У чому відмінність снарядних рукавичок від тренувальних?

  1. Снаряднi та тренувальні рукавички
  2. Як вибрати рукавички?
  3. Рукавички зі шкіри

Будь-який вид спорту, та й будь-які тренування вимагають великої кількості спорядження Будь-який вид спорту, та й будь-які тренування вимагають великої кількості спорядження. Кожен спортсмен знає, що для того, щоб досягти результату і досягти успіху, необхідно не тільки багато і старанно тренуватися, але і вибирати хороше спорядження, в якому ви будете почувати себе максимально комфортно і впевнено.

Снаряднi та тренувальні рукавички

Наприклад, будь-який боксер добре розуміє, що для спарингів на рингу і для тренувань з грушею потрібні абсолютно різні рукавички. У першому випадку підійдуть звичайні боксерські рукавички, а от у другому знадобляться снарядні боксерські рукавички.

Основна відмінність боксерських від снарядних в тому, що вони мають додаткову набивання в області суглобів, таким чином захищаючи руки від пошкоджень під час тренування. Використовують снарядні для роботи на груші, лапах і мішках.

Під час тренування спортсменам доводиться працювати з дуже важкими і щільними снарядами, саме тому слід особливо ретельно берегти руки, в тому числі і суглоби, тим більше, що на грушах і інших снарядах в основному відпрацьовуються всі удари або серії ударів.

Як вибрати рукавички?

Крім цього, для того, щоб не пошкодити руку, потрібно вибирати рукавички, які будуть добре сидіти, щільно прилягаючи до рук. Важливими параметрами тут стають не тільки розмір і колір, але і їх вага. Як правило, вага вимірюється в унціях. Снарядні рукавички можуть мати вагу від п'яти до дванадцяти унцій.

Якщо ви початківець спортсмен, то вам краще всього вибрати рукавички важче, вони мають велику накладку, а значить, краще захистять ваші руки. Крім того, рукавички мають амортизирующим ефектом, що позбавить вас від болю і неприємних відчуттів. Велике значення віддається матеріалу рукавичок.

Рукавички зі шкіри

Само собою, найкращим варіантом стає натуральна шкіра, оскільки вона є найбільш довговічною, та й, до того ж, пропускає повітря, дозволяючи рукам дихати.

Але тим не менш, також виробляються рукавички, які виробляються з матеріалів, які замінюють натуральну шкіру, при цьому вони також зберігають належну якість - не менше зносостійкі і добре адаптовані під руку турнікмени .

У таких рукавичках руки практично не потіють, що при високих навантаженнях і, як наслідок, рясному потовиділенні, не викликає дискомфорту у спортсменів. Ну і, звичайно ж, звертайте увагу на виробника, найчастіше саме це стає запорукою правильного вибору.

Таким чином, підібравши якісні рукавички, ви зможете спокійно тренуватися і досягати потрібних результатів.

Як вибрати рукавички?

Новости