Таобао тепер в Росії і в усьому світі без посередників

  1. Інші публікації по темі:

Здійснилося

Здійснилося. В цей безрадісний і сумний для всіх перекупників день усіма нами улюблене Таобао запустило переадресацію міжнародних відправлень (国际 转运 服务). Природно, на форумах перекупників про це мовчать. І це природно, кому захочеться втрачати прибутку за нічого-ні-роблення?

Від редакції (оновлення): з 2014 року творці Taobao , група компаній Alibaba , Активно просувають свій сервіс AliExpress для міжнародного ринку. По суті AliExpress є офіційною альтернативою Таобао в Росії, Україні, Білорусі, Казахстані та інших країнах світу. Якщо вас цікавить саме сайт Taobao, то рекомендуємо подивитися і інші статті на цю тему:

Мало того, тепер при реєстрації на Таобао при виборі країни доступні Україна і Росія (і відповідно, можна при реєстрації використовувати український або російський номер телефону).

Ще раз нагадую - це не нова фірма-посередник, не черговий перекупник і консолідатор посилок. Це - офіційний, доступний всім сервіс групи Alibaba.

Особливо радують тарифи на переадресацію - 顺丰 бере всього лише 18 юанів за перший кілограм і по 3 юаня за кожні додаткові 500 грам (плюс, звісно ж, сама вартість міжнародної доставки).

Інструкція призначена для тих, у кого свого облікового запису на Таобао немає. Для тих, у кого вона є, хто вже знає, як там все відбувається - досить просто зайти в 账号 管理 - 收货 地址 і додати нову адресу доставки (хоч в Росії, хоч на Україні)

Що вам необхідно для покупок на Таобао? Мобільний телефон і будь-яка міжнародна платіжна карта Visa, Mastercard, American Express. У 2013 році вони є у кожного.

1. Заходимо на www.taobao.com, натискаємо кнопку 免费 注册 (безкоштовна реєстрація) ... Священна корова! Ви не переплутали, у Таобао з'явився англійський інтерфейс реєстрації. Вказуємо логін, пароль і каптчу, тиснемо «Далі».

Доступна реєстрація англійською

2. Вказавши логін і пароль, необхідно вказати номер телефону, на який прийде код (6 цифр). Вказуєте його, отримуєте СМС - вуаля, ви з даного моменту - повноправний користувач Таобао. Природно, без багатьох фішок, доступних тим, хто в Китаї, але головне завдання воно виконує - ви вільно можете замовляти речі.

Можна отримати СМС з кодом підтвердження на номер будь-якого оператора Росії, України.

3. Заходимо в 账号 管理 (управління обліковим записом) - 收货 地址 (адреса доставки), вибираємо 海外 (заморські землі), вказуємо свою країну зі списку, заповнюємо поля 街道 地址 (адреса), 收货人 姓名 (прізвище та ім'я одержувача ), 手机 号码 (номер мобільного телефону). Натискаємо на 保存 (зберегти). Все, справу зроблено.

На адреси, написані кирилицею Таобао теж уже не лається

4. Все. Тепер шукаєте те, що вам треба, замовляєте, оплачуєте (мінлива з приводу оплати медждународнимі платіжними картами в Інтернеті вистачає). Після розміщення замовлення під ним з'являється зелена кнопка 转运 订单 - замовлення на переадресацію.

Нова функція - замовлення на переадресацію

5. Під час замовлення необхідно вибрати фірму, якій ви довірите переадресовувати свої скарби (але для нас немає інших фірм, крім 顺丰 快递).

6 / Через 1-3 дні замовлення надходить на склад, якщо у вас покупок більш однієї, ви можете їх консолідувати і відправити однією посилкою. Складаєте все разом, вибираєте вид міжнародної відправки (кур'єрські служби, EMS, звичайна пошта), оплачуєте її вартість (само собою по їх офіційні тарифами). Вуаля. Через деякий час ви насолоджуєтеся придбаним товаром. (Я свій скріншот зробити забув, це з офіційної інструкції Таобао).

(Я свій скріншот зробити забув, це з офіційної інструкції Таобао)

Товар прибув на склад переадресації

Вартість всього цього задоволення. 1% від суми транзакції бере Alipay при оплаті міжнародними платіжними картами. Shunfeng бере 18 юанів за перший кілограм плюс 3 юаня за кожні наступні 500 грам. Плюс вартість самої доставки до вас.

Сподіваюся, кому-то це допоможе. Досить годувати посередників і перекупників. Покупки ви можете почати робити прямо зараз.

Оновлено 20.12.13: Примітка. Продавець не відправляє товар за кордон. Для нього кінцевий адреса - адреса складу компанії-консолидатора.

Інші публікації по темі:

Інші публікації по темі:

Навряд чи хтось сперечатиметься з твердженням, що Taobao - двигун не тільки китайської, а й міжнародної інтернет-торгівлі нарівні з AliExpress, eBay і Amazon. На його частку припадає до 80% продажів у всіх інтернет-магазинах Піднебесної. Сьогодні в списку країн, де інтернет-гігант вже міцно закріпив свої позиції, Росія знаходиться на другому місці після Тайваню. Виступаючи в ролі посередника між покупцем і продавцем, тільки за перші місяці 2012 року Taobao відправив до Росії товарів оптом і в роздріб на суму близько 4 млн доларів. Які зміни відбулися за останні роки в ринковій орієнтації сайту Taobao.com? І які відносини російських покупців і китайської платформи сьогодні? Читайте в статті Поліни Струкової « Taobao і Росія «.

Читайте в статті Поліни Струкової «   Taobao і Росія   «

Покрокова інструкція «Як зробити першу покупку на Taobao і оплатити її через Alipay» в рамках проекту ZENMEBAN.

Покрокова інструкція   «Як зробити першу покупку на Taobao і оплатити її через Alipay» в рамках проекту ZENMEBAN

Покрокова інструкція «Як зареєструватися на Taobao» в рамках проекту ZENMEBAN.

І це природно, кому захочеться втрачати прибутку за нічого-ні-роблення?
Com?
І які відносини російських покупців і китайської платформи сьогодні?

Новости