The Best Guide

Maxval - бренд головних уборів, що належить однойменній російській компанії. Виробництво і дизайн - російські. Цінові сегменти: нижній і нижче середнього. Хороша якість. Використовуються як натуральні, так і синтетичні матеріали. Головні убори Maxval можна придбати в багатьох мультибрендових магазинах бюджетної одягу (Річ !, СпортМакс), гіпермаркетах (Ашан, Реал) і інтернет-магазинах (наприклад, Wildberries).

Історія

Компанія-попередник Maxval була заснована в 1991 році. Спочатку вона займалася продажем дешевих головних уборів (головним чином бейсболок), вироблених в Китаї і Кореї. У 1994-1995 роках асортимент поповнився рукавичками, шарфами і хустками. Відбувається збільшення числа постачальників.

Власне компанія Maxval була заснована в Росії в 2002 році і спочатку була націлена на власну розробку головних уборів і відкриття власного виробництва в Росії, так як якість закуповувати китайську продукції було нестабільним і взагалі посереднім. У Москві відкрилося дизайн-підрозділ компанії. Тоді ж з'явився і бренд Maxval.

Тоді ж з'явився і бренд Maxval

Спочатку Maxval виробляла тільки бейсболки, причому практично відразу стала робити бейсболки і на замовлення різних компаній - з їх фірмовими логотипами. У 2003 році в асортименті Maxval з'явилися шапки, шарфи і комплекти (шарф + шапка). Трохи пізніше починають випускатися головні убори для дітей, а співпраця з китайськими виробниками припиняється.

В даний час головні убори Maxval продаються в Росії, Україні, Білорусі та Казахстані. Произодство - російське. В останні роки помітно бажання Maxval вийти в середній ціновий сегмент; в колекції з'являються досить оригінальні, молодіжні моделі.

асортимент

Maxval виробляє величезну кількість різноманітних шапок і бейсболок. Спектр випускаються шарфів, хусток і панамок помітно вже. Дизайн дуже різноманітний. Самі бюджетні моделі виглядають невибагливо, скромно, нуднувато. Дорожчі головні убори мають часом досить привабливий зовнішній вигляд, відрізняються цікавими кольорами і так далі. Широта модельного ряду дозволяє думати про те, що практично будь-яка людина знайде шапку або бейсболку Maxval на свій смак.

Широта модельного ряду дозволяє думати про те, що практично будь-яка людина знайде шапку або бейсболку Maxval на свій смак

Якість продукції Maxval непогане, хоча блискучим його назвати не можна. Шви - рівні, акуратні, шапки міцні, але використовувані матеріали в основному досить дешеві. Бейсболки шиються з бавовни (але є моделі з льону, бавовни оксамиту), вони досить міцні, добротні та зручні. Шапки Maxval виготовляються із суміші вовни і синтетики, зазвичай в пропорціях 80 на 20, 60 на 40 і 40 на 60. Що стосується різновидів синтетичних матеріалів, то Maxval віддає перевагу поліестеру - матеріалу дешевому, але не самому кращому.

Що стосується різновидів синтетичних матеріалів, то Maxval віддає перевагу поліестеру - матеріалу дешевому, але не самому кращому

Деякі вироби Maxval - наприклад, окремі моделі шарфів і хусток - виготовлені з повністю синтетичних матеріалів (суміш віскози та поліестеру). В цілому, співвідношення ціна-якість у Maxval хороше.

Особисті враження. Відгуки

У мене були шапка і бейсболка Maxval. Шапки вистачило приблизно на пару років, після чого у неї став помітно погіршуватися зовнішній вигляд (хоча дірок не було). Бейсболка ціла досі. І шапка, і бейсболка були досить комфортні. Так що я можу сказати, що для своєї ціни головні убори Maxval дуже непогані.

В інтернеті відгуків не так вже й багато, всі вони розпорошені по різних сайтах. Більшість відгуків - позитивні; люди відзначають хорошу якість, низькі ціни, деяким подобається дизайн. Зустрічаються, звичайно, і нарікання на якість, на склад, на дизайн.

Рекомендую звернути увагу на Maxval тим, хто шукає недорогі, але досить якісні головні убори.

Коротке зведення:

  • Компанія-власник бренду: Maxval.
  • Країна реєстрації компанії та бренду: Росія.
  • Країна виробництва: Росія.
  • Країни, в яких продаються головні убори Maxval: Росія, Білорусь, Україна, Казахстан.
  • Стиль одягу: casual.
  • Головні убори для чоловіків, жінок, дітей.
  • Асортимент: шапки, бейсболки, панами, шарфи, комплекти (шарф + шапка), рукавички.
  • Цінові сегменти: нижній, нижче середнього.
  • Використовувані матеріали: шерсть, поліестер, акрил, віскоза, бавовна.

Зразкові ціни (станом на березень 2013 року):

  • Шапки, берети - 250-1100 рублів
  • Панами - 250-450 рублів
  • Бейсболки - 250-650 рублів
  • Шарфи - 600-1100 рублів
  • Комплекти (шапка + шарф) - 900-1100 рублів

посилання: офіційний сайт .



Новости