Традиція називання будинків у Великобританії (Нортгемптон, Великобританія)

Англійське прислів'я говорить: "Мій будинок - моя фортеця". Ледь закінчивши школу, англійці прагнуть покинути рідну домівку і почати жити своїм будинком. Незважаючи на кризу, будинки у Великобританії будуються, тільки не такими швидкими темпами, як раніше. В основному це будинки цегляні, двоповерхові. Приблизно дві третини всіх будинків зайняті домовласниками, частина належить Ландлорд і здається в найм, є будинки і муніципальні.
Наше ком'юніті як раз є типовою англійську сучасну забудову: 6 будинків в терасі, декілька окремих будинків і "багатоквартирний" муніципальний будинок.

В Англії вважають, що мати свій будинок престижно. Навіть наша полуанглійская сім'я, придбавши власний будинок, порахувала, що просунулася по соціальних сходах. А то, що ми тепер на 2 сходинки вище, ніж раніше, чітко показує значно збільшилася плата муніципалітету.

Бажаючи продемонструвати важливість будинку, англієць дає дому назву. Будинок з назвою, з власним ім'ям - явище тут широко поширене. Назва будинку створює по відношенню до нього певний емоційний настрій.

Серед назв будинків переважають описові, що пояснюється тим, що володіння будинками на острові носить переважно приватний характер, тобто практично всі будинки є предметом купівлі та продажу, а описову назву укладає в собі більше інформації, таким чином при продажу воно може зіграти роль, своєрідної реклами.

Описові назви англійських будинків можна розбити на підгрупи.
1. Назви однієї підгрупи в своїх найпростіших формах є варіації слів, що позначають вид будови: House (будинок), Manor (маєток), Hall (зал) і Cottage (котедж)

2. Назви будинків іноді відображають реальне місце розташування будинку.

3. Дерева і квіти, що ростуть в саду або поблизу, обумовлюють багатюща різноманітність красивих романтичних назв

Не можна забувати і про нарцисизм англійців;) Не можна забувати і про нарцисизм англійців;)   нарцисизм англійців   У назві нерідко простежується власна назва нарцисизм англійців
У назві нерідко простежується власна назва

Іноді за назвою будинку можна вгадати професію або улюблене заняття його власника

Такі романтичні назва, що йдуть з глибини століть, іноді на кілька десятків тисяч фунтів стерлінгів піднімають вартість будинку для нового власника ...

Наша сім'я теж бореться (один з одним) за надання нашого будинку імені. Але це буде вже інша історія.

Всі будинки, фотографії яких використані в даній замітці, знаходяться в Кінгсорпе (район Нортгемптона)

Новости