Топ-7 гаджетів, які будуть корисні молодим батькам

У сучасному світі існують не тільки розумні смартфони і телевізори, але і гаджети, які здатні полегшити життя молодим батькам. Про деякі з них читайте в цій статті.

Розумні пінетки OwletBabyMonitor

Смарт-несучок OwletBabyMonitor відстежують пульс новонародженого, а також рівень кисню в крові. Пристрій працює по бездротовому протоколу за допомогою спеціального додатку, яке завантажується в смартфон або планшет (iOS і Android). Програма фіксує всі показники і в разі зміни стану здоров'я дитини, інформує батьків, посилаючи сигнал на мобільний пристрій. OwletBabyMonitor продаються в трьох розмірах для дітей від 1 дня до 3 місяців. Купити пінетки можна на сайті виробника за $ 249,99.

радіоняня WhyCry

радіоняня WhyCry

Це не просто радіоняня, а її поліпшений аналог. Пристрій уміє визначати причину плачу маленької дитини. Розробники з'ясували, що основних причин 5 - це нудьга, голод, біль, стрес, бажання спати. WhyCry розпізнає тон голосу кричущого немовляти і підсвітить ту чи іншу лампочку, яка позначає конкретну емоцію. Тепер ви легко зрозумієте, чого хоче ваш малюк. Виробник запевняє, що аналізатор працює з точністю 90%. Придбати можна за $ 138.

Ваги Smart Kid Scale

Знати вага новонародженого малюка вкрай важливо, адже це параметр, який вказує на стан його здоров'я. Тому батькам знадобляться не просто точні, а суперточні ваги, наприклад, такі, як Smart Kid Scale. Гаджет визначає вагу з точністю до 10 г (максимальна вага - 25 кг), а на саме зважування йдуть секунди. Поверхня зручна для дитини, але якщо ви захочете створити додатковий комфорт, підклавши ковдру, то зможете налаштувати девайс так, щоб він не брав до уваги його вага. За допомогою спеціальної утиліти Withings Baby Companion всі отримані дані будуть зберігатися на вашому смартфоні, фіксуватися у вигляді графіка. Пристрій здатний зафіксувати точну вагу 4-х дітей одночасно, при чому вага кожної дитини визначать окремо. Це дуже зручно для багатодітних мам. Девайс Smart Kid Scale працює по Wi-Fi і Bluetooth. Купити його можна приблизно за 5000 грн.

Самонагріваються пляшечки iiamo

Самонагріваються пляшечки iiamo

Дизайн цих девайсів розробив відомий промисловий дизайнер Карім Рашид. Пляшечки протягом 4 хвилин нагрівають молоко до потрібної температури - 37 градусів. Причому без всякого електрики і батарейок. Весь фокус у картриджі, який містить сіль і воду. Якщо пляшкою потрясти, то запуститься хімічна реакція, яка і приведе до нагрівання молока. Гаджет оцінять батьки, які ведуть активний спосіб життя. Продаються пляшечки і картриджі до них на amazon.com. Ціни варіюються від $ 34,99 до $ 95,97.

Смарт-пустушка Pacif-i

Пустушка, що вимірює температуру дитини - знахідка для зайнятих батьків. Поки дитина не випускає з рота Pacif-i, ви знаєте, яка температура його тіла. Всі дані приходять на мобільний пристрій і фіксуються. Також утиліта будує графіки показників температури, показує, чи діє жарознижуючий препарат (якщо дитина його прийняв). Пустушка синхронізується з iOS- і Android-пристроями по Bluetooth, зручна для дітей різного віку, продається на сайті виробника за £ 39.

Качатель коляски Lolaloo

Качатель коляски Lolaloo

Пристрій оцінять втомлені батьки. Тепер спокійно можна попити чаю, почитати книгу або позайматися йогою, поки Lolaloo буде качати малюка в колясці. Працює гаджет просто - за допомогою липучок кріпіть його до ручок коляски будь-якої моделі і задаєте параметри амплітуди коливання. Девайс працює від акумулятора, що перезаряджається. Варто помічник 129 євро і продається на сайті виробника.

Відеоняня Motorola

Відеоняня від Motorola моделі MBP27Т поєднує в собі систему відеоспостереження і контролю за дитиною, а також має таку корисну функцію, як безконтактний термометр. Система являє собою камеру з чутливими датчиками і пристрій для передачі зображення, оснащене кнопками управління на подобу пульта дистанційного керування. Відеоняня чітко передає відео- та звукові сигнали на досить великі відстані (до 300 м), так що батьки можуть перебувати в будь-якій частині квартири. З оснащення виділимо зворотний зв'язок, нічне бачення, таймер і систему автоматичного попередження про втрату сигналу. Є індикатор батареї. Motorola MBP27Т дає можливість регулювати гучність, рівень яскравості зображення. Варто гаджет приблизно 2750 грн.

Тільки в нашому Instagram ви дізнаєтеся всі секрети Винника!

Новости