Tie një flutur në një kostum blu. Butterfly nën kostum klasik të burrave, si të zgjedhësh

  1. Ku është kravatë e harkuar e përshtatshme?
  2. Si te zgjidhni nje kostum fluturash?

Ndonjëherë, ka promovime në dyqanin tonë në të cilën u japim klientëve tanë dhurata të ndryshme, duke përfshirë fluturat me stil.

Pra, unë vura re se shumë njerëz që vendosin të përfitojnë nga oferta janë të humbura kur bëhet fjalë për zgjedhjen e një fluture.

Dhe kjo është mjaft e kuptueshme, sepse zgjedhja ose lidhja, dhe ato që do të kombinohen në mënyrë elegante me veshje, nuk është një çështje e thjeshtë.

Dhe nëse një person merr një flutur të papërshtatshëm, atëherë ai nuk mund të pëlqejë dhe ai nuk do ta veshë atë ...

Ose, edhe më keq, do të vishen, por në vend të elegancës dhe stilit, një flutur do ta bëjë atë të duket absurde. (Nga rruga, unë jam i sigurt se për këtë arsye shumë njerëz kanë frikë të veshin një kravatë hark dhe kurrë nuk u përpoq që të provoni atë )

Pra, së pari unë do të shkruaj disa fjalë se kur duhet të veshin flutura.

Këtu është e rëndësishme të mbani mend se fluturat mashkullore u shfaqën si një alternativë ndaj lidhjeve dhe simbolizojnë "sfidën" e jetës së përditshme dhe rregullat dhe normat përgjithësisht të pranuara në veshje.

Këtu është e rëndësishme të mbani mend se fluturat mashkullore u shfaqën si një alternativë ndaj lidhjeve dhe simbolizojnë sfidën e jetës së përditshme dhe rregullat dhe normat përgjithësisht të pranuara në veshje

Prandaj, njerëzit që mbajnë flutura theksojnë individualitetin, vetëbesimin dhe pavarësinë e tyre nga opinionet e të tjerëve.

Kjo do të thotë se një kravatë hark mund të vishen në çdo mjedis dhe me ndonjë veshje, dhe jo vetëm për raste të veçanta.

Gjë tjetër për t'u marrë parasysh është ngjyra, pamja dhe materiali i fluturës.

Kombinimi i ngjyrave është një temë mjaft e madhe, dhe mund të shkruani shumë për të, kështu që nuk do të futem në të tani, por unë do të ndaj vetëm rregullat kryesore.

  1. Opsioni më i besueshëm është një flutur i zi.
  2. Ngjyra e zezë është e kombinuar me rroba të çdo ngjyre dhe është e përshtatshme në çdo mjedis.
  3. Ngjyra e fluturës duhet të jetë më e errët se këmisha.
  4. Kur zgjedhni një flutur me ngjyra, duhet të siguroheni që ngjyra të kombinohet me ngjyrën e rrobave ose aksesorëve. (E kundërta është gjithashtu e mundshme, kur ngjyra e fluturës dallon fuqishëm me ngjyrën e rrobave.)
  5. Ngjyra të tilla si të kuqe, blu dhe të gjelbër shkojnë mirë me një këmishë të bardhë.

Nëse flasim për materialin, është e rëndësishme këtu që materiali i fluturës është i njëjtë ose i ngjashëm me materialin e veshjes.

Vlen të kushtohet vëmendja për llojin e fluturës. Ka flutura që duhet të lidhen me duart tuaja (si një kravatë), dhe ka tashmë ato të zinxhirë që rregullohen vetëm me gjatësi. Fluturat e gatshme janë më të rehatshme, por në mënyrë të pavarur gjithmonë duken më elegante dhe elegante.

Një tjetër tip i rëndësishëm: gjithmonë provoni një flutur.


Përveç kombinimit të ngjyrave dhe rrobave, flutura duhet të jetë në harmoni me pamjen dhe imazhin tuaj në përgjithësi.

Dhe rregulli i fundit, më i rëndësishëm : eksperiment.

Mos kini frikë të provoni opsione të ndryshme. Mënyra e mirë për të shpejt të zhvilluar ndjenjën tuaj të stilit është për të provuar kombinime të ndryshme të rrobave në praktikë.

Kjo gjithashtu punon me një përzgjedhje të fluturave. Merrni dhe provoni të gjitha mundësitë dhe shikoni se cila është më e harmonizuar në kombinim me pamjen tuaj.

Kujdes: nëse po kërkoni një kravatë me hark të meshkujve, ju mund të shihni gamën tonë. fluturat mashkullore në NoHo sallën e ekspozitës në Minsk ose në këtë faqe në seksionin

Një lidhëse me hark është një pjesë integrale e një veshjet elegante, elegant të njeriut. Njeriu në flutur korrespondon me imazhin e një zotëri trim që tërheq sytë e të tjerëve. Të veshin një flutur është një art i tërë, i cili, fatmirësisht, nuk është i vështirë për t'u zotëruar. Mjafton të dimë se si të zgjedhësh fluturën e duhur dhe me çfarë të kombinosh. Nëse para kravatës së harkut ishte veshur ekskluzivisht me një kostum apo tuxedo, tani ky aksesor mund të kombinohet me sukses me rroba të tjera, me kusht që imazhi juaj të duket harmonik në tërësi. Sot unë do të flas për atë lidhje të përkulet do të përshtaten klasik kostum i meshkujve .

Ku është kravatë e harkuar e përshtatshme?

Koha e dandies dhe zotërinjve të Londrës mbeti në të kaluarën e largët, dhe lidhja e harkut nuk e humbi hijeshinë dhe hijeshinë e saj. Megjithëse, sigurisht, shumë prej jush tashmë janë pyetur se ku të shkoni në një kostum me një kravatë harku. Më të zakonshmet janë ngjarjet solemne - dasma, përvjetorët dhe festat e tjera. Një kostum me një flutur do të jetë gjithashtu i përshtatshëm në çdo ngjarje shoqërore - një koncert, ekspozitë, premierë filmike. E shkëlqyeshme në një kostum me kravatë me hark dhe do të shikoni në një restorant pranë shokut tuaj ose partnerëve të biznesit. Në një kravatë me hark, gjithmonë do të shikoni me stil.

Tani shumë marka të njohura botërore të veshjeve të meshkujve ofrojnë një shumëllojshmëri të madhe fluturash që mund të vishen jo vetëm në ngjarjet zyrtare ceremoniale, por edhe në jetën e përditshme le të themi nëse doni të diversifikoni zyrën tuaj stilin e biznesit . Sidomos nën flutura dalin dhe këmisha me një jakë flutur, skajet e të cilave janë vendosur në një kënd 45-shkallë. Blej një këmishë nuk është e vështirë.

Butterflies vijnë në madhësi të ndryshme Butterflies vijnë në madhësi të ndryshme. Gjatësia maksimale e skajeve është deri në 8 cm. Unë rekomandoj zgjedhjen jo shumë të vogël, por jo shumë të madhe. Pakti thjesht nuk do të jetë i dukshëm për ju, kështu që ju rrezikoni të prishni imazhin. Dhe shumë do të shkëpusin vëmendjen ose do të duken qesharake. Mos harroni se flutura duhet të plotësojë imazhin tuaj. Prandaj, lidhni madhësinë e fluturës me llojin tuaj të figurës dhe ovale të fytyrës. Djemtë aq të hollë dhe të hollë mund të zgjedhin një flutur të vogël, dhe burrat me shpatë me shpirt të dendur rekomandojnë zgjedhjen e opsioneve më të gjera. Ka një mënyrë për të të treguar nëse një flutur është aftësia e duhur për ju. Mendërisht vizatoni dy vija paralele paralele poshtë nga qoshet e jashtme të syve - afërsisht të njëjtën gjerësi si flutura juaj.

Materiali nga i cili është bërë flutura është i ndryshëm, por më shpesh është poliestër, mëndafshi, saten Materiali nga i cili është bërë flutura është i ndryshëm, por më shpesh është poliestër, mëndafshi, saten. Ka opcione leshi dhe pambuku. Këtu unë rekomandoj t'i jap preferencën pëlhurave jo natyrale. Ata nuk grumbullohen, ata mbajnë formën e tyre të përkryer, kështu që ata do të jenë një mundësi më praktike.

Është më mirë të japësh preferencën e fluturave të lidhura tashmë, madje edhe më mirë nëse është një flutur me kapëse dhe një rregullues gjatësi. Këto modele janë më të përshtatshmet, kështu që lehtë mund të zgjidhni një aksesor që të përshtatet me madhësinë e portës. Megjithatë, mos harroni se kur ju vishni një kravatë harku, të gjitha elementet e fasteners dhe elastike duhet të jenë nën jakë, sigurohuni që asgjë nuk shkon kudo.

Ju mund të blini një flutur që ju duhet të lidhni veten Ju mund të blini një flutur që ju duhet të lidhni veten. Është shumë më e vështirë të bëhet se sa në rastin e një kravatë, por një stërvitje pak dhe ju do të keni sukses. Nëse ka një dëshirë, ju mund të studioni ilustrimin, ku çdo gjë tregohet qartë në diagram. Cilën mundësi që preferoni - biznesin tuaj. Gjëja kryesore është që flutura duhet të lidhet mirë, me kujdes dhe të duket simetrik. Përveç fluturës, samovyaz (ose vetë-kravatë), e cila është një fjongo, dhe flutura tashmë knotted me një shtrëngoj (pre-lidhur), ka një lloj të tretë - flutur bashkangjitur (clip-on). Opsioni i fundit është përgjithësisht i lirë nga çdo shirit dhe është bashkangjitur në jakë të këmishës me një shul metalik të vendosur në prapa . Më shpesh, fluturat e tilla janë blerë për fëmijët, por ato gjithashtu shiten tek të rriturit.

Ka disa lloje lidhjesh. për kostum klasik Një flutur me skajet e drejta dhe skajet e theksuara do të përshtaten. Të dyja këto opsione janë të destinuara për raste të veçanta. Por flutura me skaj të drejtë është një version më zyrtar.

Si te zgjidhni nje kostum fluturash?

Flutura duhet të jetë në harmoni me kostumin Flutura duhet të jetë në harmoni me kostumin. Prandaj, për klasikët nuk zgjedhin ngjyra shumë të pjerrëta dhe model të ndritshëm. Çdo gjë duhet të jetë e përmbajtur dhe elegante. Versioni më zyrtar: kostum i zi, këpucë të zeza, këmishë të bardhë dhe flutur të zi. Me një këmishë të bardhë dhe një kostum të zi, në parim, fluturat e çdo ngjyre do të duken të dobishme. Gjëja kryesore është se është e përshtatshme. Zgjedhja e një opsion të ndritshëm, mendoni nëse veshja juaj do të përshtatet me rastin.

Në përgjithësi, një lidhëse duhet të zgjidhet gjithmonë për të përshtatur një këmishë ose këmishë të caktuar Në përgjithësi, një lidhëse duhet të zgjidhet gjithmonë për të përshtatur një këmishë ose këmishë të caktuar. Dhe në rastin e lidhjes së harkut, parimi bazë është i njëjtë: flutura duhet të jetë më e errët se këmisha. Kjo është, fluturat e ngjyrosura mund të vishen jo vetëm me këmisha të bardha, por edhe me lidhje me ngjyrë të ngushtë, të ngushtë. Për shembull, një flamur burgundy është i përshtatshëm për një këmishë rozë, për një këmishë blu - blu dhe kështu me radhë.

Nëse dëshironi të mbani këmisha në një shirit ose në kafaz, flutura është më e mirë për të zgjedhur një pikturë njëngjyrëshe, ose duhet të jetë me të njëjtën shtypje si në këmishë. Ky opsion do të jetë më pak zyrtar, prandaj përpiquni ta bëni imazhin tuaj të përshtatshëm për rastin.

Tradicionalisht, preferenca u jepet fluturave të hijeve të papërpunuara: të bardhë, milky, blu, bukuroshe. Një flutur i bardhë është i veshur më shpesh nën të zezë ose këmishë gri . Disa preferojnë "të bardha në të bardhë" - kur një këmishë dhe një flutur janë të njëjtën ngjyrë. Ky imazh gjithashtu ka të drejtën të ekzistojë.

Në përgjithësi, këto janë të gjitha pikat kryesore që duhet të mbani mend gjatë zgjedhjes së një fluture. Për raste formale dhe të veçanta kjo artikull i veshjeve do të jetë shumë i përshtatshëm, ju do të dukeni tërheqës dhe elegant. Kur zgjedh një kravatë me hark dhe drejtohesh, para së gjithash, me shijen tënde. Mos kini frikë nga kombinime të guximshme, kështu që ju do të tërheqni vëmendjen dhe pikëpamjet entuziaste. Por mos harroni rregullin kryesor kur krijoni ndonjë imazh - mos e teproj. Një flutur është një send veshje që jo të gjithë mund të veshin. Nëse jeni të kënaqur, mund t'i jepni atij përparësi të sigurt. Suksesshëm për ju eksperimente!

Ku është kravatë e harkuar e përshtatshme?
Si te zgjidhni nje kostum fluturash?
Ku është kravatë e harkuar e përshtatshme?
Si te zgjidhni nje kostum fluturash?