Тела Артіс ТМ-037 Братки Схема для вишивки бісером

  1. Опис: Схема для вишивки бісером Братки ТМ-037 Тела Артіс Розмір: 15х20см Техніка виконання: шов...
  2. Способи доставки замовлень і додаткова інформація
  3. Доставка замовлень для жителів Києва
  4. Доставка замовлень для жителів України
  5. Доставка для жителів ближнього і далекого зарубіжжя
  6. Строки проходження поштових відправлень з м Київ
  7. Доставка в повному обсязі сформованого замовлення
  8. Список країн з якими ми працюємо сьогодні:
  9. Шановні покупці!
  10. оплата замовлень
  11. Оплата замовлень для жителів Києва та України
  12. Оплата замовлень для Росії, ближнього і далекого зарубіжжя
  13. Відмова від замовлення і грошове відшкодування

Опис: Схема для вишивки бісером Братки ТМ-037 Тела Артіс

Розмір: 15х20см

Техніка виконання: шов "полукрест"

Кількість квітів: 10

Кількість бісеру: 2784

схема для вишивки на атласі, додається інструкція

бісером не комплектується!

Шановні покупці!

У цьому розділі ви знайдете інформацію, пов'язану з доставкою замовлень, зроблених в нашому інтернет-магазині. Якщо у вас виникнуть додаткові питання, будь ласка, зв'яжіться з нашим відділом обслуговування .

Способи доставки замовлень і додаткова інформація

- для жителів Києва
- для жителів України
- для жителів Росії, ближнього і далекого зарубіжжя
- терміни проходження поштових відправлень з м Київ
- доставка в повному обсязі сформованого замовлення

Доставка замовлень для жителів Києва

По Києву замовлення доставляються на відділення Нової Пошти або Укрпошти.

Вартість доставки по м.Києву залежить від суми замовлення: Якщо Ви робите замовлення на суму менше 500 грн., То вартість доставки - 25 грн. При сумі замовлення понад 500 грн. доставка здійснюється - БЕЗКОШТОВНО.

Доставка замовлень для жителів України

Вартість доставки по Україні залежить від суми замовлення:
Якщо Ви робите замовлення на суму менше 500 грн., То вартість доставки - 25 грн. При сумі замовлення понад 500 грн. доставка Укрпоштою або НОВОЇ ПОШТОЮ здійснюється - БЕЗКОШТОВНО.

ВИКЛЮЧЕННЯ: великогабаритні і важкі товари, такі як наприклад шкатулки, настільні або підлогові п'яльця (і їм подібні по вазі) відправляються з доплатою за відправку замовлення, яка індивідуально розраховується менеджерами магазину.

1) Доставка Укрпоштою після передоплати

Після надходження оплати за замовлення на наш банківський рахунок ми висилаємо ваше замовлення цінною бандероллю або посилкою через Укрпошту. Вартість пересилання по Україні залежить від вартості замовлених товарів, точну суму ви дізнаєтеся при оформленні замовлення.
2) За допомогою транспортної служби НОВА ПОШТА можна здійснити доставку "склад-склад" по території України. Послуга доступна для дуже багатьох міст України. Більш докладно список міст можна побачити на сайті Нової Пошти.

Доставки замовлень в АРК Крим тимчасово не надсилаються.

Доставка для жителів ближнього і далекого зарубіжжя

Доставка АВІА поштою після передоплати
Після надходження оплати за замовлення ми висилаємо ваше замовлення цінною бандероллю, посилкою або листом через АВІА пошту. Вартість пересилання залежить від вартості замовлених товарів, точну суму ви дізнаєтеся при оформленні замовлення. Увага: МИ доставляємо по всій ПЛАНЕТУ! Вартість доставки в будь-яку країну замовлень до 300 дол.США (або еквівалент рублі, євро) залежить від ваги та вартості товару і розраховується автоматично при оформленні замовлення. ЗАМОВЛЕННЯ в УСІ КРАЇНИ СВІТУ, на НАБОРИ ДЛЯ ВИШИВКИ УКРАЇНСЬКИХ ВИРОБНИКІВ, від 300 дол. США (або еквівалент в рублях, євро) ВИРУШАЮТЬ - БЕЗКОШТОВНО! тобто при замовленнях від 30 0 дол. США - Ви СПЛАЧУЄТЕ ТІЛЬКИ ВАРТІСТЬ ТОВАРУ! На вартість доставки замовлень з великогабаритними товарами (верстати, п'яльця і т.п.) не поширюється безкоштовна доставка !!! Вартість такої доставки розраховується індивідуально в залежності від ваги посилки !!!

Строки проходження поштових відправлень з м Київ

Термін проходження поштових відправлень з м Київ по Україні коливається від 1 до 10 днів в залежності від віддаленості населеного пункту.
Термін проходження поштових відправлень з м Київ по Росії коливається від 10 днів до 6 тижнів в залежності від віддаленості населеного пункту. Тривалість доставки може також збільшитися, якщо відправлення вироблено напередодні або після святкових днів.
Строки проходження поштових відправлень з м Київ в ближнє зарубіжжя (Білорусь, Прибалтика і ін.) Зазвичай складають від 10-14 днів.
Строки проходження поштових відправлень з м Київ в далеке зарубіжжя (Європа, Америка) зазвичай складають від 2-6 тижнів.
За кордон посилки відправляються АВІА поштою.
Претензії по доставці товарів поштою приймаються тільки після закінчення 3-х місяців з моменту відправки.

Доставка в повному обсязі сформованого замовлення

Якщо в процесі комплектації замовлення з'ясовується, що будь-яка з замовлених вами позицій відсутній на нашому складі, ми зв'язуємося з вами по електронній пошті і пропонуємо вибрати оптимальне рішення. Ви можете дочекатися повного формування замовлення або відмовитися від товарів, яких не. При виконанні замовлення по частинах за вашим бажанням вартість пересилки / доставки визначається для кожної частини окремо.

Список країн з якими ми працюємо сьогодні:

Австралія, Австрія, Азербайджан, Вірменія, Білорусь, Бельгія, Болгарія, Великобританія, Німеччина, Греція, Грузія, Данія, Ізраїль, Іспанія, Італія, Ірландія, Казахстан, Канада, Киргизія, Китай, Корея, Латвія, Литва, Люксембург, Мальдіви, Нідерлади, Норвегія, Панама, Польща, Португалія, Республіка Кр Молдова, Росія, Румунія, Словаччина, Сполучені Штати Америки, Таджикистан, Таїланд, Туркменістан, Туреччина, Узбекистан, Франція, Чехія, Швейцарія, Швеція, Естонія, Японія
Увага! Якщо Вашої країни проживання немає в цьому списку, обов'язково нам повідомте за адресою: [email protected] Ми працюємо з усім світом! Доставка по всій ПЛАНЕТУ!

Шановні покупці!

Нижче ми наводимо список способів оплати замовлень в нашому інтернет-магазині. Якщо у вас виникнуть додаткові питання, будь ласка, зв'яжіться з нашим відділом обслуговування .

оплата замовлень

- для жителів Києва
- для жителів України
- для жителів Росії, ближнього і далекого зарубіжжя
- відмова від замовлення і грошове відшкодування
Увага! Після оплати замовлення обов'язково зв'яжіться з нами і повідомте про факт оплати. У повідомленні вкажіть номер замовлення і суму, яку ви оплатили. Якщо протягом 3-х днів з моменту замовлення ви не підтверджуєте оплату, ваше замовлення буде видалений. Якщо у вас виникли труднощі з оплатою або вам потрібна відстрочка, будь ласка, повідомте нам про це і ми постараємося піти вам назустріч.

Оплата замовлень для жителів Києва та України

1)

Оплата на картку ПриватБанку
Під час оформлення замовлення ви можете вибрати спосіб оплати "Оплата на картку ПриватБанку" і вам повідомляється номер нашої картки ПриватБанку. Ви переводите гроші зі своєї картки або з будь-якого найближчого відділення ПріватБакна на нашу карту. Переклад здійснюється практично миттєво.

2) Переклад через поштове відділення
Під час оформлення замовлення ви можете вибрати спосіб оплати "Переклад через поштове відділення" (це грошовий переказ через поштове відділення) і ми повідомляємо вам дані для оплати замовлення через поштове відділення. Ви роздруковуєте або записуєте дані, берете паспорт і звертаєтеся в сусіднє поштове відділення. Після переказу грошей, ви повинні повідомити нам ім'я, прізвище та адресу відправника, контактний телефон та точну суму.
3) Передоплата через платіжну систему Webmoney
Під час оформлення замовлення ви можете вибрати спосіб оплати "Webmoney" і вам повідомляється номер нашого гаманця в системі Webmoney. Ви переводите гроші зі свого гаманця на наш гаманець. Переклад здійснюється миттєво.

4) Передоплата банківським переказом
Під час оформлення замовлення ви можете вибрати спосіб оплати "Оплата по квитанції банку". Ви роздруковуєте квитанцію або записуєте наші реквізити, берете паспорт і звертаєтеся в будь довколишній банк. У банку ви оплачуєте суму, зазначену в нашій квитанції плюс комісію банку за переказ грошей. Переклад триває 2-5 робочих днів. Зробивши передоплату, ви спокійно чекаєте надходження на Вашу електронну адресу посилки з замовленим товаром. Ми відстежимо надходження ваших коштів і відразу ж відправимо замовлення.

УВАГА! У зв'язку з тим що ціни на вишивку виставлені з мінімальною націнкою (ми робимо все можливе для того, щоб хобі було доступним) - післяплатою товар НЕ відправляється. Наш магазин працює тільки по передоплаті. Наявність товару та можливість оплати - менеджери повідомляють відразу після обробки замовлення. БУДЬ ЛАСКА, оплачуйте замовлення тільки після підтвердження менеджером, підтвердження і реквізити на оплату приходять на e-mail з одночасним інформуванням по SMS "Про оплату".

Оплата замовлень для Росії, ближнього і далекого зарубіжжя

1) Передоплата (грошовий переказ через поштове відділення)
Під час оформлення замовлення ви можете вибрати спосіб оплати "Передоплата" (це грошовий переказ через поштове відділення) і ми повідомляємо вам дані для оплати замовлення через поштове відділення. Ви роздруковуєте або записуєте дані, берете паспорт і звертаєтеся в сусіднє поштове відділення. Після переказу грошей, ви повинні повідомити нам ім'я, прізвище та адресу відправника, контактний телефон та точну суму.
2) Передоплата через систему прискорених переказів Western Union
Під час оформлення замовлення ви можете вибрати спосіб оплати "Western Union" і ми повідомляємо вам дані для оплати замовлення через систему прискорених грошових переказів "Western Union". Система працює аналогічно прискореним поштовими переказами. Ви роздруковуєте або записуєте дані, берете паспорт і звертаєтеся в довколишній філія банку, який працює з системою Western Union. Після переказу грошей, ви повинні повідомити нам ім'я, прізвище та адресу відправника, контрольний номер переказу і точну суму.
3) Передоплата через платіжну систему Webmoney
Під час оформлення замовлення ви можете вибрати спосіб оплати "Webmoney" і вам повідомляється номер нашого гаманця в системі Webmoney. Ви переводите гроші зі свого гаманця на наш гаманець. Переклад здійснюється миттєво.

Відмова від замовлення і грошове відшкодування

Ви можете в будь-який час відмовитися від вашого замовлення. В цьому випадку ми просимо вас негайно зв'язатися з нами! Якщо ви оплачували замовлення по передоплаті і з яких-небудь причин вирішили відмовитися від нього, ми повертаємо вам всю суму за винятком комісії банку / системи. Для переказу грошей повідомте нам ваші банківські реквізити і номер замовлення.
Увага! Якщо ви зробили передоплату і замовлення вам висланий поштою, відмова від замовлення нами більше не приймається.


Новости