ТОП 10 технічних пристроїв для кухні за найнижчою ціною

  1. Мороженица Cezon NP1450D
  2. Кавомолка Bosch MKM 6000/6003
  3. Чайник Polaris PWK 1076CGL
  4. Кухонні ваги Energy EN-426
  5. Хлебопечка RICCI RBM-132
  6. Мультиварка Polaris PMC 0367AD
  7. Стаціонарний блендер Xiaomi Circle Kitchen CD-BL01
  8. Сушарка RENOVA DH-500V / 5
  9. Електроточілка Smile KS 806
  10. Кавоварка Scarlett SC-CM33002

Всім доброго часу доби, сьогодні подивимося на 10 технічних пристроїв для кухні, які спростять життя, за найнижчою ціною. Продовжуємо шукати бюджетні технічні рішення в умовах вічного кризи. До речі, на Telegram каналі TechnoReview новинки, цікаві пристрої і знижки на них з'являються ще швидше, тому підписуйтесь, щоб не пропустити. Всім доброго часу доби, сьогодні подивимося на 10 технічних пристроїв для кухні, які спростять життя, за найнижчою ціною

Мороженица Cezon NP1450D

КУПИТИ МОЖНА ТУТ

До недавніх пір «екзотичне» пристрій для приготування морозива. Працює мороженица за допомогою охолодження чаші, обсяг якої становить 1,5 літрів. Щоб вміст не примерзали до стінок, його повільно і планомірно обертає ніж-мішалка. Габарити пристрою становлять 21x21x26 сантиметрів.

Кавомолка Bosch MKM 6000/6003

КУПИТИ МОЖНА ТУТ

Досить дешева кавомолка від Bosch потужністю 180 Вт. Не знаю як ви, але особисто я використовую цей пристрій виключно в цілях створення цукрової пудри. Місткість чаші дорівнює 75 грамам. Подрібнення продукту здійснюється за допомогою ротаційного ножа.

Чайник Polaris PWK 1076CGL

КУПИТИ МОЖНА ТУТ

Антикризове рішення для кип'ятіння води від Polaris - скляний електричний чайник з підсвічуванням об'ємом 1 літр. Споживана потужність - Потужність 2200 Вт. Є блокування кришки від повного відкриття, щоб окріп чи розпилювати в різні боки, а також в стандартна блокування від включення при відсутності води.

Кухонні ваги Energy EN-426

КУПИТИ МОЖНА ТУТ

Дешеві електронні ваги, виконані в стилі обробної дошки. Пристрій призначений для вимірювань ваги інгредієнтів під різного роду рецепти. Межа зважування становить 5 кілограм. Похибка в вимірах - 1 грам. Є функція тарокомпенсація.

Хлебопечка RICCI RBM-132

КУПИТИ МОЖНА ТУТ

Бюджетна хлібопічка, що має велику кількість незвичайних режимів. Є такі програми як варення, солодка випічка, кекс, французький багет, пшеничний хліб. Всього 12 різних програм приготування. З додаткових функцій можна відзначити вибір кольору скоринки, таймер, регулювання ваги випічки, заміс тесту, і прискорену випічку.

Мультиварка Polaris PMC 0367AD

КУПИТИ МОЖНА ТУТ

Найдешевша мультиварка від Polaris об'ємом 3 літри. Основні програми вельми стандарти - це мультіповар, молочна каша, жарка, приготування на пару, випічка, тушкування, плов, йогурт, паста, крупа та інші. Також є додаткові функції типу підтримки тепла, відкладеного старту і регулювання часу приготування. Споживана потужність 500 Вт.

Стаціонарний блендер Xiaomi Circle Kitchen CD-BL01

КУПИТИ МОЖНА ТУТ

Чи не найдешевший, але зате в мить окупається блендер від Xiaomi з максимальною швидкістю обертання 24000 обертів на хвилину. Завдяки невеликій ємності тари і та розподілу потужності вміст за пару натискань на кнопу перетворюється в кашу. У комплект поставки входить дві пляшки, в яких можна подрібнювати продукти, на 300 і 600 мілілітрів.

Сушарка RENOVA DH-500V / 5

КУПИТИ МОЖНА ТУТ

До відповідного сезону все, що не з'їдено за літо, і зібрано восени потрібно засушити. У цьому допоможе не дорога сушарка для овочів і фруктів на 17 літрів на 5 піддонів. На корпусі є ручка регулююча температуру сушки. Існує навіть можливість приготувати в цьому пристрої пастилу.

Електроточілка Smile KS 806

КУПИТИ МОЖНА ТУТ

Незамінним помічником на кухні буде супер компактна і дешева електрична точилка. Більш того пристрій на залежить від джерела живлення і працює від кількох батарей, при цьому потужності мотора цілком вистачає, щоб заточити ножі під побутові потреби.

Кавоварка Scarlett SC-CM33002

КУПИТИ МОЖНА ТУТ

Недорога і компактна крапельна кавоварка від Scarlett. Кавник представлений термокружкою з подвійними стінками з нержавіючої сталі об'ємом 450 мілілітрів. Споживана потужність становить 650 Вт.

Споживана потужність становить 650 Вт

На цьому все. Сподіваюся, дана добірка допомогла вам знайти бюджетне функціональне рішення для кухні. Нижче, можна подивитися інші збірки зі знижками і на цікаві пристрої від бренду Xiaomi, може, щось сподобається. Всім удачі і хорошого настрою. Поки що.

Новости