У рік Кролика смійтеся до коліків

До гороскопам можна ставитися по-різному, в тому числі і з гумором. До речі, в наступаючий рік залізного Кролика усіма астрологами рекомендується побільше посміхатися і сміятися! Давайте спробуємо пофантазувати, як міг би виглядати гороскоп, якби його складали провідні російські гумористи. Цілком може бути, що їх гороскоп виглядав би так. До гороскопам можна ставитися по-різному, в тому числі і з гумором

Фото: AP

ОВЕН

Для баранів в рік Кролика не буде такого кута зору, який не можна буде хоч якось випрямити. Наступний період буде сприятливішими попереднього, але вам завжди буде не вистачати мінімуму, щоб досягти максимуму. Будьте обережні у висловлюваннях, оскільки за слово, що вилетіло коли не треба, влітає, як треба. У 2011 році союз баранів (тобто баранів) з ослами і козлами буде дуже невдалим. Ну, і, між нами, для баранів молодший в цей період як ніколи вірним буде мудрість: секс без дівчини - ознака дурень ...

ТЕЛЕЦЬ

Тельці, пам'ятайте: в рік боягузливого кролика закулісні ідеї завжди краще кулуарних. Якщо у вас немає інтуїції, можете сміливо на неї покластися - інтуїція підводить тільки того, у кого вона є. Після дощових четвергів частіше користуйтеся тарілочками з блакитною облямівкою. Особливо сприятливий союз Тельців з тьолками.

Читайте також: Китаянки вбивали кроликів перед камерою

БЛИЗНЮКИ

Ті з Близнюків, хто стежить за своїм здоров'ям, стануть багатшими: нині дорожче власного здоров'я може бути тільки лікування. Головними проблемами будуть фінансові. Якщо ви бізнесмен, вкладайте з ранку до вечора. Якщо ви навпаки, чи не закладайте з ранку. Не слід віддавати дружині всю зарплату, так як важко буде довести, що це і є вся. Будьте щедрішими до оточуючих: за свою кишеню тримаються в основному ті, хто тримає його ширше. Не відмовляйтеся від знайомств, подорожей, розваг, а також від тюрми та від суми. Наступний гумористичний рік Кролика для Близнюків почнеться в ніч з 31 березня на 1 квітня.

РАК

РАК

Фото: AP

Проблем зі здоров'ям у Раків не буде. Єдине, що буде турбувати, це інфаркти, неврози, склерози, радикуліти, жовтяниця, краснуха, бубонна чума, СНІД, нежить і, природно, рак. Не бійтеся життєвих бур: перевага народжених повзати проявляються в нельотну погоду. Зиму краще проводити де-небудь в тридев'ятому буржуінстве - там, де є гора, з якої можна добре свиснути. Нехай всі дізнаються, де раки зимують. Більше приділяйте увагу спорту. Вас чекають успіхи в бобслеї, фристайлі, гольфі, армрестлінгу та містечках. Найбільш сприятливий союз Рака з лебедем і щукою.

ЛЕВ

У рік Кролика для Львів починається період підйому, вони знову відчують себе царями зодіаку. Та й не дивно: самий зубожілий Лев відносить себе до царів звірів, а не до сімейства котячих. Якщо ви начальник, будьте обережні з підлеглими: іноді виляють хвостом, щоб відмахнутися. А якщо ви підлеглий, акуратніше з начальством: не слід показувати зуби, щоб потім кусати лікті. Безвихідних ситуацій у Львів не буде - в крайньому випадку, можна вийти на роботу. Але не заздріть на роботі: той, хто думає про чужому кріслі, потім думає про власну шкуру. Найбільш сприятливий союз Лева з яловичиною, яка народилася в рік свинини.

ДІВА

Діва, яка була обласкана Юпітером і була улюбленицею Фортуни, стане улюбленицею Горгони. Ваше кредо в найближчі 182 року - скромність: якщо Діва не користується успіхом, значить, у неї занадто багато достоїнств. Вас чекає добробут, тому через інфляцію не відкладайте на завтра те, що можна розтринькати сьогодні. Життя може приносити вам прикрості і образи, тому пам'ятайте: щоб образа не мучила, її краще проковтнути. Щоб уникнути шлункових захворювань не їжте поїдом того, кого не переварюєте. Найбільш сприятливий союз Діви з монастирем. Краще з чоловічим ....

ТЕРЕЗИ

Ваги, радійте: Фортуна повернулася до вас обличчям. Якщо у вас є п'ять золотих, спробуйте щастя на Поле Чудес. Слава богу, ви перебуваєте в тій самій країні, яка потрібна. Нарешті у вас буде стільки грошей, що ви зрозумієте, що не в грошах щастя. Не вступайте в конфлікти з законом: пам'ятайте, що в наш час за вагами правосуддя часто мелькає фігура продавця. Проявляйте більше підприємливості у вживаних вами підприємствах. Пам'ятайте: колесо Фортуни крутиться тільки для вас! Тільки не попадете під нього. Найбільш сприятливий союз Терезів з палатою мір і ваг номер шість.

СКОРПІОН

Весь рік вас буде залишати відчуття чогось великого, теплого і неїстівного. Фатальну роль у вашому житті зіграють чоловіка і жінки, старі і малі, демократи і комуністи, а також члени партії в покер. Вас чекають успіхи в приватизації: вимагайте своє, поки воно ще нічиє. Будьте обережні в спілкуванні з ближніми: краще зловити себе на думці, ніж дати іншим зловити себе на слові. Будьте впевненіше в собі: народженим повзати не доводиться бути на пташиних правах. Найбільш сприятливий союз з тими раками, які вчора, але по п'ять.

СТРІЛЕЦЬ

СТРІЛЕЦЬ

Фото: AP

Минулий період був для вас не найкращим. Нинішній буде краще, ніж не найкращий. Життя не буде вас бити, вона буде просто давати здачі. Вас чекатимуть успіхи в літературі, мистецтві, музиці. Ваші фінанси теж будуть співати романси. Тому не женіться за багатством: Замість того, щоб цікавитися, що за чим, краще пізнати, чому гріш ціна. Не беріть занадто багато на себе: побільше роздавайте друзям і знайомим. У вас буде шанс порозумнішати одного разу: спробувавши паленої горілки, ви прогоріть, але зате наступного разу ви будете набагато розумніші. Найбільш сприятливий союз Стрільця з мішенню.

КОЗЕРІГ

Козерога чекає період випробувань. Не довіряйте благополуччю: адже якщо вовки ситі, вівці цілі, значить, з'їдені козли відпущення. Пам'ятайте: Козерогу в рік Кролика краще взагалі не пищати, інакше від вас залишаться тільки ріжки та ніжки. І вам доведеться зробити багато ходів конем, щоб довести, що ви не верблюд. Виконуйте обіцяне - краще погано, ніж ніколи. Найбільш сприятлива для Козерога капуста.

ВОДОЛІЙ

Для Водоліїв починається період підйому. Не бійтеся невдач: чи не кожного вони здатні наздогнати! Не бійтеся говорити правду: інші набирають в рот води тільки потім, щоб потім всіх поливати. Водолії, що мають золоті руки, придбають залізну хватку. І поменше педантичності: чим менше совісті, тим більше всього іншого. Найбільш сприятливий для Водоліїв союз з пожежною частиною.

РИБИ

На жаль, Риб в найближчий період не чекає нічого хорошого. Хто не вміє мовчати, як риба, того часто беруть за зябра. Але не будьте занадто консервативні: пам'ятайте, що у кожної банки рибних консервів є свій першовідкривач. Кролики, народжені в 1891, 1903, 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011 роках, можливо, втратять свою роботу. Але не бійтеся життєвих труднощів: той, хто знаходиться на дні, вже не потоне. Найбільш сприятливий союз Риби з сіллю під сузір'ям Сковородки.

Читайте найактуальніше в рубриці "Суспільство"

Новости