ТОВ "РТС-тендер"

РТС-тендер - електронний майданчик, на якій здійснюються державні і муніципальні закупівлі відповідно до Федерального закону №44-ФЗ «Про контрактну систему в сфері закупівель товарів, робіт, послуг для забезпечення державних і муніципальних потреб» від 5 квітня 2013 року, закупівлі відповідно до Федерального закону №223-ФЗ «Про закупівлі товарів, робіт, послуг окремими видами юридичних осіб» від 18 липня 2011 року, комерційні закупівлі, а також торги з реалізації державного та муніципального майна

РТС-тендер - електронний майданчик, на якій здійснюються державні і муніципальні закупівлі відповідно до Федерального закону №44-ФЗ «Про контрактну систему в сфері закупівель товарів, робіт, послуг для забезпечення державних і муніципальних потреб» від 5 квітня 2013 року, закупівлі відповідно до Федерального закону №223-ФЗ «Про закупівлі товарів, робіт, послуг окремими видами юридичних осіб» від 18 липня 2011 року, комерційні закупівлі, а також торги з реалізації державного та муніципального майна.

З 25 січня 2010 року ТОВ «РТС-тендер», відповідно до рішення Міністерства економічного розвитку Російської Федерації і Федеральної антимонопольної служби, є однією з п'яти електронних майданчиків, відібраних для здійснення державних і муніципальних закупівель.

За час роботи майданчика було проведено понад 1 млн торгів, обсяг яких склав понад 3 трлн рублів, середня економія замовників - 12%.

Сьогодні майданчик РТС-тендер впевнено посідає друге місце на російському ринку держзамовлення, її частка за результатами першого півріччя 2015 року склала 27%. Кількість постачальників з розрахунку на один аукціон становить 3,5 за весь час поданих заявок. Понад 90% процедур на майданчику приводять до висновку державних і муніципальних контрактів. За допомогою майданчики РТС-тендер у 2014 році замовники заощадили 39,5 млрд рублів бюджетних коштів. Клієнтами компанії є понад 350 тисяч організацій. Майданчик має широку мережу з 5 філій і 25 представництв в регіонах Російської Федерації.

Офіційний сайт

Новости