаходиться вище зап'ястя приблизно на 2 см

Під час вимірювання не затягуйте стрічку / нитку, щоб вашим рукам не було тісно в рукавичках або рукавицях.

Виконайте аналогічну дію з другою рукою. У вас можуть відрізнятися отримані цифри. Орієнтуйтеся на те число, яке більше.

  • Визначте довжину окружності долоні в сантиметрах або міліметрах.
  • Розділіть цифру на 2,71 або 27 відповідно.
  • Отримайте розмір у французьких дюймах. Округлите його до цілого числа або першого після коми. Ряд зарубіжних виробників використовують цю одиницю виміру при виготовленні рукавиць і рукавичок. Вітчизняні теплі речі для рук часто маркуються латинськими буквами.

Зверніть увагу на:

  • матеріал рукавиць і рукавичок. Наприклад, шкіра тягнеться і приймає форму кисті, тому виріб з неї не слід купувати більше на 2 розміри. А теплі рукавиці з флісовій підкладкою навпаки - беріть в розмірі з запасом, щоб пальці рук могли рухатися,
  • свої переваги в шкарпетці.

Чи не вимірюйте долоню стрічкою з дюймової градацією. Вона відповідає англійській системі і більше французької.

Як визначити розмір рукавиць і рукавичок по таблиці?


Як визначити розмір рукавиць і рукавичок по таблиці

При наявності значення обхвату долоні в сантиметрах вам не складе великих труднощів зорієнтуватися з розміром рукавичок і рукавиць по таблиці будь-якого виробника.

Зазвичай ліва колонка - це значення ширини долоні, а права - стандарт відповідного йому розміру у конкретного виробника речей для утеплення рук.

Зверніть увагу на країну виробництва рукавичок і рукавиць перед їх покупкою. Наприклад, китайські моделі надмірно маломерять.

Розміри рукавиць і рукавичок для дітей, чоловіків і жінок: таблиця


Розміри рукавиць і рукавичок для дітей, чоловіків і жінок: таблиця

Продовжуючи попередній розділ, подивіться інформацію в таблицях розмірів рукавиць і рукавичок для дітей, жінок, чоловіків.


Продовжуючи попередній розділ, подивіться інформацію в таблицях розмірів рукавиць і рукавичок для дітей, жінок, чоловіків

Таблиця розмірів для в'язання дитячих, чоловічих і жіночих рукавичок і рукавиць


Таблиця розмірів для в'язання дитячих, чоловічих і жіночих рукавичок і рукавиць

Перед початком в'язання теплих речей для рук умільці виконують виміри долоньки і дивляться в таблицю їх розмірів.

Зверніть увагу на товщину і довжину пряжі для в'язання і наявність візерунка. Наприклад, коси на рукавицях злегка втягують полотно. Враховуйте це до початку роботи над рукавичками або рукавицями.

Таблиці розмірів в'язаних рукавичок і рукавичок для дорослих і дітей дивіться нижче.


Таблиці розмірів в'язаних рукавичок і рукавичок для дорослих і дітей дивіться нижче



Як розрахувати розмір рукавиці або рукавички для в'язання спицями?


Як розрахувати розмір рукавиці або рукавички для в'язання спицями

Перед початком в'язання рукавичок вам потрібно зняти мірки з долоні людини, для якого будете в'язати:

  • обхват долоні без великого пальця
  • обхват зап'ястя
  • відстань від зап'ястя до точки між мізинцем і безіменним пальцями
  • висоту від зап'ястя до точки між вказівним і середнім пальцями

Зв'яжіть контрольний зразок по колу на 5 спицях з підібраною пряжі. Визначте щільність в'язання по горизонталі і вертикалі.

Переведіть свої заміри в кількість петель, округляйте до цілих в меншу сторону. Зверніть увагу на зону зап'ястя. У ній кількість петель має ділитися на 4.

Щоб зв'язати рукавиці виміряйте:

  • обхват долоні без великого пальця
  • висоту від зап'ястя до основи великого пальця
  • відстань від зап'ястя до кінчика мізинця
  • довжину великого пальця по внутрішній стороні

Отримані дані в сантиметрах переведіть в кількість петель після виконання контрольного зразка і визначення щільності його в'язання.

Отже, ми розібралися з питанням визначення розмірів рукавичок і рукавиць для дітей і дорослих. Навчилися правильно знімати мірки перед створенням пов'язаних моделей.

Утеплювати свої ручки зручними рукавицями і рукавичками!

Як розрахувати розмір рукавиці для в'язання спицями?
Як правильно визначити розмір руки?
Як визначити розмір рукавиць і рукавичок по таблиці?
Прийшла пора задуматися про підготовку дитячого зимового гардеробу?
А як щодо таких необхідних в холодну пору аксесуарів, як рукавиці і рукавички?
Але як правильно визначити розмір дитячих рукавичок?
Як визначити розмір рукавиць по таблиці?
Як визначити розмір без вимірів?
Як виміряти долоню руки для розміру рукавиць і рукавичок?
Як визначити розмір рукавиць і рукавичок по таблиці?

Новости