Топ-5 німецьких брендів, або якість і бездоганний стиль

  1. Hugo Boss
  2. s. Oliver
  3. Eugen Klein
  4. Tom Tailor
  5. Gerry Weber

Ми продовжуємо знайомити вас з кращими світовими брендами жіночого та чоловічого одягу, і сьогодні наша розмова піде про німецьких марках - Hugo Boss, Eugen Klein, Tom Tailor, Eugen Klein і Gerry Weber.

Німці завжди відрізнялися педантичністю і любов'ю до порядку, і, напевно, саме тому перша асоціація, яка виникає у більшості з нас при згадці німецьких брендів одягу - це слово якість Німці завжди відрізнялися педантичністю і любов'ю до порядку, і, напевно, саме тому перша асоціація, яка виникає у більшості з нас при згадці німецьких брендів одягу - це слово якість.

Якщо продовжити цей асоціативний ряд, то, скоріше за все, згадаються такі концепти, як «репутація», «точність», «надійність» і «бездоганний стиль». Мабуть, це головні відмінності всіх німецьких товарів, починаючи від промислової електроніки і закінчуючи одягом - жіночого, чоловічого та дитячого.

Німецьких марок стильного одягу незліченну безліч. Це і Adidas, і нішева марка, що спеціалізується на пошитті чоловічих сорочок Van Laak, і бездоганно граціозна Puma, і s.Oliver, і ...

Загалом, у нас є для вас дві новини - погана і хороша. Погана новина полягає в тому, що ми не можемо включити в наш список кращих брендів якісної і стильного жіночого і чоловічого одягу всіх «німців», і тому в цій статті поговоримо з вами лише про п'ять з них.

Хороша новина - ми розповімо вам, в якому інтернет-магазині ви можете купити стильний одяг, як жіночу, так і чоловічу, будь-якого з цих брендів.

Hugo Boss

Hugo Boss

Рік заснування бренду: Компанія Hugo Boss була заснована в 1924 році і є однією з найбільш «літніх» в своєму сегменті. До речі, в цьому ж році була заснована і марка спортивного одягу Adidas.

Що виробляє: Одяг та взуття для жінок, чоловіків і дітей, парфумерію і аксесуари. Найвищої якості, само собою.

Можливо, не всі знають, що в даний момент бренд Хуго Босс включає в себе два концептуально різних бренду - Hugo і Boss, причому Boss «розпадається» на три окремі лінії - Boss Orange, Boss Green і Boss Black.

  • Hugo - це стильний одяг для чоловіків і жінок. Філософія лінії - т.з. сучасний European look.
  • Boss Selection (або просто Boss) - найдорожча лінія одягу цього бренду. Тільки найвищу якість, тільки кращі англійські лекала, тільки бездоганний стиль, тільки хардкор.
  • Boss Orange - одяг цієї лінії успішно поєднує в собі два стилі одягу - бохо і casual, причому в рамках стилю casual з 2010-го року дизайнери бренду роблять акцент на денім. Цінова політика лінії Boss Orange досить демократична.

Футболка Boss Orange

Футболка Boss Orange

Чоловічий одяг Boss Orange

  • Boss Black - найпопулярніша лінія бренду (68% від загального обсягу продажів). Одяг від Orange Black можна сміливо віднести до сучасного класичного стилю. Костюми цієї лінії прекрасно впишуться в жіночий і чоловічий діловий гардероб.
  • Boss Green - це спортивна лінія бренду, відома багатьом з вас під колишньою назвою Boss Sport. Особливою популярністю у чоловіків користуються поло і кросівки Boss Green, див.фото:

Чоловічі кросівки Boss Green

Чоловічі кросівки Boss Green

Футболка і поло Boss Green

Цінова політика лінії лояльна до покупця, але особливо вигідно купувати спортивний одяг Boss Green під час сезонних розпродажів .

s. Oliver

Oliver

REAL FASHION FOR REAL PEOPLE

Рік заснування бренду: +1969

Що виробляє: Одяг, взуття, аксесуари, ювелірні прикраси, окуляри і парфумерію.

Засновник бренду, Bern Freier, назвав свою компанію на честь героя роману Чарльза Діккенса «Олівер Твіст», де S - означає Сер, і як би натякає на той факт, що бренд шанує не тільки традиції своєї країни - Німеччини, але і інших країн, якщо говорити в загальному, і англійські, якщо переходити на сторонні речі.

В рамках бренду існує три лінії - s. Oliver Casual, QS by s.Oliver і s.Oliver Selection.

  • Лінія s.Oliver Casual спеціалізується на пошитті жіночого та чоловічого стильного одягу для відпочинку та розваг;
  • SQ by s.Oliver шиє недорогу, але по-німецьки якісний одяг для стильної молоді та підлітків;
  • Лінія s.Oliver Selection задовольняє запити найвимогливіших і заможних шанувальників цього бренду.

Стильний жіночий одяг s.Oliver

За трохи більше ніж 40 років свого існування німецький бренд s.Oliver перетворився з невеликого роздрібного магазинчика в один з двадцяти найкращих брендів жіночого та чоловічого одягу в Європі.

Eugen Klein

Рік заснування бренду: 1975 Рік заснування бренду: 1975

Що виробляє: Стильний жіночий одяг в діловому і повсякденному стилях, ювелірні прикраси і біжутерію.

Німецький бренд жіночого одягу Eugen Klein робить ставку на якісні високотехнологічні натуральні тканини і бездоганний крій. Одяг цієї марки менш відома російським жінкам, ніж жінкам з країн Європи. Справа в тому, що Eugen Klein - це невеликий нішевий бренд, який, незважаючи на свою демократичну цінову політику, не прагне стати масовим і загальнодоступним.

Справа в тому, що Eugen Klein - це невеликий нішевий бренд, який, незважаючи на свою демократичну цінову політику, не прагне стати масовим і загальнодоступним

Стильний жіночий одяг від Eugen Klein

Проте, в Росії одяг від цього бренду можна купити в Росії.

Tom Tailor

Tom Tailor

Рік заснування бренду: тисячі дев'ятсот шістьдесят два

Що виробляє: Ділову і повсякденне стильний одяг для чоловіків, жінок, тінейджерів та дітей.

«Чомусь» склалося так, що одяг від Tom Tailor найкраще продається в Німеччині, Австрії, Франції та країнах Бенілюксу - Бельгії, Нідерландах і Люксембурзі - там, де цінують якість, комфорт, стиль і не люблять переплачувати.

Німецький бренд Tom Tailor включає в себе 5 основних ліній:

  • Men Casual, см фото:

Одяг для чоловіків від Tom Tailor

Одяг для чоловіків від Tom Tailor

Стильний жіночий одяг Women Casual by Tom Tailor

  • Denim Male
  • Denim Female
  • Kids and Minis - лінія стильного одягу для дітей / підлітків.

Для кожної лінії бренд Tom Tailor щорічно створює 12 (!) Колекцій, і завдяки грамотній і чесної ціновій політиці стильний одяг Tom Tailor розлітається як гарячі пиріжки.

Gerry Weber

Gerry Weber

Рік заснування бренду: 1973

Що виробляє: Стильний жіночий одяг, взуття та аксесуари, а також парфумерію. Ціни помірні, цінова політика бренду - гнучка.

Засновник компанії Герхард Вебера стверджує, що «кожен може кардинально змінитися і« винайти »себе знову». Допомогти в цьому своїм покупцям Герхард вважає головною метою компанії і своєї особисто. «Саме для цього я живу і працюю», - говорить він.

У німецького бренду Gerry Weber п'ять основних ліній:

  • Gerry Weber - основна лінія одягу бренду;

Одяг для стильних жінок від Gerry Weber

  • Gerry Weber Shoes;
  • Gerry Weber Bags;
  • Garry Weber Eyewear;
  • Taifun і Gerry Weber Edition - дві лінії стильної повсякденного одягу;
  • Samoon by Gerry Weber - лінія модного жіночого одягу розміру плюс сайз.

На фото - одяг для повних красунь Samoon by Gerry Weber:

На фото - одяг для повних красунь Samoon by Gerry Weber:

Samoon by Gerry Weber для пишних форм

Щоб купити одяг будь-якого з представлених брендів, включаючи нішевий Eugen Klein, ми рекомендуємо Вам завітати в інтернет-магазин X-MODA.ru . Доставку по Москві і Московській області інтернет-магазин здійснює безкоштовно без обмеження мінімальної вартості замовлення.

Ми ж дякуємо магазин X-MODA за надані фото :)

А всім вам бажаємо стильних луків і всього самого доброго!

Тетяна Поважних

Новости