Турецькі сумки: ТОП-10 світових брендів, відомих у вузьких колах ...

  1. Турецькі сумки: ТОП-10 брендів
  2. 2. Derimod (Дерімод)
  3. 3. Hotiç (Хотіч)
  4. 4. İnci (Інджія)
  5. 5. Manu (Ману)
  6. 6. Matmazel (Матмазель)
  7. 7. Mehry Mu (Мехрі Му)
  8. 8. Misela (Міселія)
  9. 9. My name is O (Май нейм із "О")
  10. 10. Vakko (ВАК)
  11. Турецькі сумки: замість ув'язнення

Добрий день, дорогі читачки блогу! Сьогодні звертаємося адресно як вам, ну і, може бути, до тих половин, які хочуть зробити вам гідний подарунок на 8 березня!

Бо мова сьогодні піде про турецькі сумки. Ні, не ті, що на коліщатках і з якими на плодоовочевих ярмарках покупки відбуваються. І які користуються незмінною популярністю у людей запасливих не тільки в Росії, але і в Туреччині.

А поговоримо ми сьогодні про ті сумки, які є для жінок, мабуть, найважливішим і функціональним аксесуаром. Як всім добре відомо, в будь-якій жіночій сумочці знаходиться набір предметів, що гарантує їх, жінок, "автономне плавання" по міських просторах, як мінімум, на два тижні ... А то і на весь місяць.

Ця стаття буде особливо пізнавальна для тих читачок, хто перебуває в омані, що сумочки бувають тільки "Прада", "Шанель", "Ів Сен-Лоран", "Гуччі", "Луї Вітон", "Діор", "Фенді" і так далі, і тому подібне.

Поспішаємо запевнити, що турецькі сумки бувають не гірше за своїх європейських конкурентів, ні по дизайну, ні за якістю, але зате, в загальному і цілому, демократичніше в своїй ціновій політиці. І серед них зустрічаються вже цілком зарекомендували себе на світовому ринку бренди. Але поки лише в "вузьких колах", до яких ми зараз і долучимося :)

У масі своїй, жіночі сумочки роблять або модні будинки, яким, взагалі пофіг, на що свій логотип ставити, або виробники взуття, у яких багато "надлишків" натуральної та красивої шкіри. Та й взуття з сумочкою за кольором повинні "спаровуватися", або я щось не розумію? ;)

Загалом, кажучи в в нашій десятці про турецькі сумки, спробуємо забезпечити рівномірне представництво серед модних будинків, взуттєвиків і окремо розташованих сумочних дизайнерів.

Намагаючись, по можливості, стати своєрідним фестивалем "Нова хвиля", уникаючи повторів (див. Статтю про турецьку взуття ) І даючи місце новим іменам ... :)

Турецькі сумки: ТОП-10 брендів

1. Beymen (Бейм)

Про компанію: Beymen засновані в 1971 році в якості компанії, що здійснює роздрібний продаж люксових зарубіжних брендів в Туреччині. До теперішнього часу число зарубіжних партнерів Бейм досягла 900. Згодом, це не могло не навести власників на думки про створення власної торгової марки. Про їх одязі та аксесуарах для чоловіків і дітей ми вже писали. Тепер черга - за жінками.

Асортимент: Компанія на своїх торгових площах пропонує одягнутися "за дорого" з голови до п'ят. Але, якщо ми говоримо про різну "ручній поклажі", то у них можна купити валізи, сумки, косметички і супутні аксесуари до них.

Ціни: Це ж Beymen. Ну, не можуть вони, навіть якщо захочуть (а вони, до того ж, і не хочуть!), Продавати по сусідству з "молочними братами Дольче і Габбана" свої вироби по економ-розцінками. Тому в сезон наплічна сумка, рюкзак або дорожня сумка обійдуться в ціну близько 1 тис. Лір (16 тис. Руб.). Велика сумка "для покупок" - лір в 700 (11 тис. Руб.), Сумочка "парадна" - близько 500 (8 тис. Руб.), Ну а косметичка - 400 тур. лір (6 тис. руб.).

Магазини: По всій Туреччині у Бейм 82 магазина. Але ці магазини - "чиї треба" магазини, в тому сенсі, що це суцільно - великі бутики.

Знижки: Варіюються в діапазоні до 70% на окремі категорії товарів, однак, при високій вихідної вартості навіть скинута ціна може собою порадувати далеко не всіх потенційних покупців. Хоча, "виловити" дещо все-таки можна.

2. Derimod (Дерімод)

Про компанію: Не сказати про Derimod просто неможливо. Вони - одна з найбільш швидко в Туреччині марок по виробництву виробів зі шкіри. Відкрившись в 1974 році, вже в 1982 році Дерімод красиво "зайшли" в Лос-Анджелес, відкривши свій магазин на Беверлі Хіллз. Співпрацювати зі світовими моделями, такими як Лінда Євангеліста і Міла Йовович. Загалом, все толково зробили і продовжують робити далі. Так, в Росії вони вже увійшли в трійку найпопулярніших взуттєвиків (у всякому разі, стукають себе цим кулаком в груди :)).

Асортимент: Все, що робиться зі шкіри - це, безумовно, до них. Невипадково я про них писав у відповідній тематичній статті . Дублянки, куртки, взуття, сумки, різні аксесуари - гаманці-ремені та інше. Дуже рекомендую панночкам придивитися до різних рюкзачки у Derimod. Прям такі веселенькі трапляються.

Ціни: Ось з рюкзаків і почнемо. Близько 300 лір (4,8 тис. Руб.) В сезон вони стоять. Сумки великі "для покупок" будуть в ціну максимум до 1 тис. Лір (16 тис. Руб.). Ну, а так щоб на вихід - дуже по-різному. Я б запропонував в середньому виходити з 600-700 лір (9,6 - 11,2 тис. Руб.).

Магазини: У Туреччині у Дерімода магазини по всій країні. Знайдете без жодних проблем.

Знижки: Навіть на товари, які йдуть в категорії "Новий сезон", можна побачити знижки в 60-70%. Чудо-чудное ...

3. Hotiç (Хотіч)

Про компанію: Hotiç - це ще одна з тих компаній, поряд з Дерімод, мова про яку на блозі вже йшла, зокрема, в статті про турецьку взуття . Історія компанії сходить до 1938 року, таким чином, в цьому році вони справляють свій 80-річний ювілей, з чим ми їх, від щирого серця, і вітаємо. У 1956 році Хотіч заснували свої перші два магазини, а 1980-му - ще три. Далі справа пішла швидше: до сьогоднішнього дня, Хотіч - одна з найбільш відомих в Туреччині марок в своєму сегменті.

Асортимент: Звичайно, Хотіч - перш за все, взуттєва марка. Але і в сегменті сумок і аксесуарів у них виходить дуже навіть собі непогано. Всю лінійку сумок вони виробляють, від рюкзаків і неоплачених зразків і до "на вихід".

Ціни: Сумки "на вихід" для ошатних панянок в сезон стоять до 1,4 тис. Тур. лір (близько 22 тис. руб.), але не варто передчасно засмучуватися. Знижки у них в сезон розпродажів - більш ніж солідні. Дуже цікаві у них рюкзачки для дівчат трапляються - до 600 лір (9,6 тис. Руб.).

Магазини: У Туреччині та за її межами у Hotiç налічується більше 150 магазинів. Пошуки швидко увінчаються успіхом.

Знижки: Мабуть, перед нами одна з найщедріших на знижки компаній. Навіть 80% бачу по окремих позиціях. Про 50-60% і говорити нема чого. Це - в порядку речей.

4. İnci (Інджія)

Про компанію: Inci- стамбульська взуттєва марка, яка існує вже в третьому поколінні власників. Пишу про них з особливим задоволенням, бо, час від часу, сам купую у них взуття. Але будучи взуттьовиками, ясна річ, гріх не випускати і сумки.

Асортимент: Шкіряні куртки, взуття, сумки та аксесуари. Окремо випускаються серії для "женихів-наречених". Щоб все блищало і блискало, співало і танцювало ...

Ціни: Всім мені подобається Інджія, крім своєї манери - спочатку встановити ціну "стельову", а потім "опа!" і в чотири рази впасти. Це позбавляє предметності розмова про вихідні, сезонних цінах. Порядку заради можна вважати, що жіноча сумочка у них буде коштувати лір 500-600 (8-9,5 тис. Руб.) В сезон, але чекайте знижок.

Магазини: У Туреччині у Inci більше 100 магазинів, що робить пошук їх торгової точки досить нетривалим.

Знижки: Вот именно про них я вище і сказав - в сезон у Інджія купувати нічого не треба. Чекайте знижок і ви побачите чудо: ціни впадуть рази в 4, ну або в 3.

5. Manu (Ману)

Про компанію: Скоро казка мовиться, та не скоро діло робиться. Історія компанії Manu, спочатку називалася "Yeşim Çanta", сходить до середини минулого століття і імені Аднана Манастиря, який емігрував до Туреччини з Македонії (про балканському походження Аднана бея можна здогадатися навіть по його прізвища). Навчався він ремеслу у німецьких, грецьких і вірменських майстрів і в 1976 році відкрив свій перший магазин в стамбульському Бейоглу, на Істікляль Джадессі .

Асортимент: Сумки і тільки сумки, зате які. Вельми впізнаваний стиль при дуже обмеженому тиражі.

Ціни: бутікову марка зі штучним товаром, вона і є. Ціни варіюються в діапазоні від 1,3 до 1,5 тис. Тур. лір (20-24 тис. руб.).

Магазини: Одне ательє в Стамбулі, яке обслуговує мало не весь світ. Марка продається в магазинах в Англії, Італії, Франції, Німеччини, Боснії, Лівані, ОАЕ, Японії, Китаї, Тайвані, Південній Кореї, Австралії, Кувейті та США. У Туреччині їх дистрибуцією займається торговельна мережа Vakko (див. Нижче).

Знижки: Щось про знижки тиша, але, напевно, може пощастити.

ПИТАННЯ ДЛЯ розрядки: Хто придумав знаменитий СИСТЕМУ "ВСЕ ВКЛЮЧЕНО"?

Підказка: він - турок. Але до сих пір ніхто не відповів :)

Якщо ви - той єдиний або та єдина, хто знає, пишіть автору сайту , Він жадає з вами познайомитися.

Якщо ж ні - просто прочитайте статтю про цього Великого людини і його Долю за посиланням .

6. Matmazel (Матмазель)

Про компанію: Компанія створена в 1991 році в Анкарі і до теперішнього часу є одним з відомих турецьких брендів валіз "юнісекс", а також сумочок і кошелечка для жінок. Крім того, через свою торговельну мережу Matmazel займається дистрибуцією в Туреччині відомих зарубіжних марок, на кшталт тих же "Guess", "Versace 1969", "Jacquline" і "US Polo" і ін.

Асортимент: Як я вже сказав, асортимент включає валізи, сумки і гаманці, а також різного роду супутні аксесуари. Я в Matmazel купив чохол для валізи, що дуже практично для тих, хто літає "Турецькими авіалініями" - на кшталт, поки живий. Що ж до сумочок, то асортимент - будь-який, а колірна гамма - багата.

Ціни: У порівнянні з іншими виробниками, цілком собі нічого. Середня ціна на сумочку в сезон становить близько 300-400 тур. лір, ну, тобто, до 6 тис. руб. можна вкластися.

Магазини: На своїй веб-сторінці марка пише про 37 магазинів по Туреччині, але, навіть чисто візуально, можу сказати, що Матмазелі в Туреччині буквально на очах стає більше.

Знижки: Варіюються в діапазоні від 20% до 50% і навіть більше, так що підгадується покупку під розпродаж і буде вам "Щастя" :)

7. Mehry Mu (Мехрі Му)

Про компанію: "Мехрі" на фарсі означає "сонце", ну а "mu" - це не коров'яче мукання з сараю, а скорочення від слова "mutlu" - "щасливий". Разом, виходить "щасливе сонце" - по-турецьки "Güneş Mutlu" - ім'я турецького дизайнера сумок, яке зійшло на ринковому небосхилі в 2006 році. Знайшли ж Мехрі Му натхнення в закутках критого стамбульського ринку "Капали Чарши" . Подивіться на долоні на сумках "Му" і згадайте то турецьке "домоткане - плоскінь", що пропонується на ринку. Отож. Натхнення - воно скрізь і навіть на ринкових розкладках ...

Асортимент: Особливістю бренду є його заточенность а) тільки на виробництві сумок і б) на виробництві їх тільки з натуральної шкіри, причому родом з Туреччини. Вони всіляко підкреслюють легкість вироби (і правда, сумці небажано важити, як альпіністського рюкзаку). Очевидні спроби дизайнера знайти власне, етнічне обличчя, і вони йому вдаються. Досить поглянути на колекції продукції з різними східними орнаментами і "долоньками".

Ціни: кусючі і можуть досягати навіть 2,5 тис. Тур. лір (близько 40 тис. руб.).

Магазини: Власний магазин бренду в Туреччині - тільки в Стамбулі . Також, в країні вони торгуються через мережу бутиків Beymen (див. Вище). Крім того, за кордоном ми бачимо повну "колоду": Францію, Великобританію, Люксембург, США, Австралію, Андорру, Тайвань. У масі своїй - це не власні магазини, а модні бутики зі збірним "вінегретом".

Знижки: Скільки живу в Туреччині, а помічаю одну просту істину. Коли знижки робляться на все, сумки нерідко гордо зберігають свої вихідні цінники. "Ми - не такі!" і "Все одно нас куплять!" ...

8. Misela (Міселія)

Про компанію: Включаю цю компанію, навіть незважаючи на те, що у них звалився сайт, чого у солідних хлопців бути не повинно. Але дуже вже у них інстаграмм тлумачний. Загалом, про все по порядку. Створена марка в 2008 році (ще один ювілей, після Hotiç) Серра Тюркер в далекому Нью-Йорку. І назва утворена від імен трьох систер, прямо по Чехову, - міна, Серра і Лара. Хоча про співзвуччі з турецьким словом "mesela" (тобто, "наприклад") засновники компанії просто не могли не подумати. До теперішнього часу компанія міцно входить в різні ТОПи світових і регіональних сумочних брендів.

Асортимент: Виготовляють вони як стандартні колекції сумок "Наприклад", так і іменні. Хочете побачити свої ініціали на крутейшей сумці? - Вам сюди. В принципі, це - чисто сумочний бренд. Але можна купити і різні домашні аксесуари. Тільки не смійтеся, всякі там подушечки і свічечки. Мабуть, щоб тримати одне над іншим :)

Ціни: Ціни - ну чистий Нью-Йорк. Сумка наплечная, в середньому, близько 3 тис. Лір (48 тис. Руб.), А сумка "на вихід" - близько 1,5 тис. Лір (24 тис. Руб.).

Магазини: Шукайте в стамбульському районі Бейоглу. І в бутиках, на зразок того ж Бейм або Брендрума.

Знижки: Про знижки не знаю, не зустрічав.

9. My name is O (Май нейм із "О")

Про компанію: В перекладі з англо-турецької мови назва бренду звучить як "Мене звуть Він / Вона / Воно". Але особисто мені, з першого погляду, здалося "олімпійські кільця" Леоніда Ілліча з відомого радянського анекдоту. Дизайнер Аішегюль Кунтер стверджує, що сумка - НЕ аксесуар і не завершальний штрих до дамської туалету, а один з головних компонентів стилю. У центрі сумки - логотип, виконаний у вигляді "О", мовляв, ось "воно саме".

Асортимент: З філософії бренду випливає і ідея, що сумка повинна бути яскравою, цікавою і привертати до себе, по крайней мере, не меншу увагу, ніж жіночий туалет. Ну, спроба - не катування. І поки всі витріщаються на сумку ( "О-о-о!"), Я продовжую дивитися на дівочі попки і ніжки. Зі мною не прокатали. При цьому кожній сумці присвоюється навіть ім'я. Тобто, втратите в квартирі - можете покликати "Ау ...!" :)

Ціни: Варіюються в діапазоні від 400 до 1,8 тис. Тур. лір (що є в рублях - від 6,4 тис. до 28,8 тис.).

Магазини: Шукайте в Стамбулі . Не знайдете, пишіть. Пошукаємо разом.

Знижки: Про знижки бренд делікатно замовчує, але бувають, напевно.

10. Vakko (ВАК)

Про компанію: Vakko - це та марка костюмів, суконь (навіть весільних ), Сорочок, блузок, хусток, сумок і різних аксесуарів, яку, кажучи про турецьких брендах, ну зовсім, неможливо ігнорувати. Марка заснована ... от не повірите якимось Віталієм Хакко - як про нього пишуть, "турецьким бізнесменом єврейського походження". Все в цьому я розумію, крім "Віталія". Свій перший магазин Віталій створив в 1934 році в Стамбулі і пішло-поїхало. Сьогодні ВАК, по праву, можна назвати турецьким Луї Віттон.

Асортимент: Про Vakko ми вже говорили - в контексті чоловічий і жіночого одягу . Що ж до жіночих сумочок, то, крім власної продукції, вони пропонують і вироби зарубіжних модних будинків, числом понад два десятки. Але це, власне, не так важливо. Своя власна продукція у ВАК - яскрава і впізнавана, візуально дорога, хоча через дизайн і стирчать "довгі вуха Луї".

Ціни: Знаєте старий анекдот "Маладец, Валера! ... Сволота!"? Те ж хочеться повторити і тут. Середня ціна на сумочку, може на тлі вищої ліги європейців, і нічого, але для Туреччини дуже навіть "чого" - 1,3 тис. Тур. лір, а це 20 тис. вітчизняних "карбованців".

Магазини: Особливістю бренду є те, що вони роблять тематичні магазини. Ось тобі "ВАК шоколад", а ось "ВАК - весілля". Загалом, ходити до них цікаво, хоча і накладно. Але, зробили покупку - вимагайте собі шоколадку :) Магазини по всій Туреччині.

Знижки: Знижки у них бувають і досить помітні - до 50% і вище. Але, як і у випадку з Бейменом, незлим так про себе ні-ні та й думаєш: може, за ті ж гроші купити "не один кілограм, а весь мішок", але в іншому місці? Ота ж Матмазель від нетерпіння аж "ніжками перебирає" ...

Турецькі сумки: замість ув'язнення

Резюме, власне, просте ... В Туреччині є бренди жіночих сумок, які заслуговують на увагу будь-яких категорій вітчизняних покупців - від любителів недорогого і практичного до тих, кому "подорожче і побільше".

Чи всі перераховані марки, що заслуговують на увагу? - Зрозуміло немає. Bambi, Beta, Matraş, Çantaş, Gön, De Facto - кожна цікава по своєму. Але я намагався відібрати найцікавіше і свіже, невідоме нашим читачкам, припустимо, з попередніх статей на блозі. Є ще такі цікаві для сумок бренди на підході, як Boulevard Osman і Third, але не побачивши у них активної роздробу, писати я про них поки "Погода".

Загалом, немає приводу не порадувати себе коханих, будучи в Туреччині. Хоч до 8 березня, хоч просто так. Зрештою, червона дата календаря - це, цілком і повністю, умовність, на яку можна не морочитися, організовуючи свята самим собі хоч кожен день.

До нових зустрічей на сторінках блогу і не забувайте на нього підписуватись! Як я вже говорив, блог чекають зміни і зараз я перебуваю в Міркування на предмет програми лояльності :)

Та й взуття з сумочкою за кольором повинні "спаровуватися", або я щось не розумію?
ПИТАННЯ ДЛЯ розрядки: Хто придумав знаменитий СИСТЕМУ "ВСЕ ВКЛЮЧЕНО"?
Хочете побачити свої ініціали на крутейшей сумці?
Quot;?
Але, як і у випадку з Бейменом, незлим так про себе ні-ні та й думаєш: може, за ті ж гроші купити "не один кілограм, а весь мішок", але в іншому місці?
Чи всі перераховані марки, що заслуговують на увагу?

Новости