Транспортна компанія СервісЛогістік

  1. Транспортно-експедиційна компанія
  2. Перевезення від транспортної компанії ТК СервісЛогістік

ТОВ «СервісЛогістік» - транспортна компанія, що займається вантажними автоперевезеннями по Росії. З дня заснування компанії основним видом діяльності була організація і оптимізація вантажних потоків по території Росії. Автопарк транспортної компанії СервісЛогістік складається переважно з автомобілів марки мерседес.

Автопарк транспортної компанії СервісЛогістік складається переважно з автомобілів марки мерседес

Послуги транспортної компанії ТК СервісЛогістік. Транспортна компанія СервісЛогістік надає повний комплекс транспортних і супутніх послуг:

При виконанні замовлення на вантажоперевезення ми прагнемо забезпечити максимально надійну і безпечну доставку будь-якого вантажу. Ми дорожимо нашими клієнтами і постійно намагаємося розробляти нові послуги, вивчаючи і прогнозуючи запити. Особлива увага приділяється якості послуг, що надаються.

Транспортно-експедиційна компанія

Транспортно-експедиційна компанія ТК «СервісЛогістік» надає повний спектр транспортних і супутніх усуги.

Ми пропонуємо вам повний комплекс транспортно-експедиційних послуг для обслуговування великих підприємств: транспортно-експедиційне обслуговування, перевезення залізничним та авіа-транспортом, вантажні перевезення власним автомобільним транспортом від 1 до 20 тонн, вантажно-розвантажувальні роботи в Москві і області, надання послуги з відповідального вантажів на складах в Москві і області.

серед транспортних компаній Москви , Транспортна компанія СервісЛогістік відрізняється максимальною надійністю і безпекою на всіх етапах організації вантажоперевезень. Крім того, наша транспортна компанія укладає договори з обов'язковою гарантією надійності вантажоперевезень. В особі компанії «СервісЛогістік» Ви придбаєте надійного партнера, який у чітко встановлені терміни зробить доставку вантажу без будь-яких втрат.

В особі компанії «СервісЛогістік» Ви придбаєте надійного партнера, який у чітко встановлені терміни зробить доставку вантажу без будь-яких втрат

Перевезення від транспортної компанії ТК СервісЛогістік

Наша транспортна компанія має великий власний автопарк різних типів вантажних автомобілів. Для перевезення вантажів ми завжди можемо запропонувати автомобілі вантажопідйомністю від 1 до 20 тонн . Перевезення від транспортної компанії ТК СервісЛогістік - це надійно і безпечно.

Новости